Hej och HÅ!
Happy Friday, as well!
Igår var jag utan internet nästan hela dagen.
Comcast-strul!
Alltid jobbigt.
Men, det är ju som det är med den saken...
Inte mycket att göra åt.
Så är det ju. Bara digga läget tills problemet är fixat.
DESSUTOM glömde jag husnyckeln då jag skulle köra Karolina till en kompis.
UTLÅST!!
SURT, sa räven. Regn och nio grader varmt ute.
TUR att det finns snälla grannar som bjuder på te, prat och lite värme medan den utelåsta väntade på att hennes make skulle komma hem från jobbet.
OCH så var det temafredag.
Jag har INTE hunnit kolla upp någon länk där vi alla skulle kunna skriva upp oss. Det har inte hunnits med på grund av dramat med Sandy.
Jag har däremot rensat lite i listan. De som inte varit med på länge har jag faktiskt plockat bort.
OM ni vill vara med igen så är det BARA att säga till så lägger jag till er igen. EASY as THAT!
Victoria i Florida är värdinna i november och vi ska tala lite matlagning.
Mat lagar jag varje dag, närapå. Ibland är det astrist, somliga gånger lite roligare, och mer sällan RIKTIGT KUL!!
Det svåraste jag vet är att komma på bra vardagsmat.
TRÖTTSAMT ÄR att jag sitter fast i samma, uttjatade vardagsrecept.
OH well. Inga nytagna matbilder har jag heller. Det får bli en koll i fotoarkivet...
I lördags fixade jag höstmaten nummer 1, Beef Bourgiugnon. Den rätten (en av mina favoriträtter, fö) lagar jag i min Slow Cooker, eller Croc Pot. Där står den och långsamt puttrar i fem timmar och sedan är den så rent otroligt GOD!!!
En annan höst/vinterrätt är Beef Wellington. DEN tar också tid att laga. SÅ många steg innan den är klar. MEN GOD!!
Grillkväll på decket under den varma årstiden. Mysigt att äta mat ute. Alltid.
När man går till restaurangen Melting Pot får man laga sin egen mat (fondue).
Det är ingen hemlighet att Peter och jag gillar att äta god mat hemma under helgerna...
DET får avsluta veckans tema.
Nästa veckas uppgift: Mitt favoritrum
Här är listan. Till nästa vecka ska jag försöka installera en länklista där vi alla kan skriva upp oss då vi publicerat våra inlägg, men det återstår att se OM jag lyckas. KOM ihåg att jag ÄR teknikens gammelfaster, Agda, 87.
Håll till godo med denna så länge.
Desiree i Stockholm
Annika i Washington
Erica i Piteå
Karin på Åland
Fourmom i Stockholm
Victoria i Florida
Marianne i Älmhult
Penny vid Vänern
Annika utanför Umeå
Olgakatt i Skåne
Anna FT i Stockholm
Channal i Norrköping
Karin i Stockholm
Jagger
Nilla
Västmanländskan
Christina i Kalifornien
Byfånen
Musikanta
Englundskan
Ann i Alaska
Happy Friday, as well!
Igår var jag utan internet nästan hela dagen.
Comcast-strul!
Alltid jobbigt.
Men, det är ju som det är med den saken...
Inte mycket att göra åt.
Så är det ju. Bara digga läget tills problemet är fixat.
DESSUTOM glömde jag husnyckeln då jag skulle köra Karolina till en kompis.
UTLÅST!!
SURT, sa räven. Regn och nio grader varmt ute.
TUR att det finns snälla grannar som bjuder på te, prat och lite värme medan den utelåsta väntade på att hennes make skulle komma hem från jobbet.
OCH så var det temafredag.
Jag har INTE hunnit kolla upp någon länk där vi alla skulle kunna skriva upp oss. Det har inte hunnits med på grund av dramat med Sandy.
Jag har däremot rensat lite i listan. De som inte varit med på länge har jag faktiskt plockat bort.
OM ni vill vara med igen så är det BARA att säga till så lägger jag till er igen. EASY as THAT!
Victoria i Florida är värdinna i november och vi ska tala lite matlagning.
Mat lagar jag varje dag, närapå. Ibland är det astrist, somliga gånger lite roligare, och mer sällan RIKTIGT KUL!!
Det svåraste jag vet är att komma på bra vardagsmat.
TRÖTTSAMT ÄR att jag sitter fast i samma, uttjatade vardagsrecept.
OH well. Inga nytagna matbilder har jag heller. Det får bli en koll i fotoarkivet...
I lördags fixade jag höstmaten nummer 1, Beef Bourgiugnon. Den rätten (en av mina favoriträtter, fö) lagar jag i min Slow Cooker, eller Croc Pot. Där står den och långsamt puttrar i fem timmar och sedan är den så rent otroligt GOD!!!
En annan höst/vinterrätt är Beef Wellington. DEN tar också tid att laga. SÅ många steg innan den är klar. MEN GOD!!
Grillkväll på decket under den varma årstiden. Mysigt att äta mat ute. Alltid.
När man går till restaurangen Melting Pot får man laga sin egen mat (fondue).
Det är ingen hemlighet att Peter och jag gillar att äta god mat hemma under helgerna...
DET får avsluta veckans tema.
Nästa veckas uppgift: Mitt favoritrum
Här är listan. Till nästa vecka ska jag försöka installera en länklista där vi alla kan skriva upp oss då vi publicerat våra inlägg, men det återstår att se OM jag lyckas. KOM ihåg att jag ÄR teknikens gammelfaster, Agda, 87.
Håll till godo med denna så länge.
Desiree i Stockholm
Annika i Washington
Erica i Piteå
Karin på Åland
Fourmom i Stockholm
Victoria i Florida
Marianne i Älmhult
Penny vid Vänern
Annika utanför Umeå
Olgakatt i Skåne
Anna FT i Stockholm
Channal i Norrköping
Karin i Stockholm
Jagger
Nilla
Västmanländskan
Christina i Kalifornien
Byfånen
Musikanta
Englundskan
Ann i Alaska
Comments
Själv tycker jag det är så tråkigt att laga mat. Först har jag svårt att komma på maträtter, och sedan är själva matlagningen så tråkig. Ibland önskar jag att jag haft ett kockintresse ;)
Men men, det kanske kommer :)
Hoppas du får en jättebra fredag samt en toppenhelg!
Själv har jag långhelg, då jag är ledig idag (halvdag pga. dag före röd dag, men jag hade lite komptid att ta ut) :D
MVH /Erica
http://www.vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu/
Ha en fin helg
Kram och trevlig helg!/Vic
TACKAR!!
Inte helt lätt att hitta matbilder idag :-)
Ja, jag tycker också det är rätt trist med matlagning, mkt för att det är så svårt att komma PÅ vad man ska laga.
Ibland är det kul, om det är på helgen,
Vi har också långhelg. Planeringsdag för lärarna på må o ti. Underbart skönt.
Njut av din helg!!
Sahra:
Precis, just vardagsmaten är så svår.
USCH!
ÄTA däremot, ja det är en annan femma...HAHA!!
Tack för länken, ska kolla den,
Kram!
Vic:
DET borde jag också göra. Använder den för sällan, och den är BRA!!
Riktigt bra. Den sköter sig själv, som du säger!
Trevlig helg!!
Kram!!
Smart det.
Ska komma och läsa.
Vardagsmatlagning är svår + att jag alltid tänker på vad jag stoppar i mig också...suck...
always on a fegging diet...
Det där med slowcocker verkar lite bra. Lagar du mycket mat i den?
Ha en mysig helg!
Kramar
Ja, kanske...
Grejjen är den att allt jag lagar måste vara rätt sas.
Jobbigt.
Oh well...
Nej, jag borde laga mkt mer mat i slow cookern...
Den är smart och jättebra fö, men det blir inte av så ofta att jag lagar i den.
Ha en finfin helg!!
Kram!!
Have a really nice weekend.
kram
/Susanne
Blev du det :-)
TACK för bildberöm.
Önskar att jag gillade att laga mat lika mkt som du.
Jag tycker det är roligare nu än förr.
Vardagsmaten tristast.
Ha en toppenfin helg.
Kram!!
Ha en trevlig fredag, ska försöka uppdatera min blogg nu igen :)
Du verkar laga så god mat. Den där beef bourgiugnon ser ju bara för god ut. :)
Ni har säkert massor med trevliga och mysiga restauranger hos er. Här i Weed är det tunnsått. ;) Ha en fin helg! Kram!!
Attans vad trist att bli utlåst. Tur som du säger med snälla grannar.Dock får det mig att tänka på hur er ytterdörr låses, går den i lås av sig själv när dörren smäller fast, de flesta dörrar här verkar ju behöva låsas utifrån och därmed svårt bli utlåst då man alltid låser när man går.
Ha en riktig fin 1 novemberhelg! KRAM
Ha en skön helg!
SÅ bra bilder på maten! Du skulle kvalificera till proffsfotograf på mat med de bilderna!
Jag är tyvärr i en trist-att-laga-mat-period. Typiskt just när Mathilda är här. Men de gillade köttfärssåsen så mycket att de tyckte att jag skulle skriva kokbok, alltid något. I dag blev det Take out. Kinamat.
Kramar!
Nu vill jag laga mat hela helgen!!
Vill ha receptet åtminstone ;)
KRAM!!!!
Förstår vad du menar med vardagsmat. Jag kan maila lite inspirationsrecept om du vill?!
Jag har inte lagat mat på flera månader... kommer hem alltför sent, tur att jag har dottern och maken.
Trevlig helg!
Många kramar!
DET var inte kul, men det gick..
tack vare snäll granne.
Men visst är matlagning trist.
Har noll nya ideer,
Hoppas helgen varit god!!
Ann;
HAHA. ditt var LITE värre än mitt.
Utan tvekan, fniss.
Att stå utelåst mitt i vintern i bara nattsärken skulle jag inte vilja :-)
TACK och lov att folk inte låser dörren hos dig :-)
Ha en fin resterande söndag!
AM:
TUR att det finns grannar ja. SÅ snoper att låsa sig ute...
Ja, just den där BB-rätten är så god.
Annars tycker jag det är rätt trist med vardagsmaten.
Vi har gott om restauranger ja...
Weed har ett berg som inte vi har :))))
Kram!!
Vardagsmaten har GÅTT helt i stå för mig.
Trist, trist, trist...
OCH svårt att komma på nya rätter.
Inget kul.
Ja, mitt lås är ett sådant där gammalt lås. Dänger man igen dörren låses dörren.
SUUURT!!!
Kramar!!
Annika:
URTTRIST är det...
OCH det måste vara just det du säger + nyttigt.
Ibland blir jag så trött.
Kram!!
Englundskan:
Trevligt!! Hoppas att det ska smaka :-)
O nO!!
Till i nästa vecka hoppas jag att ha en länk där vi alla kan skriva upp hos då vi skrivit.
DÅ försvinner den här listan som iaf är rätt inaktuell.
Tyvärr.
TACK!!
Att ta bilder på mat är inte lätt. OCh jag har mkt k ar att lära, for sure.
Att laga mat är verkligen så urtrist.
men ta det som en stor komplimang att de dina tycker du ska skriva kokböcker, de'ru!!
KRAM!!!
Lotta:
TACK!!
Just den rätten är så lätt att laga, egentligen. De nsköter sig själv och sen gör man bara världens godaste mos till :-)
Ibland är det kul att laga mat, andra ggr så trist...
Ah, men receptet kan jag lätt lägga ut. Lovar.
KRAM och tack!!
Channal-
HAHA, du KÄNNER inte till Agdas rädsla för teknik. Hon är livrädd.
HAHA!!
SÅ det åtetrstår att SE om vi får till en länklista, eller INTE!!!
Smart med matkasse.
KRAMAR!!
Helena:
TACK!!
VAD gullig du är!
OM du vill får du gärna maila lite länkar och sånt.
Recept.
TACK!!
VET att du har fullt upp. Inte roligt...
TACK och lov att andra lagar mat.
KRAMAR!!!
Om du ser detta..
FATTADE absolut NOLL av det. Måste man skaffa wordpress då?
Helt obegripligt.
Klickade mit ut direkt med huvudvärk...
HAHA...