Friday, April 23, 2010

Show and Tell: MAKT, och så lite om fredagstemat..

HA-HA-HA Happy Friday!

Först och främst tänkte jag ta upp detta med fredagstemat:

Fredagstemat, det ni läser och följer här på bloggarna hos oss bloggskribenter (som deltar) har pågått i över tre år.
Det började bland oss utlandsbloggare, främst bland oss bosatta i USA. Med åren har fler och fler kommit till, och det är roligt!
För visst är det kul att blogga på tema?

Show and Tells grundare var Aurorabuddha i Texas. Hon har slutat blogga sedan flera år tillbaka, men hennes Show and Tell lever kvar.

Taina och jag, och flera med oss, tycker att det spårat ur lite. Det är lite halvtrist att klicka sig in hos folk som aldrig deltar.
Därför är listan idag ordentligt nedbantad. Ni som inte står där längre är varmt välkomna tillbaka precis när ni vill igen. Temat står alltid öppet för alla som vill.

Som jag sa, det är roligt att folk vill vara med och temablogga, men försök att vara med så många fredagar ni KAN. Och är ni inte med så skriv ett litet inlägg på er blogg om att ni inte är med just nu, och när ni kan tänkas ta upp tråden igen.

Det är lite svårt att lösa detta eftersom vi inte vill komma med onödiga pekpinnar och regler (trist, trist). Vi vill inte att någon ska bli sur, inte alls.
Kommenterar gör man som man vill, naturligtvis. Men det är tydligt att det haltar väldeliga där. Kom ihåg att alla blir jätteglada över kommentarer!
Alla.
Jag lovar!!


Så det var det om det idag...

Hoppas det är OK att vi tog upp detta.

Nu till veckans uppgift:
Taina är värdinna.

MAKT!

Jag bor strax utanför världens mäktigaste stad, Washington DC.
Känns det?
JA!
Jag tänker på det varenda gång jag åker över Potomac floden som är gränsen mellan DC och VA.
Ja, faktiskt tycker jag att makten känns då man åker förbi alla departement, och alla stora minnesmärken och monument som det finns massor av i Washington.
Capitolium, där kongressen och senaten sitter, ligger på en liten höjd och den höjden heter Capitol Hill.
Därifrån har man superutsikt över parken The Mall, och stora delar av Washington.Vita Huset ligger på Pennsylvania Avenue, och det kan tyckas se mindre ut än vad man förväntat sig.
Åtminstone minns jag att jag tyckte det då jag var ny i stan 1990.
I Virginia, i närheten där jag bor, i Langley, ligger CIAs jättebyggnader och huvudkontor. DÄR kommer man inte ens in, man kommer knappt i närheten. Det är väl avskilt och med enormt säkerhetspådrag.
Hemligt.
Top Secret.
I Virginia, i Arlington, ligger även världens största arbetsplats, försvarsmaktens huvudkontor, the Pentagon.
I Virginia ligger även FBIs stora träningscamp, även den hemlig för utomstående.CIA och Pentagon. Jodå, bilderna (dessa två) är från nätet, såklart...När man bor där jag bor är det alltså mycket folk som jobbar med topphemliga uppdrag; I work for the government. Punkt slut. End of disscusion.
Då personen i sig presenterar sig och sitt jobb på det sättet VET man att det är en person som jobbar inom CIA eller FBI eller med Secret Service eller något annat i de banorna runt stan.
Det är ingen ide att fortsätta pressa då. Hemligt ÄR hemligt.

Det har faktiskt hänt att folk knackat dörr och frågat om vissa grannar...
Vet vi något om dem? Träffas vi? Har de någonsin sagt VAR de jobbar? Har vi någon aning om vad det är de gör på jobbet?
Nej, och nej...men han är trevlig, ju...
Jaja, thanks for your time, ma’am...

Så är livet runt världens mäktigaste stad. HAHA!!
Maktens stora kärna.

Ha en fin fredag nu då allihopa. Och alla ni som skriver fredagsteman, fortsätt att vara flitiga. DET är så roligt att klicka sig in hos er...

Nilla,
Desiree,
Annika,
Anki,
Strandmamman
Erica
Saltis
Anna
Taina
Musikanta
I am Annika
Maisoui
Inga-Britt
Helena
Olgakatt
Bejla
Anne-Marie
Jenny
Petra
Pettas

37 comments:

Elisabeth said...

Där kan man prata om makt alltså! Eftersom jag gillar Google Maps starkt provade jag att skriva in dessa båda hemliga arbetsplatser, och jag blev inte direkt förvånad över att gatuvyn inte fanns för dem. :D Däremot trodde jag faktiskt att de skulle vara "blurrade", så att man inte såg något alls vad byggnaderna, men det var de inte.

olgakatt said...

Utmärkta maktexempel!
Jag förstår också känslan, faktiskt. 1963 var jag en av flera hundra ungdomar på Vita Husets gräsmatta som fick lyssna till ett tal direkt till oss av president Kennedy. Han stod i en talarstol på gräset precis framför oss. Känslan av världsmakt blev inte mindre av att han då nyligen avvärjt ett krigshot i och med Kuba-krisen.
När han sköts några månader senare kändes det som en personlig kränkning!

Bra att det blir sorterat i fredags-listan! Jag har själv minskat min allteftersom jag upptäckt att folk inte skriver något tema. Tröttnar man -och det kan vara förståeligt- så är det bara att säga till!
Jag tycker det är jätteroligt med ett tema i veckan! Man får verkligen tänka efter själv först, sen får man såå många andra aspekter på samma tema! Så håll musiken igång, vänner!

bettankax said...

Å vad jag lär av dina inlägg, det är alltid lika roligt och intressant. Klickade på "vitahusetbilden" och fick också känslan av "oj så litet det ser ut", alltså i förhållande vad jag uppfattat via TV.
Ska inte sticka under stol med att jag är nyfiken på hur det gick för Karolina igår.
FredagsKRAMAR!!

anna of sweden said...

Wow, vilket ställe du bor på. Att CIA också har sina kontor i närheten visste jag inte.

Jag reflekterade också över att Vita Huset såg så litet ut när vi var där. Och några vakter såg man knappt. Men man kände liksom deras närvaro. :)

Stor fredagshuggie!

Annika said...

Elisabeth:
man kan verkligen det. DET är kännbart faktiskt. Jag tror det var du som frågade om detta en ggn förr om jag tänker på att jag bor i maktens stad? det gör jag. Nästan hela tiden. Det går liksom inte att komma ifrån. Så många som jobbar inom "the government" där man bor, och så mkt makt i hela stan.
Visst känns det.
BRA ide att kolla över Google maps. Nej, de ställena "finns" inte...
lustigt...

Olgakatt.
Så sant. makten känns här i stan. Överallt.
Staden är ju ganska pampig också med alla vita byggnader och departemt utefter avenyerna.
O, vilken känsla att se Kennedy, kan jag tro.
Det mordet chockade verkligen världen.
Ja, vi kände oss tvungna att soretera bort länkar i listan. Om man är med är man med sas.
Ananrs f¨år det vara.
ALLA är välkomna tillbaka, alltid.
Det är kul att blogga på tema!! Varenda fredag!
Så jagsäger som du, Olgkatt;
HÅLL musiken igång

Bettankax:
KUL att du tycker det. VAD glad jag blir!!
Vita Huset ligger långt in en park, omgärdad förstås :)
Det ser verkligen mindre ut än man tror.
Men vackert är det.
TACK!!!
DET gick FINT igår!!
Imorrn ska jag visa bilder från HSM och berätta om den!!
men kiddsen var underbara. Filmade faktiskt en snutt...
Kram!!

Annika said...

Anna:
ja, nog gör jag det...
Langley där CIA ligger, är typ nästa förort :-)
Pampigt och mäktigt, men kanske inte lika coolt som andra amerikanska storstäder.
jag saknar ju skyskrapor, hehe...
Ja, visst är Vita Huset mindre än man tror.
BIG huggie tillbaka!!

Katarina said...

Jag har ännu inte besökt världens mäktigaste stad!

När man reser så får man en bild av vad man har framför sig på resan, besöka ett museum eller något annat karaktäristiskt för stället, men ofta är förväntningarna större, iallafalla hos mig.

Kanske jag också skulle bli besviken att Vita huset inte är så stort som man tror.

L. här hemma säger att jag skulle gilla Washington med omnejd, vi har ett kontor i Washington men jag har aldrig hunnit dit än!

Taina said...

Uuuuh det känns genom skärmen varifrån DU skriver! M A K T!!! För oj, när man börja tänka efter hur jäkla mycket inflytande dessa makthavare just DÄR har på resten av världen. Vad jag förvånas över ibland att makt ska ibland symboliseras med stora och pampiga byggnader. Dvs de som en gång var stora ska få mastiga monument i sitt namn liksom. "Åh spana in monumentet DÄR då. Han måste ha varit STOR". Typ.

Det är säkert himla intressant att bo så nära maktens korridorer. Jag som är SÅ nyfiken skulle bli snurrig av alla hemligheter runtomkring mig.

Hoppas du får en fin helg nu...hur var premiären?????

KRAMAR!!!

Nilla said...

Häftigt och lite overkligt, för mig som aldrig har sett det annat än på bild/tv!
Ha en fin helg.

Anonymous said...

Åh det lät spännande det där med hemlighetsmakeriet och att folk knackar på dörren. Spännande!

Trevlig helg!

Anonymous said...

Ja, det är verkligen att maktcentrum du bor i. Då låter min närhet till Grönlands Självstyre inte längre så pampigt. ;-)

Helt rätt med er uppdatering av listan. Jag hakar på och rättar även i min i dag - och håller så klart öga med reaktioner här på din sida, så att jag inte missar att lägga till någon. Jag har eventuellt en helt ny bloggare som vill hänga på. Kanske, kanske... ;-)

Jag ska också erkänna att jag har varit en av de dåliga kommenterarna i år. Galet fullt upp på jobbet januari och februari och nu boende på hotell i snart 6 veckor... De senaste tre dagarna har jag dock - passandes magsjuka sonen - köpt trådlöst nät här på hotellet, för små 270 svenska kronor per dag, så nu börjar jag komma ikapp igen. Härligt!! :-)

Jag tar förresten över temat i maj..!

Kul det gick bra för lilltjejen igår förresten (såg det på FB). :-)

Trevlig helg!

Saltistjejen said...

Å! Nu ser jag ännu mer fram emot att hälsa på er! Inte för att man ska träffa ngn som jobbar "for the government" eller för att få frågor om era grannar eller så.., haha nej men dina bilder får mig att minnas vår senaste (och enda) tur till DC och då längtar jag tillbaks! Känns extra roligt att koma dit när det är varmare för sist frös vi så det var inte klokt. iallafall första dagen... :-)
Ha nu en superfin helg! och ja jag smygläste kommentaren ovan och såg att det ått bra för K! Härligt ! Hoppas du kasnke kan lägga ut lite bilder från föreställningen i bloggen senare?
KRAAM!

Annika said...

Katta:
Det var som när jag kom till NYC ffg och såg firihetsgudinnan. Jag trodde hon skulle vara mkt större, och ligga mkt närmare manhattan...så visst kan man ha höga förväntningar.
När jag kom till DC hade jag knappt ngra förväntningar alls. Men jag var lite besviken på att det inte fanns ngra skyskrapor :-)
Det är verkligen jättefint här...det kan jag lova dig, i DC med omnejd.
Kram!!

Taina:
skrämmande mkt makt har Washington på världen ja.Visst är det så.
Monumenten är svvulstiga många av dem, och vissa är bara vackra. Min favorit är Vietman, och den jag tycker mins om är andra världskrigsmonumentet.
Jojo, mkr hemligheter finns det omkring en. TUR att man inte vet om dem, hehe...
Premiären var SÅÅÅÅÅ BRA!!!
Ska skriva om det imorrn...SÅ gulliga!!!
Kram!!!

Nilla:
ja, jag kan förstå det...jag känner till den känslan :-)
Kram!

Annika said...

Maisoui:
Ja, det är det också, men det har hänt ngra få ggr. Men då det hänt har man liksom blivit ganska förvånad. fniss.
kram!!

Isflaket:
Ingen fara med kommentarer och anant. Jag vet att du haft fullt ut...no probs, girl.
Kul om du har en ny bloggare på lut :-)
Temat är ju roligt.

Ja, det gick bara bra igår. SÅ duktiga barn.
Kram!!

Saltis:
Ja, det ska bli så KUL då ni kommer!!!
Funderade just på det när jag var ute och gick idag, vad vi ska göra och så...
Roligt.
Hoppas det blir schysst väder. Den här helgen ska det regna, suck...
DET gick så bra igår. Bilder kommer imorrn!!
Kram!!

Petchie75 said...

Jag är ju inte med varje vecka i fredagstemat men min deltagarlista är redan nerbantad och ska jämföra med din nu för att se om det är någon som tillkommit / fallit bort.
Jättekul att se fler foton från DC och höra om dina upplevelser. Wow, det måste kännas oroväckande att få sådana besök med närgångna frågor om grannarna. Påminner mig lite om i Schweiz där jag fick höra som au-pair att det var väldigt vanligt med spionerande grannar som ringa myndigheterna för att berätta att familjer har olagliga au-pairer och städerskor (jag var dock laglig!). Måste vara kul för grannsämjan!!
Trevlig helg och stor kram!

Suzesan said...

Hahah mer makt än DC och det som finns där går nog inte att hitta. Maktens centrum. Tänk här hemma får vi bara sitta och titta på spännande action/drama filmer med SecretService FBI och CIA och så bor du mitt i smeten A-N-N-I-K-A.

Hehe jag skulle gilla det tror jag om de kom och ringde på dörren och snokade.

Härligt inlägg som vanligt. Ha en underbar fredag och helg. NU ska jag snart läsa dina andra inlägg som jag missat då INTERNET knasat sig. Igår försvann det igen. ILLA!

Tack för en härlig bloggvecka som alltid.

Hahah kul det där med att man lär sig vilka som jobbar för dessa då de inte prtar vidare om sitt yrke. Jag hade pressat dem. PÅ upplysningar.

Kram
/Susanne

Annika said...

Petra H:
jag tycker det är helt OK om man inte ör med varje vecka, men de som försvann här hade varit borta lääänge...
De får gäran komma tillbaka, men vissa regler måste vi hog ha.
Japp, här bor man mitt i powern (kom just från dig och såg din twist, hihi).
Det händer inte ofta att ngn knackar dörr, men det har hänt ett par ggr....
Då är det ngn från cia eller fbi eller SS som kommer och kollar upp ngn som jobbar på byrån.
Lite kul.
Glömde att skriva att kvinnan jag och peter träffades igeno mvar cia-agent med specialitet på Ryssland. Hon talade flytande ryska, och var där ofta men det var allt vi visste. Aldrig att hon yppade mer än att hon jobbade för cia eller det där med ryssland.
Hon var högt uppsatt på byrån, that¨s for sure.
Totalt ditzy annars, jättesöt o snäll och gullig, men ditzy. Men på jobbet var hon väl en helt annan...
KRAMAR!!

Suz:
Ja, jag bor ju lite utanför själva DC, men close enough till just CIA och andra ställen med makt. Trettio minuter från DC med bil ungefär.
Tio minuter till Langley ;-)
Ja, det finns ju ett otal filmer och serier och annat som utspelar sig i Washington. det är lite kul.
Alltid lika snälla ord från dig, Suz!!!
jag har inte hunnit med min vanliga bloggrunda ännu.
Kram!!!

Desiree said...

Helt rätt, nog bor du i USAs mäktigaste stad alla gånger. Det är dessutom en väldigt vacker stad som man ser på dina bilder och en vacker stad i verkligheten också för den delen som jag hoppas kunna få se mer av någon gång framöver. Det är häftigt med de där hemliga toppjobben. Det vilar ju en aura av mystik där som har en speciell dragningskraft. Man vill veta mer men får inte.
Den mäktigaste staden i ett av världens mäktigaste länder där bor du.
Jag hoppas du får en skön helg.
Stor kram!!!

Musikanta said...

Fina bilder från Washington. Hoppas nu bara att Obama använder sin makt till att påverka sin omgivning att göra fler goda saker, som t.ex. sjukvårdsreformen.

Men visst är det otäckt att veta att han besitter en sådan makt att han kan sätta igång ett kärnvapenkrig om han skulle vilja...

Som jag skrev till Taina, det finns ingen chans att jag ska hinna läsa hos alla som skriver fredagstema - då skulle jag inte få göra något annat än att sitta vi datorn hela dagen. Det blir några stycken varje gång. Men uppropet är väl riktat mest till dem som aldrig skriver något alls, antar jag.
Många kramar/M

Anne said...

Bra bilder, riktigt bra bilder från DC. Cool stad att bo i, helt klart. Häftigt ställe du hamnat på, jag tycker det låter så spännande att bo runt all den här maktkoncentrationen. Lite mystiskt samtidigt, som det du skrev "I work for the government". Punkt slut. Som på film... Härlig puls det verkar vara, skön stämning. Speciellt att bo så nära all makt, huvudstad som det är också. Förstår att du trivs jättebra att bo i närheten av allt detta!

Marianne said...

Vad läskigt med folk som knackar på och frågar om grannarna! Presenterar de sig då, typ och visar ID och talar om vilken myndighet de kommer ifrån, eller förväntas man bara svara? Det kan ju vara tjuvar som vill veta mönster?

En sak som gör att makten känns i DC är väl att allt är så stort? Det ser i alla fall så stort ut, pelarna, parken, allt.

MÅSTE komma och besöka dig inom de närmsta åren! Måste se DC, det hör nästan till allämnbildningen : )

Jag tycker det var bra att du tog upp det där med temat, det ÄR trist när folk är med fast de inte är det osv. Och så ska det ju vara bilder också, inte bara skrift.

KRAMAR!

Miss Marie said...

Spännande inlägg! Coolt med makt, så länge den inte missbrukas!

Trevlig helg!

Camilla said...

Ja, Washington är ju ett av världens största maktcentra. Spännande att ha CIA:s huvudkontor inte alltför långt ifrån och de andra superhemliga ställena.

Skumt det där med Vita Husets storlek, men när det byggdes var det nog det största huset i närheten. Nu vimlar det ju av så mycket större byggnader överallt.

Trevligt inlägg Annika. Gillar dina bilder skarpt.
Kram

Fröken Anki said...

Jättebra inlägg!
Visst kändes det att man var i en mäktig stad när man såg alla dessa byggnader. Det är en av världens mäktigaste ställen, mycket inflytande.

Apropå temat och kommentarerna. Jag tog åt mig - med rätta - och jag har tittat in hos flera som jag inte varit inne hos på läääänge. Och så har jag kommenterat. Vet att jag själv inte alltid hinner med att göra det i tid, men jag gör så gott jag kan. Och kan jag inte säger jag till. Det är kul med tema och att se vad andra tycker om samma saker. Så hoppas att det fortsätter ett tag till.

Trevlig helg och ah så kul på teatern ikväll.
kram

Äventyret framtiden said...

Tack Annika!

Det är verkligen ett fint initiativ, fredagstemat. Förutom att man själv måste tänka till litet (av fri vilja) så får man möjlighet att resa runt världen via er andra också, få nya infallsvinklar på samma tema,osv. Fiffigt och trevligt

Tankevågor said...

Intressant inlägg Annika! Tänk att de går runt och frågar om grannar sådär!
Du bor ju verkligen i maktens centrum vad det gäller världspolitiken. Alltid så intressant att få se bilder därifrån.

Vad roligt att premiären gick BRA!! Härligt! Nu ska det bli kul att se bilder från den.

Soliga kramar från Stockholms skärgård!!! :-))

Grekland nu said...

Ja, tala om att bo nära maktens centrum! Måste kännas både spännande och kanske lite läskigt? Har tyvärr aldrig varit i Washington men skulle väldigt gärna vilja se allt det i verkligheten som du visar på dina fina bilder. Tycker det är intressant i alla länder att se parlamentet eller motsvarande, för att liksom ha en bild framför mej på byggnaden när jag sen hör nåt som bestämts i det landet. Trevlig helg!

Anne-Marie said...

Visst bor du i maktens centrum. Har bara varit i närheten av Washington D.C. Var i Arlington som väl ligger relativt nära. Nog finns det mycket superhemligt på gång i dina trakter. :) Har varit dålig med fredagstemat på sistone men hade svårt att riktigt komma på bra teman plus bilder. Skall se om jag kan "bättra mig". Kram!

Annica R said...

Spännande! Ser så fint ut och vi som bokade en resa till DC över Memorial Day igår. Ska bli jätteroligt! Har du några tips på bra restauranger? De du tipsade om i NY var toppen! Är det något annat mer ska se än de "vanliga" turistmålen tycker du? /Annica i Dallas

sunflake said...

Hej Annika! Tack för spännande läsning och fina bilder... från stooorstan, oj..

Det är mig Isflaket menar, jag vill gärna vara med på ert fredagstema!

Bästa söndagshälsningar från småstan och ännu en annica

HeLena said...

Maktens storstad! Ja jag har aldrig varit där mer än genom bilder och tvn men det är himla vackert!

Läskigt att det kommer någon och "knackar på"och frågar om grannen.... skulle jag inte vilja vara med om...

Kram kram!!

Annika said...

Desiree:
ja, du har ju varit här och sett det hela.
Synd att det var en sådan enormt regnig helg den ggn. Ungefär som det är nu idag.
Jo, nog bor man på en mäktig plats. och jag tycker det känns.
Kramar!!!

Musikanta:
Ja, jag tycker nog att Obama skäter sig bra.
Sjukvårdreformen har ham ju fått igenom. Nu ska den verkställas, och det blir väl det svåraste.
Men, visst har han makt. Inte bara han utan så många andra i Washington också.

Nej, nej...som Taina och jag sa så är det ALLS inget kommentarstvång. Ingen ska behöva känna den pressen.
Så du behöver inte oroa dig.

Kram!

Anne:
Jo, jag trivs bra med att bo här.
Visst.
Även om det här med makten föder en viss typ av människor också.
Inte så kul alla ggr.
Ja, visst...många som jobbar inom the governmet. Min svärfar är en av dem. han sitter på the pentagon.
Han har inget top secret jobb per se, men han talar ändå inte om vad han gör.
Allt inom den makten är lite hemligstämplat trots allt.
Kram!!!

Annika said...

Marianne:
De legitimerar sig med både badge och ID, så det är lugnt.
Och det går fort och bra allting.
Snabbt avklarat, och det händer inte ofta. Inte alls.
Ja, mkt i DC är stort och svulstigt och många mermorials och monument.
Stora departemnt etc.
Jo, det känns allting.
KOM gärna hit och hälsa på!!!
Ja, vi kände oss tvunga att ta upp detta med temat. Det hade gått över styr för länge.
Kram!!

Marie:
Ja, visst är det det. Men visst är det lätt att den missbrukas.
ha en fin måndag, får jag önska dig :-)

Camilla:
Helt rätt det där med Vita Huset. Då det byggdes var det ju stort, men numera har prespektiven blivit annorlunda.
Ett fint hur är det iallafall.
ja, CIA ligger inte långt ifrån mig alls. Ett stenkast.
men jag har aldrig set byggnaden, bara infarter och säkerhetsbås...
Kram!!

Anki:
Ja, nog är det maktens boning alltid.
Och det märks, det tycker jag absolut.

Hihi, jasså du gjorde det ;-)
Kul.
Men du vet det är inget tvång. men sanningen är ju den att ju fler som ser att vi är med ju fler kommentar hos oss också.
Hoppas att helgen varit BRA!!
Kram!!

Annika said...

Pettas:
OCH tack för att du är med. SÅ trevligt att ha en tjej från Åland among us!
Ja, det är verkligen kul detta m S&T.
hoppas du hänger med länge!!

Londongirl:
Ja, nog bor jag nära maktens centrum alltid.
Kännbart på många sätt.
Helgen har varit bra o föreställningarna gick så fint.
Kramar!!

I-B:
TACK.
Ja, nog bor man nära maktens centrum alltid.
Washington är vackert, så jag hoppas att du kommer hit en dag och ser det hela.
Ska klicka mig in hos dig också. I fredags så jag tittade in hade du inte hunnit skriva ännu, men det har du nu.
Vi ses om en stund!!!

Annika said...

A-M:
Arlington är sgs Washington fast det ligger i VA, precis på andra sidan floden. Men DC får det nog absolut räknas som.
Där liggger Pentagon, där liggeer den berömda stora kyrkogården mfl ställen.
Hoppas att du fortsätter att hänga med på temat, A-M.
Kram!!

Annica R:
Ja, vad KUL!!
Nog ska jag kunna tipsa er...
Vill du att jag ska maila?
Kram!

Annica!!
Ännu en med namnet ;-)
KUL att du hoppar PÅ temat.
Jättevälkommen!
Och välkommen till bloggen.
Länkar upp dig med start på fredag!!
Roligt.
Bor du också på det stora isflaket? Ska kolla in din blogg.
Välkommen tillbaka!!!

Annika said...

Helena:
men vi fyller snart 45 och så kommer du ju hit :-))))
Nejdå, det där med dörrknackningarna är inte läskigt, och det händer inte så ofta. Absolut inte.
De visar både ID och badge. Snabbt går det. nemas problemas.
Hoppas helgen varit bra.
Kram!

Anna, Fair and True said...

Verkligen maktcentrat av maktcentran liksom! Jag gillar DC och skulle gärna vilja bo där. Både pga att det är en fin stad och att det finns så många intressanta jobb där. Jag minns att när jag såg Vita Huset första gången tyckte jag också att det var mycket mindre än jag hade trott.