Thursday, October 26, 2023

Kul, Finhöst, ASSÅ! Apple +, Netflix och en Dålig mus :-D




Men hallå alla torsdagsmänniskor!


* KUL!

Så roligt att ni uppskattade det inlägg jag skrev om Karolina igår. 
Många av er har ju “känt” henne sedan hon gick i mellanstadiet. Ja, vi är verkligen glada att hon har fått det här jobbet.

Karolina var här hos oss den fredagen hon fick jobbet. Veckan som ledde upp till det beskedet var ganska orolig för Karolina. Hon hade ju varit på två intervjuer redan, lämnat ett stort arbetsprov samt talat med personalavdelningen två gånger.
På fredagen skulle de höra av sig vid ett visst klockslag. De ringde exakt på utsatt tid och då fick Karolina klartecken--JOBBET VAR HENNES!  VI firade den kvällen och vi var så glada.
Tror Peter och jag var lika glada som Karolina. Det var den fredagen hon sköt upp sin resa tillbaka till LA med tre dagar. Det var just dessa bonusdagar som hon sedan jämförde med de “snödagar” hon en gång fick under skoltiden.

Jag kommer säkert att skriva mer om Karolina i framtiden. Tack för alla fina kommentarer med positiva tillrop igår!

En annan sak, både BP och Erica nämnde-så RÄTT- i gårdagens kommentarer att det som här kallas "full benefits" är det man helt tar för givet i Sverige.  Ibland kan det nog vara NOG så nyttigt att bli påmind om sånt, tror jag.  Det man i Sverige bara anser som är totalt normalt, och en självklarhet, är det absolut INTE överallt.  Ja, man har det BRA i Sverige på det sättet och det kan vara mycket klokt att ta sig en funderare över sådant ibland.
"Full benefits" får man om man arbetar heltid på ett företag där det jobbar mer än 50 personer (tror jag att det är, rätta mig om jag har fel).  I det fallet MÅSTE företaget stå för detta.  MEN som sagt, bara om det är  en heltidstjänst, inte annars.
Somliga företag kan vara så fula att de anställer någon på 35 timmar i veckan, eller bara har folk som arbetar halvtid. På det sättet slipper de betala för sin anställdes sjukförsäkring och allt det andra.  Detta gäller oftast mindre och mer obskyra ställen, men ändå.  Tro mig, det händer hela tiden.


* Finhöst

NU är den här. Nu är det närapå crescendo för årets höst. Väldigt snart står den på sin absoluta topp.
Det för att sedan snabbt bli till den fulhöst som komma skall.

Men nu är det nu. Och det är bara att njuta av det. På riktigt. Att ta in rubbet.

Här är några av de bilder jag tagit under mina prommisar denna vecka.


Som ni ju vet är det Halloween på tisdag.
Här hos mig råder ingen missuppfattning om vilken dag det sker. HÄR skulle du aldrig någonsin se ett barn som går godisrunda någon annan dag än just den 31 oktober. Det är den enda dagen man går. Punkt. Slut.
Ja, Halloweenfester kan äga rum helgerna innan Halloween (dock aldrig efter Halloween). 
Men ingen, absolut INGEN, springer omkring och tigger godis dagarna kring den riktiga dagen.
Inte konstigt om många svenskar blir irriterade på det eftersom ingen i Sverige väl riktigt fattar att det BARA är den 31 oktober som gäller för detta. 
Skulle också bli tokig om barn sprang här en vecka före, och en vecka efter, Halloween. Lär rätt! PUNKT!  

HOWEVER, det var inte detta jag skulle skriva om egentligen.
Nej, jag tänkte skriva om att Peter och jag var på Target (varuhus) i helgen för att hitta ett komplement till Peters Halloweenkostym (vi ska på två fester i helgen). DÖM om vår förvåning då man REDAN börjat plocka ner Halloween. Helt sjukt, det mer än en vecka före själva dagen H.

Jag har varit med om det förr på Target också. Då på julen. Jag var där en vecka innan jul och skulle köpa något jag behövde komplettera. Ack ja, de hade redan då så gott som tagit ner julen. Blir faktiskt förbannad på sånt. KAN man inte ens få köpa julsaker fram till juldagen åtmistone.
OCH varför tar man bort Halloween mer än vecka före själva dagen?  Target i ett nötskal. Älskar den affären, men jädrar i min låda vad de är snabba på att plocka bort.
Rest assured, visst låg julen på lut nu på de bakre hyllorna i butiken. Så fort Halloween är över kommer den att tas fram jul till 100%.

Det är lika bra att köpa det man ska så tidigt det bara går. Jodå, jag hittade till och med tre ljusslingor till jul som jag köpte i lördags, komplement till julgranen, tänkte att det var lika bra att ta dem nu då de fanns där …


* På Apple + 

Jag säger bara, Apple +, tror det är den strömningstjänst som är bäst. 
Alla serier och filmer de har är så bra. I dagsläget är det absolut Apple + vi tittar mest på.

Just nu ser vi The Morning Show där, och vi tycker ju att den är så väldigt bra. När ett nytt avsnitt släpps (varje onsdag) ser vi det.
Mediavärlden, TV-världen, nyhetsvärlden (serien handlar om detta)  … vilken sylvass tillvaro det är.






Vi tittar också på serien “Lessons in Chemistry” nu.
Den är verkligen också fascinerande. Att vara kvinnlig kemist i början av 50-talet i en mansdominerad värld. Just det, smaka på den. Vilken motvind. Det har ändå hänt något på 70 år, även om mycket mer kan bli det till bättre.
Brie Larson spelar huvudrollen som den unga, briljanta kemisten Elizabeth Zott i en värld som består av självupptagna män som endast ser kvinnor som objekt och ögongodis.
Serien är en riktigt stilstudie i tidigt 50-tal, och som vanligt har man inte sparat på krutet.






En annan serie jag tittar på (då och då ska tilläggas) är The Super Models. Det är en dokumentär om de modeller jag verkligen växte upp med —Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista och Naomi Campbell. Idag är alla i min ålder, och de ser tillbaka på sitt modellande, och de berättar om tiden på 80 och 90-talen då de var som mest ropet. En modellvärld som var nog så vrickad även då. En del har kanske blivit bättre i den världen, men mycket har det alla gånger inte. 







* På Netflix

Finns ju också en hel del bra. Nyligen betade Peter och jag av dokumenteraren om David Beckham där. Och ja, så BRA den var.
Jag gillar inte fotboll så det stör precis. Men ååå vad jag gillar dokumänterer om enskilda spelare eller om hela lag. Tycker de är roliga att se, intressanta och totalt beroendeframkallande.

David Beckham, vilken ödmjuk man han är. Och vilket helvete  han stundtals fick gå igenom som aktiv spelare. Himmel  fick han uppleva också, såklart. Men hatet han fick, det är obegripligt.  HUR orkade han?  Posh berättar också, och hon ger också ett jättefint intryck. Se den även om ni inte gillar fotboll.






Jag gillar även dokumentärer om amerikansk fotboll. Ja, speciellt då de följer enskilda spelare och deras liv. Ogillar att se amerikanska fotbollsmatcher (gääääsp),  men älskar att se dokumentärer om den världen!


* BAD mouse, BAD!!

Nej, jag har ingen mus i huset, vad jag vet … Men jag har en usel mus till min laptop. En så kallad Magic Mouse (går via Bluetooth) som är lika gammal som datorn, tio år. Nu har denna mus blivit så sliten att den är ihoptejpad och den har dessutom tappat delar. På baksidan är batterierna totalt exponerade. Jag får lirka med sagda mus eftersom den bråkar en del.
OCH nej, utan datormus vill jag INTE vara, nej tack!

Köpte en ny Magic Mouse, äntligen. Peter har tjatat länge på mig att jag borde göra det. SÅ ja, jag köpte en till slut.

Kan jag använda den? HA nej, min dator kan inte längre uppdateras till de tre senaste MacOS 😅. Hur gärna jag än skulle vilja kan jag inte längre uppdatera denna gamla MacBook, och jag får hålla till godo med min gamla slitna mus. So far, so …



SAY no more, hehe.


Nej, men det är verkligen en tidsfråga nu innan en ny MacBook hamnar framför mig.
Nu går allt på vinst och förlust …


  *** 

Ha en jättefin torsdag!

18 comments:

Anna i Portugal said...

Först och främst, magiska bilder med speglingarna i sjön! Vi har Apple TV gratis i tre månader, igen (blir ju så när en köper nya apple-prylar..) Så vi ser oxå The morning show nu. Beckham tänkte jag inte alls var för mig, men då ska jag ge den en chans. Tack för tips. Jag använder bara den inbyggda musen på min laptop, och den funkar bra, kan inte minnas jag varit nöjd med en endaste extern mus genom åren faktiskt. Idag är en bra dag då vi får finbesök av goda vänner under ett par dagar.

Dr Jo said...

Godmogon Torsdag,

Vaknade upp till hemska nyheter från Portland, men får se om det är något som du tänkt ta upp idag/imorgon. Oavsett fruktansvärt. Usch

Okej men då förstår jag. Personal days kanske kan liknas med obetalda semesterdagar kanske. Iaf kul och intressant att få en inblick i det.
Hur många semesterdagar har Peter som har jobbat ett bra tag?

Om hösten sett ut så hela tiden så hade det varit lättare att tycka om den. Superhärliga foton! Underbara färger. Och jag håller med om att vattnet gör det hypnotiskt. Ja snart är det ju dags att ställa om klockan.

Jaa halloween, kul ändå. Tjejerna får klä ut sig lite i förskola/skolan denna veckan. Men va absurt att Halloweensakerna försvunnit redan. Det är ju en sak att dom tas fram 1-2 månader för tidigt (pynt överlag) och sedan att det försvinner för dom som ändå är ute i god tid (en vecka). Nej mycket dåligt.
Kul med streaming tips, kanske ska ge den dära Beckhamn en chans. Tyckte också att den verkade lite jordnära. Vilket absurt liv det måste vara ändå, att vara/bli sådära känd. Sedan verkar papparazzis göra livet så mycket jobbigare om man bor speciellt i USA eller UK. Usch, verkligen inte avis. Tänk och inte kunna leva ett normalt liv.

Haha lite kul att du kämpar på med den dära musen. :D Skulle nog säga att det är dags för ny dator. Det är ju ett tecken om något :P

Ha en härlig tordag!
Kramar Johanna







Men alltså du, dekoratör. Hehe inte så konstigt att du är en mästar (inna) på att skapa mys! Ja men där ser man, livspusslet. Inte så lätt och få ihop alla gånger.

Äventyret framtiden said...

Halloween i faggorna, din högtid om någon. Kul!
Apropå detta med att vara ful vad gäller anställning osv för att slippa ge den anställda berättigade fördelar , så sker det även i nordiska sammanhang. Jag har många vänner som har hamnat ut för inte bli heltidsanställda ( det finns kryphål även för sånt), t.ex lärare, som blir anställda från höst till sommar och sedan måste söka tjänsten igen och igen. Sommaren blir obetald och ovissheten stor innan de får besked om anställningen inför hösten. Väl magstarkt men tyvärr även kommuner gör sådana saker. Helt lagligt.

Underbara foton som alltid; jag suger i mig.

Önskar dig en fin torsdag!
Karinkram över havet!

Yvonne said...

Wow, vilka underbart vackra foton, får till och med mig som egentligen inte är så förstjuat i hösten att ändra mig, hi, hi. Du har liksom ett speciellt öga som kan fånga allt det vackra och få det på bild.

Ang full benefits, måste väl sjukförsäkringen nästan vara högsta vinsten, sen allt det andra.

Här känns det som fulhöst på vissa ställen, på andra ser det riktigt fint ut.

Halloween ja, blir spännande att se om det dyker upp barn först på tisdag, ärligt talat tror jag de kommer vara ute hela helgen och spöka. Konstigt att plocka bort alla grejer innan helgen ens varit. Här var vi in på Ö&B och Rusta och där fanns prylar i överflöd både för Halloween och julen. Blir så sugen att köpa något julpynt men vi har sååå fruktansvärt mycket sånt så det går liksom inte att dra på sig ännu mer saker.

Vi har bara Netflix, blir ju erbjuden Apple+ alltid då och då, men har aldrig tagit emot erbjudandet. Dokumentären om Beckham står på listan när vi gjort klar de serier vi är på gång med just nu.

Mus till datorn, skulle aldrig i livet klara mig utan en mus, hemskt när man bara har tillgång till den inbyggda saken i datorn. Min spanska dator är säkert närmare 10 år gammal, än fungerar den bra. Hade hem den till svärsonen i augusti som lyckades få ordning på den igen. Ett tag levde den sitt eget liv och var helt i oordning med det mesta, men nu är den helt ok igen.

Tack för underbara bilder och trevligt inlägg.

Kramar!

Annika said...

Anna:
TACK!!
NU råder ren magi i denna maximala finhöst vi har för stunden. Jag går så tidigt och sjöarna är så spegelblanka då. ÄLSKAR det!!
Ja just det, när man tjackar Apple-prylar brukar man ju få Apple + på köpet. BRA.
The Morning Show är riktigt bra, men se även den andra jag tipsar om. BRA!! SÅ bra. OCH sen se, Ted Lasso! OCH Hi/jack samt Shrinking. OCH For all mankind. Ärligt talat, tror allt är bra där närapå.
Beckham, riktigt BRA!!!
OCH då ska du veta att jag tycker fotboll är typ det tristaste som finns ...
ÅÅÅ kag kan inte leva utan mus, blir tokig, haha.
VAD trevligt och härligt med besök!

Annika said...

Dr Jo;
Nej, jag vet inte om jag orkar skriva om ännu en masskjutning faktiskt. Har haft det på tapeten förr på min blogg, och det slutar aldrig. Det hände så sent igår och då var det här inlägget redan klart.
Det är för jävligt, det är det. OCH inget, inget kommer bli bättre.
Tro mig, det blir aldrig ändring. Masskjutningar kommer att fortsätta i evigheter. Vapenlobbyn för stark.
Nej, jag tror vi lämnar det där. Men ja, jag tycker det är för jävligt. OCH jag fattar inte att man är så rädd för att dra åt svångremmen där. Men, men ...

Peter har fem veckors semester varje år. men han tar aldrig ut mer än kanske högst två. Man gör inte det här, det går inte om man har en högre tjänst. Så är det.
Sen kan han ta en dag här och där.
Kan skriva om det istället framöver kanske.
En personal day kan du ta om du ska till läkare under ett längre besök tex, eller om ditt barn är sjukt, eller om du ska göra ngt annat.

TACK, ja hösten nu är en enda dröm!! Finaste fina och magisk magik över morgnarna nu.
Snart går det över i fulhöst så det är lika bra att njuta av rubbet NU!
Fota det in absurdum.

KUL att de firar Halloween på förskolan, gulligt.
Jamen ja, att vara superkändis, som ju Beckjham var och är är ingen lek. Herregud vilken liv. De kunde inte göra ett skit så var papparazzi på dem. OCH för att inte tala om det hat de fick. Fattar inte de orkade.

Haha, jag kämpar på med min mus. Tänker inte skaffa ny dator förrän denna klappar ihop. Den är rätt bra, och fan den är snabb ännu efter tip år. Men med uråldrigt OS system som jag inte kan göra ngt åt. HAHA.

Kramar till dig!

Annika said...

Karin.
Snart snart. Och såklart bara då den rätta dagen :-)
AHA JA, DÄÄÄÄÄR ser man ... det visste jag faktiskt inte. Tack för att du talar om det för mig.
Det är väl lätt för mig att inbilla mig att det mesta går schysst till därhemma. FAST det vet jag ju egentligen att det inte gör. Har ju läst om alla gästarbeterare som utnyttjas in absurdum tex. Nyttigt för mig att bli påmind också.
OCH inom skolvärlden också ... Jodu, det är väl så att går det så försöker de, och de lyckas. Sorgligt.


TACK Karin ör bildberöm.
Njuter av allt nu!!

Kramar till över halva Atantens svarta vatten!

Annika said...

Yvonne:
AWWW, tusen tack för dina jättefina ord.
TACK!! Ja jag dras ju till detta som bara den. Tiden måste vara rätt och ljuset som vackrast.

Yes, full benefits och sjukförsäkring är guld. Har du en sådan så får du också mkt bra vård.
Är du utan, ja då är det såååå mkt tuffare.
Att ta en försäkring privat är svindyrt. Så många tar ju risken att vara utan ... farligt.

Alltså, jag tycker inte det är konstigt om man hemma blir trött på att barn ringer på heal veckan runt den 31. Det är ju så konstigt.
Inte märkligt då om folk suckar och stönar över "amerikanska okulturella helger" när det inte görs rätt.

Beckham ska ni se, den är sååå bra SÅ väldigt bra!!!

Mus nej, jag skulle inte heller vilja vara utan den. INTE en chans. Jag blir bara så störd om jag måste sköta sånt jag gör med den via plattan på datorn. No thanks!!

Kramar till dig!!

Brysselkakan said...

Skulle verkligen vilja se Lessons in Chemistry! Boken var superbra och om de gått all in på 50-tal vill jag verkligen se det som jag fick fantisera fram med boken. Tyvärr har vi ingen streamingtjänst som visar den...
Även dem om Beckham ska jag nog försöka se. Och den kommer jag åt!

Här i Sverige har, äntligen, Svt:s stora satsning Historien om Sverige premiär på söndag. De har kört trailers och reklam sedan i juni! Och den går att se från utlandet.
Vet i alla fall en man och tre söner som är taggade och jag lär se den också. 10 avsnitt á 1 h.

Ang datormusen: kan du inte hitta en bättre begagnad på Marketplace eller Craigslist? Borde ju inte vara omöjligt!

Annika said...

Brysselkakan:
ÅÅÅ jag skulle vilja att du skulle kunna se den också!
Kan du inte bara ta ett sådant där "prova på" och sen avbeställa innan tiden gått ut? Apple + har verkligen oroligt mkt som är bra.
Jag tycker Brie Larson gör rollen SÅ bra också.
YESS! Se Beckham också, den är så bra. SÅ mkt bättre än jag trodde att den skulle vara.

Ja, jag minns alla trailers jg såg om Historien om Sverige då jag var hemma. SKA absolut försöka se den här också. Önskar den vore textad på engelska så att P skulle kunna titta också.

Jamen ja, jag kan kolla om det finns ngn begagnad äldre mus därute, har inte ens tänk i sådana banor. TACK!!!

Channal said...

Hej Annika! Hahaha jag fattade inte först - BAD mouse, Tänkte badmus, en mus som badar!! Annavirrpanna haha! Det var längesedan jag använde en mus.

Ni måste se "Lupin" på Netflix. En ny säsong har kommit ut. Jag har sett alla. Säker på att du skulle gilla den.
Avsnitten på AppleTV+ kommer ut en dag efter här hos oss. BRA serier.

Underbara höstbilder! Speglingarna på vattnet och alla vackra färger är bara WOW! Önskar att solen kunde visa sig lite mer hos oss. Så kallt och ruggigt ute.

Ja, vi har det verkligen det bra här i Sverige med alla skyddsnät som man oftast bara tar för givet. En trygghet som är lätt att klaga på.

KRAMAR Anna

Elisabeth said...

* Ja, Sverige har verkligen många välfärdsförmåner som USA inte har. Är MYCKET glad för att all denna välfärd finns! Det Karin skriver angående lärare är nog inget som är så vanligt i Sverige. Möjligen i friskolor kanske, men inte i kommunala skolor, förutsatt att man är behörig lärare. För är man inte behörig, d.v.s. om man inte har lärarexamen, kan man enligt lag inte bli fast anställd, vilket jag tycker är bra! Då tvingas kommunerna i större utsträckning anställa de som faktiskt har en utbildning, och då lönar sig utbildning mycket mer.

* Dina foton är helt fantastiska! Vilket ljus du har lyckats fånga, så fint. Här är har det knappt varit ljust den senaste veckan, för solen har endast lyst med sin frånvaro.

* Helt orimligt det du skriver angående att affärerna börjat plocka ner Halloween när det är så pass lång tid kvar. Man kan undra varför. Men på något sätt måste det löna sig, annars skulle de knappast göra så.

* Alla dessa strömningstjänster alltså, de är så många! Själv känner jag att jag inte skulle orka/ha tid för att få valuta för pengarna. På vardagarna orkar/hinner jag titta någon timme innan det är dags för tant att sova. ;-) Kör ju dock SVT Play och även Cineasterna, en strömningstjänst som jag har gratis via mitt bibliotek. Det finns hur mycket film som helst där, både nya och äldre.

* Jobbigt att datormusen krånglar. Jag sitter ganska mycket i soffan med min dator, och då använder jag förstås den inbyggda musen. I våras köpte jag dock faktiskt en fristående mus som jag använder när jag arbetar med skolan eller mina egna kurser. Jag ansluter den via en liten mojäng jag sätter i USB-uttaget. Fungerar mycket smidigt!

Mamma C said...

Helt magiska bilder över sjön.
Vi har inte Apple tv så det är inget vi kan kolla på.
En hemsk skjutning igen hos dig.
Kram Carin

BP said...

Stort tack för länken:-) Den påminde mig hur bortskämda vi är i Sverige - egentligen. Men ärligt talat så verkar även USA vara på rätt väg. Äntligen. Vill minnas att Obama var nästan avantgardist vad gäller sjukförsäkringsfrågan i Amerika.'

Dina bilder, återigen dom med speglingarna är helt fantastiska. Inte mycket till fulhöst där inte. Lucky you! Här har det regnat hela dagen och var ruggigt kall, kring tre grader. Märkligt så fort det går att glömma att vi nästan hade sommartemperaturer till för två veckor sedan...

Ja, din datamus ser verkligen ut att ha gjort sitt. Precis som du måste jag ha en "riktig" mus. Det funkar inte alls för mig med en touchpad. Människan är ju ett vanedjur...

Har fortfarande inga streamingtjänster föurtum Viasat kanalerna som visar internationell fotboll. Kollas för lite tv för att det skulle löna sig. Men Beckham storyn hade jag absolut velat se.

Annika said...

Channal:
HAHA, jag skulle aldrig särskriva det ordet. LOVAR!! En badmus är en badmus och en BAD MOUSE ngt annat. Men så kul att du trodde det var en badmus. Love it
Jag skulle inte vilja vara utan en mus, klarar knappt skivan utan den, när jag jobbar med bilder, skriver etc. Men jag förstår att man kan vänja sig av med den, men det vill inte jag, hehe.

Lupin, har hört mkt gott om den, tack Anna. Lägger den på listan.
Ja jättebra serier på Apple +. Åh, så det släpps inte samma dag över hela världen? Knäppt.

TACK, nu är det verkligen den grannaste höst här. Kan inte bli finare än det är just nu.
Förstår att du saknar solen.

Kramar!!

Annika said...

Elisabeth:
SÅ är det, och det är så lätt att ta det för givet.
Ibland kan det nog vara bra att bli påmind.
Jamen ja, jag håller med dig. Skolorna ska bara anställa behöriga lärare. Om de börjar knapra in på det är det illa.
Friskolor lever säkert sitt eget liv. Skulle inte sätta mitt barn i en sådan.

TACK Elisabeth, jag går ju ut då ljuset är som vackrast. Skulle jag ta dessa bilder mitt på dagen skulle det bli en helt annan känsla. Sen är jag ju så morgonpigg att jag ligga gärna kan gå ut.
Och just nu är hösten som ALLRA finast här. Stort tack för dina ord!

Märkligt det där, att plocka ner pynt och grejer över en vecka innan dagen H. Men julen är viktig, jag förstår det, men ändå. Sen händer samma sak med den innan det ens är jul.

OOO ja, det svämmar över av strömningstänster. Det gör verkligen det.
Ser i princip aldrig på linjär tv längre. Strömmar allt jag vill se. Så bra att man kan få gratis strömning via bibblan.

Älskar att ha en datormus, vill inte vara utan den. Den underlättar i allt jag gör.
Sitter jag i soffan kan ag också ibland välja bort den, men ofta har jag den där med. VILL inte vara utan den och bara använda the pad.

Annika said...

Carin:
TACK!!
Ja ännu en vidrig skjutning med automatvapen. OCH det kommer aldrig att sluta, aldrig. Aldrig.
Jag vet inte vad det skulle vara som skulle ändra lagen. Helt sjukt är det.
TACK för bildberöm.
Kramar!

Annika said...

BP:
Ja, ibland är det mkt bra att bli påmind. SÅ lätt att bli hemmablind.
Obama ja, men gissa om han fick mkt hat för det han gjorde.
Många är det som vill se en förändring, men det är så otroligt många som är emot också. Ett underligt system. Funkar klockrent för den som ar försäkring, men den som är utan står verkligen utan. Man får akut hjälp, det kan ingen neka ngn. Men ska du genomgå cancerbehandlingar och att annat som inte är rent akut så står du där med skiten.

TACK BP!
Inte tillstymmelse till fulhöst här. Inte än.
NU står allt på sitt vackraste vackra. Det är en ren fröjd att vara ute. och att se allt det ljuvliga.

Jaja, en mus ett måste!! Kan inte jobba utan en sån, ett måste vid redigering av bilder, ett måste när jag skriver. Ett måste i allt jag gör. Fram för möss. Eller heter det MUSAR när det är datormus i plural???
HAHA!

DU skulle älska Beckham. Hoppas du kan se den hos en vän!