Thursday, January 14, 2021

Förra veckans, Julen ett minne blott, Karolina, Chorizo x 2 och SPAM!
Nytt år!
Gamla inrutade vanor!

Jag har inga planer på att lägga ner torsdagspunkterna under 2021.
Jag hoppas såklart att ni gillar dem också. Vet inte hur många år jag kört dessa punkttorsdagar, men det är ÅTSKILLIGA! Så nu är det DAGS för årets första punktade inlägg.


* I förra veckan … 


… SKULLE dessa punkter ha publicerats. MEN så bröt kravallerna loss inne i DC när vetvillingar och idioter stormade The Capitol då kongressen och representanthuset skulle godkänna Joe Biden som president. Alltså, något som egentligen är en ren formalitet. Ni vet ju vad som hände … Chock och bestörtning. Vilken turbulent tid vi lever i, vilket jag skrev om i gårdagens DC-inlägg. Det känns som om USA håller på att glida ner i något som jag inte riktigt vet vad det är …

Säger som jag sa för en vecka sen, må Biden-Harris kunna få skutan på rätt köl. Avundas dem inte, vilken soppa och vilket kaos de får ta över.

När jag skriver detta röstar de (kongress och senat) som bäst ifall 45 ska ställas inför riksrätt. Blir det så blir 45 den första president någonsin som ställts inför riskrätt två gånger.


* Julen ett minne blott!


På nyårsdagen plockade jag bort julen.
ETT hästjobb, ett riktigt SLITIGT dagsverke, i ärlighetens namn.
PUST!
Vilken tur att nyårsaftonen var så lugn ändå. PÅ nyårsdagens förmiddag klädde Peter av granen, under tiden plockade jag ner julen systematiskt i respektive plastlådor, korgar och burkar. Mitt på dagen tog vi lunch och beställde hamburgare från en krog vi gillar. SÅ gott! Sen slet vi vidare. Nya gardiner, ny matta och nya kuddar sattes på plats.

SOM alltid känns det UNDERBART skönt då julen är undanstoppad igen. Allt blir så luftigt och känns så rent. LIKA underbart ljuvligt som det är att ta fram julen i november, lika härligt är det att plocka bort den på nyårsdagen.


Jag kommer i fortsättningen att ta fram julen direkt Halloween. Japp, det kommer jag …
... så det så …
JUST SHOOT me!
Det är något jag faktiskt kommer att ta med mig från nådens år 2020.


Om jag hade lessnat på julen då den togs ner? NEJ! Inte ett dugg. NU antar jag att ni alla tagit bort era jular likaså eftersom KNUT ägde rum igår.

EN sak som är NY för året, och som jag anammar tack vare ett upprop på en plattform som heter Nextdoor, är att jag kommer att behålla utebelysningen HELA vintern. Alltså inte den juliga, utan bara vita slingor. 
PÅ Nextdoor, en app för grannskapet man bor i, kom en önskan om att man i år ska behålla slingor vintern igenom för att lysa upp denna svåra tid. Ställer gärna upp på det. DET är trevligt att se mina vita slingor därute i täppan och på decket. DET kan också bli något jag kommer att anamma kommande år. DOCK allt det juliga är helt borta även utomhus. Men de vita slingorna består …  * Ska vi prata lite om Karolina?Ja, det tycker jag … Karolina kom hem till oss redan den 5 december. Då hade alla krogar stängt sina uteserveringar i Los Angeles. Nu är de bara öppna för take-out. Karolinas dramakurs slutade i början av december, och det finns inga auditions att gå på just nu. Så, hon kom hem en vecka tidigare än beräknat.

NU är Los Angeles USAs verkligen epicenter vad gäller c-19. De har fler fall där än någon annanstans i USA. Det är härdsmälta därute. SÅ, både Karolina och Mike bestämde sig för att INTE återvända den 4 januari, som tänkt var. Istället är de kvar på östkusten. Karolina återvände från New Jersey i måndags där hon besökt Mikes familj sedan nyårsafton. Mike jobbar hemifrån och Karolina har också ett deltidsjobb på ett produktionsbolag i Hollywood som hon kan sköta på distans (hon fick det jobbet i julhelgen).


KLOKT!! SÅ KLOKT att de stannar kvar på denna kust. Visst, våra infektioner ökar också, men inte som i LA. Nu har de biljetter bokade tillbaka till Los Angeles den sista januari. DET kan bli förlängd östkustvistelse även efter den 31 januari, det beror lite på hur situationen därute ser ut då.

 Här i Northern Virginia och i DC-området är det inte lika illa som i LA.
* De senaste veckornas Chorizo
NU ser Chorizo ut så här, väldigt patriotisk i dessa tider. PÅ det rätta sättet.  Chorizo delar mina politiska ideal, som ni kan se på hahstaggarna, hehe.  Idag kommer bilderna direkt från insta som ni ser här.* Alltså, detta SPAMMANDE!!


Instagram är ju ett härligt medium! Eller hur?
Det är min favorit bland sociala medier efter bloggar. Just lättheten är en del av tjusningen med instagram.  


MEN det finns en störig sak med hela plattformen. ALLA botar och all spam.
Jag vet inte hur många “män” jag blockerar på daglig basis som börjat följa mig. Och hur många personliga meddelanden jag får blocka dagligen.
Det är så lätt att känna igen dessa konton-- ett mansnamn och ett yrke, gärna läkare, militär eller pilot. SUCK. Sen ligger sex-sju bilder på kontot utan bildtext. OCH de personer dessa män följer är endast kvinnor. BLOCK and DELETE! Fy vad tröttsamt det är.

Faktum är att en man jag följer på insta, alltså en RIKTIG man, fick sina bilder stulna. Någon öppnade en konto i falskt namn, men använde den riktiga mannens foto och bilder. Så det är så det går till, bilder stjäls och används i annat namn. Någon vän till mannen hade sett detta konto och låtit honom veta det. Men de flesta sådana här “sol och vår-konton” upptäcks säkert aldrig. Men de är SÅÅÅÅ lätta att genomskåda, och därmed blocka och anmäla. SPAM deluxe.


OCH en annan person som börjar följa mig vid pass en gång i veckan är mannen nedan …
Yeah, Sure Jan …
Undrar om det är samma person/bot hela tiden? Eller om det är olika som utger sig för att vara stackars KR.
SUCK. Kanske även ni börjar följas av just denna “skådis” time and again  på en regelbunden basis…?


 ***Hörni, det var trevligt att punkta igen nu efter flera veckors uppehåll.


Vi hörs imorgon igen för den som vill och önskar!!

20 comments:

Anonymous said...

Yvonne said....
Ja du, det var verkligen oväntat hur år 2021 började hos er som nog hela världen var lika oförstående till hur det kunde ske. Måtte Biden-Harris ro detta i land, vilken press de har på sig att börja med.

Vi plockade också bort julen mycket tidigare än "Knutdagen" och det kändes skönt. Många grannar här har kvar allt pynt både ute och inne och man ser flera som ff hade julgranen inne och tänd igår. Nu börjar det ju bli ljusare och ljusare på eftermiddagen och det känns jättebra.

Så klokt av dem att inte åka till LA i dessa dagar, såg på TV hur illa det var där med smittan och kan man jobba på distans är det ju att föredra.

Den där Chorizo är ju för söt, man blir glad när man ser honom och så kloka "ord på vägen".

Trött på spammare är bara förnamnet, att de orkar! Kan väl inte vara någon vettig som godkänner dem i sitt eget flöde. Varför skulle man?

Så trevligt med dina torsdagspunkter, det tackar vi för

Stor kram skickar jag från ett snöigt och vitt Åkersberga

Ama de casa said...

Det är rätt skönt att julen är borta nu faktiskt, men det är sååå mycket tråkigare att ta väck den än att ta fram den. I år tjuvslutade jag nästan en vecka innan Knut, men då var det så trist väder så jag ville ändå inte lämna lägenheten ;-)

Jag har inte Instagram, och det känns som det är likaså bra när jag läser om allt spam. Jag nöjer mig med bloggarna (min egen och andras) det får räcka så, sitter på tok för mycket framför skärmen som det är :-D

Annika said...

Yvonne:
2021 visade sig vara 2020 lika taskiga tvilling. Iallafall så här till en början ...
SUCK.
ja, vilken rivstart på året med upploppen och allt som hänt efter det.
JA, vilken press för Biden-Harris. Undrar hur de känner sig nu??
HUTTER och SKAK ...
Ja, det är skönt att ta bort julen, det är det.
Jag ser många här också som har julen kvar. OCH utebelysning.
Tror att det är ett sånt år i år.
JA! Säger som du, det märks jättetydligt på em att det blir ljusare. Vi har ju iofs mkt ljusare än ni på em, men ändå. NOG märks skillnad.


Absolut, så klokt av dem att inte återvända till LA.
Vi får se om de ens kan åka tillbaka den 31? De kanske skjuter upp resan, vem vet?
I dagsläget är det iaf det klokaste de kan göra, att stanna här.

VET! Chorizo så fin! Alltid lika kul att gå förbi där för att se om hens matte bytt skepnad på hen.
HAHA.

Detta spam på insta och PM, det är såååå stönigt. Brukar kolla vilka de är som följer sådana tillbaka ... ofta är det nog botar de också.
Undrar hur ofta dessa "får napp"?
Tröttsamt. Jag blockar och tar bort och anmäler ibland.

Roligt att du uppskattar mina torsdagspunkter.
TACK för det!

Kramar från ett frostigt och soligt Reston!

Annika said...

Ama:
Men visst är det. DET tycker jag också!
Lika mysigt som att ta fram det lika skönt är det att ta bort det.
Insta är kul, och har man privatkonto slipper man det. Men det vill inte jag ha.
Men spam får man då som brev på posten i form av underliga följare.
GAAHH!!
Bloggar klart bäst!! Utan tvekan!!

bettan said...

Så klokt att Karolina stannar kvar ett tag till hemmavid. Här i Skåne är det en explosion av smittspridning. Nu är jag inte ensam längre att använda munskydd när jag är i mataffären.

Alla dessa män som vill följa en...känner så väl igen allt du skriver. Alla dessa piloter, militärer och läkare. Bilden på mannen du visar är välbekant. Blockar och tar bort stup i kvarten.
Vet du om män drabbas av samma förföljelse av kvinnor?

All jul(blygsamt i jmf med ditt hem) åkte ut nyårsdagen. Befriande och jag tycker mitt hem lever upp;)

KRAMAR!!


Annika said...

Bettan:
Ja, det är mkt klokt.
SÅ klokt.
Det är en enda smitthärd därute och både K och M säger att om de åker tillbaka kommer de at smittas. Säkert sant.
Bättre att vara här.
MUNSKYDD!! JA men vad BRA att du använder dem. KLOKT!!
Skulle önska att det blev KRAV på dem hemma i affärer och i allmänna rum, som här.
Men jag är glad att höra att fler och fler använder sådana.

Jag är så trött och less på dessa botar ...
OCH på de PM som kommer där det oftast bara stora ett HI eller How are you?
Tror de verkligen att de ska få svar på sånt. BLOCK, BLOCK, BLOCK.
Peter kan få lite fala kvinnor ibland som börjar följa honom, men inte alls i den mängd som jag får.

Nyårsdgen för dig med, det är bra dag att ta bort julen på. Visst är det befriande.

KRAMAR till dig!!

Humlan said...

Ja, jag gillar dina torsdagspunkter, det är så mycket roligt som du skriver här, saker som man kan berätta eller kommentera på några rader. Men att det inte blev några punkter förra veckan är självklart, jag instämmer med dig om att det inte gick att förbigå det som hade hänt dagen innan.

Jag förstår den riksrätt som nu har röstats fram, men helt självklart är det inte. Jag tycker att det är självklart att man ska reagera mot det som har hänt och kräva ansvar, men det gäller att göra det på ett sådant sätt att allmänheten, ffa de som demonstrerat eller stött sådant, förstår hur allvarligt och fel detta är. Hur gör man för att få detta till att bli ett moraliskt brott, ett lagligt brott och inte ett politiskt brott? Hur får man folk att förstå allvaret?
Ja, Biden-Harris har verkligen ett jättejobb framför sig, de kanske inte lyckas nå målet, men de kan börja staka ut vägen och gå åt rätt håll.

I går så plockade jag bort adventsstakar och -stjärnor ur fönstren, men min lilla julgran får vara kvar några dagar till, jag njuter av stämningen den sprider och vill inte vara utan det ljuset. De vita ljusslingorna får vara kvar ute och jag ser att alla grannar har kvar sina också (de flesta har kvar stjärnor i fönstren också, antar att dessa börjar försvinna i helgen) för även om vi nu har vit vinter så är det ju fortfarande mycket mörker här som behöver lysas upp.

Jag tycker att det är klokt av K och M att stanna kvar på östkusten när de har möjlighet att jobba hemifrån. Det är ju onödigt att resa i dessa tider och att dessutom resa till epicentrum av smittan om man inte måste vara där.

Ja detta spammande!
Jag håller helt med dig och känner igen mig. Jag har (tillfälligt) gjort mitt konto privat bara för att jag inte orkar hålla på att rensa och blocka hela tiden. Jag har inte tänkt mig att ha det privat, så jag släpper nog på det snart igen. Jag har sett att de har snott svenska kändisars bilder (och låtsas vara amerikaner) och jag har också fått kändisar som den du visade som följt mig och vissa bilder tycker jag att jag har sett förr, om nu inte alla amerikanska läkare och militärer ser likadana ut! ;-)

Det var trevligt att du punktade igen! Hoppas du får en fin torsdag, trots allt som händer!

Stora Kramar!

Eva i Dalarna said...

Japp, Knut har varit här, men i år började jag faktiskt två dagar innan, hör och häpna. Det berodde på att själva Knutdagen var "sovdag" = dag mellan två jobbnätter för mig. Nu är allt borta förutom belysning ute, den får ju som alltid, bli kvar tills mörkret lättar.
Nyårsdagen är helgdag för mig, med Nyårskonsert från Wien etc, så skulle aldrig få för mig att börja städa bland julsaker då.
Instagramproblemet har jag inte, pga att jag inget instagram har. Jag är dock inte förvånad över att problemet finns!

Brysselkakan said...

Vad kul, trots allt, att K stannar längre. Och fått ett jobb! Men förstår att det finns andra drömmar så klart.
Det är helt absurt vad som hände i DC förra veckan... Hoppas det ändå leder till något bra.
Har du läst om Skellefteå-mannen? Har stått om honom på DN.se
Jag undrar ju verkligen hur den halsduken tog sig dit!

Annika said...

Humlan:
TACK!
Så trevligt att du tycker det. Blir glad!!!
Nej, efter det stora som hände förra onsdagen fick punkterna stryka på foten.
DET var ju en historisk dag av rang.
Precis, vad händer nu liksom?
Riksrätt? Men sen då ...
OCH när?
MEN det är en markering och de måste till. Som han styrt landet, och det han sa till sina anhängare, är helt vrickat. OCH det får inte sopas under mattan.
Ja, vi får vänta och se.
Det ska bli intressant att se hur B-H kommer att handla nu ...
Men underbar vad de tänker? OCH hur de känner inför denna enorma uppgift.

Mer klokt av K och M att vara kvar på den här kusten eftersom de ju har den möjligheten bägge två. Inte klokt som det är i LA.

Ja, detta spammande på insta ... jag vet, de snor andras profilbilder och foton och tar de som sina egna. Sjukt.
Ofta tror jag inte ens det blir upptäckt, det ska vara så om ngn råkar se det som man känner.
Jag funderade också på att göra mitt privat ett tag, men då är det ingen vits att hashtagga etc eftersom man på så sätt aldrig syns och kan bli "re-posted" på olika hubbar. OCH sånt tycker jag är kul när et händer, så jag vill inte bli privat. MEN visst har jag tänkt på det, inte minst för at SLIPPA detta spam.
Keanu R har inget officiellt konto på insta, jag har försökt anmäla detta såååå många ggr, men eftersom han int har ngt konto går det inte. Brukar bara skriva att det är spam om jag ngn ngn anmält just stackars "Keanus" konto.
Ja, jag kan tro att det händer bland svenska kändisar också. SUCK! Så störigt. OCH alla privata PM som kommer in, just shooooot me ...

Helt rätt att ha vinterslingor kvar, tycker jag. Alltså de som inte är juliga. De lyser upp och som du säger är det ju ännu mörkt under många veckor framöver.
Men resten? Bara skönt att det är väck.

tack igen, så kul att du gillar mina punkter.

KRAMAR!!

Annika said...

Eva:
DET kan jag förstå, att du passade på att ta ner julen då.
klokt.
Ganska skönt också va?
Helt rätt att behålla uteslingorna. Så kommer jag att köra framöver nu, varje vinter.
Så fint att se det lysa upp i kvällen.
Nyårsdagen givetvis helgdag här också, men det betyder inget för mig, hehe. Inte ett dugg. DÅ är det slut och då ska det bort ;-)
Spam är skit, inte mkt att göra åt.

Annika said...

Brysselkakan:
Ja, K blir kvar till den sista. Kanske längre.
Precis, bra med jobbet hon har, bara deltid. Men iaf.
Hon har börjat med ett annat gig ibland också, kan berätta mer om det sen.
Mike har ju heltidsjobb och det är toppen att han kan sköta det från NJ!
HAHA, jamen JA jag har ju sett det där med Skelleftemannen i ffa DN. MAN blir nyfiken ...
Nu ska vi verkligen hoppas att dessa jeppar är som troll som spricker i solen när ledaren försvinner.
HOPPAS!!

Annika said...

Ja, det blev ju en "händelserik" vecka förra veckan. Instabilitet. Får se hur det går med riksrätten. Det finns ju en del republikanska senatorer som nog helst skulle vilja ha bort Trump ur partiet (men har varit för fega eller tyckt han var för politiskt värdefull hittills för att ta avstånd offentligt). Man skulle ju kunna hoppas att de känner sig mer beredda att rösta jag till riksrätten. Visst vill vi att landet ska stabiliseras men inte till priset av att vi slätar över det våld som riktats mot offentliga personligheter.

Jag tittade på Amazons beslut att stänga ner Parler - dvs. advokaternas motivation. De skrev att diskussionsgrupperna där "upprepade gånger hotat att våldta, misshandla och mörda offentliga personer" och att de grupperna inte ändrat ton eller stängts trots att de påtalats. Sen var det lynchpålen med snaran som ställdes upp nära kapitolium. Det måste finnas nolltolerans och konsekvenser för sånt. Kan inte förlåta, släta över och gå vidare även om man då får kortsiktig stabilitet. Anyway...

Tillbaka till punkterna: skönt att Karolina blir kvar lite längre! Jag skulle inte heller vilja vara i LA just nu - iallafall inte med mer trängsel osv. Hon kan säkert få bättre sjukvård på er sida om landet också om något skulle hända med tanke på hur överbelastade sjukhusen är här.

Jag tyckte också det kändes okej att städa ut julen! Men ljusslingor tycker jag man kan ha året om egentligen :).

Ha en fin dag - nu är det snart helg igen!
Kram

Elisabeth said...

Det är bra att du fortsätter med torsdagspunkterna - de uppskattas!

*Jag har fortfarande kvar julgardiner, min lilla bordsgran och adventsljusstaken. Har inte hunnit/orkat fixa med det efter jobbet, utan tar det i helgen. Dock är gardinerna inte så juliga; bara rödrutiga. Det hade varit annorlunda om jag haft gardiner med tomtar på.

*Det låter som ett klokt beslut av Karolina och Mika att inte återvända till LA när det är så hög smittspridning där och de båda kan jobba hemifrån. Jag jobbade faktiskt hemifrån mina föräldrar torsdag och fredag förra veckan, för den distansundervisningen jag hade då kunde jag lika gärna ha från annan plats en skolan. Nu när jag är hemma igen har jag dock noll intresse av att jobba hemifrån... Jag vet att många tycks älska att jobba hemifrån; själv skulle jag bara uttråkad och vilja träffa folk (trodde att jag var introvert, kanske måste omvärdera det, haha). Roligt att Karolina fått jobb också! Även om det "bara" är deltid är det ju trots allt inom hennes bransch. Du får gärna skriva lite mer om jobbet om du vill/får. :-)

*Chorizo - alltid lika härlig att se! Jag beundrar verkligen hans mattes kreativitet.

*Ibland undrar jag om dessa bootar på Instagram någonsin får napp, så att säga. Antagligen får de väl det, annars skulle inte fortsätta med sin verksamhet, för verksamhet är nog precis vad det är. Eftersom mitt konto är privat drabbas jag sällan av dem. Någon enstaka gång vill någon av dem följa mig, men då är det ju bara att neka. (Förstår dock att du inte vill ha ditt konto privat.)

Annika said...

Annika:
Ja, förra veckan fick punkterna stryka på foten.
ja, vi får se hur det går nu med allt.
Jag tycker det känns som att precis vad som helst kan hända.
Just våldet och hoten, det är SÅ otäckt.
Må det plana ut ...

Tycker det är super att man plockat bort Parler från samtliga plattformar.
OCH att man stängt av den stora orangea från samtliga sm.
Visst där frodas hoten och haten.
Det värsta är ju att det visste polisen och FBI om. Så det är nog lite skumt det som hände för en vecka sen också.
Ja, vi får se hur det går. MÅ det bli så att dessa troll spricker i solen när den största knölen är borta.

Mkt klokt att K blir kvar här.
Så glad för att det beslut togs.
Tror som du, det är säkrare här vad gäller c-19.

Ja, helt ok att slänga ut julen.
Man kan absolut ha ljusslingor hela året. DET har jag inomhus, året runt. Fairly lights och slingor.
Fint.

Annika, ha en riktigt fin dag!

Kramar!

Annika said...

Elisabeth;
Jag säger tusen tack!
Glad att du uppskattar!

Ja, rödrutiga gardiner kan du ju ja ett tag till om du vill. Som du säger, de är inte så juliga.
Men annars är det mest skönt att städa undan julen.

Men vad bra att du kunde jobba från dina fldrar. Det fina idag är ju att det går att jobba varifrån som helst bara det finns WIFI.
OCH ja, du hade ju dem därhemma sedan då du var klar med jobbet.
Kan nog förstår att du tycker det är bättre att sitta på skolan nu. Känns väl som ett bra sätt att sära på jobb och fritid också förstår jag.
Åh ja, jag lovar att skriva mer om det K gör nu.

Chorizo leverar, eller hens matte. Strålande!!

Botarna på insta, helt oroligt.
På ngt sätt måste de få napp. Frågan är, vilka är de som svarar på skiten.
GAAHH
Exakt, det fina med privat är att du bara kan neka dem.
Här kommer de in , så det blir en radda att plocka bort och blocka.
Nä, jagvill inte ha privat konto där. skulle jag ha det kan jag aldrig bli upplockad av större hubbar, vilket jag tycker är roligt då det sker.

BP said...

Så klokt av Karolina och Mike att stanna kvar vid ostkusten och undvika LA så länge som möjligt. Såg ett reportage om ett sjukhus i LA och hur de tvingar prioritera C-19 patienterna. Grymt och fullständigt hemskt, men de har inget val. De har inga respiratorer kvar att använda så...

Instagram har jag ju inte. Anledningen att jag inte gillade den platformen när den introducerades var att vemsomhelst inklusive Insta kunde använda mina bilder till vadsomhelst. Nej, tack.

Chorizo är så rolig. Så kul att han nu är så berömd:-)

Annika said...

BP:
Visst är det klokt av dem, håller med. Vidrigt därute, de lär ha patienter i korridorer etc.
Nej, bäst att vara kvar här där det är lite lugnare.
Jasså, ja jag minns det där med insta, Jag minns att det var många som inte gillade det. Inte heller jag vill ju att mina bilder ska användas utan att jag vet om det.

VISST är Chorizo sååå söt!!! Ja, hens matte gillar att hen figurerar här, hon vet ju om det nu :-D

Susjos said...

Kul med dina torsdagspunkter, nytt för mig som inte varit inne här hos dej så mycket tidigare!
Jag fick mitt konto kapat på instagram, till vilken nytta kan man undra? Som tur var kunde det snabbt tas bort, men några hade lämnat ut telefonnummer som de trodde att jag ville ha?!

Skönt att ungdomarna väljer att vara kvar på östkusten en stund till i dessa pandemitider!

Svar : Vi ( min förlossningsavdelning) flyttade ju till Nya KS för två år sedan drygt, och tyvärr gjorde de vår avdelning mindre, så vi kan inte ha lika många förlossningar nu (galet,Stockholm växer ju!) Tror att vi kom upp till c:a 3350 förlossningar förra året. Så runt 10 födslar per dygn. Men ibland händer det att det föds många på natten, vid några tillfällen vet jag att det blivit runt 8 stycken, men som sagt, det är väldigt olika.
Ha det gott!

Annika said...

Susjos;
TACK! Det är sant, du är ju nu här så för dig blir det nytt. SÅ kul att ha dig här!
USCH, avskyr det där med insta, hur det kan kapas och hur det kapas.
TRÖTTSAMT!!
Ja, mkt bra att de unga tu är kvar på denna kust i dessa tider.

Lusigt det där att det föds fler barn på natten än på dagen.
Tio under ett dygn låter ändå som ganska mkt i mina öron.
Som du säger. så märkligt att de gjorde er avd mindre när Sthlm växer och fler barn föds.
Ja, du har ett intressant yrke, det är DÅ säkert!!