Thursday, August 13, 2020

Gårdagens, Morgonkaffet i näven, Här och nu, Glad för, Roligt och Ibland tänker jag på ...

Hej torsdag!!

Vi hoppar direkt på punkterna!!


*    Gårdagens …

Det var kul att ta del av er feedback igår i gårdagens inlägg som handlade om mat.
Jag kan tala om att det var ett väldigt trevligt inlägg att skriva också.
Mat, det är intressant för oss alla.*   Morgonkaffet


Något som slår mig då jag är ute och går i arla morgonstund är hur många det är jag möter som håller en kaffekopp i handen.
Numera är jag ju ute redan vid halv sju. De jag möter vid den tidiga timmen är oftast hundägare som vallar sina hundar. Nästan samtliga av dessa håller en kopp kaffe handen. MEN, inte enbart hundmänniskorna, jag möter även andra som går med en mugg stadigt i näven.
Är det något ni i norden märker av också?
Jag menar, ibland känns det som om det är en typisk amerikansk företeelse. Jag kan inte riktigt erinra mig om att jag sett detsamma hemma i Stockholm?
Var och varannan morgonvandrare här går omkring med en kopp i näven.
Ofta är det en liten termoskopp, ni vet.
Ibland är det en riktig kaffemugg i porslin.
Ibland är det kaffe från Starbucks i pappmugg.

Nu under krisen jobbar ju många, många hemifrån. Innan detta elände bröt ut kunde kön till min närmaste Starbucks vara såååå lång. Numera är det faktiskt rätt tunnsått med folk som ilar in och ut på Starbucks innan jobbet börjar.


Det är dessutom fortsatt vansinnigt lugnt i trafiken.
Jag kan lätt gå över samtliga gator och vägar under mina rundor. Slipper stå som en tönt och vänta på att någon ska stanna och släppa över mig.
DET kommer jag att sakna när saker och ting blir normala igen.
Förresten, det här med att fortsätta att jobba hemifrån kommer säkert att bli en följd av viruset även då allt lugnar sig.
Alltså,  det fortsätter sedan också när världen är mer normal igen?

*    Här och nu …


Veckans bilder från mina morgonrundor.  


Måndagsmorgonen och tisdagsmorgonen var magiska.  Ljuset så infernaliskt vackert.  Så som det är då man går ut precis då solen går upp.
Nu går solen upp vid 6:20 och den går ner klockan 20:06Ännu blommar dessa skönheter vid sjöarna.   Marsh rose mallow, en hibiskus.  De är helt underbara och de har glatt mig i flera veckor nu.


En flytande veranda där jag gärna skulle slå mig ner.

DESSA träd, jag har skrivit om dem förr.  Det är ett myrtenträd som går under namnet crape myrtle.  De blommar under sensommaren, från vitt till djupaste rött.  DE är underbara.  I Sverige lär de finnas som krukväxt, och de går under det latinska namnet Lagerstromia.

Fler crape myrtles.  Ni ser ett vitt och ett orange i bakgrunden likaså.


Igår var det galet väder.  Jag kunde inte ge mig ut vid 6:30 som jag brukar.  NEJ, då åskade det och regnade småspik.
För övrigt hade det åskat HELA natten.   Klockan 8 kunde jag bege mig ut.  DET var sjukt varmt, och ännu galnare var det med fukten.
Det gällde att passa på mellan åskvädren.   Vi har ganska ostadigt växer framför oss nu med mycket fuktigt och hett väder, samt regn och åska.  Det betyder inte att det regnar hela dagen, men det betyder att jag får ge mig ut då jag kan mellan skurar och åska.   Här har vi en japansk kaprifol, och de blommar från vår till långt in på hösten.  DE är invasiva och varje år tas många bort.  JAG gillar dem dock.


Ett par SUP-brädor.  Jag tror jag skulle vilja prova ...

SER ni hur svettig jag är här.  DET var som om jag skulle ha stått i duschen.  Helt, helt GALET.
*   OCH så har vi fått veta vem …

… som blir Joe Bidens parhäst i valet. DET blir Kamala Harris. Och jag är så nöjd med det. Det var henne jag hoppades på hela tiden.
Jag önskar för övrigt att det vore HON som stod på VP-plats istället för Joe. En sådan tuff, stark och bra kvinna. Orädd som få.
Hon är precis den USA behöver nu.

Glad att Joe Biden valde henne som VP-kandidat.
Hur valet sen går?
Ja, det vet vi inget om. Jag är krass och tror att mycket nog kan bli oförändrat. MEN jag hoppas på det bästa.
Såklart.
Jag gläds över Kamala Harris som jag verkligen respekterar och TROR på.
Historiskt också detta med valet av henne.
YAY.
Alltid ett litet glädjeämne.
*   Roliga …

Oj, oj ... Något av det roligaste nu måste ändå vara all humor som följer i dessa tiders fotspår.  Nästan varje dag får jag mig ett par fniss.
Se bara på dessa.  Samtliga kommer från instagram.
DEN här är klart bäst, garvade högt då jag såg den!!
*    Ibland tänker jag på …


… hösten och alla dess hållpunkter.
Snart är det höst, eller om sådär sex veckor eller så … Men höst blir det oavsett allt. Jo, jag längtar dit, jag längtar bort från det här året.
Men, det vet ni redan.

Dock, hur blir hösten?
Kommer man att kunna fira Halloween?
Min gissning är, NEJ!! Inte tror jag att några barn kommer att gå från dörr till dörr och “trick or treat’a”. Aldrig i livet att det kommer att hända.
Däremot tror jag att folk kommer att pynta upp inför Halloween mer än någonsin. Kanske kommer någon smart person på något sätt för barnens rundor också? Vem vet …
Tro mig, det blir annorlunda.

Thanksgiving och jul …
Ja, det är något annat jag tänker på. HUR blir det med de storhelgerna?
KAN Karolina ens komma hem?
Vågar knappt tänka på det.
En sak är säker, det blir annorlunda även där. Julshoppingen kommer att te sig oerhört märklig i år, det är jag säker på.
Kommer man att kunna samlas och fira Thanksgiving? Tveksamt som bara den …
Jag märker att jag redan nu inte tror att det kommer att gå.

En sak tror jag stenhårt på, och det är att folk kommer att pynta upp inför julen mycket tidigare i år. Kanske sätter man igång redan efter Halloween? OCH går ALL in, menar jag. Ja, förutom granen, men annars …
Man kommer att göra det man KAN göra alldeles extra mycket bara för att man kan. DET kan nog kännas som om DET kommer att behövas.


Eftersom hösten ju innebär mörkare och kyligare kvällar så betyder ju det att man inte längre kan träffas utomhus.
Jag tror att man kommer att börja gå hem till folk igen. MEN inte flera på en gång, kanske ett par i taget?
Inga stora sammankomster, det är min gissning. Det kan bli så att man bjuder, fast i mindre skala.
OCH med stor försiktighet. Fine, works for me.


***NU önskar jag er alla en fin och trevlig helg. Jag skriver ju inte här imorgon eftersom det är ännu en sommarfredag.

STAY cool and classy, y’all!!

19 comments:

Elisabeth said...

I somras (ja, det känns som "i somras", trots att det egentligen är sommar kvar - men nu när jag jobbar igen är känslan att sommaren är slut) var jag ute och gick vid 6-tiden, men då gick jag ut mot landet, och mötte av naturliga skäl ingen med kaffemugg! ;-) Har inte märkt av det när jag går till jobbet här heller. Dock går jag inte genom stan, så det är möjligt att folk går runt med kaffemugg där.

Jag vet ärligt talat nästan ingenting om Kamala Harris, men det glädjer mig att Biden valde en kvinna och inte en man i samma ålder som honom själv. Dessvärre tror jag dock lite som dig, att det är stor risk att läget blir oförändrat. Den sittande presidenten har liksom en förmåga att vända ALLT till sin egen fördel. Vi får i alla fall hoppas på förändring i november!

Memes är roliga. Jag följer några skolrelaterade memes-konton på Instagram, och de ger ofta upphov till både igenkänning och fniss.

Nej, Halloween med barn som går Trick or treat lär det knappast bli. Vore faktiskt en dålig idé att hålla på med det i år. Synd om barnen, visst, men ändå en onödig risk för smittspridning. Dessvärre blir det nog, precis som du skriver, svårt med större familjesammankomster på Thanksgivining och jul också. Hoppas att Karolina kan komma hem i alla fall!

Fina bilder från dina omgivningar! Du bor verkligen vackert.

Kommer att sakna din blogg till frukost imorgon. Hoppas att du snart börjar skriva på fredagar igen. :-)

Äventyret framtiden said...

Underbara ljuvliga bilder du visar från din PW och omgivning. Fantastiska växter och blommor. Här är mycket redan vissnat p.g.a torkan. Som vanligt har vi inte fått mycket regn alls och med ständig blåst så...nåja, allt kan vara värre än vad vi har .
Du har varmt, det kan man verkligen se att du har, våt som fisk :)
Jag hörde på bilradion igår när jag kvistade in till stan att Kamala Harris står vid Bidens sida. Det ger honom stort stöd men jag hoppas som du att Kamala verkligen kunde få än större framgång för sin egen skull och för USAs skull. Jag blev glad av att höra det . Sen fick jag lyssna på Trumpen också förstås som gnällde på så där som han gör. Han gör verkligen ingen glad den skiten. Må han förlora valet den här gången men allt är så himla korrupt i den här världen så man kan förvänta sig precis vad som helst.

Det behövs skämt och roligheter när det är som det är just nu. Coronan tappar makten över folket på det sättet, skämta på så mycket som bara den, bara man minns att hålla det där avståndet och alla andra direktiv.
Jag har inte träffat mina barn sedan i november -19 och längtar precis som du gör. Vi har bara Ålandshav emellan oss men ändå. Tack och lov för all möjlig kommunikation man ändå kan hålla med varandra när det är så här. Nu såg vi en liten möjlighet att få träffas men det ser ut som att det blir två veckors tvångskarantän för alla som kommer från Sverige till Finland. Och både Nann och Jon har jobb som ska skötas så...ja, det är bara att ta som det kommer. Någon gång ska det här eländets elände ta slut.

Ha en finfin torsdag Annika!
Kram över haven!

Anonymous said...

Yvonne said....
I stan ser man ibland, men inte ofta nu för tiden, folk med kaffemugg i hand. Var nog mer vanligt ett tag att gå omkring med en vattenflaska oavsett om det var sommar eller vinter.

Här märks också att det är lugnare i trafiken, riktigt förvånad då vi var inne i stan en sväng, Kungsgatan helt lugn, för att inte tala om Sveavägen. Här är så många stora vägarbeten på motorvägarna så jag tror många undviker bilen om de kan.

Så fantastiskt vacker natur du har i dina omgivningar, skulle locka vem som helst att gå ut och få se och uppleva det. Men fukten ni har, ja, den skulle jag inte vilja ha. Tänker på dem som har lockigt hår, måste krulla upp sig ännu mer i den fukten.

Kamala Harris verkar vara en kvinna som behövs i USA, kan väl tycka att hon kanske skulle vara presidentkandidaten då jag tycker Joe Biden är för gammal för presidentjobbet, men, men.

Härligt med lite humor i dessa mörka tider, det behövs verkligen. Usch, man önskar på ett sätt att detta år går snabbt, känns som ett förlorat år iaf och så får man hjärtinnerligt hoppas att år 2021 blir ljusare på alla sätt.

Man tror nästan du precis klivit ur duschen, måste vara tungt att öht uträtta något i sådan fukt och värme som ni har. Det är jag inte avis på :-)

Tror inte heller det kommer bli några större evenemang i höst, allt går nog på sparlåga även här. Säkert kommer julpyntandet tidigare i år, då är det ju jättemörkt även ute och då behövs något som lyser upp i allt det mörka.

Ha en fin helg och fortsätt vara rädda om Er. Kramar

Humlan said...

Jag dricker alltid te på morgonen och kaffe vid 11-12 (när jag är ensam) och ska jag iväg någonstans och det känns för tidigt med kaffe innan jag går hemifrån och jag förmodligen inte kommer hem förrän senare på eftermiddagen, så tar jag ofta kaffe med mig i en termosmugg istället för att behöva fika på något ställe där kaffet inte är så gott. Numera har jag ju nästan alltid en "dramaten"-kärra (fyrhjulig) med mig, då går jag inte och håller i muggen utan brukar ha den i ett fack utanpå väskan. (Kärran har jag både för att jag har svårt att bära och för att det är ett stöd när jag är vinglig, mycket praktiskt.)

Så vackert det är på dina promenader! I morse steg jag upp vid 5 och då kom solen upp bakom träden och lyste underifrån på molnen, riktigt vackert! Jag funderade kort på om jag skulle göra som du och ta en promenad, men jag orkade inte bråka med min stela kropp utan gick ner och satte på en kanna te istället. :-) Hade jag kommit ut så hade det varit svalt och skönt, inte så där galet fuktigt som du har det.

Jag gillar också Kamala Harris, det jag har sett och hört av henne har gett ett gott intryck. Jag håller helt med dig om att hon gärna hade fått vara presidentkandidaten. Det blir ett spännande val i höst!

Visst måste man få skämta om detta eländiga år och vi vet ju inte vad vi har framför oss, varken i höst eller kommande år, så att hitta något roligt mitt i allt är nog nödvändigt.

Ha en riktigt skön helg!

Kramar!

Sara said...

Underbara bilder från dina vackra promenader, sis. Tur att du har naturen så nära, den är viktig för dig. Och speciellt i år när du inte kunde komma hit! Men fukten, ajajaj..

Jag har inte tänkt så mycket på det där med kaffemuggarna men spontant är det nog mest de med barnvagnar som har det? De går lite långsammare och har ofta en bekväm mugghållare att lägga den i. Men annars, nja.. Jag skulle iaf inte vilja gå med en kaffemugg i handen, känns som en skvimpig känsla, men beror väl på hur snabbt man går då.

Kul med roliga memes och som du säger, på något sätt måste vi kunna skratta åt eländet. Och vi som trodde att 2020 skulle bli ett bra år. My ass..

Så roligt att det blev Kamala Harris. Jag vet inte så mycket om henne men har läst en massa positivt nu de senaste dagarna. Och absolut, det skulle ju vara fantastiskt om hon kunde bli president istället. Men demokraterna behöver väl ett välkänt namn för att ha en chans? Och jäklar vad jag håller på team Biden Harris!!!!!!

Julen jag, vill inte ens tänka på det. Och ni med Thanksgiving och Halloween också. Jag har så svårt att tänka mig en jul utan släktfirande?!? Hur ska det bli? Fyy..

PoK, sis, älskar!!

Annika said...

Elisabeth.
FATTAR att du börjat använda "i somras"- Så var det alltid för mig då jag kom hem efter min långa sommar i norden. När jag var hemma här igen använde jag mig av "i somras", för så kändes det. Ja, även fastän sommaren var långt ifrån över här. Men jag fattar precis, du har ju börjat jobba igen så jag fattar till 100.

Kaffemugg i näven känns amrisaktigt för mig mig. ÄVEN om jag sett fenomenet i Sthlm m pappersmugg. Men absolut inte som här.
Och absolut ingen som är ute med sin vanliga kaffekopp i näven, hahaha!!!
Fast jag gillar det, det är lite småmysigt att se det.
Själv vill jag sitta ner och dricka mitt kaffe och flura under tiden, hihi!!

Ja, jag är krass då det kommer till hösten ...
VI vet hur det gik förra gången. ALLA trodde att Hillary skulle ta det. NOPE.
Så jag tänker att det blir nog så igen ...
DT kommer att göra allt i sin makt o lite till .
MEN vi ska hoppas på det bästa nu!!


Älskar memes. Ofta kan jag skratta rätt ut, speciellt när jag såg den där med Halloween och ciggen. HAHAHA!!


Japp, tror inte alls på hösten faktiskt .. Inet på Halloween, inte på Tgiving, inte på jul. Inget.
Det kan bli bra förstås. Men sjukt annorlunda.
Att K ska komma he, är min högsta önskan. HOPPAS!!!

TACK fina söta du!! Dina ord värmer.
Jag börjar fredagsblogga igen efter Labor Day.
Trevlig helg och TACK!!!!

Annika said...

Karin:
TACK fina du!!
Ja, vi har ju så mkt regn, och däremellan så mkt sol och så fukten då ...
Då blir det grönt och enorm växtlighet.
Så ni har torka ... inte bra. Tänk sp vanligt det blivit med torka därhemma på senare år under somrar. INTE bra.

HAHA, det tog två sekunder innan DT kom på öknamnet för Kamala H. Jag satt själv och gissade vad han skulle välja. Nu försöker han dra ner henne i skiten.
Såklart.
JAPP, KH är jättebra. SÅ stark så orädd.
HOPPAS, Karin!! HOPPAS!!!!!

Absolut, det är kul att läsa skämten om corona i form av memes. Nödvändigt tror jag.
Folk är så himla fyndiga också.

Jamen ja, nog fattar jag att du SAKNAR!!!
Oj oj oj. MEN snart!!
ja, min moster for ju till österbotten fr Sthlm i maj. HOn är kvar där än. de satt i tvåveckors karantän. Tycker bara det är värt det om man ska stanna länge. Som hon gör. Men ska man bara vara på Åland-Finland en vecka eller två är det ju faktiskt nästan ingen ide ...
Men snart, Karin, snart!!!!


KRAMAR i massor!!

Annika said...

Sara:
TACK sis!!!
Ja, det är nog så att det inte går en dag utan att jag faktiskt prisar att jg bor just här. Just md tanke på naturen och alla parkvägar och stigar jag har.
Underbart är det.

MEN absout!!
Du har ju så rätt, borde ha tänkt på det själv, alla mammor med barnvagnar ja!!
DE går ofta med kaffemuggar i papp. Så är det.
Men annars ser man det inte så mkt eller hur??
Nej, jag skulle inte eller vilja gå ut med en vanlig mugg. HAHA. Skulle skvimpa ner mig. Du vet hur jag är. Jag spiller ju för tusan från kaffebryggaren och ut till täppan. HAHA.

2020 såg så vacker ut i skrift. Minns att vi pratade om det på nyår, hur fint det såg ut. Nu tycker man det ser ut som ett HÅN.
Fan vad skönt det ska bli på nyår i år, haha. Kicka ut detta skitår.


GO Biden_HARRIS!!
Men du vet. jag känner mig så KRASS när det kommer till detta.
MEn vi ska HOPPAS!!!!
Hon är ett bra val. Nästan Bidens enda väg att gå.

Orkar inte tänka på de stora hållpunkterna i höst. BLÄ. För deppigt.

KRAMAR i massor och ÄLSKAR!!

PS, skönt att du är hemma från semstern igen o har börjat jobba så att du kan skriva här ibland :-****

BP said...

Vad gäller kaffe på mornar så är det precis samma här, speciellt i innerstan. Nästan alla köper en kaffe i pappmugg varje morgon på ett café eller popup- ställen vid tunnelbanestationer. Å det är såklart inte vanligt kaffe utan latte eller cappuccino.

Kamala Harris är ett helt oskrivet blad för mig. Har aldrig hört talas om henne. Men de svenska nyheterna lovordar henne. Hon kanske gör skillnad för demokraterna vad gäller den färgade befolkningen. Hoppas verkligen att Den nuvarande presidenten inte vinner igen. Det vore en katastrof för USA och resten av världen, eller rättare sagt världsfreden.

Ha en riktigt skön helg! Här är det högsommarvärma:-)

Annika said...

BP:
Ja, så är det nog med pappmuggarna ja inne i stan.
men hur är det ute hos dig?
Ser man folk liksom flanera med dem?
Tycker det är lite komiskt här. Ja, när man tom ser en helt vanlig kaffemugg i ngns hand. Oftast är det resetermos av ngt slag, om det inte är Sbux förstås.

Kamala H blev ett namn för mig under primärvalen. Då började jag gilla henne när jag såg hur otroligt tuff hon är, och hur vettig hon verkar.
Nu ska vo hoppas OCH TRO!!
Men jg är krass förstås, med förra valet i gott minne.
GAAAHH!!


Njut av högsommarvärmen!!!
Trevlig helg!!

Annika said...

Jag har definitivt kaffemuggen i ett stadigt grepp när vi ger oss ut kl. 6 om morgonen med hunden! Det är en absolut nödvändighet, speciellt nu för min man är uppe i varv i det läget och i mitten av intensiva politiska diskussioner och jag håller fortfarande på att vakna. Kaffet hjälper ;).

Biden Harris var en bra överraskning, absolut. Nu gäller det bara att vi alla hjälps åt och ser till att valet går rätt till (ser till att alla har möjlighet och rätt att rösta). Resten kan ju också bli struligt men det har vi ingen kontroll över. Men som sagt - att registrera väljare, hjälpa till att göra det möjligt för alla att rösta DET är något som alla kan vara med och göra tror jag! (även med social distans och mask...).

Covidhumor och 2020-humor är definitivt nödvändigt. Jag fnissade åt Halloween-ciggen ;).

Halloween blir nog inte som vanligt men med lite kreativitet så borde det gå att ha någonslags Halloween ändå tycker jag. Många barn går ju redan trick or treat i affärscentren och där borde man ju kunna göra hela evenemanget lite mer Covid-säkert. Fiskdammar kanske vore nåt...
Och dekorationer går ju alltid att få till!

Jul får vi väl se hur den blir. Jag är inte orolig för julstämning och så, det kan jag ordna, men däremot om vi får fira med svärmor "som vi brukar" - om vi eller hon kan resa i det läget.

Jag tror nog på "Covid-poddar" där man umgås med ett par få nära vänner och där man kan lita på att alla tar ansvar och håller sig hemma om de inte mår bra. Snarare än större sammankomster och fester och mingel.

Och dina morgonpromenadbilder är som vanligt vackra! Här är det värmebölja i åtminstone 10 dar nu så vi får leva mer som dig. Fast vid stranden är det alltid svalare så vi kan ju alltid kravla oss iväg dit.
Kram och ha en fin helg!

Taina said...

Sååååå fina bilder igen Annika! Har du funderat trycka dem upp på canvas? Jag gjorde det på familjemedlemmar och hängde på hallväggen.

Äntligen har fuktigheten här gått ner så det går att vara ute på morgonen och träna! För jag har sett ut precis som du. Svettats innan jag ens har börjat!

Hösten ja, vad månne det bli av den och alla våra storhelger? Halloween, suck. Jag som älskar att klä ut mig och skrämma skiten ur ungarna när jag öppnar dörren. Stackars, stackars barn. Och mig, hihi.

Matinlägget var jätteintressant! Finnarna äter ju mycket fisk i alla dess former samt piroger så som karelska och köttpiroger. Sedan har vi ju kalakukko! Och inte att glömma alla "lådor" av kålrot, morot, lever eller potatis. Eller varför inte kålsoppan och klappgröt! Oj så många minnen dök upp och så blev jag hungrig på köpet, hahahahaha!

Kramar!!!

Taina said...

Glömde ju! KAMALA HARRIS!!!!! YAYYYYY!

Biggeros.blogg.se said...

Vilken natur du har vad bilderna visar!! Vad det beträffar pandemin så tror jag att vi får fortsätta att vara försiktiga under hösten och vintern. Här tar vi en Nespresso vid en bar/ restaurang och umgås på avstånd. Spanjorer älskar att umgås med varandra. Vad det beträffar Kamala Harris så känner jag till henne allt för lite. Hon verkar vara populär och borde få vara en kandedat vid detta valår. Roliga memes under dessa dystra tider =D

Annika said...

Annika:
HAHA, ja det är bra!! Jag ser ju många som du under mina tidiga rundor. De allra flesta med hundar.
Låter som en nödvändighet dessutom, haha


Ja, nu gäller det.
Och ja, att få folk att rösta. OCH att det ska gå på ett bra sätt, fattar inte strulet med poströstningen. Helt otroligt hur trögt det kan vara ibland.
GAAH!!
Biden-Harris!!
YAY!!


Ja, covidhumor måste vi få ha. Det ger mig många leenden.

Ska bli intressant att se hur Hallweeen med Covid blir.
JAG kan verkligen tänka mig att det kommer att pyntas till MAX!!! Och att man sedan hittar på ett sätt, kanske??
Ja, köpcentrum brukar ju ha rundor, och man skulle som privatperson kunna köra på ett liknande koncept.

Julen ja ... den är lite svajig. Thanksgiving också. Tänker att mkt kan ha ändrats tills dess. Men jag börjar mer och känna att familjen måste komma i första hand nu. DETTA tar ju på så många psyken också. Bara det är farligt i sig.

Annika, helt rätt, jag håller m o tror som du. Vi kommer att ungås i covidpoddar.
En och en, eller ett par i taget. SÅ tror jag hösten blir. OCH nej, ingen kommer att träffa ngn om de känner sig lite sjuka.
Mn jag är säker på att vi kommer att gå hem till varandra i små grupper. Par för par. eller en och en.
OCH det funkar för mig.


TACK fina Annika, jag hoppas att din helg var fin!!
VET att ni har brännande hett.
Karolina flyttade i lördags, LAs varmaste dag på hela sommaren. OCH ACn i nya lgh funkar INTE!!
GAH!

NJUT av stranden!
KRAMAR!!

Annika said...

Taina:
TACK snällis.
Canvas är kul, jag har två stora, stora tavlor med vintermotiv som jag har på väggen i vardagsrummet. Mn nu har jag dem nedplockade under sommaren. Har länge tänkt göra sommarcanvas också. DET blir verkligen SNYGGT när man trycker ut på canvas.


HAHA, ja svetten lackar.
I dag är det en fin dag här. Soligt och ingen luftfuktighet att tala om. ÄN!!

Hösten ja, den blir UNDERLIG och märklig. DET blir den.
Halloween, jag hoppas att man kan lösa det. Kanske ställa ut godis i skålar. I platspåsar. Vet inte ...
Jag tror att folk kommer att satsa stort på pynt. Övertygad där.

Klappgröt ja!!!
DET älskade jag när jag var liten. Min mamma lagar det än idag.
Lådor, absolut. GODA!!!

OCH yay för Harris-Biden!!!

KRAMAR!!

Annika said...

Biggero_
Naturen här är underbar. Det går inte en dag utan att jag faktiskt tackar högre makter för att jag bor just här.
Innerligt tacksam BEYOND!!
ja, vi får fortsätta vara försiktiga året ut. Det tror jag med.
Folk orkar inte leva i isolering en längre tid. Bra att kunna ses på avstånd.

Kamala H blev ett namn för mig under the primaries förra våren. Då hon var kandidat när demokraterna valde vem de ville ha som utmanare till DT. Gillade henne sååå mkt då.
Klok, TUFF och ORÄDD!
Precis en sådan som behövs nu.

Exakt, roliga memes nu är verkligen kul. Folk är så påhittiga också

Channal said...

Kamala Harris! Säger bara wow! Hon borde bli president! Så vackra bilder. Älskar dina spegelblanka bilder och Myrten är fantastiskt!

KRAM Anna

Annika said...

Channal:
JA, jag håller med. OCH så kan det bli, om det blir rätt nu. JB har sagt att han ska sitta i en period, så vi får se.
HOPPAS!!
TACK, ja visst är crape myrtle ett vackert träd!!

Kramar!