Take me back to the river!

Good morning June!


June again, summer it is!
Real summer.
It feels … both good and strange.
I am happy that it is summer, I am.
But I am unhappy that it will be such a strange and different summer. However, we’ll just have to make the best of it.


Saturday morning Peter and I headed out for the trails again.
This time around, we were Harpers Ferry bound. We wanted to hike along the Potomac River for a little bit.
We did.
Even though we had to change our plans slightly due to a closed foot bridge over the river in Harpers Ferry.
It was not that easy finding a parking space either. I hate, hate, hate that the authorities think that closing parking and nature will help the spread of Covid. I think it is the opposite, as a matter of fact, nature WILL rather heal than spread.
However, we did find a parking space after some searching and cruising on mountain roads, haha.

Driving thru Harpers Ferry in the early morning.  The whole town is pretty much closed down due to Covid.  Harpers Ferry is a huge tourist and hiker hub.  Harpers Ferry also played a huge role during the civil war.   This is also where Appalachian Trail has its headquarter's.   Peter and I are headed for the parking lot.  And yes, that parking lot WAS indeed open.


This is the foot bridge between Harpers Ferry and Maryland, and it is also the bridge for trains.  A couple of months ago a train derailed here, and the bridge is not safe for walkers yet.  It is safe for trains, but not for hikers.  THIS was a bummer for us, we had to trek back to our car and drive to the Maryland side instead.  This is where the Potomac and the Shenandoah rivers are merging into one, the Potomac that is.
Summer feelings.

Shenandoah River.

"Life is old there, older than the trees"
River rocks.

Peter and Shenandoah river an early morning in the end of May.


There is something so special about rivers.

A green tunnel 
Early morning bliss.
Train tracks leading to Harpers Ferry.
Down by the mighty Potomac.

A river runs thru it.
It was such a wonderful day to be out in nature.
Sunny, warm and not humid.
Again, I am so thankful to live where I live, to have all this abundance of nature surrounding us.And this is where we enjoyed our lunch.  A first class picnic spot!
No kayakers, rafters or tubers were out on the river this Saturday.  Why not? Covid restrictions, what else is ... ?

But it is so cool to just look out on the Potomac, and to listen to it.  


A splendid summer day.


Peter on a narrow path leading to the river.

And, at this spot the river's so CALM! 


I can never get enough of this.


Potomac Heritage Trail.
Peter's photographing something in the shade of the trees on the river bank.

And then we got to this open spot.  People had set up camp for sun bathing and swimming.  NOT sure how safe swimming is right here ...


Lots and lots of shells.
And, people were hanging by the rocks kind of far out in the river.  It looked so nice.
It has been an unruly weekend in the US as well.
Lots of riots and looters in major cities through out the US.
VERY un-nerving. However, I get it. I do get it. People have had enough of racism and unfairness. BUT, I do not understand the riots, loots, the violence and the burning of buildings and cars.
I know, it is fine line and your voices have to be heard. But violence, destroyance and pain are not the answer.
Again, I get that enough is enough, because it really IS enough. I am ALL for it.
But not like this. NOT in these ways.
Karolina has had it quite rough out in West Hollywood this weekend. I can tell you that much. I wish I could just pick her up and take her home, but it is not that easy. I really hope this will settle down in a little bit.


All right, June it is.
I hope we’ll get some good news and some calmness soon. ON every level.

Comments

Elisabeth said…
När jag ser fotona på de små stränderna blir jag riktigt lockad att bada! Dock, det är nog inte den bästa idén direkt - det räcker med fötterna i så fall, för strömmarna lär vara starka. Naturen är hur som helst oerhört vacker och liksom "mer" än i Sverige.

Och detta med att stänga parker och naturen, jag fattar inte heller hur det skulle hindra smittspridningen. Men senast igår läste jag om att vissa i Göteborg vill stänga Slottsskogen, med motiveringen att det är för mycket folk där. Lätt att säga om man har en villa med trädgård, jobbigare om man sitter i en lägenhet utan balkong. Dessutom uppmanas ju folk att inte åka kollektivt i onödan, vilket i princip gör att många inte kan komma till havet heller, utan är hänvisade till grönområden för att kunna vara ute.

Jag håller med dig om upploppen; att använda våld och slå sönder butiker (som ju skett) kan inte vara lösningen, även om jag självklart förstår ATT folk protesterar.
En lisa för kropp och själ är era vandringar att följa också från den här delen av världen. Så vackert så det nästan gör ont och stämningen av allt som var en gång känns via dina fina bilder.
Jag tänkte faktiskt på Karolina igår kväll när jag såg på rapport och hur omvälvande och kaotiskt allting är i USA just nu.
Inget blir dessvärre bättre av plundringar, eldsvådor och våld. Men jag har full förståelse för att det blir uppror. Rasism hör inte hemma i vår värld. Vi är alla människor oberoende av färg och ras. Tänk att det fortfarande blommar upp så häftigt i USA. Jag kom på mig själv att önska att Obama skulle ha hållit ett lugnande tal, fått känslorna att lugna ner sig men det kan han ju inte. Ni har den värsta av alla presidenter man kan tänka sig just nu. En feg råtta. Förlåt mina hårda ord men det är precis vad den stora bebisen är. En skitstövel rätt och slätt.
Hoppas att det lugnar ner sig och det snart. Ni behöver få lugn nu. Det räcker gott och väl med Covid-19 just nu.
Ha en fin tisdag Annika!
Kram
Humlan said…
Era vandringar är verkligen härliga och ni har en underbar natur så nära er, skönt att ni lyckas ta er ut i den. Är risken verkligen så stor att det blir för mycket folk, så att man måste stänga ner lederna och parkeringarna?

Jag håller helt med dig om protesterna som pågår just nu och jag är rädd att dessa upplopp förstör det som de som "bara" protesterar skulle kunna uppnå. Och visst vore det skönt om du bara kunde plocka upp K från LA och ta hem henne! Det förstår jag så väl utan att veta exakt var hon är och var kravaller med våld och förstörelse drar fram. Vi får hoppas att detta får ett slut som samtidigt blir en början på en lösning av alla dessa orättvisor. Och diskriminering finns ju överallt i världen, så är det något som borde sprida sig, så är det rättvisor, inte våld och övergrepp!

Kram!
Anonymous said…
Yvonne said….
Du har så fantastisk natur i dina omgivningar så man bara njuter av att se bilderna från er vandring. Måste bli så att man helt glömmer hur världen ser ut med Corona hängande över sig när man får vandra i så vackra omgivningar. Tänk om man inte hade tillgång till att komma ut i naturen, vore hemskt.

Vi åkte upp till Roslagen famn, Furusund, och tittade oss omkring idag. Så vackert där och väldigt lugnt då inga sommargäster kommit än, för bofasta är det nog inte så många. Hade fikakorg med oss då vi sett att inte ens värdshuset hade öppet. Så gott att äta en baguette och dricka kaffe alldeles vid båthamnen. Nästa vecka ska vi nog åka till Ljusterö, många år sedan vi var där senast, där kan man äta lunch iaf då det finns många bofasta nu för tiden. Vi har ju strålande sommarväder just nu och blir nog så imorgon också, sen kommer det visst lite regn och rusk om SMHI får rätt i sin prognos. Huvudsaken att det är fint imorgon då många tar studenten och vore ju tråkigt om vädret också skulle ställa till det för dem. De har ju redan fått avstå från så mycket, alla studentskivor, utspring, lastbilsåkande klassvis och sjunga och skråla, mottagningar hemma osv. Jättetråkigt för dem, men inget att göra, mer än beklaga.

Läste i lördags en insändare i DN som jag tog till mig lite grann :-) "Efter alla dagar i karantän har jag utvecklat både torg- och cellskräck", lite fyndigt faktiskt.

Ha en fin tisdag hälsar jag med en stor kram från ett +24 gradigt Åkersberga
Annika said…
Elisabeth:
Jag blev också så badsugen. Hade lätt kunnat hoppa in, men jag vet ju att floden är farlig och att den skördar sina offer varje år.
Bäst att låta bli. Jag blir lite betänksam när jag ser hur somliga har med badgrejer och låter sina barn bada.
Naturen är ljuvlig, och ja den är liksom på steroider. Det har jag alltid tyckt, lite extra allt. OCH ännu mer så väster om the rockies, där blir den helt galen, hahahaha!!

Det här med att de stängt ner leder, naturen, skogar och p.platser .... nej, det kommer jag aldrig att fatta. DE har som argument att det blir för mkt folk ...
Men snälla, avstånd kan hållas i naturen. OCH de korta sekunder man möter en person i spåret kan inte räknas. Vi vet ju att det faktiskt inte smittar i ngn större form ute.
HÅLL naturen öppen. Stäng inte parkeringar.

Ja, upploppen ja ... måste vika ett inlägg till det, för stort för att inte skrivas om ...
Annika said…
Karin.
TACK fina gulliga Karin för dina ord, jag blir s å glad över att höra dem.

Karin, ska skriva mer om ALLT som har med upploppen att göra imorgon. DET är för stort för att inte vidröras.
Jag måste, på samma sätt som jag var tvungen att skriva mkt om corona i början. Karolina har haft det tufft.
DC hårt drabbat som bara den likaså, men jag bor inte i stan. Jag bor i en lugn förort (än så länge).
Städerna hårt, hårt utsatta.

Exakt Karin, så är det.
Rasismen har bara ökat, den har aldrig blivit bättre. FOLK får NOG, och det kommer till en gräns. Jag fattar till fullo.
Skriver mer imorgon.

45 igår, kan inte ens nämna det ... orkar inte ... hans agerande... bortom allt ...

Kramar till dig min fina Karin
Annika said…
Humlan;
TACK, visst är det ljuvligt.
JA, tydligen tycker myndigheterna det. Appalachian Trail stängde i princip ner, de bönade och bad folk om att inte använda leden. De sk Thru-hikers (som går från Georgia till Maine längs leden) ombads att åka hem och skjuta upp sin vandring. Man var rädd för att vandrare skulle sprida smitta till de små städerna längs leden.
Så i år tror jag inte många vandrar den leden. Den kommer snart att öppna upp, men inte än. OCH ja, nationalparker och state parks etc stängde, och de bommade p-platserna. OCH I Maryland har de inte öppnat p-platserna än. Blir så störd.
Naturen helar. Och jag har svårt att tro att smittor sprids vid korta möten. HAR en viss förståelse till att man kanske tycker det är säkrast för alla att stänga ner för långdistansvandrare med tanke på de små byarna och städerna längs vägen stängt butiker, restauranger etc. Det hade nog varit svårt att vara thru- hiker iår. Men men ...

Humlan, imorgon viker jag inlägget år det här med upploppen.
Det är så stort.
Karolina har haft lite tufft, det har hon. OCH det verkar inte lätta.
DC kokar, liksom alla storstäder nu.
Man har fått nog.
OCH jag förstår det till fullo.
Mer imorrn!!!

Kramar!!
Annika said…
Yvonne:
TACK fina rara Yvonne.
Ja, när jag är ute och vandrar så glömmer jag också bort covid.
Det är så skönt. Naturen ser ju ut som den ska sas. TACK och lov för det.

JAAAA! Jag såg på Insta att ni hade åkt till Furusund. SÅ ljuvligt.
Perfekt utflykt.
SÅÅÅ himla klockrent att ha med picnic. DET smakar ju så gott och är så härligt.
Att det var folktomt var ju ett stor plus för er!

ÅÅÅ så det är sk utspring imorgon ... ja, årets studenter har haft det tufft.
men de kommer att ha det gemensamma att de gick 2020. När de säger det kommer ALLA att veta.

HAHA, jag känner lite som skribenten i DN. SÅ sant!!

Kramar i massor!!
Christina said…
Jag läste i Sydsvenskan att det finns vittnen som sett utifrån kommande uppviglare/bråkmakare vars enda syfte just är att förstöra för de som protesterar. Det låter ju tyvärr inte otroligt.
Keith said…
Pretty peaceful watching a river flow. Given these trying times, it is nice to get away even if briefly and not that far.
Annika said…
Christina:
Men så är det, absolut. Anarkister, opportunister och extremgrupper är som troll. De förstör verkligen.
Annika said…
Keith:
Love it-
It is such a joy being out there, in nature.
Anne said…
Vilka fina bilder, så skön hike ni fick i helgen. Jag ser det på bilderna. Konstigt men jag har aldrig tänkt att det finns snäckor i en flod, har alltid kopplat det till havet och bara inte tänkt på att snäckor finns i en flod också. Nu när jag ser dina bilder på snäckor från floden inser jag att det verkar ju helt rimligt med snäckor i en flod men jag har bara alltid förknippat det med hav.

Det är så coolt med floder hur de kan gå från vilda, forsande partier till kavlugna. Som du visar här. Håller med, så vackert och gott för själen se och vara nära. Men jag skulle inte våga gå i och bada, har rätt stor respekt och nån bra simmare är jag inte heller. Precis som du nämner det är hos er så vet jag det händer olyckor med simmare i floder här varje år också. Det är populärt bada i floder men njae, nej tack. Hur är tempen i vattnet förresten? Här är floderna inte särskilt varma än men lockat till sig badare när tempen på land stigit, så förutom strömmarna kan också de kallare temperaturerna den här årstiden bli en chock för badare, om jag hajat det rätt.

Och nej, att stänga ner naturen eller försvåra för folk besöka den har jag inte fattat från dag ett. Precis som du säger läker naturen, lugnar (och vi behöver all själslig ro vi kan just nu) och smittan är ju inte lättspridd ute heller, speciellt inte i korta möten ute på en led. Löjligt stänga ner naturen. Däremot, vet ej hur det är att vara ute med tusentals personer i demonstrationer på stadsgator, förvisso är man utomhus men rädd vi kan se en smittvåg om någon vecka nu... Det återstår att se.

Jag har också tänkt på hur det är med din K i LA just nu, såg några frågade i kommentarer. Kan tänka mig att hon som bor mitt i smeten tyvärr sett och hört en del. Förstår ni som föräldrar är oroliga men skönt höra allting är ok och ja, det här måste ju lugna ner sig nu. Det är ohållbart med fortsatta stökiga nätter, helt ohållbart så på ett eller annat sätt måste det våldsamma bort nu.

Upploppen och allt det som pågår, finns så mycket att säga om det. 2020, alltså vad är det här för år....Det tar aldrig slut. Jag är på sätt och vis inte förvånad, det har känts som det finns underlag för en krutdurk att explodera, all ångest, stress, osäkert, förödelse, ekonomiska tragedier och arbetslöshet som hänt i och med viruset tär på människor. Det måste man ta med i beräkningen när vi ser allt nu. Rasfrågorna måste hanteras i det här landet en gång för alla, herregud ja, det är nödvändigt med förändringar på allvar vad gäller mycket. Det är bara några årtionden sen som vita och svarta inte ens fick sitta i samma biosalong, sånt där läker inte eller försvinner på bara några årtionden för att lagar ändrats. Det är ett ouppklarat kapitel i detta land, helt klart. Det sagt. Jag menar bara att allt som pågår med upploppen nu handlar om så mycket mer än bara den sakfrågan, allt exploderar och är mer komplext. De spänningar som finns handlar om så mycket mer. Alla vettiga människor är överens om sakfrågan, de problem vad gäller raser och hur samhället ser ut, polisvåld osv behöver förändras. Nu. Borde ha gjorts för länge sen. Alla skriver vi under på det. Helhjärtat eller hur. Men det här våldet, upploppen, förstörelsen är nåt helt annat, det är helt oförsvarbart och. Det här handlar inte om sakfrågan mer, det är nåt annat.
Law and order måste råda i ett samhälle, annars är vi på ett farligt sluttande plan.
Jag är genuint orolig för vad som kanske satts i rörelse här i landet.

Anne said…
Rutan tog slut.
Precis som du, i förorten där jag är har inget synts men är det en tidsfråga? I helgen fanns det på sociala medier uppmaningar att ta er till förorterna nu "and take what is ours". Mycket av det här stängdes tack och lov ner på twitter med mera. Men städerna ja, ack ja vad det förstörts och människor som skadats allvarligt också. Alltså människor som fått sina liv förstörda, som inte har marginaler när deras affär ny raserats. Utsatta grupper som lider mest av det här också. Anarkister och extremgrupper oavsett vad de sätter för etikett på sig, jag bryr mig inte om de är höger eller vänster, våld som våld ska bort från gatorna och kan inte försvaras. Organiserat, spontant, det spelar ingen roll och är ointressant. Sånt här ska inte få förekomma och det är inte "finare" eller bättre med våld bara för att man säger sig strida för en god sak så att säga. Hade jag dött så inte hade jag velat att folk i mitt minne skulle börja puckla på varann på gatorna eller plundra och förstöra affärer och rasera folks liv.

Vi har haft mycket inne i Portland, miljontals dollars skador sade borgmästare igår. Personskador så klart. Alltså, vad är det här. Amerikaner som skadar andra amerikaner, som bultar ner andra amerikaner. Du har förstås också sett bilder och klipp, man blir mörkrädd.

Det som gjorde mig riktigt rädd var faktiskt bilder från DC. Man kan tycka vad man vill om #45 och se rött men presidentskapet som sådant måste skyddas, jag menar, det är oroväckande när man ser och hör knallar, brinnande kyrkor på andra sidan WH. Så nära. Eller 60 skadade (eller vad det var) secret service agenter i DC. Eller när man ser folk attackera och kasta saker mot polisen. Det gör mig mycket orolig faktiskt. När det kommer så nära institutioner och maktcentrum i DC. Det är liksom symboliskt så mycket mer än när man ser en polisbil brinna i Portland (det ÄR förstås helt vidrigt och förkastligt också, men jag tror du förstår min poäng). Jag blir mycket orolig av just kaoset som varit inne i maktcentrat, i DC.

Sorry Annika, nu kom jag igång här. Det blev alltför långt och negativt. Men det här berör ju oss alla. Virus och ett land som brinner, vad kommer härnäst...
2020 känns bara som en enda lång mardröm man vill vakna upp ur nu.

Kram och jag tänker på Karolina i LA och hoppas hon kan vara med pojkvännen hela tiden eller kompisar så de liksom har stöd av varann.

Monica said…
Åh vad vackert! Så härligt att ni kan göra allt detta i naturen, friskheten, vattnet, ja alltihop, vilken lisa för kropp och själ. Älskar älvar, dels det klara ofta lite kyliga vattnet med de stora flödena, se att de leder någonstans, forsar fram och kommer nytt vatten. Vi åker lite då och då till Dalälven från stugan på landet, visserligen några mil men det är det värt. Så fina stränder, fint vatten och stora naturreservat. Dalälven är näst längsta älven i Sverige, 54 mil lång, läste jag nyss:-) och fyra landskap möts på en ö, det är enda platsen i Sverige något sånt sker:-).

Jättevackra foton Annika, ser så härligt friskt ut!

Ja det behövs någon motvikt till allt, jag blev helt förskräckt av det som händer, tänkte på inbördeskrig nästan. Fruktansvärt det som skedde, att polisen kallblodigt mördar medan kollegor tittar på, han fortsatte ju fast döden inträtt och det är så ofattbart när vi läst här att denne polis har tagits i förhör och utredning 18 gånger tidigare för våld. Att få fortsätta. Frun tog ut skilsmässa samma dag rapporteras det också här, ja är säkert farligt för henne att höra ihop nu med denne man.

Sen blir det ju så många oskyldiga som drabbas i upploppen men vi läste också att polis och demonstranter samarbetade på många ställen och det ger hopp. De förstod och lyssnade på varandra och det finns förstås poliser som är mänskliga med och många människor, ja de flesta. Vet inte hur det ska gå för DT, han är nog rädd själv denna gång, vet inte om någon annan skulle klara av situationen heller och vad svårt det är att hitta ett vettigt alternativ.

K får vara försiktig och ta hand om sig väl och vara med nära vänner och kontakt med er. Förstår så oroligt och underligt det är för er alla. Det är tillräckligt mycket ändå att tänka på.

Ta hand om er väl Annika och hoppas allt kommer in ett lugnare läge.
Annika said…
Anne;
Tusen tack, det var verkligen härligt.
Det är så fint nu. OCH jag njuter verkligen av att vara ute på hajker.
Sant, snäckor finns i floder också. OCN när jag skrev inlägget tänkte jag direkt på ordet sea shells. MEN det kan inte var rätt, tänkte jag. SÅ jag skrev shells. VET inte om det är rätt ord heller, i ärlighetens namn.

Floder är coola, ibland är de som insjöar. Andra gånger vrålande med vattenfall och forsar. VET att det är farligt att bada i dem, det är sådana enorma underströmmar i floder som inte syns på ytan.
Jag skulle vara mkt försiktig om jag skulle gå ut i en flod. Ja skulle söka mig till en mkt lugn vik. BARN, som på bilden, skulle jag INTE låta bada i en flod. CH speciellt inte med simring. TÄNK vad lätt man kan föras med strömmen i en sådan.

Blir sp trött på stängda parkeringar vid naturstigar. VARFÖR??? Jag blir så less.
Ja, demonstrationerna kan nog ge uppsving, det tror jag med.
Ska bli intressant att de resultatat om sådär en 15-20 dagar.

K har varit rätt, ÄR rädd. Igår var det utegångsförbud fr kl 16 hos henne.
Tror att natten varit lugnare inatt. BRA det.
DET kommer nog att mattas av vad det lider, det tror jag.

Ja, du ser i dagens inlägg vad jag tycker om det hela.
Just att allt kokat ihop till en perfect storm. ALLT kommer ut nu, det blir som en tryckkokare efter corona och GF och så mkt annat.
JAAA! Rasifieringen här alltså ...
DET är helt sjukt. OCH ingen kan väl förneka att vi vita blir bäst behandlade av alla, med svarta och latinos långt ner på skalan.
VAD är det för rättvisa?
DET är helt galet. SÅ all förståelse för att folk får nog och demonstrerar. JAG skulle också kunna ställa upp, men törs knappt ta mig in till DC i dessa tider.

PRECIS, the civil right movement är ju fan inte ens gammalt. V i snackar 60-tal!! ÄR inte det overkligt, så sig.
Boken The Help tycker jag är ett talande bra exempel. VET också att min egen svärfar sgs är uppfostrad av en svart kvinna som tjänade hos dem.
Detta i Atlanta;GA i en välbärgad del, så du kan ju bara tänka dig. Han har förresten bara fina ord att säga om henne. Men det hör inte hit.

Men det är våldet, opportunister och anarkister som förstör NU!!
VAD hjälper det att slå sönder och söndra. ATT bruka våld.
Inget alls. Hemskt, hemskt.

Byter ruta.
Annika said…
Anne igen:
Vet du, det här med att vi bor i en ganska välbärgad förort kan skrämma mig, precis som det skrämmer dig. Tänker ofta att det nog bara är en tidsfråga innan man kommer hit och börjar förstöra och slå sig fram.
Vem inbillar sig att vi i de bättre bemedlade förorterna sitter säkra i sadeln?
Inte jag, inte en sekund.

K sa till mig igår att hon och hennes vänner tror att det här är början till slutet för USA. Att vi går ett inbördeskrig till mötes.
har hon rätt?
Tiden för utvisa. Men aldrig har väl samhället varit mer polariserat och kokande än det är idag.

DC kokar, men jag tycker 45 sköter landet uselt ... eller han sköter det inte alls. HAN har mkt att hämta i det här, han förenar ingen. Tvärtom han sätter eld på hatet.
Visst, absolut jag hör vad du säger,
Men då han stod vid kyrkan med bibeln i hand var botten nådd.

MEn som du säger, och som jag håller med dig om till 100, är att våldet och det vi ser nu beror på extremgrupper från alla håll. Absolut, spelar fan ingen roll om det är höger eller vänster. Det är bara vidrigt. Sen anarkister och opportunister dom förstör för den stora massa som som vill demonstrera fredligt.
Sådan människor är SCUM!!
Bort, bara sy in dem!!

2020 går från bad to worse på en daglig basis. Virus, elände och nu kravaller i varenda stad.
Herregud alltså. Arma alla!!

Kram till dig min fina Anne!!!
Annika said…
Monica:
TACK Monica!!
Det är så underbart med älvar och floder. Sveriges älvar och åar ja ...Visst är det så att ordet älv byter namn till å söder om Dalälven?
Jag hade inte mkt erfarenhet av älvar innan jag kom hit. Då var det mest sjöar och hav jag vistats vid. Men sen jag kom har och har Potomac som granne har jag lärt mig älskar den, och floder/älvar i övrig.

Vädret var top of the line, kanske 27 grader men ingen fukt.
Jag kände inte ens på vattnet, men tror nog det var skönt.

Jag vet, Monica. Denne polis hade 18 anmälningar emot sig, och ändå fick han fortsätta... det säger en del det.
Karolina o hennes vänner tror att detta är början till slutet för det USA vi har idag. De tror det blir inbördeskrig. OCH ja, i sanning är det så att vi kanske aldrig haft mer hat och polarisering än vad vi ser idag.
Vi får se ...

OH ja, du har SÅ rätt!
Polis och demonstranter har samarbetat mkt under denna tid.
MEN så kommer rötäggen, anarkisterna och extemisterna och förstör ALLT.
Jag blir så ledsen och rädd.
TÄNK om det hade kunnat få fortsätta att vara en fredlig demonstration som det var från början.
DÅ hade det inte sett ut så här.

Ja, K har det lite jobbigt nu.
Vi med.
Men nog tror jag det ska gå över.

TACK Monica!!!
Mitt namn är Jehonna Bekteshi, en läkare av yrket vid Stockholm Teaching Hospital Sweden. Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter utbrottet av Covid-19 har min man agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus och ljus material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som är krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom väldigt nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965
N said…
Har Karolina funderat något på att vidareutbilda sig, master t.ex. eller liknande? Nu när arbetsmarknaden blivit än mer tuff i LA? Hon är SÅ duktig och finner säkert nya vägar.