Friday, April 24, 2020

Födelsedag x 2
Så blev det fredag.

I arla morgonstund ska jag återigen veckohandla på Harris Teeter (en av de matvaruaffärer jag nyttjar). Inte kul, men ett måste.
Jag tycker det är bäst att ligga på låset. De öppnar klockan 7, och då vill jag vara där.
Det blir en storhandling, som alltid numera.
Visserligen har jag sedan åratal tillbaka haft en veckomeny jag går efter, och numera känns en sådan ännu viktigare.
PÅ med mask.
PÅ med handskar.
IN på affären.
Sen hem, packa upp och skrubba, skrubba, skrubba ...
När jag gjort allt detta ska jag gå ut och gå. DET längtar jag efter redan nu.

Hittade dessa stenar igår på min promenad.  SÅ söta M&M!!
OCH så denna!OCH i familjen firas två födelsedagar i helgen.
Min egen make fyller 55 imorgon lördag. DET blir ett lugnt firande kan vi säga. Ingen är förvånad över det i dessa tider.
Fast gott ska vi äta, det ska vi.
Av mig får han ett par flaskor fin whiskey! DET är det enda jag kunnat köpa under denna nedstängda tid.
Vi ska ut och gå imorgon också och sedan ska vi äta en god frukost härhemma (var annars??) och på kvällen ska vi laga Beef Wellington.
Så lite festligt ska vi allt ha det.Allt fanns på en och samma plats.  Jag blev glad!!


Den här bilden tog min bror Staffan efter att han handlat åt mina föräldrar i veckan.  På söndag fyller min fina och underbara pappa hela 87 år!
Men det är det ingen som tror på eftersom han är så kvicktänkt, rolig och ungdomlig.
Jag vet att mina föräldrar ska träffa familjen i en park  på söndageftermiddag och ha lite fika på säkert avstånd från varandra.
DET är bra.
Själv får jag ta grattiset via FaceTime.Bilder jag fotat i veckan som gått.  


Eftersom vi haft så svalt de senaste veckorna har det stoppat upp blomningen.  Dogwoods och annat blommar än!  Den här bilden tog jag nere vid Lake Audubon.

NU är det azaleornas gyllene tid!

Morgon på en gata nära mig.
Olvon i blom!!!


Annars har jag inget nytt att rapportera.
Veckan har gått i Groundhog Days tecken, som alltid.
Vakna, ut och gå, dricka kaffe, skriva, städa, äta lunch, skriva, lyssna på ett insta-live jag lyssnar på varje dag, skriva, laga mat, se Netflix, gå och lägga sig …
SAMMA visa varje dag.
Alla dagar.Rhododendron vid Lake Thoreau.


OCH nu kommer även liljekonvaljerna.  

En man kom roendes på Lake Thoreau.
Gångväg vid Lake Audubon.Men naturen fångar jag som jag brukar.
TACK och lov för den!
OCH som vi sagt förut här på min sida, tack och LOV att vi går sommar och sol till mötes! TACK och lov. För hur annorlunda och konstig sommaren än blir så är jag så innerligt glad att det snart ÄR just sommar.
OM det hade lackat mot höst och vinter hade allt känts så mycket värre.
Visserligen är hösten min älskling bland årstider, men i hjärtat känns detta med vår och sommar 100% rätt nu under denna svåra tid.DET här var ett fint tack!!
Dogwoods i blom.  ÄLSKAR dem!!

Lake Audubon igårmorse.
Lake Thoreau igårmorse.All right, fina du som läser här, ha en en så bra helg som du bara kan!!

25 comments:

Äventyret framtiden said...

Så fina och uppiggande de målade små stenarna är. En så rar tanke bakom att försöka liva upp andra på det sättet. Det behövs så lite ibland
Ni får ha en fin födelsedag för Peter i morgon och jag vet ju att du gör allt för att det också ska så bli. Wellington låter ju hur gott som helst, festligt. Och tycker han om en god whisky så är det ju hur rätt som helst med presenten du ger honom.
Dina föräldrar ser hur ungdomliga ut som helst. Det måste vara jobbigt att vara så långt borta ifrån dem och i all synnerhet när det inte blir någon resa österut i år.
Uffe läste högt för mig för en liten stund sedan om vad er president har kommit på. Han vet hur man ska bota covid-19. Man ska desinficera lungorna med handsprit. Det låter så galet så det faktiskt kan vara sant med tanke på honom. Han är ju påhittig bara värre den knölen.
Nå, skit i honom nu. Jag hoppas att helgen blir så bra den kan bli.
Njut av varandra och Peters födelsedag. Grattis från mig!
Kramar över haven!

Elisabeth said...

Lycka till med veckohandlingen - hoppas att du hittar allt du vill ha och behöver! :-) Själv handlar jag flera gånger i veckan, oftast på vägen hem från jobbet, men så har vi ju inte samma restriktioner i Sverige heller.

Det låter ändå som ett bra födelsedagsfirande för Peter, även om det inte alls blir som ni hade tänkt. Trevligt också att du kan ge honom en present i alla fall.

Vackra foton, som alltid! Liljekonvaljer är så fina, precis som azaleorna. Naturen är verkligen underbar för tillfället.

För övrigt, jag måste bara berätta: I natt drömde jag att skolledningen på min skola bestämt att vi inte skulle sätta några betyg till sommaren. Detta motiverade de med ett vägledande beslut från Skolverket, som ansåg att det inte gick att sätta rättssäkra betyg på distans. Alla blev arga och frågade hur skolledningen hade tänkt, varpå de svarade att vi fick ta de frågorna i augusti! Tänker jag lite för mycket på det här ämnet, möjligen?! ;-)

Anonymous said...

Yvonne said….
Grattis till din man, tror säkert ni får en fin födelsedag trots den dystra tiden i världen och whisky är ju en fin present om man gillar det, själv gör jag inte det men min man tycker om det.

Så fantastiskt vacker natur du har runt om dig och jag förstår att du njuter på dina promenader av den. Känns som man skulle dra djupa andetag hela tiden och bara ta in allt det vackra.

Så kul med de där stenarna, riktigt fyndigt påhitt.

Dina föräldrar ser verkligen inte ut att vara så gamla, skulle nog inte tippat på mer än max 75 år. Förstår att det är tråkigt att inte kunna åka till Finland och Sverige denna sommar, så som du brukar.

Såg att Trumpen tyckte man skulle spruta in handsprit i lungorna..... är det ingen som kan undersöka hur den mannen har det i hjärnkontoret, verkar ju helt galen.

Vi väntar besked om vår vän som ligger i respirator, 14 dagar i dag, och de säger att de börjat stänga ner liiiite i taget. Man bara tänker hur hon ska må efter att inte ha stått på benen på 5-6 veckor, i respirator så länge när/om hon vaknar. Inte helt lätt att komma igen när man är 76, snart 77 år heller, men alla håller tummar och tår och hoppas allt går bra.

Ha en fin helg och fira ordentligt med din man och försök glömma "världsläget" hälsar jag och skickar en stor kram från mig i Åkersberga

Anonymous said...

Härligt med lite födelsedagar att pigga upp sej med även om firandet blir annorlunda detta år.
Din pappa ser verkligen pigg ut (din mamma oxå för den delen),så härligt!!
Här blir det oxå firande på distans. E fyller snart 24 o henne brukar vi ju alltid träffa o fira även om det är en liten bit bort. Fyller hon under veckan träffas vi på helgen för fira måste man! Men inte i år....
Ha en riktigt fin helg Annika!
Kramar från Anette

Eva i Dalarna said...

Grattis till Peter på födelsedagen. Är lite nyfiken på om han har fortsatt att titta på Walking dead? Själv har jag tappat intresset nu under senaste säsongen.
Jag har sett Unorthodox nu, intressant serie. Dock var det inte Esty som jag kände mest sympati med/för, utan hennes man. Inte ned hans religion och levnadssättet utan för att han verkligen inte verkade må bra han heller och var så oerfaren. Och Estys mamma fick också mina sympatier.
Jag gillar de där små stenarna du hittar, det borde vi ta efter här i Sverige, istället för många andra saker som tas efter.
Och Trump och handspriten då, var det verkligen sant att han föreslagit det? Man kan ju inte annat än skratta...

Brysselkakan said...

Skrev just ett inlägg på min blogg och blev lite full i skratt när jag nu läste ditt inlägg för dagen och temat bitvis var det samma! Men så är det ju; allas liv är ungefär det samma numera.
Inga födelsedagar här denna helgen. Hoppas P får en fin dag och att din pappa blir firad trots krav på avstånd.

Gillar alla fina stena och gatu-teckningar hos er! Hoppas det finns sånt här med men har inte sett sånt just där jag bor.

Ha en fin helg nu!

Humlan said...

Jag har ju haft hemleverans ett tag, det är bekvämt på många sätt, men en klar nackdel när det gäller färskvaror. Men det är skönt att slippa ta sig till affären, speciellt om jag inte klara av att gå båda vägarna och måste ta bussen. Hoppas det gick bra för dig i dag och att inte "alla" andra bestämt sig för att handla samtidigt.

Hoppas ni får en fin födelsedagshelg, ät god mat och njut av den vackra naturen runt er!

Kramar!

Erica said...

Vad kul att ni har en födelsedagshelg framför er! Två födelsedagar dessutom, även om det ena är på distans.
Som det ser ut just nu får man verkligen ta vara på de speciella dagarna som kommer. Passa på att fira lite extra, göra något extra, även om det inte inkluderar andra människor.
Fira stort i hemmets lugna vrå :-D

Vilken härlig färgklick i vardagen med de där stenarna.
Kan tänka mig att man blir glad av att passera dem när man går på sina vardagspromenader.
Jag kanske skulle samla in lite stenar, måla dem och placera ut dem runt Piteå... :-)

Så härligt att din pappa får vara så pigg vid den åldern. Tycker för övrigt, av bilden att döma, att han inte ser ut att vara så pass. Max 80.
Coolt att han är samma "årgång" som min morfar. Morfar skulle ha fyllt 87 nu den 22:a maj. Och DET är ett datum jag aldrig någonsin kommer glömma, typ inte ens om jag blir dement. Morfar älskade att fylla år och jag kan fortfarande höra hans "Ni glöm väl it tjutoa!" som han alltid sa på sitt spjuveraktiga sätt. :-D
Din mamma ser för övrigt inte ut att vara äldre än typ 60+.
Vilken dröm det måste vara att få vara pigg och frisk som pensionär. Att riktigt få möjligheten att njuta av de åren, och hitta på saker.

Jag tänker bara på Sylvia; min gammelfaster som dog julen 2018. Hon var verkligen helt klar i princip ända tills hon dog nästan 99 år gammal.
Nu den 11 mars 2020 skulle hon ha fyllt 100 år.
Hon sa en kommentar en gång som fastnade i mitt huvud, och jag insåg att en sådan pensionär vill jag också bli...
Sylvia var typ 93 år och vi var alla hemma hos mina föräldrar. Mamma älskar att sticka och stickar mycket (MYCKET) babykläder.
Sylvia stod och kollade igenom en av dessa påsar med kläder. Och igen: Hon var 92-93 år gammal vid tillfället.
Då säger hon "jaa, dom är så söta att en nästan får lust att gå ner på stan å ställ till hä för sä" ;-D

I alla fall: Grattis till både Peter och till din pappa på sina respektive födelsedagar!Och bilderna är, som vanligt, toppenfina!
Med risk för att bli tjatig; men jag älskar verkligen dina omgivningar -det du visar upp här på bloggen! Jag är så glad att få följa med på dina promenader genom din kamera!

Avslutningsvis: En tanke slog mig... Vad ROLIGT det hade varit att flyga med en drönare över dina omgivningar!
Det lär ju vara något man kan fetglömma med tanke på att ni bor så nära en flygplats, men om man bortser från "den lilla detaljen" ;-) så slog det bara mig att vad KUL det varit att filma/fota uppifrån och kanske få se alla de där vägmeddelandena från luften. Kanske kunna se hur många de är.


Hoppas du får en verklig toppen-mys-helg! Och att dina nära får fina födelsedagar trots att släkt och vänner "bara" kan fira på avstånd.

Kramar /Erica

Anne said...

Dina föräldrar både ser och verkar så unga i sinnet, nyfikna och pigga på livet och inte den där bittra, inåtvända sorten som tyvärr en del äldre (eller det är kanske människor som alltid varit så, även som unga?) kan bli. De verkar så mysiga, din mamma och pappa. Svårt att tro pappsen din fyller 87 år, de åren bär han upp alldeles förträffligt tycker jag. Det låter som det blir ett bra firande för honom i helgen, med möte i en park.
Och din P som också fyller, tycker era planer låter alldeles superbra. God mat hemma, promenad och whiskey i present. Även pre-Corona-tider hade jag klassat den födelsedagsplanen som toppklass. Vissa saker tror jag dock vi känner oss begränsade av, för vi har liksom inget val. Även om t.ex. en födelsedag firats på samma sätt i vanliga tider, men då hade man kunnat VÄLJA göra annorlunda och den friheten att liksom själv välja kan betyda en del också även om man i slutändan valt samma plan som ni nu gör. Du fattar vad jag menar. Samtidigt, vi har haft det så här ett tag nu,liksom hunnit vänja oss vid tanken på att kommande födelsedagar just nu inte blir som vanligt kanske, så i tanken har vi redan vant och accepterat det. Stella fyllde år i måndags och hennes födelsedag var ju rätt annorlunda också, men den blev bra och vi och hon hade ju vetat om detta ett bra tag. Att det skulle bli en annorlunda födelsedag.

Jag tror förresten du har rätt i dina tankar och funderingar, det blir nog yttepyttesteg som allting KANSKE kan öppnas upp i sommar. Men normalt blir det inte, definitivt en konstig sommar. Läste att Finland bestämt alla folksamlingar 500 personer och uppåt är förbjudna till och med 31 juli. Det betyder ju i praktiken att alla festivaler, events med mera är inställda. 500 personer är ju i de sammanhangen inte mycket. En vanlig marknadsdag kommer väl upp i det lätt. Får se hur det blir här i USA. Vi är inställda på att det blir ingen resa inrikes alls, alltså flyga. Flyga känns uteslutet men däremot HOPPAS jag att det ska gå att göra road trips som utgår från hemmet. Du nämnde en tanke på att hyra en stuga en vecka nånstans. Det låter helt super faktislt. Bara att kunna komma iväg lite, miljöombyte vore så skönt. Stränderna ja, kommer de vara öppna. Tveksamt. Önskar ni kunde komma iväg till OBX!!! Så hoppas på det. Vår plan, i huvudet bara, återstår att se vad som går att göra. Men de där lösa, hoppfulla tankarna är att kunna åka iväg med bilen, en road trip som till och med kan gå rätt långt bort, kanske nån stuga, kanske nån nationalpark, nånting bara! Men inget flyg, det är vi 100% säkra på att inte går eller vi ens vill.. Men att kunna komma iväg nånstans med bilen, vara borta säg en vecka. DET vore så trevligt för tanken på att vara helt isolerad fram tills skolorna (förhoppningsvis) öppnar upp i höst känns trist. Sommarpoolen vi utnyttjar här sommartid lär inte öppna heller, även i fas 1 (om vi kommer dit snart) så vet jag att pooler och sånt inte ska tillåtas. Så vad sjutton ska vi göra i sommar.... En dag i taget!!!

Hoppas er helg blir riktigt fin och GOD!
Kramar!

Anne said...

En till sak. M&M stenarna var mina favoriter, så gulliga och så kreativt!!

Vform said...

Härliga bilder!!
Trevligt med de målade stenarna på promenadvägen din ...
kanske nåt att ta efter ;)
Grattis till din far, dina föräldrar blir ju inte äldre, de är så fina! Önskar Peter och dig också en fin födelsedagsmiddag!
Ha en skön helg!
KRAMAR!

marianne.dahl3 said...

Ett stort Grattis till dina jubilarer!
Underbara naturbilder - som vanligt hos dig!
Hoppas matinköpet gick bra! Bra kunna vara där så tidigt på morgonen.
Jag har ju näthandlat i flera år nu, går väldigt bra, men ibland kan
det bli lite tokigt (mitt fel). Skulle ha 4 bananer, tar en halv varje morgon i min smoothie, vill inte ha fler, tycker de ligger och blir dåliga bara.
Men vad får jag se när maten kommer en stor bärkasse med bara bananer bland allt annat. Då hade jag lyckats klicka i 4 kg!! Bananer för 113 kr! Ja, mitt fel. Har skivat dem och fryst in nu till smoothie som räcker till vintern!
Hoppas ni haft en fin födelsedagshelg! Med god mat och dryck!
Kram, Marianne i Götet

Channal said...

Grattis till maken o whiskey brukar herrarna bli glada av att få. Grattis till din pappa... hoppas de har Skype så ni kan ses. Vilka roliga stenar du fann! Gladstenar... fin helg till er!

KRAMAR Anna

Annika said...

Karin:
Visst är det himla gulligt med stenarna. DET gör mig glad. Det känns fint att se dem.
TACK vi hade en fin lördag när vi firade P, och whiskeyn blev en hit. HIHI.
Inte så mkt annat jag kunde köpa i detta tider.

Min pappa ja, han är så ungdomlig, det är han.
DET är jobbigt att vara långt borta från dem, och vetskapen att jag inte ens KAN ta mig mig hem om ngt skulle hända är inte rolig.
SÅ vi pratar via Facetime, och jag är sååå tacksam för det.

45 är ett skämt. Hans snack om klorin etc är bara så bortom allt förstånd att han bara skulle vräkas från sin ämbete.

Kramar till dig fina Karin och ajag hoppas att din helg var fin!!

Annika said...

Elisabeth:
Hittade rubbet!
Inklusive en massa toapapper, som vi inte behöver direkt, men vi köpte en förpackning ändå. Konstigt att en sådan förpackning kan få en lycklig.
Nej, ni har inte samma restiriktoer som vi, så därmed tror jag att det liksom "känns" lugnare för er i butiker etc.
Men handlat en gång i veckan, eller TVÅ egentligen (förr handlade jag på fredagen innan helgen + på söndagen, har jag gjort länge.
Nu är det bara en eftersom jag slopat söndagshandlingen. Funkar.
MEN jag gillar att vara där när de öppnar.

Naturen ja, tur att jag har den. NU önskar jag mig lite värme och sol. Det är så grått nästan varje dag och bara runt 13 grader.
Skulle gärna ta lite sol och värme nu.


Elisabeth, haha. JA!! Pratade med min svägerska via Zoom igår, hon tycker det är asjobbigt med detta på distans. OCH ffa föräldrar som ligger på en henne som bara den ang att höja betyg för deras s telningar. HON var riktigt less igår.
OCH såg inte fram emot denna vecka.

Hoppas din helg var bra!!

Annika said...

Yvonne:
TACK, det blev en bra fölsis både för min P och min pappa.
BRA det.
Vi gjorde alla det bästa av rådande situation.

TACK, jag jag älskar att bo här, som du vet.
TAR djupa andetag , men undviker att göra så då jag möter ngn, eller gå bakom ngn, haha.
Men annars ... aahhh!!


TACK, jag har verkligen ungdomliga föräldrar och det är verkligen sorgligt att jag förmodligen inte kommer att träffa dem alls iår. Inser nu att hösten förmodligen är körd vad gäller resor också :-(

Trumpen ja, han bara borde avgå. Eller sparkas. KAN man inte få sparka en president som är SÅ illa för ämbetet??
Fan och nu säger tönten att han var "sarkastisk". Viken nolla och vilken farlig människa.

ER vän i respiratorn alltså ... ja... det är lär ju vara så slitsamt för kroppen om man hamnar i en sådan. OCH att ha varit SÖVD så länge.
Jag håller alla tummar för henne.
Berätta mer när du vet.

Ny vecka nu, men jag hoppas att din helg varit bra.
KRAMAR!!

Annika said...

Anette:
Ja, det är ju så ... ala får fira på distans i år vad gäller födelesdagar.
Tror inte vi kommer att träffa K heller, vi hade tänkt åka till CA då, men det kommer inte att gå.
SÅ ni får också tänka om och göra annorlunda.
SÅ sorgligt allting.
Kramar från mig!!

Annika said...

Eva:
TACK!
Ja, sådär vad gäller WD. MEN, jag vet att han funderar på att sluta se det helt. Han tycker att det spårat ur lite. Att det överlevt sig själv, typ. Så han känner lite som du, och när jag tänker efter nu var det LÄNGE sen han såg ett avsnitt, så han har väl i princip lagt av.

Unorthodox var verkligen bra.
Jag gillade nyanserna i det, att man kunde känna sympati för så många. Jag tyckte också väldigt synd om maken, verkligen. OCH om Esty förstås, men hon tog mod till sig och bröt upp. Frågan är, vad hände med maken sen när han kom hem utan fru? VAR han fördömd för evigt?
Mamman var jättebra också.
NU ska jag snart se Schstisl också.

JA, ta efter stenarna.

JODÅ, så sa DT. Vilken idiot ...
OCH sen säger han att det var sarkasm ...
Mna tror inte det är sant.

Annika said...

Brysselkakan:
HA! KUL!
Kommer och ser efter idag eller imorrn :-)
Tycker det är rätt kul då man tänker LIKA:
En fin helg blev det för både P och min pappa.

JA, det där med målade stenar och gatuteckningar kan ni ta efter :-)

Hoppas helgen var bra!!

Annika said...

Humlan:
FÖRSTÅR så väl att hemleverans har sina nackdelar.
MEN att det verkligen fyller en funktion i dagsläget. SNART ska du se att du själv kan handla igen.

HOPPAS att helgen var så bra den kunde.
Kramar!

Annika said...

Erica:
JA! TVÅ dagar i helgen att fira. MEN den enda på distans, minst sagt. MEN min pappa hade det bra och det gick fint att fira på distans för dem med mina syskon. BRA det.

Absolut, de där stenarna gör mig GLAD.
det är så oväntat att de sem, och det gör mig ännu gladare då :-D
Erica, gör det, samla stenar och måla dem och lägg ut längs parkvägarna i Pite!
DET tycker jag!!!


Just det, jag minns ju det. Din morfar (som ser såååå fin och snäll ut på bild) var född 33.
Jag minns det mkt väl.
OCH nog fattar jag att du aldrig glömmer hans dag som han tyckte mkt om att fira. HOPPAS att ni alla i familjen ses och firar honom lite ändå!
Min mamma fyller 80 i juni!!
Men hon är piggelin själv, det kan jag verkligen säga.

HAHA, din gammelfaster ... UNDERBART!
Jamen det är glimten i ögat. TACK för det skrattet jag just skrattade nu.
Jättefint!!
OCH roligt.
DET är sådan man vill BLI!
MÅ vi få leva och ha hälsan och må som henne i den åldern!

TACK fina Erica, ja det är ju ett underbart område jag bor i. JAG är så glad att du hänger med ming via min foton.
Drönare, ja du fick ju ett par klipp där av några som verkligen flugit drönare. TROR att det är förbjudet, men att de gjort det ändå. Du vet hur det är ...
Vi bor ju alltför nära Dulles för att det ska vara OK.

Erica, hoppas att DIN helg var bra.
Kramar från mig!

Annika said...

Anne:
TACK!!
Jomen de är verkligen glada och ungdomliga. Min mamma fylle 80 i juni. Ingen som tror det heller.
Inte ens jag, haha.
Nej, jag tycker inte de är gnälliga heller. De gör det alltid så bra för sig som de bara KAN.
Vilket är underbart.
Så jag r glad över att de fick en bra söndag med en av min bröder, min syster och familjerna.
DET går att fira ute med distans.

Det är verkligen så, man vet att dagarna nu måste firas annorlunda. OCH man gör det bästa av det hela. DET är säkert svårt för en som är i Stellas ålder och ÄLSKAR att fylla år och ha kalas.
kan tänka mig att det kan bli lite svårare med förklaringar där. FAST å andra sidan är ju barn såååå mkt klokare än vi många gånger.


Precis, jag tror de kommer att öppna upp såååå försiktigt och sen utvärdera, och sen lite till etc etc.
Jag undrar just om det blir normalt nånsin igen?
Eller det blir det ju, men frågan är hur länge det tar???
Det här är ju ändå så långsamt och så ledsamt.
OCH för att inte tala om hur folks o företags ekonomier bryts ner ... hemskt.
Läste det om Finland,
såg att Tomatkarnevalen i Närpes ställts in såklart.
OCH så mkt annat som är en del av sommaren.

Nej, jag tror inte heller att vi kan flyga inrikes i sommar.
Glöm det liksom.
MEN jag hoppas vi kan hyra ngt, verkligen!!
Frågan är, när törs man slå till på ngt sånt då?? Det känns så osäkert eftersom nya restriktioner kan dyka upp när som.
MEN vi vill också hyra ngt. ORKAR inte sitta i Reston, VA hela sommaren. Står inte ut med tanken.

Anne, MÅ skolorna öppna i höst. OM än med modifierat schema, typ hemskola varannan dag om klasser delas upp gruppvis. Men MÅÅÅÅÅÅ de öppna.
Poolen kan vi nog fetglömma i sommar.

TACK, jag hoppas att Din helg var FIN! JA, visst är stenarna söta! Gillade också M&M

Annika said...

Vivan:
VISST är det trevligt med stenarna. SÅ sött och ett så trevligt initiativ av dem som kommit på detta.
Blir glad.
JA, ta efter!! Men dina stenar skulle väl bli så fina att de inte fick ligga kvar, haha.
TACK för dina fina ord om mina fldrar. TACK!!

Hoppas din helg var så bra den kunde!
Kramar!

Annika said...

Marianne:
Tusen tack snälla du!!
Ja, jag njuter verkligen av naturen här och fångar den på bild :-)
JO, det gick fint att handla i fredags. Alltid tacksam för det.
Näthandel, det är toppen att det går. MEN jag förstår ju att det kan strula väldeliga där.
OOOOOO JÖSSES!! JÖSSES, nu har du bananer så du klarar dig ett tag. Somliga hamstrar toapapper, och du bananer ;-)
MEN vad BRA ändå att du kan frysa IN!!
TACK för dagens skratt.
Kramar från mig!!

Annika said...

Anna:
VISST är det KUL med stenarna.
Jag pratar med mina föräldrar via FaceTime, och det r jag såååå tacksam för.
Kramar!!