Thursday, February 14, 2019

TACK alla fina NI!!! Följ oss på Instagram! La La Land! Packning! Nerver! ALLA HJÄTANS DAG!

God morgon alla!*   TACK!!

Tack för alla fina och uppmuntrande kommentarer i gårdagens inlägg. DE lägger sig fint runt hjärtat hos mig som mest känner ängslan och oro nu.
Eller, jag säger som Prins Daniel, my feelings are all over the place …
SÅ är det. Verkligen.
Den här resan blir rolig. DET är självklart. Jag ser fram emot den vansinnigt mycket också.De här bilderna tog jag på Karolina den sista januari.


*   Dokumentation under resan.  Nytt insta-konto.


Den här bloggen kommer att ligga i träda under tiden jag är borta. MEN jag kommer alla gånger att vara lite mer aktiv på Facebook under tiden.

Sen har vi ju instagram. Har faktiskt funderat på att köra lite insta-stories också. DET har jag aldrig gjort förr, så det kan bli en ny kul grej, möjligtvis. Dock lite trist att de inte kan sparas ner, men det är ju också en lättnad, kanske, haha.

Jag har öppnat ett privat konto på Instagram inför resan.  OM du vill följa oss där så heter det kontot, 
go_west_young_girl.
Det kontot kommer att bestå av mer vardagliga bilder, kanske flera bilder per dag.  Inget spammande dock, jag lovar.  Hatar spam själv nämligen, men det kanske blir ett par, tre bilder om dagen.  

Samtidigt kör jag på mitt officiella konto också, Skandigirl.  Det blir mer natursköna bilder där, som brukligt är för mig.  Följ mig där också såvida du inte gör det redan.

Sen när jag kommer tillbaka igen blir det nog många blogginlägg som kommer att handla om resan.
Min Canon ska givetvis packas ner! Och mobilen är ju alltid med. Bilder, bilder och bilder!!


*   LA-La Land.

Många av er har säkert sett filmen med Ryan Gosling och Emma Stone. Den är ljuvlig, och säkert också bitvis —till stor del— SÅ sann.
Som när Emma Stone står och ger allt i en audition och de hon har framför sig knappt tittar upp, och sedan bara ointresserat tackar henne. Om och om igen sker detta.
The struggle is real. När jag såg La-La Land första gången tänkte jag BARA på Karolina och jag erkänner att några tårar trillade nerför kinden.
En bra film. En sann film, även om den ju också är en saga av rang. En underbar sådan!
*   Att packa inför olika klimat …


Peter, Keith och jag kommer inte att ha stor packing, så mycket kan jag säga. DET gör det hela ännu svårare. Vad ska man ta med för kläder?
Här i Norra Virginia är det barvinter. Nere i Texas är det runt 15 grader. I Los Angeles ligger det mellan 13-18 grader. Tror inte shorts och sådant blir aktuellt någonstans faktiskt. Det kommer inte att bli varmt nog. Det blir att köra lagerprincipen, tror jag. Vinterjacka och sådant kommer inte att behövas förrän vi återvänder hem igen.
Skor är också ett problem, men det får jag lösa. OCH har kanske redan löst då ni läser detta.


*   Inte den bästa dagen …

Igår var jag på det årliga besöket hos min hjärtläkare. Koll av blodtryck, EKG och eventuell omställning av mediciner.
Det var inte den bästa dagen för det besöket. TO SAY THE LEAST! Jag var ännu mer stressad än jag brukar vara. Hatar läkarbesök. Men denna gång var jag ju neurotisk inför den långa resan och det som komma skall.
Men, det gick bra allting. Högt blodtryck såklart, men annars bra. Medicinerna hjälper ju BRA och effektivt där, men jag blir ändå sjukt nervig hos läkare. Alltid och oavsett.
SÅ jobbigt.
Jaja, nu är det gjort.*   Alla Hjärtans Dag!


Är det ju IDAG!!! Det är en eftertanke i det här huset idag, kan jag säga. Inget vi kommer att uppmärksamma så det stör så här dag före afton.


Däremot önskar jag er alla en fin och mysig dag. Hoppas den blir jättefin.
TACK för att ni läser hos mig, och tack för ALLA fina ord och alla glada tillrop ni ger mig i och med denna omställning som ligger framför oss.
Ni är ju bara SÅ bäst!!!
OCH imorgon sticker vi!!!  IIIHHHH!!!
Vi hörs via instagram och Facebook. Om inte så lovar jag att det blir bloggning galore då jag kommer tillbaka igen!

Stay CLASSY!!!

36 comments:

Från Glam till Damm said...

Hej Annika!
Vad helt underbart spännande för din dotter och så modigt gjort! Jag älskar ju Kalifornien och är en California-Girl-at-Heart. Men jag är ingen stor fan av LA utan föredrar San Diego och typ Monterey Bay, där vi bott i flera år på båda ställen.

Vilken road-Trip! Ni kommer att få så kul och man ser sådana stora skillnader i hur det ser ut och är i USAs olika delar. Vi körde från Moneterey till Washington DC och det var en helt fantastisk tripp!

All lycka till och ha det nu så underbart!

Kramen, Anneli

Monica said...

Lycka till Annika och ni alla med denna resa! Hoppas att allt går bra och att det blir mycket roligt att se och uppleva på vägen dit och att ni kan fixa det fint och bra hos K med hennes boende. Ta hand om er alla och tänker på er med denna långresa! Kram och lycklig resa!

Anonymous said...

Lycka till på den långa resan och hoppas ni får en härlig resa. Blir säkert mycket att se och uppleva, Ha det bäst! Spännande att följa er på Instagram.

Kram och kör försiktig
Yvonne i Åkersberga

Vform said...

Önskar Karolina massor med lycka till i stora 'landet' i väster och er alla till den långa resan ni har framför er!!
Spännande! Tänker på er, väntar så på nästa inlägg :)
Ha även en riktigt fin Alla hjärtans dag eller Vändag som vi säger här!
Stora KRAMAR!♥

Karin Eklund said...

Stort lycka till på resan Annika!
Tittar in som hastigast och ser att något är på gång! En lång resa!
Ska bläddra bakåt en dag o läsa mera!
Glöm inte bort att andas! ( förstår blodtrycksförhöjningen) ;)
Kramar!

Taina said...

Godmorgon Annika och godmorgon till dina alla miljoner känslor som är all over the place. Förstår hur du känner dig för mina två äldsta är ju utflugna sedan länge och snart har Jah ytterligare en hemlighet att berätta och DÅ kan vi snacka känslor...OMG. Mer om det senare.

Ska givetvis följa dig på Insta! Har Karolina ett konto också eller är jag portad som "tant" och "nyfiken-strut bloggare"? Hahahaha!

KRAMAR till er alla!!! Och ha en underbar Vän-dag, som det kallas för i Finland.

Humlan said...

Jag ser fram emot att få följa er resa på Instagram och för mig får du gärna spamma med bilder, för dina bilder är alltid bra och under er resa så kan det nog finnas mycket att visa och berätta. Jag misstänker att det kommer vara intensiva dagar fyllda med mycket så att det kan behövas en tid efteråt för att smälta allt. ...Och spammar du inte på Instagram så kommer du säkert att visa bilder här på bloggen efteråt och det ser jag fram emot.

Att packa lätt är inte alltid så enkelt, men du gillar ju koftor och de brukar vara räddningen för mig.

Skönt med ett bra besked från doktorn. Jag förstår så väl din nervositet och senast en läkare tog blodtrycket på mig, så talade jag om vad jag tycker om läkarbesök, han lovade att det fanns "vitarocken-avdrag" om det skulle behövas.

Ha nu en bra resa!
Kramar!

Christina said...

God morgon Annika, vilket äventyr för er alla och framför allt för Karolina! OMG! Jag förstår så väl dina känslor! De där små knytena man får till låns en tid i livet och som nu ska stå på egna ben. Dessutom i en inte helt enkel bransch och långt hemifrån. Karolina har fått mycket sunt förnuft och massor av kärlek från er, det vet jag, det har hon med sig! Jag har ju själv mina barn långt borta, nu är de vuxna, gifta och etablerade men det har inte alltid varit enkelt att vara långt från varandra. Tack och lov för Skype! Nu kan jag se många LA resor i din framtid! Och vet du, så här har det blivit för oss... när vi besöker Sverige prioriterar barnen alltid oss, samma sak när de är här. Jobba måste man ibland men för övrigt är vi tillsammans och umgås oavbrutet den tid besöket varar. Hade vi bott i Sverige hade vi alla haft våra liv med jobb, vänner, skola, aktiviteter osv. Visst är det skönt att vara nära men det kan också vara bra med kvalitet framför kvantitet. Safe travels till er alla! Vilken häftig resa! Och stort lycka till till Karolina och till er ”empty nesters”! Vi åker själva till Washington i morgon, Peter ska hämta sitt pass och vi stannar över en natt. Ska bli kul, jag gillar Washington mycket! Stor kram, jag följer er på Insta!!!

Annika said...

Anneli:
Tack snälla Anneli.
JA! Det är skitmodigt. Jag vet!! Hon har sådant driv inom sig, och en sådan kämparlust. SÅ nu sker det!!!
K är inte heller ngt fan av LA, och det är lite trist. MEN hon kanske vänjer sig. Hon var ju där i 6 veckor sommaren 2016, Elon in LA. Hon föll inte för stan då, men kanske blir det bättre ju mer man bor där? HOPPAS DET!
JAG gillar inte LA heller.
Men omgivingarna norr och söder om stan är ju IN YOUR FACE vackra!!!
Så jag håller med dig där.
Ni körde i princip samma resa som vi kör nu. Vilken rutt tog ni??
Ska bli kul!!
Tack fina Anneli!!
KRAMAR!!!

Annika said...

Monica:
Tusen tack!!
Det ska bli roligt allting.
Stora kramar till dig!!

Annika said...

Yvonne:
TACK fina rara.
Massor med kramar till dig!!

Annika said...

Vivan:
TACK gulliga du!
en lång resa som heter duga. Men kul ska det bli!
En riktigt fin Vändag och Alla Hjärtans Dag önskar jag DIG!
Stora kramar!!

Annika said...

Karin:
JA!
Något väldigt stort på gång.
Men ngt väldigt roligt också. OCH sorgligt.
Allting.
Men mest kul såklart.
Hoppas du har det jättebra, fina Karin.
Stora kramar!

Annika said...

Taina:
OOOO spännande!!!
Cannot wait to hear!!
Ja, nog VET du hur det är . OM NGN!!! Du som har två barn i Sverige.
Karolina har ett instagramkonto. MEn hon är så inaktiv där att det inte är ngn stor ide att följa det, tror jag ...
Du gör bättre i att följa young girl go west som jag sköter om :-)
HAHA!
Taina, ha en underbar Vändag (har alltid gillat den benämningen).
TACK för att du hänger med. Känns himla bra att många vill hänga på.
KRAMAR!!!!

Taina said...

Annika, ett barn i Sverige och ett i Schweiz...

Annika said...

Humlan:
TACK för att du hänger med på resan. KÄNNS så KUL att ha en liten skara där.
På det privata kontot blir det mer vardagligt snack och bilder. På mitt konto blir det typiska Annika-bilder, haha.
Det kommer att bli så otroligt mkt tid bakom ratten. MEN annorlunda landskap får jag ju se, som jag aldrig sett förr. OCH då lär det brinna i kameran, haha!!!
Älskar också koftor, det allra bästa plagget.
HAHA, när jag går till läkare får jag alltid tala om min avsky för blodtryckstagning och de kommer alltid att OOOA och OJA sig. Men hos kardiologen är det coola och säger att de ser det hela tiden.
Så det är skönt att slippa känna sig som en freak
Kramar från mig och tack!!

Annika said...

Christina:
TACK snälla.
Precis som Taina vetja DU exakt hur det ÄR!!! Du vet hur det känns.
Sant, man får en bebis. man uppfostrar och har det både jobbigt och underbart under en lånad tid. SEN ska de flyga ut. OCH flyger ut. Det är ju precis så som det ska vara i livet.
men fasiken vad svårt det är ändå.
Du säger så kloka ord till mig. Vi har fått en ny stat att besöka, och sämre stat kunde vara. Det kommer att vbli många resor dit. Flyget är inte jättedyrt heller.
OCH visst blir det mer intensivt umgänge så man ses, det tror jag med. Så är det ju när jag är hemma i Sve också med min familj.
Tar till mig dina visa ord, Christina. NI får ha en riktigt fin och bra resa hit imorgon. Så glad att du gillar DC, det gör jag med.
Kramar i massor!!!!

Annika said...

Taina:
Ah, tom på två olika ställen. Det gör det inte lättare för er.
Stor, stor kram!!!

Anonymous said...

Följer nya kontot! Spännande.

Knepigt det där med kläder men, keep it light och köp på vägen om du måste.

Jobbigt att du är så nervig hos doktorn. Borde ju vara tvärtom...Andas djupt...

Ha en bra dag fina vännen!

SB

Anonymous said...

En stor kram till dej på alla hjärtans dagen! Ha en riktigt fin resa Annika!
Jag kan då inte följa dej på insta så jag väntar på mail :-) kram kram från Anette

Anne said...

Åh nej Annika, det är inte att spamma, absolut inte så ös på så mycket du orkar och har tid med på insta. Den sortens rapportering och uppdateringar är inte alls spamm så ös på. Ser framemot följa er på vägarna och i LA! Samt när du kommer hem. Klickade genast på ditt nya insta och väntar på att bli godkänd :) Kommer såklart följa dig där och på vanliga Skandigirl.
Tack förresten för så bra och fina svarskommentarer du gav mig under gårdagens inlägg och vår "diskussion" där. OMG 250/månaden för en bilförsäkring för hennes bil, alltså jag blir skräckslagen. Vågar inte ens tänka på vad hyran är för ett pytterum. Jag känner ingen som bor där men känner förstås till att det är svindyrt, som NYC och andra citykärnor förstås men ändå, man baxnar när man hör siffrorna och vet att det är utgifter som ska täckas med inte jättehöga inkomster. Jag är inte heller nån fan av LA men vem vet, som du skrev, bor man där så kanske man upptäcker charmen med stan. Däremot gillar jag CA jättemycket. Men, men som du skrev, blir det för maffigt med hyra så får hon flytta utåt, lite längre bort utanför gränserna. Såna där praktiska saker löser sig ALLTID, oroa er inte för det. Hon kommer fixa jobb. Det sociala tror jag också kommer lösa sig snabbt och enkelt, men förstår just den biten kan kännas läskigt. Jag menar, hon flyttar ju faktiskt till en ny stad!! Skönt där finns några gamla Elontyper, sedan öppnar det nog alltid upp sig, nån av de få hon känner känner nån annan som känner nån annan som...ja, du vet, plötsligt har en cirkel byggts upp.
Så imorgon åker ni, gulp, får nåt tungt i bröstet.... Så du hade årliga hälsokontrollen igår, inte bästa timingen kanske för nu är ju alla värden helt ur spel tänker jag mig så skönt det gick bra.
Den kära Daniel alltså, det där uttrycker med the feelings all over the place kan jag faktiskt inte säga/höra/läsa numera utan att tänka på honom. Nu mer än nånsing är det precis så det är för dig.
Vet du, jag har aldrig sett La La Land men måste göra det. Föreslog den långt tidigare för mannen men han var inte så sugen så blev aldrig av att se den då och sedan har det fallit i glömska, ska se den när jag är själv. ASAP känner jag nu. Tror det är en film jag skulle gilla.
Nu är nog i princip allting packat och löst vad du ska ta med, förstår det blir minimal packning för er gamlingar och så det ska vara så Karolina får plats med så mycket det går. Om jag var du skulle jag bara ta med enkla, simpla kläder. På en sån här road trip är det liksom inte läge för findojjorna och att se så snygg ut, eller hur :) Lite som en hike bara att istället för att gå ute i naturen bilar ni och sitter mycket i bil, så det är ok att liksom vara lite sluskig och slashank. Typ sneakers skulle nog jag ta med som huvudskor, bekväma och sköna kläder som funkar. Hålla det väldigt enkelt och minimalt. Nåt lite snyggare kanske men största delen av denna resa blir väl på vägarna och sedan i LA bara en massa praktiskt fixande (det är väl kanske tiden där som du vill känna dig lite mer "fixad" och bör har lite ombyten som funkar då men på vägarna kan du vara slashank...). Lager på lager som du säger.Det kan vara svårt packa minimalt, tycker jag... Tror inte heller shortsväder kommer bli aktuellt, däremot kanske t-shirts och utan jacka väder men inte mer än så.
Och ja, glad vändag är så fint. Finnpajsarna kan det där!
Kram Annika och kör försiktigt ute på vägarna och ha det nu riktigt bra!!!

Annika said...

Vilket projekt för Karolina med flytten till LA och att försöka få igång karriären! Kudos!

Och lycka till med roadtrippen! Det går nog bra och smidigt - USA är ju liksom upplagt för att långköra och allt finns tillgängligt från motorvägen för det mesta (utom vettig mat...) (fast jag tycker roadtrips är tråååkiga...speciellt den där sista sträckan genom Mojave-öknen i östra Kalifornien. Audioböcker är ett bra tips! Och så har ni ju förstås varandra att umgås med :) ). Ser fram emot dina bilder iallafall.

Allt blir bra, Annika! Andas, bara andas! :)
kramar,
Annika

Annika said...

Susanna:
KUL att du följer.
Jag har packat nu. Kommer att tvätta utefter vägen också.
Ja, jag vet, det är gammalt som gatan hos läkaren. Har så varit sen jag var barn. Du vet, det hjälper inte då de går i taket över blodtrycket. Tvärtom. MEN jag har ju mediciner nu som håller det i stången. Mäter BT hemma och vet att det är helt OK.
Lugn hos dr är det sista jag är. Däremot hos tandläkaren ... lugnt :-)

Tack fina Susanna. Vi ses då jag kommer hem igen!

Annika said...

Anette:
TACK fina du.
Jag förstår :-)
Har med min mobil på resan, inte min dator.
Stora kramar!!

Annika said...

Anne:
HAHA, jasså, haha. Ja ett par-tre bilder om dagen blir det nog. Det kan jag nog lova.
Du är godkänd på nya kontot, yay!
Tack för att du följer.
Så roligt.
Jamen ja, Anne, det är så sjukt dyrt allting.
just det, 250 i månaden för att hon är ung, för att det är LA och allt det där. DAMN.
Jag kan tala om vad hyran är för ett pytterum där inte ens en queen går in, 1100.
Sjukt.
Nog för att det kostar i DC med omnejd också. OCH kanske detsamma, men jag tycker det är helt vanvettigt sjukt och galet.
Verkligen alltså.
LA är ingen höjdare till stad. Som en hel bunt förorter som är utspridda till max. Blä. MEN som på alla ställen tror jag att då man väl bor där ser man guldkorn överallt.
Det blir bra.
Tror hon är nervös över vänner och det sociala livet. Men det finns många Elontyper där. Bla den fd pojkvännen som hon nu återigen är god vän med.
SKÖNT!!
Men hon har så många vänner som flyttat till andra ställen, och de har så svårt att hitta nya vänner. Men det är ju så det är. Det tar tid.
Japp, igår var jag lilla fröken freak girl hos läkaren igen.
Japp.
Alltid jobbigt, men de är ju coola och snälla. Skönt att det är över.
HAHA, jag vet, visst man kan man inte låta bli att tänka på den gode Daniel när man ser det i skrift och hör det, hahaha.
Komiskt.
Det blir för alltid hans ord.

JAmen ja! SE Lalaland, du skulle gilla den!!
Se den!!
Den är så vacker, och den är så fin.

Nu är allt packat, så gott som. Jag har gott hopp. Kanske kan jag ta med lite mer än planerat. HAHA:
OCH vet du, ngra snyggare kläder har jag inte med- Två par yogapants, mysiga tröjor, en kjol och en klänning. Två par jeans, en blus, en kofta. ADDA BOUT ID!!
Vi får tvätta på AirBnB.
OCH det är SÅ mkt tid bakom ratten att det gäller att vara bekväm.
Vissa dagar tänker jag bo i yogapants och en stortröja och i walking shoes. Speciellt när vi kör långa sträckor, genom TX tex.
Bekvämlighet är a och o. Den enda ngn jag behöver vara lite snygg är i Las Vegas. Annars kan jg typ BUM IT. Försöker att inte behöva checka in bagage heller på flygresan hem sedan.
Nu säger vi som finnpajsarna, glad Vändag fina Anne!!!
OCH så glad att du hänger med på resan!!
KRAMAR!!!

Annika said...

Annika:
Jag vet, ett jätteprojekt!!
Men kul. läskigt och spännande är det!!
Ska bli kul med denna resa genom det mäktiga USA. Vissa delar är nig astrista. Jag har hört samma om långa sträckor i Texas som du berättar om Mojaveöknen, så vi får se.
Ska bli kul.
TACK Annika, kul att du ser fram emot bilderna.
Stora kramar till dig!!

Unknown said...

Verkar ha lite svårt att kommentera, hoppas det inte blir en triplett av denna kommentar nu X)

Åh vad spännande!! Har varit bortläggas från sociala medier ett tag, men detta var ju något trevligt att komma tillbaka till! Vilken otroligt spännande resa för er alla och flytt för K!!! Ska bli spännande att följa!

Bettan said...

Försökte lägga en kommentar på det förra inlägget, men det krånglade så jag vet inte om det gick fram..
Önskar Karolina varmt lycka till på sitt stora äventyr, och er alla en riktigt fin roadtrip!
Det ska bli spännande att följa er!
Kramar & hava a safe journey! ♥♥♥

Annika said...

Katarina.
Jag vet hur jävligt det kan vara att kommentera, speciellt om man inte har konto i google.
GAAHHH!
Tur att det kom fram!!
TACK för att du följer, fina du!!
Stora kramar från mig!!

Annika said...

Lisbeth:
Kommentarskrångel verkar vara vardagsmat hos blogger numera. Har själv problem att kommentera mångas blogger-bloggar.
Tur att du lyckades till slut.
TACK snälla.
OCH tack för att du följer oss!!
KRAMAR

L said...

Hej Annika,
jag har varit borta ett bra tag och nu plötsligt återkommit till blogglandia. Ramlar då över detta spännande (och glädjefyllda och sorgliga samtidigt antar jag) som är på g.
Följer er gärna på er resa via instagram.
Önskar er allt gott på denna och allt gott till dottern så långt hemifrån.

virtuell kram från
Lisa

Cari said...

Så spännande och intressant resa ni har framför er ( då menar jag bara bilresan).
Sen har Karolina verkligen en stor utmaning framför sig. Men hon är väl utbildad. Jag önskar henne allt gott.
Kommer följa er på Insta (och inser att jag nog spammar ibland).

Annika said...

Nä Cari!! Du spammar aldrig. Med spam menar jag såna dom lägger ut typ 25 bilder om dan och mer!!! Det är lugnt såååååååååååå lugnt m dig. Tack en trevlig bilresa är det!! Och ett stort land därtill!! Tack för att du följer :)

Annika said...

Kul att ha dig tillbaka!! Jättekul! . Ja nu ska vi verkligen ut på en bilresa som heter duga! Tack för att du följer på insta!!

Liz said...

Hej Annika! Det var lange sedan jag kikade in och kommenterade. Och vilken forandring ni har framfor er! Oj, jag kanner sa med dig angaende att slappa taget om sitt barn. Jag ar sa blodig att jag kan borja grata och bryta ihop bara av att prata om att Cassandra snart lamnar oss och flyttar ut nagonstans. Att vi har lanad tid kvar med henne.

Som junior pa HS, vi har ett ar kvar att njuta av henne hemma. Sedan vet vi inte alls var hon hamnar. Vi vet ju inte heller var vi sjalva bor efter Juni 2020...Chris gar i pension i militaren och vi vet inte i dagslaget var vi kommer att sla rot for nasta kapitel i livet..

Framforallt LA ar ju stort och lite skrammande, framforallt dyrt! Har hon nagot jobb att borja med eller ar det att hitta nagot snart nar hon ar dar? Svart med dyr hyra och allt annat och inte nagon direkt inkomst. Det skulle skramma mig som foralder, for som du sager vet man ju inte hur det gar med skadespelarkarriaren, forhoppningsvis kommer hon fa en chans att komma in snabbt och att det loser sig efterhand. Hon verkar vara en fantastiskt fin tjej som vet vad hon vill och har skinn pa nasan, nagot som ar ett maste i hennes branch!

Onskar henne stort lycka till med allt!!

Vad kul med road trip! Vi gjorde en road trip av halva USA nar vi flyttade fran North Carolina till Kansas. Vi akte extra lang vag for att stanna till och uppleva saker under resans gang, eftersom vi sakerligen inte kommer att kunna aka tillbaka och vi kande att vi ville passa pa. Vi akte fran North Carolina till Tennessee(Nashville forstas!!)och sedan Kentucky dar vi halsade pa vanner. Jag ville sa garna se de fantastiska hast tavlingarna dar, men fel arstid nar vi var dar. Tillbaka ner till Memphis, for att turista och halsa pa Elvis mansion. Sedan nasta stopp var i Little Rock, Arkansas. Bill Clinton kommer darifran eller sa, var ett museum dar vi besokte tror jag. Sedan Oklahoma City, i Oklahoma och sedan upp till Wichita och sedan till Hutchinson Kansas dar vi bodde under Chris rektytering.

Man ser saaa mycket under en roadtrip! Sa vart det!!

Nasta roadtrip var nar vi flyttade till Yuma, Arizona. Da korde vi soder igen da vi flyttade under vinterhalvaret innan jul och ville undvika sa mycket sno som mojligt. Korde ner till Oklahoma igen, en bit genom Texas, sedan New Mexico. Stannade till pa flera stallen dar som var fantastiskt vackra. Santa Fe har mycket att se. Sedan korde vi ner till Arizona, stannade till pa de flesta landmarks under vagens gang. Det ar det som ar sa fantastiskt med roadtrips, man ser nagot som ser intressant ut, ser en skylt, kor ett par extra kilometer och har mojlighet att uppleva nagot som inte lag helt med resans gang, men som var fantastiska sma avstickare. Sa latt idag ocksa att hitta med gps och se landmarks och sights of interest. Tuscon, och vagen upp till Phoenix var sa vacker, total oken med massor av kaktusar. Arizona ar sa otroligt vackert. Vi bodde ju i Yuma, som var en stor sandlada, men lite mer norrover, upp mot Sedona och sen Grand Canyon, sa fantastiskt vackert. En drom for alla oss som alskar att fota!! Hoppas att allt funkar som det ska nu i Grand Canyon eftersom nationalparkerna led under the shutdown. Har hos oss, hade dom stora problem och mycket skadegorelse i Joshua Tree National Park!

Chris och Cassandra gjorde en annan liten roadtrip for att hamta var andra bil i borjan av aret. Dom flog till Dallas, och korde upp till oss i Twentynine Palms, CA igen. Chris korde ca 8 timmar om dagen, dom gjorde lite avstickare har och dar igen for att passa pa att se saker sa det tog lite langre an vanligt. Dom korde fran lordag eftermiddag och var har mandag kvall.

Ser fram emot att folja din resa pa insta, och jag hoppas innerligt att allt gar bra!

Lycka till med allt och stor kram! Skont att flyga hem, slippa sitta i bilen sa lange med alla tankar efter avsked, battre att snabbt vara hemma igen!!

Miss Marie said...

Men gud så spännande! Och jag kan tänka mig att K-girl är laddad, det är JU DET HÄR som hon har väntat på! Så spännande för henne. Förstår ängslan hos er som föräldrar, alla har vi väl hört hur sårbara unga tjejer kan vara i Hollywood, men jag tänker ändå att hon kommer i rätt tid, mitt i MeToo-eran där det förhoppningsvis har ändrats på en attityder hos vissa! Man kan inte längre skydda sig mot allt med makt och pengar.

Önskar er en bra och lagom händelserik road trip!