Wednesday, February 28, 2018

Hej då till vintern 2018, och min sport (tröst) i natten ...
Hej och godmorgon onsdag!Det är sista dagen i februari!
Här hos mig är det nog så att vintern är slut nu. Mars hos mig är en utpräglad vårmånad, iallafall andra hälften av månaden.
Visst, det har hänt att vi fått stora vinterstormar i mitten av mars. Stora snödrabbningar. MEN, det tillhör verkligen inte vanligheterna.

Det finns ett utryck som är ganska bra, March comes in lika a lion and goes out like a lamb. Det kan verkligen stämma vissa år.

Numera är det svårt att beskriva den såkallade Washington-vintern.  Jag kan knappt svara på frågan om hur en normal vinter ser ut här.
Klimatförändringen talar sitt tydliga språk även här. OCH det är framförallt under vintern vi märker av den.
Den här vintern har det varit oerhört KALLT. Men, vi har också haft konstiga värmedagar som nästlat sig in då och då. Men kallt har det varit. Jättekallt. Dock tyvärr knappt någon snö. Någon sa att om det ska vara isande kallt kan det lika gärna vara snö också. SANT! Håller med, men den varan har vi gått bet på den här vintern. Ingen snö att tala om.
Jag har njutit till 100 % under de mest kalla dagarna.  SÅN är jag!!  De promenaderna har varit vinterns bästa.  De dagar då jag knappt mött en annan levande själ på mina rundor.  De dagar då de flesta (inklusive min egen man) tycker att jag är helknäpp som ger mig ut.  DE riktigt kalla polar vortex promenaderna har varit som guld i min bok.  ÄLSKAR att känna kylan bita i kinder och i lår.  Saken är den, har jag bara tillräckligt varma kläder på mig fryser jag icke!
Efter en sådan runda är det extremt ljuvligt att komma in i stugvärmen igen.

Mars, det underbaraste med månaden mars är LJUSET!
Ljuset är sällsynt klart, klarare än det är under någon annan månad. Allra mest skirt och genomskinligt är det i kvällningen. TÄND ett ljus och ställ det på din fönsterkarm, se hur stearinljuset dansar i perfekt harmoni med kvällsljuset utanför ditt fönster.
Magi!

Om ett par veckor kanske våren börjar på riktigt här. Ni vet, den maffiga, storslagna och blommande våren.
Körsbärsblomningen kan ske i mitten av mars. MEN, den kan lika gärna ta fart i början, eller i mitten, av april. Allt beror på hur varmt det blir.
Den absolut vackraste månaden på året hos mig är april. I april får naturen spader. DÅ blommar allt. Det är då jag blir en trafikfara, jag sitter och ser på blommande träd och buskar mer än jag ser på vägar och gator.
Livsfarlig!


En sak, jag längtar ALDRIG efter våren. Nej, aldrig någonsin.
Varför? Jo, därför att våren oftast går så försvinnande fort i min del av världen. Efter våren kommer sommaren (som är alltför lång, enligt mig) med värme och fukt.
Den kommer säkert som amen i kyrkan. Du behöver aldrig tvivla på OM det ska bli sommar. För SOMMAR blir det, det blir en IN-YOUR-FACE-SOMMAR som jag kommer att vara döless på redan i augusti.
Så nej, att längta efter våren gör jag aldrig. Inte heller önskar jag mig en tidig vår. Vad mig anbelangar får det gärna vara 8-15 grader hela mars månad igenom, lite varmare då och då så att blomningen går långsamt.
Tyvärr brukar vi få en eller annan stor värmebölja i mars eller i april. Det betyder att det kan bli dagar då det är över 30 grader varmt. Det är då naturen får nippran och börjar chockblomma.


Men snart, snart kommer den tidiga blomningen med forsythia, stjärnmagnolia, prunus, päronträd och sen kommer praktmagnolian och körsbärsblomningen. Därpå är det dags för dogwood (kornell) och paradisäpplen.
En härlig tid.  En tid då det gäller att ha Canons batterier laddade hela tiden.
Att plantera i sin täppa ska man dock inte göra förrän i andra hälften av april. Innan dess kan frostnätter slå till. April kan vara en månad som bjuder på både kyla och värme. Dessutom brukar det regna som mest i april.

Gräsänka är jag igen alltså.
Det verkar som om det kan bli mer och mer av den biten framöver. Peter har en ny roll i firman och vi vet att han förväntas att resa mer i och med det. Jag tycker inte om det. Men det vet NI!! Ni vet att jag verkligen ogillar nätterna i min ensamhet.
Dock, detta kanske är ett bra sätt för mig att vänja mig på? Jag tror nästan det …

I förra veckan hade jag OS som sällskap nätterna igenom. Jag somnade till OS, och jag somnade speciellt snabbt om det var curling eller bobsled eller något annat lika tråkigt, haha.  Förlåt curling och bobsled!!  ;-)
Nu är OS slut, men brist på kanaler som sänder sport dygnet runt finns det inte. TACK och LOV!! Inatt blev det ESPN som blev mitt sällskap in i DREAM LAND!! En sällsynt tråkig ESPN-kanal som enbart verkade handla om college-basket (högst aktuellt i dessa dagar) och NHL-spelar byten. GUD så trist, och vilket perfekt sömnmedel för mig.
TACK ESPN, haha!!

Peter kommer hem ikväll igen, eller inatt ska jag säga.
SKÖNT!
Så ett vet jag, att jag kommer att sova som en stock inatt. Annars går det ingen nöd på mig under dagarna. Jag gör än det ena och än det andra. Kvällarna tillbringar jag framför TVn, framförallt på Netflix. OCH framförallt tittandes på Life Below Zero Alaska, vilken jag knarkar.


PS, den här texten fick jag skriva TVÅ gånger. När jag skulle föra över den från Pages (på min mac) och till Blogger så råkade jag sudda ut hela texten. OCH sen var den försvunnen. FY fan vad surt, rent utsagt. Nästan så jag tappade sugen, men bara nästan. Jag skrev en ny istället, och den läser DU nu.


Ha en fin och BRA onsdag!

20 comments:

Anonymous said...

God morgon från ett snöigt Åkersberga. Här vräker snön ner och har så gjort i flera dagar nu. Vi skulle egentligen suttit på planet på väg mot Spanien idag, men bokade om och åker på lördag istället. Vi hade en mellanlandning i Oslo på 45 min och om det var minsta försening skulle vi bli strandade där i 1 dygn, så då bokade vi om. Bra beslut känns det som när man tittar ut genom fönstret, problem att ta sig med taxi de 50 km vi har till Arlanda skulle det också blivit.

Fint är det när alla vårblommor sätter fart, men får ni sen en så lång och fuktig sommar förstår jag att man kanske inte längtar efter våren.

Ha en fin onsdag, väntar på att dottern med familj ska ringa och säga att de är hemma igen efter 10 dagar i Miami, Orlando och Fort Lauderdale.

Kram Yvonne

Annika said...

Yvonne:
Ja, jag vet att ni har mäktig och stor vinter nu. WOW! Precis som det ska vara i februari i Sverige. Härligt. Så våra väder skiljer sig vida åt. DET må jag säga. Här är det 6 grader och mulet denna morgon.
Min bror är på väg mot Sthlm med flyg, hoppas det går bra. För er låter det klokt att boka om. Mkt klokt. Då kan ni koppla av och slippa flygstress idag.

Precis, eftersom sommaren är så lång längtar jag aldrig efter den, det behövs liksom inte :-) Och därmed inte våren heller.
Den kommer!!

Aha, så du väntar också folk som ska landa på ARN idag. Jag brukar följa alla flighter online, så bra. Gör det du också!!

Kramar till dig i snöyran!!

Cari said...

Vilken tur för oss läsare att du orkade skriva om texten. TACK.
Så trevligt att läsa om hur vädret och naturen är. Och att det är skönt att gå ut då man är ordentligt klädd det är ju en sanning (även om det kan upplevas som trist föräldraprat).
Njut av mars med ljuset. Det är ljusare i Stockholm nu. Solen går upp tidigare och tidigare och snön gör sitt till. Det är vackert.

Annika said...

Cari:
HAHA, ja varsågod. Men surt var det minsann. HAHA.
TACK för dina snälla ord.
Ja, kyla stör inte mig, inte alls. Inte ett enda dugg. Klär på mig och ångar ut, går fort och är svettig då jag kommer hem.
Njut av ljuset i mars du också, det är lika fint hemma :-) Just klarheten i det.
Ja, och ni har så himla fin vinter nu. DEN är jag avis på!!

P i X E L I E – Erica Pettersson said...

Vad tråkigt att det inte blev mycket till snövinter hos er.
Ja, klimatförändringarna börjar verkligen vara påtagliga numera... De märks så tydligt på årstiderna.
Däremot kan jag inte riktigt hindra mig själv från att längta till våren (jag hör till dem som börjar längta i januari, som du vet ;-)) Efter fyra(4) månader med dessa snömängder börjar jag vara gode less på vintern.
Dock är det väl ingen idé egentligen att jag trånar efter våren jag heller. Mars är ju trots allt en ren vintermånad här, så än är det ett tag kvar...
För tillfället är det strålande sol, men den strängare kylan håller oss i ett fast grepp.
De senaste dagarna har det pendlat mellan ca. -13 och -25 grader.
Det gör egentligen inte jättemycket då jag mest är inne, men jobbigt när jag måste använda bilen.

Håller dock med om ljuset. Jag älskar också ljuset den här tiden på året!
Nu är det så påtagligt ljusare så mycket längre om dagarna. Det blir inte mörkt förrän vid femtiden! :-D
Och jag har alltid känt det lite som en "milstolpe" på vintern när det är dagsljus då de flesta slutar jobba vid 16:00.

Det ska bli så roligt att följa alla dina vackra vårblommebilder nu när den tiden kommer :-D
Men jag håller tummarna att ni slipper en upprepning av förra året med den sena snöstormen mot blommorna.

Känns lite som att årstiderna kunde vara liiite bättre fördelade över jordklotet också ;-)
Vi kan göra ett byte: Vi får ta över lite grann av er sommar, och ni får en del av våran vinter. Det borde bli perfekt ;-)

--------
Och fy! Jag vet precis hur det är när en skrivit en lång text, och så händer något så allt försvinner. Har varit med om det både gällande blogginlägg och längre kommentarer. Sååå störande!
--------

Hoppas du får en fin onsdag!
MVH /Erica

Steel City Anna said...

Vi har fått riktig vinter nu, ja det är vinter som med svenska mått mätt. Flera minusgrader och smö som man verkligen måste pulsa i! Nog aldrig sett så mycket snö under alla år här. Just som mars månad ska börja. Jag älskar verkligen också mars med det nya ljuset som kommer. I år kommer det bli en ovanligt sen vår här tror jag! Glad att bara krokusar och snödroppar kommit hittills och inte knopparna på träden för stackars dem i så fall!

Jag blev lite uppiggad av vintern ändå även om jag helst vill ha vår och jag längtar ALLTID till våren :) ständigt.

Duktigt av dej att skriva en så lång text igen, det hade jag varit för lat för. Önskar dej en riktigt god natt nu då :)

Annika said...

Erica:
Nej, snö blev det inte. Kallt däremot? JA!
Men en mkt märklig vinter iaf. Klimatförändringen talar sitt tydliga språk.
Nej, tråna inte efter våren. Gör inte det.
Ni har ju en jättefin vårvinter hos er också. OCH sen ÄR jag avis på er snö! Det kan jag lova dig. Så härligt.

Precis, Erica, ljuset i mars är ju speciellt över hela norra halvklotet. SÅ skirt och SÅ vackert. Vackrast på hela året.

Tack gulliga Erica, jag håller också tummarna för att vi inte ska få kallt och is i mitten av mars, i sådana fall blir det en upprepning av fjolårets vår. INTE kul.
MEN vi ligger inte alls lika tidigt som vi gjorde i fjol. Det är jag glad över!!

Erica, tycker att ditt byte låter som en bra ide!! Jag är helt med vad gäller den SAKEN!! You bet :-)
Vi gör så.


Ja, herregud, det är första gången jag lyckats sudda ut en hel text. För jävligt. Tycker den är "säker" då den ligger på pages, men se inte då. Det var mitt egna klumpiga misstag också. GAAAAHHH!! Ja, jag tappade nästan sugen och tänkte att det skulle skita sig. Men i min ensamhet om kvällen skrev jag om inlägget, haha!! Tid hade jag ju.

Tack rara Erica, ha en toppenfin onsdag!!

Annika said...

Anna:
JA!! Jag har ju sett på insta bland annat, och jag kom precis från din blogg.
WOW, så bilderna du hade på din blogg var säkert som det såg INNAN The Beast from the East slog till :-)
Ballt ändå med de snömängderna på en plats där man inte väntar sig det hela.
Säger bara, njut medan det varar. För det lär väl inte vara länge. Hela norra Europa verkar ha världens snöoväder nu. Tänk ändå ...
OCH här är det vårligt, om än inte så varmt (vilket passar mig perfekt).

Ja, visst är marsljuset särdeles ljuvligt. Det är speciellt och det är vackert. Vackrast på hela året. Det får vi ta till oss, Anna.

Haha, jag hade TIDEN!!! Satt här i min ensamhet medan mörkret föll och skrev om den. Ingen som pockade på min uppmärksamhet, ingen middag att laga. Bara jag och mina ljus.
Men surt var det FAAAN ändå :-)

Ha en fin dag!!

Eva i Dalarna said...

Jag är inte heller så förtjust i att min man åker bort på jobb, men han har varit borta så ofta under vårt 40åriga liv tillsammans, han är murare, så jag har tvingats vänja mig. Tv:n är ett bra sällskap.
Men till curling somnar jag inte, jag gillar curling. Och så fick vi ju både ett silver och ett guld i curling under OS!
Här är det full vinter, mycket snö och bortåt 20 grader kallt. Går ändå min promenad varje dag.
Kram!

Humlan said...

Vill du ha snö så är det bara att komma hit och hämta! Det har vräkt ner i nästan tre dagar, så nu vill jag inte ha mer. Tack och lov att det har varit lätt fluffsnö, visserligen blåser det in överallt, under tak, sätter sig på väggarna och blåser in i hallen när man öppnar dörren, men det är lätt att skotta undan och det är tur för mig.

Jag älskar den där långa våren när man faktiskt hinner med att se det som händer, hinner njuta av knopparna och den skira grönskan, så jag är glad att det inte exploderar här, även om du brukar ha fantastiska bilder på er blomning (jag skulle nog också vara en trafikfara under den tiden) så gäller det ju att hinna med allt. Sedan förstår jag att du inte längtar efter sommaren hos er, som är så lång, het och fuktig. Jag är så nöjd med vår typ av sommar, helst inte FÖR mycket regn dock.
Jag vet inte vad som har hänt med mig i år, men jag har börjat njuta av alla årstider, innan avskydde jag vintern. Efter tre dagar med skottning flera gånger om dagen, vill jag visserligen inte ha mer snö för nu värker kroppen så att det räcker, men hittills i vinter har jag njutit både av det lilla snötäcket vi har haft tidigare och av perioderna med barmark. Sedan gillar jag inte att frysa, som du gör, men det är en annan sak.

Jag hoppas verkligen att du vänjer dig vid att sova ensam och kan sova utan hjälp av sport (annars är skridskor ett tips, när de kör heat på 10 000 meter så tar det tid och händer inget spännande så får kommentatorn att skrika) men det är bra att du har hittat ett sällskap som gör att du sover lite bättre.

Kramar!

Monica said...

Jag såg ljuset idag:-), ja faktiskt att det var första gången, som det trots den där Besten som är här, blev sol in i vardagsrummet, för den står lite högre nu och sen någon form av solnedgång, blev riktigt tagen av det, ja så skönt nu med mars månad. Men vädret är märkligt det är det verkligen och som ni har med kyla och sommardagar blandat.

Skönt du har fått vinterdagar ändå och det är vackert nu med mera ljus och blommor som du får så mycket tidigare.

Ja det är väl bara att gilla läget om jobbet, måste, kanske läsa är bra också, nån riktigt trevlig bok:-), inga rysare kanske men nån intressant som fångar intresset och som du blir trött av samtidigt och bara tappar i golvet:-), man kan ju kolla tidningar och magasin men visst blir man lite trött på dem, de är så lika allihop.

Skönt du får sova inatt med sällskap och ha det så bra idag Annika! Och bra du skrev om texten, fy så jobbigt när det försvinner så där. Man kommer ju inte ihåg vad man skriver heller och särskilt bra var det också tänker man:-)

Annika said...

Eva:
nej, det är inte roligt, helt enkelt. Men man får bara tugga i sig det hela.
Samtidigt är det bra träning för mig detta.
Curling, sorry bland det tråkigaste jag vet. MEN kul med guldet och silvret, givetvis.
Underbar vinter ni HAR nu. JA, absolut ska man ut och gå i alla väder. heja dig!
Kramar!

Annika said...

Humlan:
nej, nu vill jag inte ha snö längre. HÄR. Nej, tack. Nej.
OCH ffa vill jag inte ha sträng kyla. Nu är det över, och nu får det bli långsam vår igen ...
Men ni har ju en helt underbart fin vinter hemma. DET är så det ska vara hos er nu!! Vinter.
Njut av den, säger jag :-)
Skulle gärna vara där, men vill inte ha hit kalla snödrabbningar. TOO late, too dangerous (för växtligheten).
när det är sådan där lätt snö är det inga problem att skotta, gillar det. Däremot tung blötsnö. NO!!!

Men jag gillar inte att frysa!! HATAR det. Men jag fryser aldrig när jag är ute och går. Skulle jag frysa skulle det vara fullkomligt vidrigt. Däremot, klär man på sig så är det ju en helt annan sak. DÅ är jag varm, och då går jag mig svettig. Men frysa? Nej fy fan. OCH allra hemskast är nästan att frysa inomhus.
Däremot gillar jag att KÄNNA kölden bita, och känna hur isande kallt det är. Det älskar jag. Men frysa...fy och nej!!!

Ja, våren kan verkligen bara smälla till här. PANG och BOM!! Den är sällsynt vacker då den kommer, problemet är att det går för fort.
Våren hemma är verkligen fin. SÅ lång. Det är härligt.
Sommaren är inget jag nånsin längtar efter. JO, om vi ska till beachen såklart. Eller om det är skön värme, men det är ju sällan det här.
Sen längtar jag ju efter sommaren därhemma. Men den är ju så vansklig och lynnig, tyvärr. Här är den åtminstone stabil, haha!!

Ja, det är nog bra träning detta för mig. ESPN är perfekt, skittråkig. HAHA. Bara basket och hockey. Perfekt sömnpiller av det allra bästa slag.
Det måste vara konstant under flera timmar. OCH det är det på ESPN. Tjugofyra timmar om dygnet.
HAHA.
Men jag ska träna upp mig ännu mer och långsamt gå till att känna mig helt bekväm. Det kan nog ta ett tag, men jag ska dit :-)

Precis, jag villa ha samtliga årstider, varenda en :-)
Glad att du också landat där.

Kramar!

Annika said...

Monica:
JA!!! JA!!! Det där vackra ljuset som vi har i mars! DET är ju bara så vackert. Finast.
DET trots RYSSKYLA och SNÖKANON!!! Men det skira ljuset förnekar sig inte. ÅÅÅ vad härligt!! FÖ skulle jag gärna vara i Sverige nu. DET hade varit TOPP!!
Kan inte klaga på kylan i vinter. Inte alls. Snön däremot, pffft ....
Känns som om det var länge sen vi hade snö. Fastän det var två år sen då vi fick 80 cm på ett dygn. HAHA.
ja, det är bara att digga läget med Peter. Jodå, jag läser, men sen då jag ska somna sätter jag på ESPN, och så har jag den på allra lägsta ljud. Sen då jag vaknar kanske jag stänger av, eller så får det vara på. Det beror lite på.
SÅ glad att han kommer hem inatt. Kommer att sova som en STOCK!!
Text som försvinner är särdeles irri. SÅ irri. OCH jag vet knappt vad jag gjorde.
Blä.
Men jag hade tiden, så jag skrev om :-)
HIHI!!
Ha det så gott i snön. ÅÅÅÅ!!!

Miss Marie said...

Riktigt råkallt här idag och de senaste dagarna, kall vind som går igenom benen, tror inte ens du skulle gilla det! :D

Tråkigt att Peter ska börja resa mer, men jag antar att du får vänja dig vid det allt vad det lider, men förstår att det är trist!

Anne said...

Vi hade så mild vinter, tidiga vårtecken hade börjat synas och jag hade faktiskt ställt in mig på att vintern var över, att det inte skulle bli nåt detta år. Sedan slog vintern till och vi hade ju till och med nån snödag förra veckan. Stackars de träd som hunnit börja blomma, en del körsbärsträd var i den där sköra, första, spirande fasen och de ser faktiskt helt slut ut nu så det blir intressant att se hur årets blomning blir. Ingen snö mer men kallt och sådär rått i luften. Blandat med lite regn. Den sortens kyla som jag inte riktigt gillar. Men men inte stoppar det mig, jag var ute på en PW imorse med. Mars imorgon, vårmånad som du säger. Spring break för oss också, sista veckan i mars blir det.
Förresten, vi är lite inne på att kanske åka en kryssning i sommar. Har aldrig kryssat, så skulle vara premiär. Är vi helt tokiga som ens funderar på att göra det på sommaren.... Jag menar, orkansäsong, ännu hetare och fuktigare i Karibien antar jag. Samtidigt, eftersom vi är bundna av skolloven så känns det som sommaren är chansen göra sånt här (visst, spring break skulle ju funka men det här året är det försent planera in det).
Neeeej, det suger bli av med en text. Hahah, händer ibland med kommentarerna också, att behöva skriva om. Men det är ju mycket kortare och mindre arbete än med en bloggtext förstås.
Kram!!

Annika said...

Marie:
Jo, det skulle jag nog, fniss!! Inte för att jag gillar blåst, men jag gillar ALL snö ni har, haha!!
Råkall kyla är jag så van vid från DC. Inte kul, men det går det med.

japp, fler resor blir det. jag jobbar på mitt mod :-)

Annika said...

Anne:
Ja, det hade ni verkligen. En mild vinter. Och jag vet att ni verkligen kunde håva in tidiga vårtecken.
jag såg att ni fick en drabbning med snöstorm också.
OOO nej, så körsbären fick sig en kyss alltså? Precis som här i fjol. Alltså, nej, jag hatar sånt. Jag gör verkligen det. Tyckte det var så trist fjol när magnoliaknopparna hängde som bruna cigarrer på träden istället för att blomma maffigt rosa som de ju skulle. I feel you, girl!!
Älskar marsljuset, och ja PWS i nästan alla väder!! COOLT. Jag med, är bara hemma om det vräker ner regn.
Vi ska tydligen få vansinnigt blåsigt fredag lördag. INTE kul, de varnar för det. HUA!!
Karolina åker snart på kryssning med sina kompisar. KUL att ni är inne på det. Vi har också talat om att kryssa iår, examenspresent åt K. Det beror lite på vidare planer för unga fröken när vi kommer iväg.
Sommarkryssning i Karibien är säkert A.OK!!! DET tror jag. Orkaner är visserligen ett hot, det är de. Mindre risk för sådana i juni än i slutet av sommaren, så försök åk tidigt. KUL att ni tänker ge er ut. Jättekul!!!
Love it!!
Ja, när texter försvinner ÄR det jävligt surt. Fy fasiken alltså. Har ju hänt ett par gånger förr, om man säger ,,, Kommentarer har också försvunnit i tomma intet, sååååå många ggr. SÅ surt!!!
Kramar

Anne-Marie said...

Vädret kan man prata hur mycket som helst om tror jag.
Det blir mer och mer absurt av olika anledningar.
Snön vi fick häromdagen är till stor del borta och det konstiga var att det egentligen bara var här i Weed som vi fick snö. Inte i Mt Shasta eller uppe på berget eller norr om Weed. Mycket konstigt.
Det talas om mer nederbörd de närmaste dagarna. Vi får se hur det blir med det. Det har sagts många gånger i vinter att det skall komma regn eller snö och så har det inte blivit något.
Tror också att det kan vara bra “träning" för dig om nu Peter kommer att vara borta mer. Det brukar alltid finnas bra orsaker till det som sker. :)
Och du verkar ju ha rätt inställning till att det kanske blir mer ensamtid om han reser mer.
Haha, ESPN och sport kan verkligen vara tråkigt. Tur att du har lösningar som fungerar tills du kanske kan känna dig mer avslappnad på nätterna om du är själv.
Usch så trist att texten försvann. Ofta tycker jag det är svårt att skriva om och “få till det" som det var första gången jag skrev.
Kramar!!

Annika said...

AM:
Jag tror det jag med.
HAHA. Äkta klassiker. Alla årstider :-)
Ja, ni fick lite snö ni. Men vädret är ur led. Det är läskigt och det känns farligt.
HOPPAS att ni får nederbörd nu, i vilken form det än blir.
Ja, det är bra träning för mig när P är borta, det är verkligen det. HAHA. Helt sant, och det blir lite lättare.
Har inget problem med att vara ensam, per se. Bara nattetid. Men, jag jobbar som sagt på't ;-)
ESPN, en gudasänd kanal i nattens mörker. OJ oj så bra den är, och såååå tråkig. OCH det är poängen.
Mitt mål är att somna utan den.
USCH ja, att förlåta skriven text är verkligen inte roligt. Verkligen INTE. Så surt.
Tycker också att det är svårt att få till det igen.

Kramar