Thursday, October 23, 2014

Ännu en torsdag

Hej och godmorgon!


Jag hoppas att allt är bra där just DU befinner dig!
Eftersom det är torsdag ska jag gå direkt på punkterna!


* Spam och verifiering.
Just nu spottas det ut spam på min blogg. Det är nog inget som ni läsare märker av, det mesta hamnar i spamfiltret. Vissa dagar kan jag ha 20 spamkommentarer som ligger i sagda filter. Det är väl gott och väl så länge de inte publiceras. Spam är ju bara så otroligt trist.
Igår, när jag skulle svara på kommenterar här på min blogg såg jag att jag var utloggad från Blogger/google. Då upptäckte jag att jag har VERIFIERING i form av siffror på min blogg!
DET är inget jag lagt dit. OCH jag tänker ta bort det direkt. Fattar inte hur det hamnat där. Jag gillar nämligen inte verifieringar av något slag då jag själv ska kommentera en blogg (just nu har blogger en ganska vettig verifiering, trots allt.  Det värsta är när de har bokstäver, eller väldigt suddiga siffror, eller kombos med både siffror och bokstäver).
Fastnar spam i filtret behövs det ju inte.  Det hade varit en annan sak om alla dessa jobbiga kommentarer (fulla med reklam) hade publicerats, men det gör de ju inte.
Har ni märkt av denna sifferverifiering på min blogg under en längre tid?
Trist, inte meningen att det skulle vara så…


* Regn och oväder.
DET hade vi igår.
Det var SÅ  rått, ösregn och ganska hårda vindar. Mörkt dessutom. Men, ja, andra kanske avskyr det och känner sig deppiga. Jag bara älskar det.
Min nordiska själ kräver väder av detta slag. Jag vill inte ha sol dag ut och dag in, det kan bli deppigt i längden. Jag vill ha en variation i vädret. Året runt, egentligen.
Dessutom tycker jag det är mysigt med oväder. Det har jag alltid tyckt.
OKAY, jag vet, jag bor på en plats som sägs ha idealiskt väder, fyra årstider inkapslade som säkra kort. Mycket sol. Men även kyla och snö. Om jag ska klaga på någon årstid blir det på sommaren, jag kan tycka att den är för lång här.

* Min svärmor.
Hon är hemma nu igen. OCH så glad för det.
Hon får hemsjukvård varje dag.  Sjukgymnaster, arbetsterapeuter och logoped kommer också till hemmet.
Jag ska än en gång tacka er alla som undrat hur det gått. Tack för mail, kommentarer här på min blogg, Facebook samt även på instagram. Det betyder mycket. Ja, det var ju en mindre hjärnblödning hon åkte på, precis som de flesta av er gissade. Hon har talet kvar, och även rörligheten är OK. Minnet är det lite si och så med. Men, hon är så lycklig över att vara hemma igen att det är rörande. Nu ska vi hoppas att det går framåt för henne.


* Hannah G vid University of Virginia.
Minns ni då jag skrev, för någon vecka sedan, om 18-åringen som försvann från UVA en sen natt då hon var på väg hem efter en fest?
Ja, det är nog så HEMSKT att man nu vet att hon blivit mördad. Man har hittat likdelar på en enslig väg i Charlottesville, Virginia. Polisen har ännu inte bekräftat att det är Hannah, men jag tror nog att alla förstår iallafall. För jävligt, rent utsagt för jävligt.
Det finns en man som sitter misstänkt, och allt pekar på att det är han. Det är inte första gången denne man gett sig på en ung flicka, det har hänt förr. Kanske kan man även binda honom till andra ouppklarade mord? Vi får se…
Stackars, stackars, stackars alla.


* And, it is not EVEN Halloween yet!!!
Julen, årets härligaste och bästa tid, börjar göra sig påmind lite överallt. Jag var på Michael’s igår, hobbyaffär. Där höll man på att plocka bort de flesta Halloweenprylar (!!!???!!!). De prylar som har med Halloween att göra finns nu på REA! OCH ja, Halloween ligger en dryg vecka fram i tiden. KNÄPPT!!
Det är istället julen som plockas fram med besked nu.  Den har visserligen legat i startgroparna ett längre tag.  Alltså,  OJ vad julpynt de hade på Michael’s. Jag orkade inte riktigt titta på det igår. Julen måste få vänta tills Halloween är över, tycker jag.
I mitt eget HEM får julen vackert vänta tills Thanksgiving är över. ALLTID!!!
Jag har dock inte sett någon som helst julskyltning i faggorna ännu (men det var länge sen jag var på något stort inomhusköpcenter, malls alltså, så jag ska nog inte säga så mycket). Men i Reston Town Center--och andra ställen jag sett på senare tid--finns inget alls som påminner om julen.
Som gammal dekoratör vet jag att samtliga varuhus och shopping-malls ligger REDO till max nu. Bakom “scenen” är så gott som allt klart att bäras ut, granar har fluffats och är med all säkerhet redan  klädda, kulor och girlanger tas fram, alla elljusslingor ska funka etc etc etc.
Direkt då Halloween är över kommer julkskyltningen upp. Direkt.
Vissa ställen, som Reston Town Center, väntar med att inviga sin julskyltning till fredagen efter Thanksgiving. Ja, den är uppsatt och redo innan dess, men inte tänd, och inte invigd.
Varuhuset Nordstrom vägrar julskyltning före Thanskgiving, så jag vet att deras dekoratörer jobbar som SLAVAR under Thanksgivingdagen (då är alla butiker stängda), och de jobbar även hela natten mot  Black Friday med att göra butiken redo. Jag vet inte vad jag tycker om det heller…
Julskyltning i november stör mig inte mig det allra minsta grand. Jag vet att det är ett måste för handeln.
Före Halloween tycker jag nog att det sticker i ögonen, men inte då den är över. OBS, i handeln alltså. INTE hemma, så COOL it there!!!


Nu önskar jag er alla en fin torsdag. Själv är jag värdinna för svennefrullen.
Ha det så gott, y’all!!!

31 comments:

Anonymous said...

Å här har Halpa-Halli haft julsakerna framme sedan sept.
Tycker det är så trist då de börjar så tidigt så då julen äntligen kommer är man så trött av alla julsaker.
Minus 5,2 här...men ser ut att bli en solig dag.
Ha det så bra o skönt att svärmor har fått komma hem.
Kram Margaretha

Desiree said...

Så skönt och underbart att din svärmor har fått komma hem till sig igen och mår liiite bättre. Hoppas hon fortsätter att krya på sig. Usch så trist med studenten som saknades och nu med detta förfärliga slut på den historien. Usch förstår att du får en stor klump i magen av sådant här.
Jag har haft tur hittills och sluppit det mesta spam på min blogg. Får en del spam på mailen ändå förvisso.
Yepp helt rätt först ska det vara Halloween innan det är dags för nästa högtid. En i taget eller hur :-)
Ha en supertrevlig svennefrulle.
Kramar!

eva i dalarna said...

Skrev en kommentar som försvann, den gick väl till spam kan jag tro. Märkte av verifieringen igår på din blogg också. Skönt med din svärmors hemkomst och bra att hon får sån bra hjälp. Otäckt med mördade flickan, stackars anhöriga. Hur hämtar man sig efter ett förlorat barn?! Julen kan vänta tycker jag, åtminstone pyntning och sådant, julklapparna har jag börjat fundera lite på.....Ha en trevlig torsdag!

Anne-Marie said...

Har inte märkt av någon verifiering alls när jag varit inne i kommentarsfältet hos dig (eller kanske jag borde säga kommentars fältet ;) - med tanke på särskrivningar).
Har fått massor med Spam på min blogg under ett par veckor. Ett par dagar kom det säkert 30-40 kommentarer/dag. Tur att Blogger kan filtrera det mesta.
Så skönt att din svärmor fått komma hem och att hon mår bra av det. Tror att det är viktigt att vara i en miljö som man trivs i.
Ja du, vi avhandlade ju alldeles nyligen på min blogg om julprydnader i oktober. Kanske man skulle ständigt köra med alla helgers prydnader i affärerna för att underlätta. :)
Kramar!!

Humlan said...

Lustigt att Anne-Marie inte har sett någon verifiering, för i dag, precis som i går, så är det vingliga bokstäver som nästan inte går att läsa här under. Jag gissar och om du kan läsa detta så gissade jag rätt.

Skönt att din svärmor har kommit så långt att hon har kommit hem. Hoppas att rehabiliteringen går bra!

Hemskt med studenten men nu har man fått det man fruktade bekräftat. Ovisshet är nog värre. Hoppas att mordet klaras upp!

Hoppas ni får en trevlig svennefrulle!
Kram

Vform said...

Hej Annika!
Nejdå, har inte sett verifiering på din blogg!
MEN jag har lagt till verifiering på min blogg för en kort tid!
Fick tips att det kan hjälpa mot skräppost ... fick närmare hundra per dygn, när det var som mest! Nu inga!!
Toppen att svärmor har fått återvända hem :)
Hemskt med stackars flickan och de anhöriga!
Ha en fin dag!
KRAMAR ♥

Cari said...

Verifiering för att kommentera på din blogg sen ett tag tillbaka. Men det är kanske bara för mig som inte har blogg och inte är inloggad via Blogger?
I Stockholm har de börjat sätta upp julbelysningen efter gatorna men den tänds inte ännu men det tar ju tid att få på plats. Men för mig får de gärna tända den i början av november - det är ju så mörkt nu.

Anonymous said...

Vad skönt att din svärmor har fått komma hem man tillfrisknar fortare om man är i hemmamiljö också. Jag längtar efter sol nu för vi har haft så grått och trist nu under en längre period. Det är så hemskt med flickan och för föräldrarna att leva i ovisshet. Ha det så gott! Kramar/Anita

Annika said...

Härligt att svärmor är hemma och får hjälp i hemmet! En bra lösning att kunna få hjälp hemma! Skönt att hon har talet och rörligheten kvar, en hjärnblödning kan ju slå så olika.

Oväder kan vara mysigt om man vet att man inte behöver gå ut. Men regn och grådask dag ut och dag in är bara trist. Jag rör mej till fots och med cykel så jag är inte så glad om det är busväder varje dag... Jag är också glad över årstidsväxlingarna, men önskar att vår sommar vore längre, och den mörka årstiden kortare. Just nu är jag glad så länge vi har torra vägar så det går att cykla. Avskyr när halkan kommer. Sen blir det bättre igen när det är snö för då använder jag sparken :-). Värsta tiden är när det varken går att cykla (pga halkan) eller sparka (pga ingen snö). Jag avskyr mellanvädret.

Jag såg verifieringen första gången igår, och den är fortfarande kvar. Konstigt om du har tagit bort den? Och alla verkar inte se den?

I vårt lilla samhälle finns inga julsaker i affärerna än - förutom julmust. Och den köper jag inte än! Vet inte hur det ser ut i affärerna i Umeå.

Gräsligt med stackars Hannah, tycker så synd om hennes familj :-(. Det gäller såklart alla som råkar ut för hemskheter som detta. Så mycket sorg och smärta :-(. Jag vill faktiskt inte ens tänka på det... Men när det kommer nära är det svårt att låta bli.

Kram!!

Miss Marie said...

Skönt att svärmor har kommit hem igen, då går det åt rätt håll. Förstår att det har varit och är jobbigt för er.

Jag får också många spamkommentarer som hamnar i spamfilter, men går jag tillbaka till gamla inlägg så kan det ibland vara 10 spamkommentarer på ett o samma inlägg, men de har kommit typ ett år senare! Jättekonstigt.

Annika said...

Margaretha:
Klart att Halpin börjar tidigt, haha!! Kan tro det alltså!
Kallt hos er, mina flädrar är i Närpes nu, och min moster också.
Stay warm!!
Kramar!!!


Desiree:
Ja, hon är så glad. Vi ska bara hoppas att det går framåt nu för henne. Det är SÅ mkt som är upp till henne i form av träning och allt det där. Hoppas hon är motiverad.
Ja, det är hemskt med Hannah, och så inte oväntat :-(. För jäkligt.
Kolla ditt spamfilter, Desiree!! Lovar att det ligger mkt där. USCH!!
Ja, på min gmail är det spam mer än ngt annat, så triiiist.
Japp, ska snart börja fixa inför frullen nu :-)
Kramar!!

Annika said...

Eva:
Jag kollar det där filtret varje dag.
Det händer ofta när man skriver anonymt att de fastnar där. Men då lägger jag ut dem, om det inte är spam.
Istället, prova Name/URL. Skriv ditt namn, men lämna URL öppet. DÅ tror jag det är lättare att slippa filtret. Prova!!!
Ja, svärmor glad över att vara hemma!
J, hur kommer man över att ens barn är mördat?? Det övergår mitt förstånd. Man kommer nog aldrig över det. Vidrigt.
Julen ja, den får vänta lite till. Jag har också börjat fundera lite över klappar!
Kramar!!!


AM:
VAD bra att du inte märkt ngt sådant! Jag märkte det igår, och gillade det INTE!!
Men nu bör det inte finnas ngt sånt.
Ja, jösses vad mkt spam det kommer in. Tycker att blogger är BRA på att filtrera, måste jag säga!! Inget släpps egentligen igenom.
Just det, haha..sär skrivningar ja. SÅÅÅ komiskt, och SÅ sorgligt...Mest sorgligt, och allra mest JOBBIGT!!
Precis, tror också miljön är viktigt för den som ska rehabilitera sig, eller som är svårt sjuk.
HAHA, ja, ut med allt pynt på en och samma gång, fniss!
Kramar!!!

Annika said...

Humlan:
Du menar att de finns kvar???
FY tusan isåfall. Jag gick in där igår och kollade en extra gång.
Isf är detta ngt blogger lagt sig till med. Men, har det pågått länge?
VILL inte ha ngn verifiering här, VILL inte!!
Och frågan är, har blogger det bara "ibland"? Sjukt.
Bra med svärmor ja, nu ska vi hoppas att motiveringen räcker för henne.
Ja, studenten ja. hemskt!!!
Kramar!!!


Vivan;
Ah, du har inte sett den heller? Men så skumt!! Är det "hit or miss" som gäller?
Precis, har man sådan bör man slippa ALL spam. Jag vet, ibland kommer det grymt mkt. Helt sjukt!!

Nu ska vi hoppas att det går bra med svärmor. OCH JA, så vidrigt med den mördade Hannah :-(
Kramar!!

Annika said...

Cari:
SÅ kan det förstås vara...
Just det, att den syns för sådana som inte är inloggade på google. Jävligt irriterande. DET är inget som jag lagt till, eller vill ha. USCH!!
Men Humlan ovan har google-konto och hon ser den. Ja, vad knäppt.
Exakt, det tar ju tid med julskyltning, så det är klart att den måste få sättas UPP!! OCH att butiker måste börja skyltas.
Förstår dig med mörkret, fullt ut.


Annika:
Mkt skönt för svärmodern att få vårdas i hemmets lugna vrå. Verkar som om hon har ett bra team också. Först tyckte jag att hon borde valt rehab, men hon ville INTE!
Nu tror jag detta är den bästa läsningen, trots allt.

Förrrrbbbb verifiering. Vet inte hur jag ska få bort den heller då?
Är detta ngt blogger lagt sig till med.
USCH!äFår googla på det när mina tjejer idag gått hem.
OCH det knäppaste, att inte ALLA ser den!!
Jaja.

Jag hör dig om vädret. Verkligen.
Säkert är det ju så att jag njuter av oväder eftersom vi har så många soltimmar, året runt.
Förstår att det blir så betungande för er alla spm bor långt norrut.

Ja, Hannah ja, man blir helt kall.
Jag vill inte heller tänka på det.


OM jag ser must i en afför nu så måste jag köpa, haha!! Här är det et fåtal butiker som säljer julmust, och den tar slut. SÅ jag måste köpa direkt då jag ser den, hihi!!!

Kramar!

Annika said...

Marie:
Jättebra med svärmor. Jag tror på detta att vårdas i hemmet.
Skumt med alla dessa spamkommentarer. Och jag vet vad du menar. Ibland kommer det in på inlägg som ligger åratal tillbaka i tiden.
Blä. Men blogger har ett bra filter!


Anonymous said...

Japp jag måste knappa in lite siffror innan kommentaren publiceras.

Skönt att din svärmor är hemma. Jag tror helt klart att man blir bättre så mycket snabbare om man är hemma

Hemskt med den mördade flickan. Får rysningar. Tänker på hennes familj.

WTF julsaker galore! Nä hä minsann det är inte coolt med mig! Jag var på Pier One och i en hörna hade de lite Halloween saker kvar. Inte klokt!

Kram

eastcoastmom said...

Så skönt att svärmor är hemma. Min mamma hade en stroke för några år sen, och hon har svårt för att gå nu, men klarar sig ganska bra själv.
Julen kan vänta till efter Halloween i varje fall, men hemma inget förrän efter Thanksgiving.

Annika said...

Marie:
Jädrigt trist. Det är inte meningen. Ska googla på det senare. USCH!
JAG tror också man tillfrisknar snabbare i hemmet, om man får rätt vård där. Vi ska hoppas att det blir bra.
Jag vet, så vidrigt med studenten, det är sånt man inte ens orkar tänka på, men ändå tänker på.
Fy fasiken.
Julsaker ja. JA, så sjukt att halloween redan är "borta", ngt är fel!!
:-)
Kramar!!


AM:
Ja, bra för henne. Hoppas hon är motiverad nu.
Åh, så din mamma har haft en stroke. Vidrigt. Blir glad över att höra att hon klarar sig ganska bra själv.
Julen ui handeln ska vänta tills efter Halloween. OCH hemma till efter Thanksgiving. Absolut!!

Annika said...

Anita:
Ja, jag tror också det är bra att vistas i hemmiljö, och jag hoppas att svärmor är motiverad.
SÅ vidrigt med den där studenten, jag vet. Blir matt...
Förstår så väl att du saknar solen, och jag hoppas att den kommer till er snart.
Kramar!!

Bloggblad said...

Jag la in verifiering, för jag fick hela inkorgen full med spam, statcounter visade att i stort sett alla kom från dina trakter... Men jag misstänker inte dig ;)
Skönt att det går framåt med svärmor.
Hur hemskt med mordet...orkar ju knappt tänka tanken...

Som vanligt har jag mina principer: advent firas med stjärnor i fönstren,fyra ljus och en hyacint.
Julen kommer inte in förrän den 22 eller 23 dec, beroende på vilken veckodag det är. Sen åker den ut vid trettonhelgen.

alegningela said...

Jag har inte märkt av någon verifiering här inne. Autre där jag bloggar har en automatiskt, och den gillar jag inte alls, men de vägrar ta bort den, så det är bara att gilla läget.
Härliga nyheter om svärmor som repat sig så pass väl. Hoppas det går bra för henne framöver.
Däremot förfärliga nyheter om Hannah. Så sjuka människor det finns bland oss som gör sådant. Man blir arg, ledsen och förfärad på en och samma gång.
Här har det också plockats fram julprylar i var och varannan affär. Dock ingen julmusik än, men jag tror den dyker upp alldeles snart. Jag börjar så småningom komma in i rätt mood, så det dröjer nog inte många veckor innan det är full jul hos oss. Jag tröttnar ju genaste efter jul, så jag måste ju hinna få njuta före i stället.
Vi har Åbosonen hemma i helgen, och du vet ju hur roligt det är! Fast det är ju det där med att man får dela de små med kompisarna när de är hemma...
Ha en skön helg! Många kramar!
NU är verifieringen där!

L said...

Skönt att din svärmor kommit hem och att hon mår bättre. Nu får man inte glömma att det är mycket tidigt i processen och mycket kan förbättras avsevärt.
Igår märkte jag av verifiering och just den kommentaren försvann sen. Konstigt.
Också konstigt med rea av Halloweengrejor innan dagen ägt rum. Man räknar väl med att alla är färdigpyntade nu.
Så du är gammal dekoratör?! Det förklarar pynttalangerna.

Ha en trevlig torsdag!

Annika said...

Bloggblad:
Ja, man får massor när man inte har den, jag vet. Inte kul.
Men det kvittar så länge det inte kommer ut på bloggen.
HAHA, jo det är JAG som skickar, fniss. NÄ, jag HATAR det som PESTEN!! Allt jag får är nog också från USA, har aldrig direkt kollat. Men säkert är det så eftersom allt kommer fr företag här. Blä...
Mordet är så överjävligt, orkar inte heller tänka på det.
Svärmor däremot ska vi hoppas att det går framåt med.
Jo, hemma börjar man nog lite senare än här med julen. Jag tar in den direkt efter Thanksgiving, alltså slutet av nov. Sen åker den ut på nyårsdagen. Mn iår får jag besök hemifrån, så den åker nog ut lite senare än vanligt.


Ingela:
GUD vad MYSKO. VISSA ser den, vissa inte. Blir inte klok på det här...
Ja, din verifiering ja. Den är lika trist som alla andra verifieringar, men inte mkt att göra åt.
JA; vissa människor är så sjuka. mannen som sitter misstänkt kan ha en hel del på sitt samvete. Blir så förrrrrbbb!!!
Julpynt och sånt kan jag förstå åker fram. Faktiskt. Men att skylta upp redan, på gator och torg, är lite tidigt.
Men ja, jag håller med dig, jag börjar också komma i mood nu. Kommer inte att börja med julmusik förrän efter tgiving heller. Men då kommer det att bli mysigt.
Underbart med hemmavarande son!! Grattis till Hasse!!
OCH ja, jag vet, man får dela de små liven då de kommer hem
Stora kramar!!!


Annika said...

Lisa:
SÅ sant, det är bara att vänta och se nu med svärmor. Antar att minnet kan rätta till sig? Närminnet är det som sviktar.
Verifieringen är för jädra skum alltså...
Fattar NOLL!!!
haha, ja jag är gammal dekoratör. Så visst, jag gillar att hålla på med sådant.
ha det jättebra!!!

Gretas Gotland said...

Skönt att din svärmor fått komma hem! Man brukar ju också må bättre hemma. Håller tummarna för att de får komma iväg till Florida över vintern framöver.

Jag har inte fyllt i någon verifiering hos dig tidigare, men ser att det finns en nu.

I helgen skall det knåpas julkort. Tradition att göra dem med kusin vitamin och hon kommer imorgon, så det blir glögg och pyssel, men sedan får julen vänta tills första advent.

Hoppas ni hade en trevlig frukost! :-)

Musikanta said...

Jag var tvungen att lägga in en verifiering eftersom jag fick upp till 50 anonyma kommentarer till min blogg varje dag som mejl för ett par veckor sedan. Jag tycker att siffrorna - för det är bara sådana - är lättlästa och inget större besvär att skriva in.
Vi har börjat sjunga julsånger i min kör till julframträdandet på SPF:s julfest. Tiden går så fort och det är inte så många repetitioner kvar tills dess. Den är i början av december.

Kram från Ingrid

Humlan said...

Jag undrar om det är för att jag har loggat in på blogger men inte kommenterat hos någon annan innan jag kommer hit (samma nu för jag har varit utloggad under dagen)! Det är markerat att jag kommenterar från ett Google account, men inte vilket (och jag har berusade bokstäver som verifiering). Jag kommer förmodligen få trycka två gånger på publiceringen, det brukar jag få göra hos dig.
Nu ska jag se om jag kan lista ut vad det står här nedanför ... :-)
Kram

Annika said...

Greta:
Mkt skönt för henne. Tror faktiskt inte de kan åka till Florida. Det är nog inte läge för det, tyvärr.
Jadu, denna verifiering är en gåta. OCH jag lyckas inte bli av med den!!!
TRIST!!!
KUL helg du har framför dig!! Underbar tradition!!!


Ingrid:
USCH! Den tjänsten har jag tagit bort, den att få kommentarer som mails. Jag bara loggar på och ser vad som kommit. Funkar bra. Ja, ibland får man verkligen mkt spam. Inte kUL!!
Siffror är det ja...Jag verkar inte kunna göra mig av med dem, så de kanske har kommit för att stanna? Knäppt.
Underbart me julsånger och körträning.
Kramar!!

Annika said...

Humlan:
Mkt skumt. Somliga ser dem, somliga ser dem inte. DU ser bokstäver. DET är ju ännu knäppare. Alla andra ser siffror. Jag med, om jag loggar ut. Siffror. Men du ser alltså bokstäver.
Tråkigt att du måste trycka på publicera två gånger. Vet inte hut det kommer sig.
Detta med verifieringen är verkligen en konstig liten gåta.
Kram!

Channal said...

Spam o andra konstigheter är sjukt irriterande! Men så vidrigt med mordet. Usch!!

Här är det också blåsigt kallt och mörkt! Blir att boa in sig och göra det mysigt! Ni har halloween! Då är vi nere på rivieran. Ska bli så skönt med höstlovet!

Så härligt att höra att din svärmor är hemma!!

KRAMAR Anna

Annika said...

Channal;
Jamenvisst. Mycket!!!

Mordet ja, så vidrigt. HOPPAS att det är den kille de har insydd nu.

Rivieran, underbart!!!

Tack, ja fint med svärmor hemma.

Kramar!!