Monday, August 25, 2014

Elon, Elon...

Så!

Japp!

Klart!

Karolina är officiellt studerande vid universitet.
Peter och jag är officiellt ensamma hemma. Boet är tomt. Empty Nesters!

Jag har inte hunnit landa i denna nya verklighet ännu.
Så nej, jag vet egentligen inte hur jag känner.
Jag tror ingen vet hur de känner efter tre dagar, inte ens studenterna vet hur de känner. Eller jag rättar mig, ALLRA minst de vet hur de känner!

Helgen har varit precis proppfull av allehanda intryck från det ögonblick vi satte vår fot på Elon, tills det ögonblick vi låste upp hemmets dörr igen.
Det har varit EXTREMT hett. EXTREM hetta, 34 grader varmt och 86% luftfuktighet då vi kånkade och bar grejer.
GISSA om vi har svettats! GISSA om vi har svurit över värmen! Gissa om vi förenats med andra föräldrar bara genom att beklaga oss över den enorma hetta som rådde därnere i North Carolina.
Vilken tajming för en värmebölja att slå till just under "The move-in weekend".

Jag har återigen förälskat mig i detta undersköna universitet.
Vi var där i torsdagskväll för att hämta de textböcker vi beställt + att vi hämtade Karolinas student-ID som även är hennes cashkort. Där ligger hennes campus cash, som det heter. Det hon använder då hon köper sin mat, böcker och en hel del annat runt campus.


Det har varit SÅ mycket dessa dagar att jag ingalunda kan klämma in allt i ett enda inlägg. Jag berättar för er via två inlägg istället.

OCH så tar vi det i form av bildbomb!Karolina hemma i Reston innan avresan!  Det tar drygt fem timmar att bila ner till Burlington, NC.  Vi stannade och åt lunch på vägen.

Vi har kommit till Elon!  I den här byggnaden kommer Karolina att ta många, många klasser!

Utanför The Performing Arts Center ser det ut så här.
Det här är nya studenthem, de kallas för The Global Village.

Mosley Center.  Härinne finns matsalar, Starbucks, bibliotek, datorsalar, sällskapsrum.  Här sitter också de som har hand om det administrativa på universitetet.  Detta är en av huvudbyggnaderna på campus.


OCH sen dessa planteringar! Överallt finns de!!  Ett överflöd av blommor.  En fröjd för ögat.  Allt är SÅ otroligt välskött.  OCH ja, även om studenterna kanske inte "ser" den enorma skönhet som ligger framför dem är jag säker på att skönheten undermedvetet gör att de alla trivs bättre och får bättre studieresultat.  Jag bara gick omkring och suckade och NJÖT!! Fotade och svettades!!

Karolina slog huvudet på spiken då hon sa att det känns som att vistas mitt i en country club.  Komplett med de golfbilar som delar av personalen tar sig fram med.
Härinne kommer Karolina att ta sin allra första klass imorgon, i statistik.

PÅ campus finns flera fontäner.


OCH ännu fler ljuvliga. praktfull blomsterrabatter!!

Jodå, visst har amerikanerna inspirerats av Europeiska universitet då de byggde sina egna.  DET har vi sett många exempel på.  I detta land finns det så otroligt många vackra campus, och universitetsbyggnader.  Elon är en av dem.  OCH Elon hamnar alltid på listan över "The most beautiful universities in America".


Kolla detta urgulliga bibliotek.  Det måste man ju bara älska!!

Karolinas studenthem!!  Karolina bor i The Historic Village.
Den här platsen kallas för Under The Oaks.  HÄR håller Elon sina examensceremonier.  OCH här har de även sin Convocation, alltså det som är den formella välkomstceremonin.  DEN var vi med på.  Jag blev sjukt impad.  Mer om den ceremonin  imorgon...


The School of business and administration på campus.
OCH det här är inne på den instution där Karolina kommer att ta flertalet av sina klasser.  The Performing Arts Center.  Elon är alltså ett private liberal arts university.  Vad det är kan du läsa om här på svenska Wikipedia.
Jag är så stolt över att Karolina kom in här, för konkurrensen var benhård.  Till skolan i allmänhet (över 10,000 sökande till 1,400 platser i The Class of 2018) och till B.F.A-programmet i synnerhet.
Jag hoppas att hon ska komma att trivas toppen.
Imorgon, tisdag, drar alla klasser igång!  DÅ börjar hon på riktigt.  De här dagarna; fredag, lördag, söndag och måndag har de bara orienterat sig, och träffat sina "orientation groups" och sina studievägledare. Imorrn börjar det PÅ RIKTIGT!!


Jag?  jag längtar redan till föräldrahelgen, The Parents Weekend, den 19 september!!

44 comments:

Anne said...

Kära Annika,
Jag läste på FB (ja, såg bilder också) och det var förstås omöjligt att inte KÄNNA en del av allt det du/ni känner. Är förstås omöjligt göra till fullo, det kan man så klart bara göra då man upplever det själv men du har hela tiden berättat så bra så det har varit känslomässigt lätt att bli gripen och dras in i det stora som det är när ens barn blir "stor", flyttar hemifrån och börjar college.
som du säger, det är omöjligt veta hur det känns efter bara tre dagar. För er och för studenterna själva. Låt det ta tid, låt dig sörja lite, tids nog så landar du och hittar ditt nya liv igen.
Campus ser helt makalöst fantastiskt ut, förstår lätt det hamnar i kategorin ett av de vackraste i Amerika. Som du säger, även om studenterna inte ser de här sakerna på samma sätt, inte bryr sig direkt så är jag också helt säker på att det undermedvetet registreras och spelar roll.

Berätta gärna mera om den där welcoming ceremonin också.
Parents weekend säger du, det är alltså ett tillfälle då föräldrar välkomnas ner igen?
Hur är det i övrigt vad gäller besök ock så. Jag antar att det mer handlar om för er att åka ner och hälsa på men Karolinas hemresor sker säkert bara under loven som Thanksgiving och jullovet?
Vännen, förstår det är omtumlande och mycket känslor i omlopp dessa dagar. Vad konstigt det måste kännas. En ny era, ett nytt kapitel för er alla, ett BRA sådant. Hur kändes rumskompisen?
Nu hoppas jag att studenten själv ska stortrivas och få en underbar tid. Det är ju onekligen en stor omställning för henne också. Kanske den största för ett barn också? Att första gången lämna hemmet, det man haft som sin trygghet och bas i 18 år eller så.
Massor med kramar!!

Anne said...

Förresten, jaaaa parenthood är helt fantastisk serie. Har följt den flera år nu, så glad höra ni gett den chansen och fallit pladask. Kvalité rakt igenom. En av mina absoluta favvisar.

Nettan said...

Åh kära bloggvännen, vilket universitet! Som en saga. Vilken spännande tid det kommer att bli för Karolina i Carolina. Att få vara med om välkomstcermonin är stort, här finns inget sådant, bara nollningen för studenterna som handlar om att svetsa samman gruppen, den månaden börjar redan på onsdag och håller på en månad för de nya studenterna och jag tror det är bra för de som börjar för första gången på universitet att hitta sin "grupp" på det viset. Så jag ser fram emot att höra mer om välkomstcermonin.
Hur ser det ut med Liv för Karolinas del? Och hur många föräldrahelger finns det under ett läsår?

Att landa i den nya tillvaron, första gången hör var det en bubbla, vi dukar åt fem fast vi bara var fyra till exempel, och attkomma på något att det här måste vi göra/säga/berätta när han kommer hem idag blev en klassiker första veckan och ny när det snart är dags för tredje året hemifrån känns det faktiskt helt ok. Just för att nu är det på riktigt, nu är det allvar!

Hoppas du får en härlig måndag vännen!

Kramar
Nettan

Äventyret framtiden said...

Karolina har en väldigt fin omgivning i sitt nya liv. Det ser tryggt och även intressant ut.

Ett milstolpe har åter tagits och nu väntar nya.

När vardagen åter tar över och du kommer in i en jämn lunk med allt som ska göras och så vidare så går livet vidare precis som om nästan ingenting har hänt....så brukar det bli.
Som vanligt så har allt sin tid
Lycka till med allt!

Kram

Musikanta said...

Roligt att se dina fina bilder från detta vackra universitet. Vi här hemma är lika glada och lyckliga över att vår lille Casimir har kommit in på Lilla Akademien som en av 25 av 350 sökande. Så jag förstår precis hur du känner dig :-)!
Nu kan du i alla fall var trygg de närmaste 3(?)åren.
Det ligger tydligen inte alltför långt från Reston heller?

Varm kram från Ingrid som är lycklig över att temperaturen här hemma har övergått till det normala.

Malin said...

Vilket ställe! Jag önskar nästan att jag vore sisådär 15 år yngre och fick plugga där jag också. Här sitter jag på kontoret och har regn och en vägkorsning utanför fönstret.

34 grader varmt när man ska flytta och kånka grejer låter ju inte som någon höjdare. Men hellre det än regn eller snöstorm, som jag lyckats pricka in varenda gång jag flyttat.

Bloggblad said...

Fantastiskt ställe! Jag ser att jag skulle ha trivts utmärkt om det hade gällt mig... blir nästan lite avundsjuk...

Jätteroligt att få följa med i dina bilder!

Humlan said...

Vilken plats! Jag tror också att man mår bättre av att vara i en vacker omgivning och denna plats är verkligen vacker!
Tack för alla bilder och att vi får följa med er!

Kram

Anonymous said...

Alltså vilket underbart ställe det verkar att vara.
Det ser så mäktigt ut.
Det är ju en fröjd för ögat dessa planteringar en riktig oas.
Det kommer säkert att gå bra för Karolina o jag önskar henne o Er lycka till. Väntar på nästa blogg å bildbomb
Idag skiner solen men ack hur länge....ja nog har det kunnat regna å åska precis alla dagar.
Vi hoppas snart på bättre väder men ser dåligt ut.
Ha det bra.
Är dina föräldrar på Stjären änn.
Kram Margaretha

Eva AB said...

Vilket underbart ställe att få gå i skolan på. Jag tror Carolina kommer få många minnen för livet. Jag gillar bilden med alla stolar :).
Klart det blir tomt i början , men nu börjar en ny tid. Men nya utmaningar för dig. För konstigt nog så får man lika fullt upp, fast barnen flyttat.
Kram / Eva

Katta said...

Tack för bildbomben! Det kommer att gå bra, kan tänka mig att det är svårare för dig än för K. att bryta upp. För hennens del startar en fantastisk spänannde livsresa. Ha de gott! Kram

Annika said...

Anne:
SÅ klok du är, som alltid.
Nej, det är klart att det inte är lätt. Inte för ngn av oss. Inte för ngn efter bara tre dagar.
Det är en omställning som HETER DUGA!!!
OCH jag tror den kommer lite som en kalldusch för kanske framförallt de som lämnas kvar, de nya studenterna.
De ska finna sin plats nu, finna vänner, plugga, ta hand om sig själva etc.
LOVAR att berätta om inflyttningsdagen imorrn, och även om välkomstceremonin som impade mig till förstumning.
Undrar just hur examen blir när de slår på så stort för att välkomna?
WOW!
Ja, jag är stensätter på att de vackra omgivningarna inspirerar. Det är så galet vackert på Elon.
Nej, inte konstigt alls att det listas bland de vackraste år efter år.
Parent weekend har alla units. Då kommer flädrarna tillbaka för lite festande mm.
K har sitt höstlov den 10 okt i fem dagar, då kommer hon hem :-)
Sen kommer hon till Tgiving och till jul.
Hösten kommer att gå snabbt, tror jag.
Stora, stora kramar och TACK!!

PARENTHOOD!!! TO die for good. DET är kvalitet det!!Nettan:
Tack vännen!
Ja, det är som en saga.
Man går liksom bara omkring och suckar över skönheten då man är där.
Stort pådrag med välkomstceremonin, kan jag säga.
Berättar mer om den imorrn.
Ja, de har orientation i flera dagar, men de har sin orientation group som ses med sin "counselor" en gång i veckan. Den 5 sept kan de börja anmäla sig till alla de klubbar som finns på uni, och de är MASSOR!!!
Studentlivet innebär ju så mkt här, och har sådana traditioner.
Ja, det är nog en bubbla ja. Jag fattar inte att jag sitter i den än.
SÅ skumt.
Har nog inte fattat det här riktigt. SKUM känsla.
Du vet vad du talar om.
Inte jag ännu.
Kramar!!!!

Annika said...

Karin:
DET har hon!
Hon hade knappast kunnat hitta ett vackrare ställe.
Fantastiskt.
Ja, nu börjar en ny verklighet.
Lite som en kalldusch för de som lämnas kvar, och ska hitta en verkligt NY vardag.
DET är inte så lätt.
Vi ska nog hitta vår lunk vi också. Men jag tror knappt jag ens kommit in i det hela ännu. Knappt fattat sas.
Kramar!!Ingrid:
Tack!
Och fler kommer.
Ja, konkurrensen mördande för K. Till BFA programmet sökte ca 1000, och de tog in 11 till dramaklassen. K är en av dem.
Ett svårt uni att komma in på vad man än ska läsa.
Ja jag läste om LA, grattis till er :-)
Det var så sjukt hett att jag trodde jag skulle bli galen. Så var glad över era normala temps.
I Reston är det "lagom", men det ska bli över 30 grader senare i veckan. Inget konstigt med det. Normalt.
Kramar!

Annika said...

Malin:
TACK!!
Ja, vilket ställe va!!
Det sa vi också, om man varit 18 igen och skulle få börja plugga där.
Nej, det var ett helvete i hettan, kan jag säga.
Men, ja, hellre det än rykande snöstorm, haha!!
Ha en fin måndag!!


Bloggblad:
TACK!! Jag vet precis vad du menar, känner lika.
Skulle ha älskat att plugga där.
Tack fär att du hänger med mig i mina bildberättelser!! Mer imorrn!

Annika said...

Humlan:
TACK!!
Absolut, även om inte ungarna kanske "ser" det undersköna så vet jag att de uppskattar det på ett undermedvetet plan.
Det är verkligen en fantastisk plats.
Kramar!!Margaretha:
TACK!!
Ja, stället heter duga!! Jag vet. Som en saga!!
Där tror jag det är lätt att trivas.
OCH jag hoppas Karolina ska komma att trivas toppen!
Imorrn kommer fler bilder.
Mina flädrar kvar på skären, ja! :-)
Min moster är också kvar i sin stuga.
Jag vet att ert väder går upp och ner. SÅ glad att jag var där då det var så varmt. Vilken sommar alltså!!! Tror nog ni får varmt igen.
Kramar!

Annika said...

Eva AB:
Hej, vet inte om du är ny? Isåfall, varmt välkommen!!
Ja, vilket ställe va! Jag hoppas och tror att Karolina kommer att trivas där.
Jo, en ny verklighet ska fram nu. men jag tror också det går bra.
Varmt välkommen tillbaka!


Katta:
Vi ska hoppas att hon kommer att trivas på denna undersköna plats.
En omställning är det för alla. EN STOR!
Många ggr större än eleverna själva tror.
Kram!!

eastcoastmom said...

Ser fantastiskt ut. Nästan så man skulle vilja studera själv igen...

Vform said...

Wow ... vilket ställe!
Kan bara ana känslan att vara där!
Önskar Karolina Lycka till!!
Tack för alla underbara bilder ... jag bara njuter!
Ha det gott ... väntar på mera bilder!
KRAMAR ♥

Annika said...

AM:
Underbart!! OCH SÅÅÅÅ otroligt många elever från NE USA. Mass kommer de flesta ifrån, men massor från CT. Ja, från hela USA, och delar av världen. Jag vet, jag känner som du :-)


Vivan:
Jag vet. Helt fantastiskt! Ja, det var alla känslor under solen du kan tänka dig :-)
TACK för dina fina ord. Mer bilder imorrn!!
Kramar!!!

Desiree said...

Verkligen ett mycket vackert Campus. Vilken lycka att komma in här och få gå här. Jag hoppas att K kommer att stortrivas och att det hon och Meghan blir riktigt goda vänner. Bra att Uni ordnar parents weekends. Då ses ni ganska snart igen. Jag är övertygad om att K kommer att ha fullt upp på ett positivt sätt så hon kommer förhoppningsvis inte ha så stor hemlängtan även om hon kommer att sakna er. Jag tror det känns betydligt mer för dig och Peter men jag hoppas att ni hittar ett nytt spår som känns bra.
Hur funkar det med ämnena? Vilka ämnen läser hon under första året. Vilka ämnen är obligatoriska som alla första års studenter måste läsa? Hur mycket drama står på schamat i förhållande till statestik, matte, engelska med mera?
Kram!

Annika said...

Desiree:
Visst är det fint!!
Jag hoppas också K ska stortrivas,
Ja, jag gillar att universiteten ordnar ditten och datten för os flädrar. Det är ju vi som spröjsar, trots allt.
Tror att det är en svår omställning för alla så här i början. Men jag är säker på att alla kommer att hitta fina spår att gå i vad det lider. Jag har knappt hunnit känna efter ännu.
En BFA in acting är 75% drama och 25% obligatoriska ämnen, matte, engelska. främmande språk. Ska lägga ut Karolinas schema vid tillfälle.
Kramar!!

Brunkullan said...

Åh vad härligt det ser ut! Hon kommer trivas som fisken i vattnet tror jag:)

Så fint det är! Vårt universitet här i stan är lååååååååååångt ifrån så vackert. Ett gammalt regemente som är omgjort med renoverade samt nya byggnader. Men visst finns det fina campus i södra Sverige:)

Ser fram emot fler bilder!

Vi har varit till Trondheim i helgen. Bara för mys. Jag, sambon och vår yngste son.
Jättemysigt.
Inte mer än 3,5 timmar från Östersund, så det är bedrövligt att det är första gången på 20 år som vi åker dit!! Nu sa vi att det får bli snart igen:)

Kram Susanne

Trillingnöten said...

Jag förstår att det måste kännas konstigt just nu, eller kanske om några dagar då det blir verklighet! Skönt ändå att det är relativt "nära" och att universitetet verkar vara så bra. Otroligt vackert är det i alla fall och det bådar gott!! All lycka till Karolina nu! (och till er som ska klara er utan henne för det mesta!!)

L said...

Wow så fint! Det kommer säkert bli hur bra som helst för Karolina. Underbar miljö.

Annika said...

Suaanne:
Hej, vi ska hoppas att hon kommer att trivas riktigt bra där!!
Verkligen!
Ja, det är ett så vackert uni!!
Galet fint.
Trevligt med Norge o resan dit! Så himla härligt att ha det vackra landet så nära.
Kramar!!

Annika said...

Trillingnöten:
Det är onekligen konstigt just nu!
Verkligen!
För oss alla. Vi ska hitta våra nya platser i tillvaron.
Vackert som bara den är det iaf.
TACK snälla du!! Kram!!


Lisa:
Tack!
Visst är det LJUVLIGT!!
Hoppas K kommer att trivas bra där!

Anonymous said...

Fantastiskt vacker skola, såå roligt med dina foton. Jag är ny här, tycker det är kul att läsa om hur människor har det på andra platser i världen. Fastnade för din blogg när jag såg att vi är ungefär i samma ålder och när jag såg att du skrev om hur din dotter ska flytta, eftersom jag själv varit/är i den situationen. Med det Tomma boet alltså. Mvh Eva i Dalarna.

Annika said...

Eva:
TUSEN tack!! och VARMT välkommen!!!
Blir så glad över att du följer min blogg!
KUL att vi är i samma livssituation! ja, det TOMMA boet är onekligen TOMT!!
Skönt att du kan relatera.
Välkommen hit!!!

Anonymous said...

Vilket universitet Annika!!! What's there not to love! K kommer att stortrivas där. Vilken lycka att fa studera pa ett sadant uni! Sa vackert & sa manga inspirerande platser...är det en svensk flagga jag skadar framför The Global Village ;-)?
Det dröjer ju inte sa länge innan ni ses igen. Trevligt med Parents' Weekend.
Ser fram emot fler bildbomber!
Kramar, Lisa

Annika said...

Lisa:
Ja, jag vet. Stunning är det!! HOPPAS att K kommer att stortrivas där. Imorrn börjar klasserna ,och det är bra!
Exakt, svensk flagga och allt.
Det lär finnas svenska studenter där. hoppas K hittar dem!
Mer bildbomb blir det imorrn. Kramar!!!

Anonymous said...

Vilket fint ställe! Kommer bli toppen för K. Du kommer märka att din dotter utvecklats redan nästa gång ni ses, bra att få ta hand om sig själv och ha mer ansvar. Det växer man av.
Och du och P kommer ha det toppen nu när det bara är ni två.

Annika said...

Brysselkakan:
Visst är det underbart fint.
Ja, jag tror dig, jag tror absolut jag kommer att lägga märke till utveckling hos K.
tror du har rätt, P och jag får det bra.
TACK L!!

Anonymous said...

Hej Annika! Vilket fantastiskt vackert ställe hon har kommit till. Det måste kännas skönt! Det tar ett tag innan det går upp för en att dom verkligen har flyttat hemifrån och man ska börja leva lite annorlunda med bara 2 personer i lägenheten. Det var hemskt tyst här i början för Martin spelade elgitarr i band så han övade hemma i flera timmar på kvällarna så i början hade jag teven på så högt att den hoppade för jag var van att höra en massa ljud, Dina bilder är jättefina jag ser fram emot att få se flera. Ha det så bra! Kram/Anita

Annika said...

Anita:
TACK!! Ja, visst är det gudomligt vackert!!!
Så underskönt där.
Jag tror inte jag fattat att karolina inte bor hemma längre. Tror inte jag landat i det hela.
Jag förstår att du reagerade som du gjorde när Martin flyttade.
Tack Anita, fler bilder redan imorrn.
Kramar!!!

Anonymous said...

J a g tycker det känns vemodigt, så jag kan inte ens föreställa mig vad d u känner! Vilken tur att ni snart får åka dit igen. ♥

Susanna said...

TACK för att du delar med dig SÅ fint, ärligt och vackert av den tid som är nu. Att få se din dotters nya tillvaro på universitetet och även få en liten inblick av den nya fas som börjar för dig nu. Jag kan bara ana hur det känns och du förmedlar det så bra. Jag är också inne i en stor förändringsfas, om än av helt annan karaktär, och kanske är det det som gör att det du skriver känns extra starkt.

Återigen, TACK för en fantastiskt skriven blogg.

Kramar från Susanna aka @susannasviktiga

Annika said...

Penny;
Ja, du har så rätt. DET är verkligen så konstigt!!!
Suck, inte lätt inte...

Susanna:
OOO, tack!
Dina ord gör mig så glad. TACK för dem!!!
Jag hoppas att jag kan ge en liten inblick i det som sker, och hur jag känner.
Blir nyfiken på din förändring. Du har ingen blogg?
TACK, för dina ord. DE sporrar och ger MIG inspiration till att skriva mer!
Din viktväktaresa är fö helt fantastisk!! Förstår att du blev årets VV:are!!

Kramar i massor!!

Liz said...

Vilka foton! Vilken helg! Spannande och vackert och lamnar sa mycket intryck bara av att se fotona, hur maste det bara kannas for er och for Karolina att verkligen ga dar och suga at sig av atmosfaren?!

Tack for att du delar med dig, ska bli jatteroligt att lasa mer om ceremonin imorgon och forhoppningsvis visar du lite foton pa Karolinas dormroom ocksa, det ar jag lite nyfiken pa hur dom ser ut. Traffade ni aven rumskompisen och hennes foraldrar? Hoppas verkligen att Karolina och hon kommer komma overens, det ar ju sa viktigt for jag kan tanka mig att det inte ar sa latt att byta rumskompisar hur som helst heller..

Vilken underbar campus, sa vackert och sa gront och fint med blommor. Maktigt!

Skont ocksa att detta universitet inte ligger vid kusten utan om jag tanker ratt ligger det val lite norr om Raleigh, och darav inte sa paverkat av de aterkommande Hurricanes som besoker kusten varje host..Det hade ju varit varre om univeritetet legat i Wilmington tex..Usch ja, vi hade nagra stycken som brakade in och framforallt en som stallde till mycket forstorelse nar vi bodde i Jacksonville 2008. Som tur ar borde hon vara helt opaverkad av kustens stormar.

Ser fram emot manga framtida inlagg om collegelivet, hur hon trivs, hur det gar etc.

Det maste kannas mycket konstigt for dig och Peter, och det ar sakert mycket minnen och intryck och mycket sentimentalitet i luften. Det kommer nog ta ett tag innan ni alla tre landar i er nya livsfas.

Stor varm kram till dig!! Hang in there..

bettankax said...

Både roligt och spännande att få följa med i allt detta nya. Har sagt det många gånger men säger det igen, såå INTRESSANT! Fantasiska byggnader och omgivning. Ingen dum arbetsplats alls :)
En av livets stora förändringar när ens barn flyttar hemifrån. Det tar sin tid innan allt "känns som vanligt igen".
KRAMAR!!

Charlie sa ... said...

Drömuniversitet!!!
På alla sätt, och tänk att K är en av de lyckliga som kommit in och nu kommer tillbringa fyra fantastiska år på Elon.

Förstår känslorna och att de är all over the place, säkert för er alla. Tiden går snabbt - snart ses ni!!

Så glad att allt gått bra. Tänkt på er!!!

Stor kram!

Annika said...

Liz:
TACK för fin kommentar.
Ja, verkligen! Vilken atmosfär va!
Helt otroligt!
OCH ja, vilken omställning det är också. PÅ alla plan.
Vi träffade rumskompisen och hennes mamma och morfar. Pappan var med rumskompisens tvillingbror och installerade honom på University of Wisconsin!! Så snacka om att ha sina tvillingar utspridda :-)
Jag hoppas att K och M ska komma bra överens och få kul.
Mäktigt campus är det.
Sant, de bör slippa orkaner då det ligger i piedmont-regionen och inte vid kusten.
Lovar att skriva mkt om detta.
OCH ja, jag tror nog vi alla ska landa vad det lider.
Tusen tack och kramar i massor!!


Bettan:
TACK!
Så roligt att du häger med på färden!
Ja, visst är det vackert där. Fin studiemiljö och arbetsmiljö.
Peter och jag ska nog finna oss tillrätta också, det är jag säker på.
Kramar!!

Annika said...

Lotta:
TACK!!
Ja, det var ju hennes andrahandsval efter NYU!! OCH så blev det så!
Roligt!!
Ett äkta, tjusigt, pampigt campus!!
Känslorna är verkligen ALL over the PLACE!!
Otroligt.
TACK för alla tankar!!!
Kramar!!

Pernilla said...

Vilket ställe, och vad fint dottern gjort i sin hörna!

Annika said...

Pernilla:
TACK!!! OCH tack!!
Stället ÄR otroligt!!