Wednesday, February 12, 2014

Jamen ja!! Såklart vi ska ha lite snö NU!! Säger hon med bitande sarkasm...

Absolut!
Gjutet!
Kör, bara kör!
Bring it ON!
What else is NEW???TRUE DAT, ni vet ju alla hur mycket jag tycker om vinter och snö. Ingen hemlighet där, inte. OCH ja, ni vet ju också att vi här i östra USA har fått vår beskärda del av snöig vinter, och enorm kyla, detta nådens år.
Vi kan lätt sammanfatta det med att vi har haft mer vinter, och kyligare, än ni har haft på många håll i norden.
Det är väl gott och väl och allt det där. Men, ack och O så mycket elände snö och kyla ställer till med också.

Idag, eller ikväll, väntar vi en jättesnöstorm.
Enligt de kunniga (ja, de har VERKLIGEN alltid rätt här) meteorologerna ska det snöa enormt mycket.
“It will be the biggest snow storm in over 4 years”.
För fyra år sedan hade vi det som i folkmun kallades “Snowmageddon”. Det var då det fullkomligt vräkte ner snö i sådana mängder jag knappt sett förr.
Står vi nu på tröskeln till en liknande storm?
Ja, det är väl inte omöjligt.OBS!! OBS!!  Dagens bilder är SAMTLIGA tagna under Snowmaggedon 2010!!  DE 
är INTE nytagna.  DOCK, är det så här det kommer att se ut??  Igen?  Dessa bilder är tagna efter att det snöat några timmar den 4 februari 2010.  Jag har aldrig förr sett så mycket snö här…OCH som den föll!


Varför så bekymrad?
Jo, vi har ju två auditions inbokade i delstaten Connecticut kommande helg. En uttagning till scenskolan på Hartford University, och en på University of Connecticut.
Att denna storm kommer nu är alltså högst olämpligt.

Ni vet ju, det har jag berätta många gånger förr, att ingen har vinterdäck där jag bor. Snösvängen här är inte likvärdig med den snösväng ni har i norden. Inte på långa vägar.
OCH snöstormarna som drabbar oss ÄR grymma då de kommer. Det är liksom inte några flingor som vackert singlar ner. Nej det är ett vitt inferno då det kommer.
Ni förstår alla att detta väder inte är något väder man vill vara ute på vägarna i.
Nej, det här blir ett snöoväder då man bara vill vara hemma, kolla in snön som faller från ett varmt hem, dricka te under en filt, kanske plåta snöfallet, äta comfort food, träffa grannar och dricka vin samt  gemensamt OJA sig över snön. Plus att man vill kolla TV och filmer.
Det är allt man vill göra under förlamande snöstormar, så kallade blizzards och white outs.


Vår bil som en igloo…2010Att ge sig ut på de stora motorvägarna, Interstates, kan faktiskt vara förenat med livsfara om det blir en jättestorm. Connecticut är inte Maryland heller. Vi ska inte till nästa delstat. Nej, vi ska till staten som ligger norr om New York City, och det tar sin lilla tid att bila dit även när vädret är okej.


Så vad göra?
Ja, säg det?
VAD göra?
Vi måste ta vårt beslut senast imorgon. DÅ måste vi avbeställa hotellrum, och FÖRHOPPNINGSVIS kan vi även boka om de två uttagningarna. Men, om detta vet jag ingenting då jag skriver det inlägg du just nu läser. DET kan vara så att dessa två universistet håller sina sista uttagningar just denna helg.Vår gata den 5 februari 2010.  Vi var totalt insnöade.På golfbanan under snöstormen den 5 februari 2010.

Utanför min dörr på morgonen den 5 feb 2010.


"Det finns inget dåligt väder…"
DET är den värsta floskel jag vet. Det finns förbannat dåligt väder. Det finns förödande väder, jävligt väder som dödar, väder som ödelägger, väder som ställer till det ordentligt för folk. Väder kan vara livsfarligt, och väder måste man ha respekt för.


Vi här i The Mid-Atlantic States brukar drabbas av de värsta snöovädren i februari, just runt President’s Day. President’s Day infaller på måndag.
Det kommer inte att förvåna mig det allra minsta grand om vi nu drabbas stenhårt igen.
OH, ja---innan jag glömmer-- en ny snöstorm står på trappan och stampar på söndag igen. Japp, då lär det än en gång bryta loss..Vintrarna här alltså...
SÅ opålitliga, så lynninga.
Vissa vintrar kanppt någon snö alls. Andra vintrar är det vitt och kallt mest hela tiden.
YOU never know what you’re gonna GET!

MEN, ni kanske minns att jag redan i december skrev att jag trodde att det skulle komma att bli en tuff vinter. Ibland bara förstår man då december inleds med stora snöfall…Decket på morgonen den 5 feb 2010

White Out under dagen den 5 feb 2010

Låt oss kalla detta jävligt taskig tajming.
Vi kan väl vara överens om det?
HÅLL tummarna för att vi kan boka om våra auditions, att dessa två skolor tillåter det. I värsta fall måste vi kanske stryka dem från Karolinas lista, och det vore mycket olyckligt.
Hon måste/bör få pröva in på alla skolor hon sökt till.

Anyhoooo, I’ll let you know!

Ciao, bellas!!!
Blizzard galore i feb 2010

Golfbanan sedd från mitt sovrum i feb 2010

41 comments:

Erica said...

Oj! Vilka snöbilder!
Dock kan jag inte låta bli att tycka det ser väldigt mysigt ut ;-) Sådana där snövägar kan få ut mig på promenad lättare än vackra dagar... TROTS att jag egentligen avskyr vinter och snö...

Men jag förstår att det krånglar till det något sanslöst, SPECIELLT när inte vinterdäck används.
Får man använda vinterdäck (t.ex. dubbdäck) om man har sådana, eller är det förbjudet? Dum fråga kanske, men man vet aldrig när det är ett annat land ;-)

Jag kommer att hålla tummarna resten av veckan för att ni så smidigt som möjligt ska kunna ta er iväg på auditionresan.
Om det blir en extremstorm håller jag tummarna för att den väntar tills ni kommit hem igen :-)

Här har vi som sagt haft en ovanligt mild vinter. Det var kanske en vecka i januari då vi hade runt 30 minusgrader, men för tillfället ligger det på runt 0.
Vi har typ (slutet av) April nu i Februari; med is, väldigt lite snö och en massa slask...
Man känner sig skitig bara av att sticka näsan utanför dörren...

"Finns inget dåligt väder..."-ordspråket hatar jag också!
Klarar inte riktigt av det sedan mellanstadietiden, då våran lärare alltid använde det inför skolans årliga "Lilla Vasaloppet".

Och som sagt; jag har ingen aning om varför, men jag skulle vilja hoppa in i dina vinterbilder från 2010! ;-D

MVH /Erica

Anonymous said...

Strunta i uttagningarna & tänk pa säkerheten! Visst kommer det i olämpligaste laget men that's life. Ni kanske kan boka om? Om inte, it wasn't meant to be. Ni gör ju sa mycket ända för att fa till det...just my opinion!
Kramar, Lisa

Humlan said...

Så typiskt att detta ska komma nu!! Ni borde verkligen få en av era varma, gråa och snöfria vintrar i år, nu när ni ska flänga runt hela tiden. Men vädret kan man inte styra över och det finns verkligen dåliga väder!(Vi tycker precis samma sak om det uttrycket!)
Jag hoppas verkligen att det går att omboka ifall vädret nu blir som dom har sagt, ni lär väl inte vara dom enda som drabbas av vädret!
Vi är helt överens om jävligt taskig tajming!
Kramar och tumhållning!

Anonymous said...

Herre jösses! Ja, får ni sånt väder så bör ni nog stanna hemma... Här i Bryssel skiner solen och det känns som vår och det du beskriver känns otroligt avlägset.

Eva AB said...

Håller alla tummar att det funkar för er. Kanske bäst att boka om? Men vilken mängd snö. Här är det barmark och plusgrader. Lycka till!!

Desiree said...

Hatar också det där uttrycket med att det inte finns dåliga väder. Det är klart som tusan att det finns det. TYcker vi skriver under på detta Annika.
Oj oj vilka snömassor ni fick under senaste snowmageddon!!! Jag har ju sett dessa bilder på din blogg innan men nog har man hunnit glömma vilka imponerande mängder. Svårt att tro att detta är VA och inte Kiruna.
Har absolut försåelse inför ert svåra beslut om ni ska åka eller inte. Bäst att kolla prognosen och ha respekt för väder. Ge er inte ut på vägarna om det ska komma stora snömängder. Inte värt att riskera fara och liv för att ta sig till Conneticut. Det är ju en längre körning för er så då ska man inte ut och åka i farliga väderförhållanden.
Håller tummarna för att ni kan ta er dit och att vädret makter är snälla denna gången.
Kram!

Taina said...

Neeeeeeej inte NU! Ni ska ju komma till oss ju! Och samtidigt förstår jag om ni inte vill köra om det blir alldeles för jävligt. Det är INTE kul att vara på vägarna här när det är skitunderlag. Själv har jag bra däck men sedan möter jag ju folk som absolut inte är vana att köra vid sånt här väder än mindre har de skaffat nya däck. Urk!

Den här vinter är lååååång och kaaaall. Jag är liksom klar med den nu.

Vi håller tummarna att det går bra med allt nu...

KRAMAR!!!

Sahra said...

Med tanke på att usa blir lamslaget av snö och stänger skolor på löpande band pga annalkande oväder måste de väl ändå ha förståelse för situationen. Hoppas det löser sig till det bästa. Jag förstår precis vad du menar. 2010/2011 hade vi ett lika överjävligt snöoväder och jag skulle hem från Uppsala. Det var vedervärdigt. Jag grät hela vägen hem. Kram

Channal said...

Ni får ta tåget även denna gång! Jag kan inte påstå att jag är så förtjust i denna vinter men man får göra så gott man kan. Ha det varmt o ombonat inomhus och ta på kläder efter väder! ;-) plus vinterdäck! Det skulle inte funka annars att bo här! Jag fattar inte hur de överlever i Norrland! Haha!!

Ja, ja! Hoppas det ordnar sig på bästa sätt med Karolinas audition.

Varm KRAM!! Anna

eastcoastmom said...

Det blir nog en hel del snö, men inte som snöstormen 2010. Dessutom ska det sluta snöa/regna framåt kvällen imorron torsdag. På fredag och i helgen ser det helt ok ut och jag tror på att vägarna kommer vara saltade och fina!
Men imorron torsdag blir det Snow Day igen, vår femte...

Annika said...

Erica:
Det är mysigt, bara man sitter säkert och inte måste iväg.
I vanliga fall skulle jag njuta fullt ut!!
Men nu är det med viss fadd smak i munnen.
Ja, jag vill också ut och fota vägar när det blir snö. Dras till dem som flugor till socker.
Fascinerande.
Vad jag vet finns det inga vinterdäck ens att få tag i, iaf inte där vi bor.
OCH absolut inte dubbdäck.
Det kanske är annorlunda i norra USA och i the mid-west, men jag vet inte???
J,a ni har haft en riktigt trist vinter hemma. Fattar noll.
Ja du,det där ordspråket om kläderna är bland det värsta jag vet…
Pfft…
Vi får se hur vi gör. SÅ svårt att ta detta beslut…SÅ svårt!!
Ha en bra dag!!


Lisa:
Ja, visst är det så. Vi får se hur vi beslutar. Jävligt jobbigt är det iaf.
Fredagen ser mild ut, men vem vet???
USCH så svårt.
Kram!!

Annika said...

Humlan:
Jag vet, vi borde ha fått fjolårets vinter, den var snöfattig.
Men såklart är det inte så.
Eller er vinter, ni har ju verkligen en historiskt mild vinter iår.
Visst finns det dåligt väder, riktigt dåligt väder. OCH detta kanske blir just ett sådant, svårt att förstå nu när solen går upp och det ser ut att bli en klar dag…
Hoppas vi kan boka om, det vore det allra bästa.
Kramar!!


Brysselkakan:
Ja, jag vet…
det är nog bäst, kanske. Här gryr också en klar och solig dag. Imorrn lite annorlunda...

Annika said...

Eva:
Tack, ja jag hoppas det inte blir så farligt.
Jag vet, ni har ju tidernas konstigaste och mildaste vinter hemma.


Desiree:
Ett ovanligt löjligt uttryck.
Det finns både dåligt väder och dåliga kläder. PUNKT och SLUT.
JA, vi ska hoppas att det inte blir som 2010 imorrn. Verkligen inte.
DET vore för taskigt, faktiskt…
Men vem vet?
Fredag ser mild ut, men morgondagen grym. ja, gud, jag vet inte hur vi gör. Beslutet måste tas imorrn, senast. Som du säger, det blir att lyssna på prognoser. Precis, det är en lång resa vi ska ut på…
Jaja. suck och stön.
Kramar!!

Annika said...

Taina:
JAG vet!!
JAG vet!
Vad jobbigt allt blir nu. Jag hoppas nog att vi kan boka om, men det är inte säkert att det går.
Nej, vill absolut inte ut på dåliga vägar och i snökaos. Fredag ser rätt bra ut, men vem vet??
Ja, en lång vinter har det varit. Jag gillar det, men inte då det ställer till det.
HÅLL alla tummar.
Kramar!!!


Sahra:
Fick mail från ena skolan igår, en av dem som vi ska till, och de planerar att ha sina auditions. Japp. De tyckte att de som bor långt bort ska anlända före torsdagen. Men ja, lätt för dem att säga. SUCK.
Alla har ju skola och jobb.
Jag hoppas vi kan boka om,faktiskt hoppas jag det..
USCH; jag hatar att sitta och vara livrädd i en bil pga vädret, som du då ni for mot Uppsala i snön. SÅ otäckt.
Kramar!!

Annika said...

Channal:
Brakar det till som det sägs göra går inte ens tågen.
Det är en knivig sits.
HAHA, kläderna är inte det stora bekymret nu ;-) Det är bilen och vägarna.
OCH dåligt väder blir det i allra högsta grad.
inga vinterdäck finnes så långt ögat når…
Jo¨rå, jag skulle greja Norrlands vintrat lätt, bara jag hade bra däck och vägarna plogades…
Fniss!!
Kramar!!

Eastcoast:
Ja, vi får väl se…
Jag tycker allt de säger är smått luddigt. Det lär sla snöa lite här på fredag också.
Vi måste se, helt enkelt.
De verkar säga allt från 8 till 20 inches.
Tror detta blir vår sjätte snödag. Imorrn alltså.
jaja, vi får se hur vi gör…
Bäst vore att boka om.

Musikanta said...

Fantastiska snöbilder - där ligger vi faktiskt i lä.
Hoppas att det går att boka om auditionstillfällena. Det MÅSTE det bara göra. Ni ska ju inte utsätta er för livsfara - det är det inte värt. Tänk på att det är Karolina som ska åka med bilen också, inte bara ni själva.

Tåg, bussar eller flyg går väl inte i tid heller om det blir en sådan storm. Sen brukar jag vara lite av en fatalist - OK om det inte blev något, då var det väl meningen...

Här tittar redan snödropparna upp, vi får hoppas att det inte blir någon mer snö i år.
Många kramar från Ingrid som hoppas att det ordnar sig för er!

Musikanta said...

Fantastiska snöbilder - där ligger vi faktiskt i lä.
Hoppas att det går att boka om auditionstillfällena. Det MÅSTE det bara göra. Ni ska ju inte utsätta er för livsfara - det är det inte värt. Tänk på att det är Karolina som ska åka med bilen också, inte bara ni själva.

Tåg, bussar eller flyg går väl inte i tid heller om det blir en sådan storm. Sen brukar jag vara lite av en fatalist - OK om det inte blev något, då var det väl meningen...

Här tittar redan snödropparna upp, vi får hoppas att det inte blir någon mer snö i år.
Många kramar från Ingrid som hoppas att det ordnar sig för er!

Anonymous said...

Läste precis det du skrivit till Sahra, att ett av universiteten tyckte att man skulle anlända före torsdagen. Vad tror de egentligen??? Man har väl ett liv med jobb, skola etc. etc. Det visar lite inställningen de har ända tycker jag. Fragan är om man vill ga pa en sadan skola...men de andra kanske är likadana?
Ni far avvakta som sagt...men ta inga risker!
Kramar, Lisa

bettankax said...

Kan bara hålla med. JTT = Jävligt Taskig Tajming. Å vad det ställer till och så mycket som måste fixas hit-o-dit:(
Kommer ihåg 2010. Snacka om "att det snöade". Det fullkomligt vräkte ner. Minns dina bilder.
KRAMAR!!

Anonymous said...

Först är ni i New York under den allra hetaste veckan i somras. Nästa NY tripp är det råkallt, verkligt BRRRR kallt. Och nu får ni snö! Bäst att snacka lite´ med
Mother Nature!
Hoppas iaf att er resa blir av och går bra.

Ruth i Virginia
- kommer mycket väl ihåg 2010-
Underbara bilder!

Millan said...

Josses!! Jag kommer faktiskt ihag de dar fotona fran 2010. Hoppas verkligen att det inte staller till det for er till helgens auditions.
Ja visst finns det daligt vader. Lika mycket sno som ni far - lika mycket regn har vi har. Jag kan inte komma ihag att det nagonsin varit sa blott och det ar oversvamningar overallt. Bara nagra timmar ivag fran oss har hela byar fatt evakueras. Stackarns manniskor!
LIte laskigt nu faktiskt ...

Kram

Annika said...

Ingrid:
Ja, det gör ni nog. När det börjar snöa här, på det sättet som det gjorde det året, då ligger ni nog i lä. innan jag kom hit hade jag aldrig sett snö falla så snabbt och så mkt som det gör här.
Men, detta (bilderna) var för fyra år sen. NU får vi se vad det blir imorrn…suck…
Nej, vi åker absolut inte ut i ngn storm. Men vi hoppas på att det ska ha börjat töa bort på fredag.
nej absolut inte, flyget står stilla under dessa stormar o tågen brukar också få stora problem. Bäst att vara hemma…Så känns de nästan.
inga vårblommor här ännu, inte en enda. jag är inte ett dugg förvånad, det har varit en sträng vinter. OCH ÄR!! Den är ju ingalunda över.
Kram!!


Lisa:
jag vet…
När jag såg mailet igår tänkte jag verkligen att de har noll förståelse. ALLA går ju i skolan eller jobbar. Menar de verkligen att vi alla skulle bila up redan idag för att bo där flera nätter innan audition, som är på lördag. USCH!!
Fick också dålig smak i munnen av det. Vet inte hur skolorna gör i övrigt. Har inte drabbats av dåligt väder förrän nu.
Vi avvaktar och ser hur vädret ser ut, och vad vädergubbar och gummor säger…
Kram!!

Annika said...

Bettankax:
JAPP, JTT!
USCH!!
Vet inte vad vi ska göra. Det är ikväll stormen ska komma, sen får vi se då och ta beslutet imorrn ngn ggn.
ja, så mkt snö som jag såg 2010 har jag nog inte sett varken förr eller senare.
KUL att du minns bilderna.
Kramar!!

Ruth:
Ja, vi har verkligen inte så god tumme med vädergudarna. HAHA!
ETT gott snack med dem vore bra.
Ja, vi får avvakta.
2010 ja., vilken storm det blev då!!
Läckert, tyckte jag.
TACK, vi ska hoppas att vi kommer iväg. Tycker bara att rapporterna är så luddiga.

Annika said...

Millan;
Ja, det ar snö det. HELT otroligt vilka mängder som kom under det dygnet.
Har aldrig förr sett ngt dylikt.
Så vi får se hur det blir imorrn nu. Kanske inte så farligt.
JA visst fan finns det dåligt väder. Alltså, harfloskel nummer 1…
Tycker synd om er med allt regn. FY 17.
Ni har fått er beskärda del.
Det kan ju bli farligt med jordskred och sådant också.
håller tummarna för att vädret hos er snart ska bli bättre.
Stora kramar!!

Vform said...

OJ!!
Håller tummarna att allt ordnar sig och
att ni vet vad som är bäst!
Men förstår det blir tufft!
KRAMAR ♥

Annika said...

Vivan;
TACK!!
ja, gör det. HÅLL alla tummar! Vi får sådana stora stormar då de väl sätter in. Tröttsamt.
Vi avvaktar tills imorrn med att besluta.
Kramar

Nettan said...

Vilka bilder från 2010, vad mycket snö, vi hade galet mycket den vintern men ni fick verkligen er beskärda del.

Hoppas att Karolinas auditions går att boka om, så att ni får möjlighet att göra dem en annan helg, håller tummarna för det!

Många kramar

Nettan

Annika said...

Nettan:
Ja, det kan man säga!! Vi hade så galet mkt snö! Har verken förr eller senare sett dess like.
Ja, vi avvaktar och ser vad vi gör denna helg. VET ärligt talat inte.
Stora kramar!!!

Anonymous said...

Håller tummarna för att ni får boka om och att det löser sig! Har ni tur får ni sitta under en filt hemma i soffan och dricka te och se på film. Här i min del av Svedala har det varit lite försmak av våren idag, tom lite sol.

Anonymous said...

Håller tummarna för att ni får boka om och att det löser sig! Har ni tur får ni sitta under en filt hemma i soffan och dricka te och se på film. Här i min del av Svedala har det varit lite försmak av våren idag, tom lite sol.

Martina said...

Herregud vilka snöbilder!! Ja om det blir likadant nu igen sa förstar jag verkligen att det inte är nagot väder som man vill ut och köra i. Speciellt inte om man bara har sommardäck. Livsfarligt.
Och jag förstar verkligen att man helst bara vill halla sig inne och mysa med god mat, filmer, böcker...
Typiskt att det ska komma nu när ni ska iväg.
Haller tummarna för att det gar bra för er i vilket fall som helst!
Kramar

alegni said...

Ja jädrans, så olögligt detta oväder kommer. Om nu oväder (och snö) någonsin kommer lägligt. Jag hoppas verkligen att ni kan boka om. Allt annat vore ju så himla olyckligt. Håller tummarna!
Kram!

alegni said...

Olägligt givetvis... Jag vågar inte korrigera när jag skriver på iPaden, för den brukar frysa då.

Linda said...

Jag tror ni kommer få väldigt mycket mer snö än nere i Atlanta, men ändå bli mindre lamslagna!
Alla vägar är öde här nere just nu, till skillnad från förra vändan.
Vi har ett centimeter-tjockt lager is utanför dörren så vi tar oss ingenstans på ett par dagar!

Äventyret framtiden said...

Omvända världen, minst sagt!
Här har krokusarna redan börjat titta upp, snön är väck....och snön hos er!
Lycka till i snön och försök se ljust på det vita!:)

Kramar!

Liz said...

Hoppas verkligen att ni kan boka om. Gor ni det i tid kanske det inte ar nagra problem, och inte vanta till sista minuten sa att saga. Som vadret ser ut ar det nog battre att ta det sakra fore det osakra..

Sa trist att denna vinter som ar sa busy for er, ar en vinter med extra sno, extra kyla, ja extra allt...

Battre att stanna hemma och kolla pa OS hockey! :) (En sport som vi forstar oss pa..hahaha)

Stor kram

Miss Marie said...

Här har vi ingen snö, men däremot en storm som heter duga! Sitter här i vardagsrummet och det viner och låter runt om i hela huset! Höga vindar här som tar loss tegelpannor från tak och fäller träd över vägar, inte kul! Skulle inte vilja vara ute i det här vädret, och heller inte i en snöstorm! Håll er inne ni, det är säkrast så. Hoppas ni kan boka om uttagningarna för K!

Annika said...

Penny:
Nu är det torsdag. Det vräker ner snö.
OCH det ligger så mkt redan.
Otroligt.
Men jag vet inte hur vi ska göra. Det ska bli mildgrader.
GAAHH!!
Det är vackert som ett vykort ute, men helt otroligt mkt snö!


Martina:
OCH det ser nästan likadant ut nu när jag skriver detta.
Vackert som ett vykort och det snöar ännu mkt.
Det som talar för resan är att det ska bli ordentliga mildgrader, men vi får se..
Vi får verkligen se..
Visst är det typiskt, så jädra typiskt.
Kramar!!

Annika said...

Ingela:
OCH du ska se hur det ser ut nu. SÅ mkt snö och det snöar ganska mkt än.
Det som talar för oss är att det ka bli mildgrader, men det vet vi ju inte så mkt om ännu.
Ja, detta kom verkligen olägligt. SÅ olägligt!!
Kramar!!


Linda:
Hej och välkommen till min blogg!!!
Antar att det är dig jag följer på Insta! Roligt att ha dig här!
Vi har helt galna mängder snö, och det fortsätter bara att snöa!!
Is är jädrigt läskigt, jag vet. SÅ bra att Atlanta verkligen var beredda denna gång.
Välkommen tillbaka hit!!

Annika said...

Karin;
Välkommen tillbaka!!
Jodu, nu snöar det, ska du veta. OCH det ligger enorma mängder på backen.
Denna vinter har vi haft mkt kallare och vitare än ni. Att se ljust på snön är lite knivigt eftersom vi har en stor resa inplanerad imorrn.
Kramar!!


Liz:
Vi får se. Tycker det verkar vara stingsliga skolor. Men jag antar att de har stängt idag eftersom vi har SÅÅÅÅ mkt snö just nu.
Vi mailade dem igår för att höra oss för. Så vi får se…
Idag antar jag att de håller sina kontor stängda. SUCK; ja vilken taskig tajming detta ÄR!!!
detta blev en vinter med extra allt.
Hockey ja, det fattar vi!! HIHI!!
Kram!!

Annika said...

Marie:
USCH för sådant väder.USCH!!
nej, det ska man vara försiktig med, det vädret.
HOPPAS det lugnat sig.
Här vräker sön ner och det ligger massor på marken!!