Wednesday, June 15, 2011

Sandaler, flipp-floppare och lite annat...

Godmorgon och godeftermiddag till mina läsare!

Igår hade vi en sådan behaglig sommardag här i Northern Virginia. Det var runt 23 grader varmt och inte tillstymmelse till fukt någonstans. Njutbart!
Alla, jo för även här diggar man att snacka väder, började prata om ”SUCH a nice chill in the air” och, ”I think I’ll need a cardigan today” och ”Yes, we can turn the AC off for a day, or so”.
Så lät det igår, och idag tror jag att det kommer att låta ungefär likadant. Alla pustar ut i väntan på nästa värmebölja.

Idag påbörjas ”the final exams” på skolan. Det är halvdag då. Nu är det halvdagar fram till skolavslutningen eftersom HS-eleverna går hem efter att de skrivit sina slutprov. Tror att alla på tisdag kommer dra en kollektiv suck av lättnad. DET är över då!!

När sommeren kommer, och med den hettan, är det nästan omöjligt att inte se bara fötter överallt. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är så långt ifrån en fot-fetishist som man kan komma. Jag får liksom anstränga mig för att slippa se folks fossingar.
Det är dock svårt ibland eftersom alla har sandaler, tålösa skor eller flip-floppare på sig.
En sak som slår mig dock, iallafall hos de flesta kvinnor, är att alla har så in i bänken välskötta fötter!
Inget avskavt nagellack, inga spruckna hälar, inga långa, äckliga tånaglar. Det beror såklart på det faktum att nästan alla tjejer och kvinnor går och får pedikyr!
Ja, alla utom jag då. Jag sköter ju om mina ”potatisar” själv. Jag är så sjukt knäpp som inte går och får det gjort av ett proffs jag också, men jag kan inte förmå mig.
För visst har kvinnorna i ”snoburbia” jättesnygga fötter och tillika jättesnygga händer.
Manikyr och pedikyr kostar inte speciellt mycket, och de allra flesta verkar unna sig det.




Såna här dojjor skulle jag aldrig kunna ha!!

Sommaren betyder också sommarmat och mycket grillande på decket. Nästan varje kväll gör jag en sallad betående av ruccola, baby-spenat, vattenmelon, rödlök och fetaost. Jag lägger på pyttelite olja och vinäger och kryddar med italiensk salladskrydda. Grymt god sallad och perfekt till grillad mat.
Sommarmat är gott, även om jag i mitt stilla sinne ibland kan längta efter att göra en gryta eller en köttfärslimpa. Fast, de maträtternma får bida sin tid.

Idag ska jag ”blonda” till mig lite mer hos min frissa igen. Hon behöver inte klippa mig alls, har jag kommit på, men lite ny färg kommer nog att sitta bra.
Fastän jag verkligen gillar min frisör så mycket tycker jag ändå att det kan vara jobbigt och sitta och småprata. Hon är så snäll och trevlig, så det sitter helt i min skalle det där om att jag tycker det är småjobbigt.
Men, då jag går ut därifrån är det alltid med en känsla av lättnad. Känner ni likadant hos era frissor? Eller tycker ni det är kul att småprata om allt och inget?

OCH käre tid vad jag varit lat med kameran på sista tiden. Jag har ju knappt haft några nytagna bilder på bloggen! BÄTTRING!!

Önskar er alla en fin onsdag!

Skobilderna är givetvis från webben...

38 comments:

Anonymous said...

Vattenmelon & feta det är nagot jag aldrig har provat ihop...det later jätte gott! Älskar rucola & baby-spenat ocksa!
Jag gar inte heller & far pedikyr eller manikyr. Gillar inte flipflops eftersom jag alltid alltid far skavsar mellan stortan & ta nr. 2 ;-)
Här har det blivit varmt igen...
Kramisar, Lisa

Annika said...

Lisa:
DET måste du testa, så gott!!
Flipp-floppare har jag aldrig på mig, nje aldrig...
Skulle inte må så bra av det, hahahaha!!!
Här är det behagligt som bara den fram tills nästa värmebölja...
KRAM!!!!

Charlie sa ... said...

Jag tillhör pedikyrligan här - så behändigt att få fossingarna ompysslade. Har aldrig haft så fina! Det är roligt med skor och jag har hittat ett ställe som har superpriser. Däremot har jag inte heller sandaler av den typen du visade bilder på. Tycker det kan vara snyggt på andra men passar inte på mig. Flip flop däremot kör jag med på stranden!

Hehe, frissan ja. PRECIS så känner jag. Ibland orkar jag inte snacka! Nu kan vi vara tysta annars skulle jag få spader. Jag vill läsa tidningar eller kolla mail i iPhone också. Bara relaxa. Jag har alltid varit faschinerad av dem som snackar non stop.

Min stund hos frissan är helst en stund där jag kan koppla av och vara lite i min egen värld. Dessutom går jag oftast på torsdagar då dem bjuder på vin & ost ;)

Ta gärna en bild före o efter - det gillar vi!!

Kramar!!!

Annika said...

Lotta:
Jamen du är smart du!!
Som sagt, nästan alla kvinnor har snygga fossingar i the snoburbs...
Inget snack om den saken.
OCH frågan är varför jag inte masar mig iväg...
men jag kan inte...

GUD vad mojj med ost och vin hos din frissa.
I WISH!!!
Jag kan få lite bränt kaffe ibland ;-)

Ja, jag kan tycka det är skitjobbigt med kallprat ibland...har svårt för det!
men ibland är det OK...

Blir nog inte så stor skillnad på före och efter idag, men jag kan slänga ner lill-sonyn i väskan...

KRAMAR!!!!!

Sporty Spice said...

Jag hade aldrig gått på pedikyr innan jag flyttade hit, och det tog flera år innan jag fick "tummen ur". Men oj, vad underbart!!! Jag kör en pedikyr där det även ingår fotmassage. Aaaah! Vilken vardagslyx, och det kostar typ bara $30 för massage, filandes och lack. Sen är det så kul att gå med en kompis och så sitter man där och babblar medan man får fötterna fixade. Känns så "american chic flic".

Jag är ju som yogis barfota ganska mycket och då är det trevligt med fina fötter och roliga lack. Flipflops har jag korta sträckor för de är egentligen inte alls bra att gå i, man kniper ihop tårna för att de ska sitta kvar. Jag har ett gäng söta sandaler dock, älskar fina sandaler med stenar (typ de blåa du hade bild på). Ofta är det så billiga att man kan köpa flera olika. I år skulle jag dock vilja ha ett par äkta espandrillos. Så snyggt!

Äventyret framtiden said...

Jag är ett barfotabarn! Går mycket barfota och så ofta jag hinner. Pedikyren sköter jag själv med fotbad och salvor. I jobbet däremot har jag alltid sockor på mig även om jag har sandaler. Ett måste och det känns skönt att vara klädd när man har med livsmedel att göra.
Jag kunde gärna ha dojorna på mig som du har på bild.

skönt för Karolina att snart ha sommarlov!:)

ha det gott!
kramar!

Anna's kitchen said...

Om du inte gillar att se bara fötter skulle du inte trivas här. Här ser man många bara fötter även under vintern. Här kallas det thongs, vilket kändes lite tokigt i början...

Jag vill också vara tyst när jag klipper mig. Jag tar demonstrativt upp tidningen och försöker läsa men det brukar sällan fungera. Gick bättre i början innan jag kände min frissa men nu känns det som man måste vara social och fråga om hennes familj då hon alltid frågar och har koll på allt jag berättat tidigare.
Men hellre än surrig frissa än en pratglad massör, där drar jag gränsen.

Desiree said...

Jag ska till frissan imorgon och både klippa och slinga håret. Har inte slingat sedan vi flyttade från Alabama i augusti förra året så nu börjar det bli dags. De där söta sandalerna från GAP på första bilden var ju hur fina som helst. Får kika in på deras hemsida och kanske beställa ett par. Fotvården sköter jag också själv. Här är ju sådant så dyrt då det funkar ju inte riktigt. Men jag tycker man ska ha sköta om sina fötter och hålla dem snygga. Det var nästan så att man kunde se vissa gå i flip flops året runt i Alabama. Flip flops var ju älsklingsskon nummer ett där. Men just flip flops verkar vara betydligt vanligare i USA än här.
Kraaam!

alegni said...

hej syster, jag tycker också att fötter är obehagliga!!
däremot gillar jag att prata med min frissa, men det beror nog på att jag inte i vanliga fall har någon att prata med här hemma under dagen. de dagar jag varit hos frissan får maken litet ledigt, eftersom jag fått prata av mig redan :D
kram

Ulrika i England said...

Jag är inte heller så förtjust i fötter, fast jag är inte riktigt lika sjåpig som du Annika hihi. Jag kan faktiskt titta på andras fötter, bara jag slipper röra dem, örk!
Håller med om att mansfötter sällan är välvårdade och fina (örk där också). Och jag har inte heller sådana där små sandaler eller flip flops, men det är helt enkelt för att jag inte kan gå ordentligt i dem. De ger ju inget stöd och det behöver jag nu när jag börjar komma till åren (så många som 44 ;))...
Pedikyr är helt underbart. Jag går bara på somrarna och betalar då £25 = ca 250-300 spänn. Det är det verkligen värt. Det är säkert billigare i USA och dyrare i Sverige...
Nu måste jag prova din sallad med vattenmelon, det har jag aldrig ätit i en sallad. Den ska få heta 'Annikas grillsallad'. Är din italienska salladskrydda svensk förresten?

SweFlo said...

Har gått hos min frissa sedan 1997, så vi känner varandra ganska väl, men min är dessutom från Colombia (accent) OCH läspar! Så bara att förstå henne är inte alls lätt... :-)

Livet enligt Jenny said...

Ojoj då är det nog tur att ni inte är hemma när jag kommer till DC... ÄLSKAR flipflops och fullständigt lever i antingen det eller löparskor...
Kramen

Millan said...

Ah det lat som en jattegod sallad som jag maste prova! valdigt somrig!

Ja det dar med fotter... jag delar ju din fotfobi! Men... faktum ar att jag tycker bada de sandalderna pa bilderna ar skitsnygga :-). Och gar faktiskt kladd i sadana skor dessutom...

Kram

Anonymous said...

Ja, nu är det tuffa dagar med exams... J brukar oxå ha en om dagen men denna gången ligger hans exam-schema annorlunda och J har två idag och två i morgon och en på fredag... Tur för Karolina att hon bara har en om dagen! Fast J är ledigt månd-tisd nästa vecka för att han inte har några exams då.

Har inget emot välskötta fötter men de med långa naglar... och skit under naglarna... RYSER!

Jag gör sallad med sådan där salladsmix (olika sorter i en påse), ananas och valnötter stekta i honung och droppar en dressing av 2 msk olivolja, 1 msk balsamvinäger, 1 tsk farinsocker och en finhackad charlottenlök (ev får man öka oljan lite) över salladen. Till det lite naturell yoghurt som sås. MUMS!

Fördelen med frizzan här är de talar franska och det gör ju inte jag så jag får en stund för mig själv och mina tankar ifred! Men i sommar blir det klippning hos min svenska frisör och då lär vi babbla i mun på varandra!

Jenny said...

Jag unnar mig också att gå och fixa fötterna på sommaren. På vinterhalvåret, får fossingarna nöja sig med hemma-fix, men då ska ju ingen titta på dem heller :-).
Jag har exakt samma frissa-problem, de är så snälla och rara men SOM DE PRATAR! Visst, lite socialt småprat typ i början är väl trevligt, man vill ju itne gärna att de ska stå och se buttra ut heller, men sen kan man ju låta det bero lite, det är ju inte farligt med tystnad heller - Särskilt inte som de alltid har så mycket roliga tidningar man kan läsa, ha ha! KRAM!!

Annika said...

Petra:
O, jag förstår att det är underbart skönt!!
OCH snyggt blir det ju!!
DET ser ju tom jag!
Skitsnyggt!!
Förstår att det nästan är ett "måste" med snygga fötter på yoga.
Tycker du gär helt rätt som går och får detta gjort!!
Jag skulle också vilja!

Karin:
Härligt att du gillar att vara barfota, jag är inget diekt barfotabarn.
Men bra att du har sockor på i jobbet. Som du säger känns det ju helt rätt då man som du arbetar med livsmedel.
Men att gå barfota i dagg gillar tom jag!!!
KRAMAR!!

Annas Kitchen:
OOO, jag kan bara tänka mig att Australien är ett stort barfotaland!!
Har folk snygga och välskötta fossingar då?
Kan gissa att det är rätt billigt med pedikyr hos er också.
Absolut, en massör ska BARA vara tyst!!
Enbart. Håller med.
Frissan kan väl babbla. Jag pratar hellre om henens liv än om mitt...
KRAM!!

Annika said...

Desiree:
KUL med klipp och sling för dig!
Ah, du gillade de där GAP-sandalerna. Ärligt talat vet jag inte ens om det är årets.
men kolla!!
Flip flops på vintern kan man se här också. jag baxnar varjegång. INTE FINT!!!!
KRAM!!!


Ingela:
HAHA, då är vi två!!
FNISS!
KUL att du gillar att snacka hos frissan.
Kan tänka mig att det surras på där.
KRAM!!

Ulrika:
Nej, jag gillar dem inte, fötterna alltså!!
Inte alls.
Men tom jag måste erkänna att amerikanska kvinnor oftast har väldigt välskötta fötter.
Säkert samma i England.Mansfötter undviker jag att titta på så mkt det bara går.
Nej, ngt stöd är det då inte i de sandalerna jag visar idag. Inget för mig...
På så många plan.
Salladen är så god!!
Salladskryddan tar jag hemifrån. men det går ju med annan salladsdkrydda också.
Kram!!
PS, kul att höra att du är 44 :-)))

Annika said...

Sweflo:
NI går waaay back.
Inte lätt md den accenten kan jag tro, haha!!
Min förra frissa kom från Iran och det var ingen lätt match det heller språkmässigt.
:-)

Jenny:
Nej, det är OTUR!!
DET hade ju varit SÅÅÅ kul att få träffa dig md eller utan flipp--floppare!!!
KRAM!!!

Millan.
JA prova den!!
HAHA, så du äger såna skor. BRA att du inte är lika töntig som jag, fniss...
KRAM!!!

Annika said...

Brysselkakan:
det är bråda tider nu för eleverna, men korta dagar. ´DET är skönt!!
USCH såna där fötter du skriver om är min mardröm...ÄCKLIGT!!! TOM jag tycker det är snyggt med välskötta fina fötter, men jag sitter inte och tittar på dem om jag inte måste, hehe...
din sallad låter så god. DEN ska jag göra!!
OCH din franska frissa låter det skönt att gå till :-)

Jenny:
DET gör du rätt i!!
JAG borde också!
Snyggt som bara den blir det ju!!
Ja, frissorna babblar och hon får babbla på om hon snackar om sig själv, hahaha!!
Men ibland hade det arit skönt med lite tysstnad.
OCH det är alltid lika skönt när det är klart. Men snäll och gullig och trevlig är hon alltid.
KRAM!!

eastcoastmom said...

Jag gillar heller inte att få fötterna eller händerna fixade på salong. Filar mina egna hälar - som spricker och gör ONT allt som oftast! - och målar tånaglarna. Har alltid flip flops så fort vädret tillåter.

Visst det kostar inte mycket här, men jag gillar helt enkelt inte att nån håller på att fixa med mina händer eller fötter, och massage är bland det värsta jag vet!

Ibland roar jag mig med att räkna ut vad jag sparat på att inte gå på manikyr varje vecka och pedikyr varannan eller hur ofta nu man bör göra det... It adds up.

Men det är snyggt med fina fötter och händer!

Anonymous said...

Annika,

Skippa frissan och gå och gör en pedikyr istället. Du ska inte behöva skämmas över fötterna i sommartider. Det är så himla värt det. Trust me!

SB

Annika said...

Eastcoast mom:
Du är lite som jag...
Jag fixar också mina egna händer och fötter.
VILL helst inte att ngn ska ta i mina fötter om det inte är Peter som ger en fotmassage.
Yes, it adds up. Be sure of it.
men skitsnygga fötter och händer har de allra flesta här.
Massage älsar jag...
DET borde jag göra oftare. Men, jag förstår fullt och fast dem som inte gillar det heller.

Susanna:
Nu ska jag snart till frissan :-)
Du har rätt, en pedikyr är så värt det. Men jag vill inte att ngn ska fixa med mina fula fötter, gör det helst själv. men hos mig är det en fix ide, och inget annat, Borde kunna mota den ur skallen på ngt sätt...

Saltistjejen said...

Haha jag sköter mina fötter själv men det är mest för att jag inte bryr mig så mycket. gissar att de flesta NYC-kvinnorna här förfasar sig över mina fötter men det s-ter jag helt enkelt i. Orkar inte piffa tånaglar och annat. herregud! Är man bara ren och har klippta naglar är det väl ok eller??? ;-)
Jag är nog mer av ett naturbarn helt klart. Barfotafötter är härligt men de måste inte ha smyckade naglar, snarare gillar jag dem mer naturell! :-)
Frissa var det ju länge sedan jag gick till. Men jag gillade min frissa i Sverige och tyckte inte det kändes så jobbigt att småprata med henne. Det var på en lagom nivå. Men en kompis till mig bytte frissa efter flera år för frissan var alltför pratig haha! :-)
Igår var det skönt och så verkar även dagen bli. Hoppas komma ut lite idag eftersom jag skickade iväg min nya version av artikeln till f d chefen igårkväll.
Lycka till med håret!
Kramar!!!

Annika said...

Saltis:
Jamenvisst, absolut kan man fixa sina fossingar med fint resultat hemma. Som du o jag gör och AM.
Det är bara det att det hade varit mysigt att kosta på sig det eftersom det är så pass billigt.
Men nej, där sitter en fix ide i skallen och stoppar det hela...
SUCK!
Frissan får gärna babbla så att jag kan ställa lite frågor och lyssna etc. Jag vill helst vara tyst...Men det ska bli skönt då det är över...
HAHA!!
Idag är det toppenväder...SÅ skönt!!
KRAM!!

Elisabeth said...

Pedikyr är inget för mig heller! När jag läser om folk som "belönar sig" med pedikyr skakar jag bara på huvudet och konstaterar att alla är olika. ;) Jag skäms inte för mina fötter, men pedikyr känns ändå mycket främmande. Och flip-flops, det kan jag inte ha! Får bara skoskav och ont i fötterna av dem, och tycker att det är hemskt obekvämt i största allmänhet. Tacka vet jag Converse! Det använder jag mest hela tiden, förutom om jag bara ska ut på gården och sätta mig på en filt där. Då tar jag mina gamla tofflor.

Frissan ja, det går rätt bra för min del, kanske för att jag går så pass sällan att kallpratet blir väldigt ytligt. Som i vintras, när vi båda beklagade oss över snön och isen. Det var värre på den tiden när jag kände min frisör lite halvt om halvt, för då kändes det ibland som att det inte räckte med det där ytliga kallpratet.

Åå vad salladen lät god! Den måste jag prova någon gång i sommar.

olgakatt said...

Oj, så mycket man kan diskutera om fötter! Huvudsaken är ju att dom mår bra, tänk vad våra fötter få stå ut med förutom att bära omkring resten av kroppen! Högklackade skor ska vi bara inte tala om...

Det skönaste jag haft i fotvårdsväg är fotmassage i Kina! Och det bästa i skoväg är mina Lundhagskängor.

emelie said...

jag hatar att gå till tyska frisörer. man sitter på helspänn hela tiden och undrar vart summan ska handla eftersom de hela tiden frågar "Ska jag göra det?" "Vill du ha det" och för varje ja/nej svar så åker summan iväg.

nä usch, tacka vet jag mina frisörer i sverige! där kan man verkligen slappna av och veta att det hela inte går på en förmögenhet. och prata, prata, prata på svenska :)

Suzesan said...

Ja jo jag vet om din fotfobi. Tänker på det då och då när jag tar bilder. Haha för jag är ju barfota barn. De måste ju f¨å andas på sommaren. Fossingarna som bär omkring oss hela livet. Har aldrig varit på salong och gjort pedikyr. Men skulle nog faktiskt kunna tänka mig det. Men fotmassage är ju så skönt. Tycker inte om när andra håller på med mina fötter eftersom jag sköter om em själv. KÄMPA di förbi din fobi och unna dig en ompyssling av fötterna så kanske du klarar av att bättre gilla dem;)

Snygga sandaler. JG ÄLSKAR sandaler och flipflop. Skulle lätt kunna gå i såna allid. Fina de på bilden. Mycket och jag är en sån som pratar hos frillan. Mycket. "Senaste lokala" skvallret:)

Kram
/Susanne

Christina said...

Snygga sandaler! Efter att ha varit på min första pedikyr någonsin innan vi åkte hem till Sverige vågar jag stoppa fötterna i ett par :-) Var en lite märklig känsla att låta någon annan pyssla med fötterna, men snygg fransk pedikyr blev det, hade jag aldrig fixat själv :-) Är ju betydligt billigare i US än i Sverige. Hade ingen aning om att det skulle masseras och filas så mycket, trodde mest dom skulle måla naglarna :-D

Mitt första frisörbesök i US var hos en tjej som kunde väldigt dålig engelska så jag slapp småpratet :-) Var mest förvirring om hur jag ville ha håret, var lite nervös att det skulle se helt galet ut men det gick bra! Puh!

Kram!!

Miss Marie said...

Mmm, den där salladen låter god, den ska jag prova!

Fossingar... usch ja, jag gillar inte heller! :D

anna of sweden said...

Jag trodde att jag var den enda i det här landet (well, i varje fall i förorten) som aldrig går på pedikyr. Jag har faktiskt aldrig provat. Tänkte jag skulle prova innan jag reser hem, hur jag nu ska hinna med det ...

Eftermiddagshuggies!

Camilla said...

Fina sandaler! Jag älskar dem och går gärna i flip flops när jag kan. Men tyvärr får jag lätt skavsår av sandaler:( Och det är ju inte alls skönt.

När det gäller frissan så har jag inga problem för min bästa väninna är frisör och jag blir klippt hemma hos henne med fika eller middag före eller efter och en massa prat förstås:)

Kram

Annika said...

Elidsabeth:
Ja, det är bara att konstatera att vi alla är olika.
Det är mkt billigare med pedikyr här än hemma, så visst skulle jag kuna gå, men det tar emot.
Converse, ja det är din dojja, det!!
DE är ju jättesnygga!!

Frissan ja, det gick bra igår för hon babblae på. Jag med. Frågade en massa etc...
Men det var ändå skönt då det var över :-)
Visst blir det svårare ju bättre man lär känna sin frissa.

Salladen ska du absolut prova!! SÅ god!!

Olgakatt:
Japp, fötter har verkligen diskuterats på bloggarna :-)
Sant är att de får mkt skit, och ändå är det de som bär upp oss. Hägklackade skor får mina fossingar stå ut med ofta, stackars dem!!
Å, jag kan tänka mig att massagen i Kina var skön!!
Lundhagskängor måste jag googla :-)

Emelie:
Det där låter nervigt :-)
Skulle också bli nervig av det.
Svenska frisörer är verkligen bra, och inte blodigt dyra heller...

Annika said...

Suz.
HAHA, ja jag har lite väl mkt fotfobi både vad gäller mig själv och andra, fniss.
Här är pedikyr så billigt så folk bokar in sig regelbundet...
Snyggt blir det ju onekligen.
Du skulle absolut gilla det.
Set ut som Suz-skor de jag har på bloggen idag :-)
Japp, kan tro att det blir mkt mysigt skvaller hos många frisörer!!
KRAM!!

Christina:
VAD bra att du unnade dig en pedikyr innan du for hem.
jag förstår ju att det är så skönt, och resultatet blir ju helt sanslöst snyggt!!
DET erkänner tom jag!!
Ja, jag förstår att du var nervös hos den frissan. Just språkförbistringar kan ju ställa till det. jag är glad att det gick bra!
Kram!

Marie:
JA, prova den!!
OCH precis, fossingar är inte kul, alltså :-)

Annika said...

Anna:
DÅ är vi ngra stycken som aldrig provat...
OM du hinner så gör det, men det är väl tveksamt, hihi!!
Huggies!!

Camilla:
nej, skavsår kan man vara utan, tack.
INTE kul.
ÅÅÅ vad härligt att ha en kompis som är frissa...Otroligt soft och trevligt!!
Kram!!

Jane said...

jo, pedikyr är skönt:) Det blir säkert 1 gang i manaden under sommaren:) Visa ett kort pa fossingarna, de ser säkert välvardade ut de ocksa:)
Tycker det hör till att ha välvardade fötter...särskilt när man maste se andras överallt.

frisörer i tyskland babblar ocksa pa en massa, men inte lika mycket som i USA, men jobigt är det. Sitter hellre och läser skvallerblaskorna:)

Annika said...

Jane:
Härligt!! 1 ggn i månaden är det nog många som går.
NEJ, fasiken, aldrig att ni får se mina fötter på bloggen!! Smäller ju av då jag ser andras fötter i cybern och tänker inte visa mina
:-0 :-)
Ja, frissor bladdrar på och snackar och har sig. Igår var det trevligt, men andra ggr vill man bara sitta med en blaska och läsa...

Magdalena and Co in US said...

Visst är det härligt med lite svalka, vi har det här också för tillfället. Och jag känner mig så sparsam när jag kan stänga av ACn. Förstår precis vad du menar. Ska avslöja att jag såg "Black Swan" från Netflix, och var tvungen att blunda när de visade för mycket fötter och fot knak. Isch... Ja, vi är tokiga vi. Sant att man ser så välmanikyrerade fötter här i US. Kramar