Saturday, July 03, 2010

Summer days...

Ja, det är verkligen fina sommardagar här nu.
Varmt, soligt och klarblå himmel. Och, fast det är närmare trettio grader kan man ju andas ändå. Det finns ju ingen luftfuktighet, bara en SÅN SAK!!!

Karolina och jag hade en fin, lite lugnare, dag igår.
Vi handlade lite förnödenheter, såsom böcker, skor och "mygga" etc i Vällingby.
På eftermiddagen ville Karolina gå ner och spela minigolf och ta sig ett dopp. Vi knatade de två kilometrarna till Kaananbadet. Vi spelade ett hyfsat party minigolf, och sen badade Karolina. Jag satt på stranden som en gammal pensio och tittade på...
hehe...

På kvällen var vi hos Sara och Håkan och åt god middag samt firade att de fått en sprillans ny lägenhet i Stockholms innerstad som de flyttar in i nästa år.
Trevlig och SÅ vacker kväll.


Den här boken skall det bli en ren fröjd att läsa...aaaahhhh!!!!
Smart att sälja GBs mest klassiskt goda glassar i storpack, mmmm...
Nu blir det lite minigolf igen...
Känner ni doften?


Ja, det är en svår bana...


Sara och Håkans fina balkong...
Rosedrink, så god...På hemväg. Klockan är runt 23:00.

Around 11PM, we are on our way home...

See how light it is...Love the white nights.


The classic grill in Blackeberg last night...NO, we did not eat there. But, if you ever happen to be in Blackeberg this is the place where YOU should eat!!Such nice days here in Stockholm now...
Beautiful weather with clearblue days! And, the best thing of all is that there is none humidity.
Yesterday Karolina and I had a bit of a slower day. We slept in, we went shopping in Vällingby. In the afternoon we took the short walk to our local beach, and we played mini-golf there. Karolina swam as well. I did not.
We spent the evening with my sister Sara and her husband Håkan. We had moose-burgers, so good!! Håkan is a hunter, so the meat came straight from Småland.
Karolina and I walked home, and it was such a beautiful summer night...

15 comments:

Elisabeth said...

Du gjorde verkligen ett bra jobb med att ta med dig värme till Sverige. ;) Helt underbart är det.

Minigolf är verkligen roligt, även fast jag är totalt kass och brukar få massvis med slag/bana. Men spela roll! Smart av GB med storpack klassiker. 88:an är min stora GB-favorit, och har nästan alltid varit det. Fast Klings glass är ändå den godaste!

HeLena said...

Vilken härlig kvällspromenad! Och vilken fiiiiin balkong!
Moose-burgers låter gott gott:). Minigolf är kul!
Men Annika! vattnet är sååå sköööööönt!!
Kram kram

Suzesan said...

Minigolf är så roligt och så fina bilder. Som en härlig sommar ska vara.


Om du har tid över så kom in till mig och titta på nya bilder på Amli. Vi hade en toppendag ihop häromdan.


NJUT av vädret och Stockholm. Måste absolut åka till Blackeberg nån gång. Guuu' vad snygg K är hon kommer bli en pingla nu när hon går från barn till ung kvinna. Hihih vem brås hon på TRO???!

Kram
/Susanne

Suzesan said...

Ja just det ja. Måste säga det med.....GBglassen höll jag på att föräta mig på när den kom. Hade ofta en låda i frysen. 88 och Nogger är mina favvo's. Jag är glassälskare.

Kram
/Susanne

Desiree said...

Åh Annika vilken svensk sommarlängtan du väcker i mig med dina bilder. Hade det inte varit så att vi nu ska flytta hem snart så hade jag bokat min biljett och åkt hem bums. Men nu har jag nog ändå väldigt blandade känslor. Jag har nog blivit lite tudelad här på sista tiden. Delar av mitt hjärta finns här men också i Stockholm när jag ser dina bilder.
Jag är så glad att ni har fått toppen väder och en riktigt fin vecka i Stockholm och nu börjar bli laddade för skärgårdsliv i Finland.

Jättegrattis till din syster och hennes make och deras nya lägenhet i innerstade. Det låter dyyrt men fantastiskt. Är det en nyproduktion som de väntar på? Vilken vacker stooor marrockansk lykta de hade. Jättefin! En sådan skulle jag vilja ha. Jag tror det var en sådan som Marianne sa att hon måste köpa med sig innan hon flyttar tillbaka också. Jag förstår att du satt på stranden och kollade in Karolina. Hon ser ser bara så snygg och full av livslust där hon stod på klippan i solskenet med baddräkten. Som en skandinavisk modern sjöjungfru nästan ;-)
Ha det fortsatt bra. Jag njuter av Stockholm genom dina bilder.

Kraaam!

Petchie75 said...

Härliga sommarbilder! Jag blev sååå sugen på en päronsplitt nu! Önskar att Bryssel under sommaren 1) inte hade luftfuktighet 2) låg vid havet ;-) Imorgon vill några kompisar åka till havet men det är nästan stört omöjligt för Belgien har EN kust som inte är särskilt lång och grannar utan kust (Luxemburg) vilket innebär att när det är fint väder blir det trafikstockningar på väg till stranden och det är helt omöjligt att hitta p-plats. INte kul alls!
Du måste berätta hur den nya Johan Theorin-boken är, jag gillade väldigt mycket de första två. Stor kram och trevlig helg!

Bloggblad said...

Badbilden med solglittret är ju kanon!

Jag gillar också värmen!

Anonymous said...

Underbara sommarbilder Annika! Jag får hemlängtan...Superbra ide med storpack från GB. Älskar ALLA GB glassar. Karolina ser så stor ut. Hon har verkligen växt till sig dom senaste månaderna. Njut av vädret!!!

SB

Äventyret framtiden said...

Annika,
du tycks ju ha tagit värmen med dig från USA! Hur länge tänker du stanna? Bara så jag vet vad jag säger åt våra kunder när de frågar om väderleken framledes. Kan du ordna regn på nätterna?:D

solvarm kram

behöver jag säga att bilderna är toppen?:)

Anonymous said...

Vilka härliga sommarbilder!! Ni verkar ha det jättebra. Själv ska jag plågas på jobbet en vecka till innan jag får semester...

Keith said...

Never had moose before. Glad you and Karolina are having fun. Warm here today. Peter, his dad and I are at the game now. Happy anniversary!

Linda said...

Glasslådorna finns i vår frys - alltid under sommaren!
Nu är det ytterligare en som är spekulant på glassarna så de går åt :)
Vilka underbara bilder du tar Annika, det är så mycket sommarkänsla!

Marianne said...

Åh, Päronsplitt och Nogger! Guuuuud så gott! Bregott går bra att ta i resväskan, men jag tror inte jag ska be Klas ta ett sånt storpack med glass. TROR inte att det funkar : (

Det ser fint ut i Blackan. Är det inte mycket bus där nu längre? Jag har för mig att jag har hört att de har byggt mycket nytt där nu också, stämmer det?

Jag vill också läsa Blodläge! Måste försöka igen att ladda ner den till iPaden!

KRAMAR!

Annika said...

Tjejerm masssvar igen...trist, trist,,,jag vet...
Allt bra som sagt...

Marianne, Blackan är en bra förort. Så fin, vissa ställen k-märkta.
Mkt nybggdka lgh och bosträtter.
Inte mkt bus längre. Det var nog vildare med det då jag växte upp.
Fast, jag märkte inte mkt av det då heller.

Blodläge är så bra. Ladda ner till paddan!!!

KRAM!!

Anna, Fair and True said...

Åt en Piggelin härom dagen. Den är ju bara så god och läskande!