Wednesday, March 03, 2010

Nostalgi-Annika: Kommer ni ihåg PÅÅÅSSTER?

Morning cuties!!

Vad sägs om ett NOSTAGIINLÄGG så här en vanlig onsdag i början av mars?

Häromdagen surfade jag , som alltid, omkring hos mina kära bloggvänner och läste om vad de hade att säga. Jag klickade mig in till en person som jag faktikst känt sedan jag var sju år, Helena. Helena och jag var bästisar och bundis i många år tillsammans med ett litet gäng andra tjejer. Vi lekte till max och hade en massa lekar på lut hela tiden som bara vi vårt lilla gäng kände till.
Jättekul var det för det allra mesta. Ja, numera ter sig det mest i ett rosenskimmer. Förmodligen har jag ofta lite för rosa glasögon på mig, men i mångt och mycket hade jag en väldigt lycklig uppväxt.

Med Helena och det lilla gänget lyssnades det massor på musik! Vi satt och spelade in kasettband från Lördagsbiten, Poporama, Upp till 13, Discorama och Rakt över Disk mfl program. Vi hade KOLL!! Mest och helst då på 70-talet var det DISCO vi gillade.
Ofta klädde vi ut oss. Det kunde hända att vi drog ut hela garderoben bara för att få till RÄTT outfit. Ibland smög vi oss in klädkammaren och snodde något plagg av min mamma, eller hennes skor. Ja, jag kan bara säga att om Karolinas kompisar hade börjat gå igenom mina kläder, skor och smink skulle jag INTE bli glad. När Karolina har kompisar här är mitt sovrum SÅ OFF-limits.

Men detta var på 70-talet och det var antingen jag eller min syster som smög sig in klädkammaren och norpade ett plagg. Vi klädde alltså ut oss, och sen MIMADE vi som besatta med parfymflaskor eller hopprep till mikrofoner.
Ibland uppträdde vi för mina föräldrar. Tror vi gjorde det ganska ofta faktiskt. Det måste ha varit väldigt tröttsamt för dem, to say the least.

På 70-talets andra hälft var det ju glamgrupper som var coola; ABBA, Boney M, Penny McLean mfl. ABBA var de största idolerna, och jag lovar er; varenda ABBA bild vi fick syn på klipptes ur och sattes upp.
Det fanns en tidning på 70-talet som vi fick köpa IBLAND. Vi fick absolut inte vartenda nummer, men någon gång fick vi köpa ett nummer och då vi var SÅÅÅ lyckliga! Tidningens namn var: POSTER!! Någon av er gamlingar därute kanske minns den???
Vi kallade den för PÅÅÅSSSTER. Jodå, även fast min mamma och moster sa att det hette Pooowster...Det tugget lyssnade ju inte VI på. ABBA Arrival skivan uttalades inte på engelskt sätt heller utan vi sa bara ARRRRIVVAL , med det svenskaste uttal man kan tänka sig.

-ÅÅÅH, kolla vad snyggt! Nya Påååååssster har kommit ut med NYA ABBA bilder + att det finns Baccara i den också!!
Tidningen var alltså FULL av plancher av det glassigare slaget. Och ju fler PÅÅSSSTERRS någon hade i sitt sovrum desto coolare var det, tyckte vi.
Sara och jag brukade tejpa upp våra bilder, men det fick vi ju inte. Sedan började vi ta knappnålar från mammas syhörna och sätta upp bilderna med. DET föll inte heller i god jord. Till sist fick vi häftmassa. Men det var ju ingen höjdare heller eftersom det lämnade stora fettfläckar på tapeten. Men det brydde vi oss inte om. Så länge man kunde ha Abba-Agnetha nedblickandes på sig så slog det allt!!!
Påååsssterr var liksom da shit där i slutet av 70-talet. Iallafall för oss tweenies...
Det var ganska trist för mig när en stor del av plancherna föreställde grupperna ”Sweet”, ”Slade” eller ”Kiss”. Jag intresserade mig noll för dem, men för Helena var det guld. Hon tyckte speciellt att Andy i Sweet var så söt! Och ibland höll jag med bara för att hålla med. Jag tyckte ju varken bu eller bä om hans utseende.Ett tag under 70-talet kunde man köpa små ”filmstjärnebilder” i tobaksaffären. Men, det var inga filmstjärnor på dessa bilder utan sångare och grupper. Ett tag hade vi PIPPI på dessa paket. Det dumma var att man bara kunde se den första bilden i bunten. Så, man köpte verkligen GRISEN i säcken! Jackpot var att få bilder på Björn Skifs, ABBA, Tina Charles eller någon annan man gillade. Men ofta hade man otur och fick bilder på Gary Glitter eller Paul Paljett, då hade man verkligen dragit en nitlott.
Vi bytte sedan dessa bilder sinsemellan på skolan, och på det sättet kanske någon annan kunde bli glad.JACKPOT...
Ingen höjdare att få i paketet...


Vid ett annat tillfälle ska jag ta upp andra tidningar som vi läste back then! Så om någon vecka eller så kör vi nästa nostalgiinlägg, iallafall om jag får bestämma (och det får jag ju).

Önskar er alla en superfin onsdag!

36 comments:

anna of sweden said...

Härligt med lite nostalgi så här på morgonkvisten!
Åh, vad jag känner igen mig.

Huggies!

Annika said...

Anna:
KUL att du tyckte det :-))
Hihi!!
Ja, vi är väl i samma ålder ungefär, du och jag.
Huggies!!

Erica Pettersson said...

Vad roligt att minnas tillbaka sådär :) Jag är själv en väldigt nostalgisk person, så jag tycker det är jättekul att läsa sådana här inlägg!
Och jag måste bara säga att du skriver så otroligt bra. Det känns nästan som att man varit med själv, även om man inte har det :)
Roligt det där med kändisbilderna. Det låter ungefär som hockeykorten som alla killar köpte när jag gick på mellanstadiet. De hade med sig tjocka pärmar med kort, som de bytte sinsemellan på rasterna :)

Hoppas att du får en trevlig fortsatt vecka!
MVH /Erica

Annika said...

Erica:
TACK!!
GUD vad roligt att du tycker det!
Jag blir jätteglad!
Verkligen!!
Visst är det roligt att minnas tillbaka!
Hockeybilder har jag inget minne av, men det kanske killarna hade?
eller så var det ett senare fenomen...
KRAMAR!!!

Erica Pettersson said...

Ja, hockeykorten var det i princip bara killarna som hade.
Jag gick mellanstadiet mellan hösten 1994 och våren 1997, så det var ju lite senare i tid :)
Har det även för att det fanns s.k. hästkort (med ryttarekipage) för tjejer, men det blev inte lika stor hit som hockeybilderna.

MVH /Erica

Taina said...

Those were the days! Guuuuuud så jag kommer ihåg alla dessa grupper och jag tyckte om både ABBA, Sweet, Slade, Baccara, Boney M och....Bay City Rollers!!! Hahahahahaha! Kommer du ihåg DEM då? Skotskrutiga brallor och halsdukar! Jag hade det ett tag. OMG! Baccara såg jag live i Finland på ett ungdomsdisco och det var ju bara föööööööör cooooooolt alltså.

Här skulle jag kunna sitta och älta om alla gamla minnen i TIMMAR men vi får ta det när vi träffas. Snart hoppas jag! Hihi.


Kramar!!!

Annika said...

Erica:
Ja, du är ju ganska så mkt yngre än jag. Hihi!
då hade jag redan hunnit flytta till US och 97 hade jag en ettåring :-)
Kram!

Taina:
Ja, jag minns Bay City Rollers, men inte så att jag var fan av dem eller så.
ROLIGT är det med gamla minnen.
GUD, vi hade dött av lycka om vi hade fått se Baccara!!
Vilken grej!!
Ja, vi får verkligen se till att ses!!
FATTA vad KUL det hade varit!!!
Kramar!!!

Petchie75 said...

Ha ha, Poster har jag aldrig hört talas om, men visst ville man ha en massa planscher på väggarna.
Jag gillade aldrig riktigt Okej, som var poptidningen nr 1 utan upptäckte den engelska tidningen Smash Hits när jag bodde i England och den kunde jag faktiskt hitta på DOmus i Eslöv! På tal om att sätta upp planscher och bilder i sitt rum så har jag en engelsk kompis som TÄCKTE rummet från golv (dock ej golvet som var heltäckningsmatta, SÅ KLART) till tak, och då inklusive taket, med bilder på Kylie Minogue, Madonna och Michael Jackson!! Att jag inte fattade DÅ när jag såg det att han var bög, ha ha ;-) (han kom ut något år senare)
Så kul med dina nostalgi-inlägg Annika!!
Kram

Anna, Fair and True said...

Roligt med ett nostalgiinlägg! Jag vet inte om jag minns Poster - kanske köpte jag den aldrig men jag känner igen framsidan - utan det var nog mer Okej och Frida för mig. Komiskt att ni sa fel och era föräldrar rätt. Numera är det säkert den yngre generationen som rättar den äldre.

Paul Paljett har jag nog aldrig hört talas om! Lite dansbandsstuk på honom!

Vad taskig du är som inte låter Karolina låna dina kläder! ;)

Jenny said...

Åh vad skönt (särskilt en dag som idag ;-)) att jag måste ha varit för ung för Påååster, ha ha. För oss, i början-mitten av 80-talet, var det Okej som gällde (jag tror faktiskt att den fortfarande finns), kanske blev Poster Okej, för det låter som samma sorts tidning exakt! Jag klippte ut alla Motley Crue bilder, och Madonna! Och satte upp på väggen med tandkräm! Jo minsann, det hade vi ju läst någonstans att häftmassa förstörde tapetern och tandkräm var helt ofarligt... Jo men visst ;-)! Det som ingen berättade var att tandkräm lämnar stora typ fuktfläckar istället. Oj vad våra föräldrar vad glada. Not.
Minnen, minnen! Du är verkligen bra på att ta med oss läsare down memory lane! Kram!!

Sporty Spice said...

Hahahahaha! Klart man kommer ihåg Poster. Minns att min bästa kompis var med i en Boy George Look-alike tävling i tidningen och kom trea! =)

Miss Marie said...

Jag känner mig lite lost i det här inlägget, men kul att läsa om! :D

Annika said...

Petra:
jag minns då OKEJ kom, men rdå var jag för stor redan och tror aldrig att jag ens läst ett nummer. Frida kom också "för sent". Jag är för gammal för att ha läst dem.
men jag vet ju att det var de tidningarna som kom sen.
Hela rummet täckt av plancher låter lite too much, OCH taket!! Nä, det fick inte vi. Vi ville nog inte heller.
Nostalgi är roligt!! Jättekul! Så jag blir ju skitglad över att ni gillar mina nostalgiska inlägg.
Kram!!!!

Anna FT:
Ja, jag kan tro att det var Frida och Okej för er tjejer som är sådär en tio år yngre än jag. Jag har aldrig läst dem, men jag vet att de var poppis...OCh kanske ÄR? Finns de kvar?
Ja, jösses vad vi försvenskade allt..
Och mamma och moster rättade hela tiden:
DET heter inte PÅÅÅSSTERR, det heter Poowster...
Pffft...Struntade ju vi i.
Säkert, idag har kiddsen stenkoll på engelskan från späd ålder...
Paul Paljett vet jag knappt vem det är, bara att vi deppade då vi fick honom bland bilderna...HIHI!!
HAHA!!!

Annika said...

Jenny:
JA MÅ HON LEVA; JA MÅ HON LEVA!!
Grattis till dig!!!!
Så du är ngra år yngre än moi. Du har inget minne av POSTER!
OCh jag har inga minnen av Okej. Såg den såklart, men var för gammal för den då den kom.
men det låter exkat lika.
Ja, gissa om taperna blev förstörda.
Stackars fldrar...Fasiken vad snälla de var egentligen. men det är nog jag också :-)
Krmar och GRATTIS!!

Spoerty:
YAY!!!
GUD vad KUL att du MINNS!!!
Äntrligen en frände!!
hey, power till kompisen i Boy George tävlingen!!

Marie:
Ja, jag förstår att ni unga bruttor fattar noll idag :-)
Hihi!!!

alegni said...

nostalgi, annika!
själv älskade jag bay city rollers och jag var den första i stan som hade en kassett med dem. kassetten beställde jag via stockmann i stan (jakobstad) när ingen ännu ens hört talas om bandet. jag hade lärt känna dem genom att lyssna på radio luxembourg! mina väggar var också tapetserade med bilder och affischer på just BCR :)
andra jag gillade var tjejtjusare som shaun cassidy och leif garrett.
those were the days...
kram

Desiree said...

Jorå visst kommer jag ihåg de där filmisarna man köpte i kiosken och sammlade på och bytte med varandra. Tidningen Poster känner jag inte igen men jag minns att man satte upp plancher på väggen med de grupper man gillade. Brukade köpa en musik tidning som hette Okej då jag var ung. Vad kul att du har kontakt med din kompis ännu som du känt sedan ni var 7. Gud vad mycket tokigheter man hade för sig då man var typ fjortis. Ha det gott.

Cecilia/svengland said...

Jag var nog lite mer ett 80-tals barn när det gäller musik, fastän jag är född i början på 70 talet! Jag läste mest Vecko Revyn och OK och brukade köpa nån mysko musik tidning från Tyskland, kommer jag ihåg! Men visst uppträde jag och mina kompisar också stup i kvarten! ;-)

Elisabeth said...

Vilket härligt nostaliginlägg! Precis som Erica hade vi hockeykort/hockeybilder. Det var nog främst killarna som hade sådana, men bland annat jag och några tjejer till var med och bytte hockeybilder. Wayne Gretzkys "kostade" flest andra kort, och olika personer samlade på olika lag. Lite lustigt på något sätt, för de flesta av brydde sig nog inte alls om NHL.

Musik-/tjejtidningar, såsom Okej och Frida, var aldrig min grej. Jag bläddrade igenom sådana ibland, men det var allt. Skulle jag ut och åka tåg eller liknande var det hästtidningar som gällde. Haha, SÅ mycket hästtjej alltså. :D

Saltistjejen said...

Hahahaaaa! UUUUNDERBART!! Vilka lirare det var på den tiden! Vilka kostymer! Scenkläderna nu är ju sååå trista i jämförlese, Fast kasnk snyggare..?!? ;-)
Jag minns inte Poster. är nog lite för ung för det. Men jag minns däremot tidningen "Okej" som jag köpte. Nästan varje nummer. Lösnummer dock, ingen prenumeration. men ojojoj! Man följde sina grupper o artister. Fast för min del var det väl mest Carola Häggkvist och Herreys (jodå jag var ett fan ett tag i typ mellanstadiet) senare Depeche Mode, Rick Astley, Madonna, och alla film- och TV-stjärnor som Tom Cruise i Top Gun och Macahans... haha! Those wre the days!
Jag förstår att du inte vill att K och hennes vänner ska rota bland dina grejer. men jag tror det var vanligare förr att man faktiskt fick det. och gjorde det. Alltså rota bland föräldrarnas saker. Särskilt då kläder som man klädde ut sig i. Vet inte ifall föräldrar förr hade mindre "integritetskänsla" och därmed var mer okej med att barnen lekte med deras saker?? Idag är de flesta nog mer noga med att vissa saker inte får lekas med eller rotas bland.
Stor kram!!

Saltistjejen said...

Måste dock inflika att Paul paljett mins jag! :-)
Inte så mycket vad han egentligen gjorde som bara "konceptet Paul paljett". Sedan skämtade vi ofta om honom när jag vär lite äldre. Mycket som "haha lite Paul Paljett över det där...! ;-)
Hehe, bara artistnamnet är ju såååå roligt! Haha, titta där kommer de tre pepparkaksgubbarna Gary Glitter och Paul Paljett och Grodan Boll... :-D
Hahaha, jag fnissar här på jobbet och vissa tittar udnerligt på mig nu.... ;-)
Kram igen!

Malde said...

Jag måste bara säga att Helena har mycket bra smak! Klart Andy i Sweet var snyggast av alla :-)

Poster köpte man ibland, eller ganska ofta. I min del av rummet såg man knappt tapeten för alla planscher på Sweet, Slade, Queen, Smokie, Kizz, Status Quo med flera. Två av mina kusiner och två kompisar var med i Poster när de kom tvåa i en Kizz-look-alike. Idag gissar de att de kom tvåa för att tidningen inte vågade låta fyra tjejer på 12-14 år träffa Kizz...

Sweet såg jag i Konserthuset i oktober 1974, och när jag gick dit hade jag ingen aning om vilka de var. Efter första accordet var jag totalt såld! Smokie såg jag på Grönan, och jag var också där sommaren 1980 när Bob Marley drog publikrekord. Jag stod ca 5-8 meter från ena stapeln med högtalare :-D

Aaahh, underbart med nostalgi!

Tack, Annika!
Kramar!

Marianne said...

Ja jisses, alla dessa kassettband man spelade in från radion! Och skulle man ha med pratet eller skulle man det inte. Det var olika bud om det där, och jag ville inte ha med pratet.

Fast min musiksmak var lite proggigare än din på den tiden : D 70-tal för mig är mer Doors, Zappa, Led Zeppelin ... Hendrix ska vi bara inte tala om. Jag MÅSTE skaffa lite sån där gammal musik! Kan bara inte komma underfund med iTunes!

KUL att du kör nostalgi!

KRAMAR!

Ulrika said...

Åh herregud vilka minnen du lyckas väcka. Jag var helt galen i Sweet, lyckan var ju när Poster hade en affisch på Mick Tucker NAKEN. Den satte jag upp bakom min sovrumsdörr och trodde inte att mamma skulle se den. Haha! Det fina var ju att man verkligen samlades kring varje nummer, satt och kollade, pratade. Stor sak, liksom. Sedan hade en kvällstidning ett reportage om hur Sweet slog sönder ett hotellrum i Sverige och var fulla och då blev jag så besviken att jag inte gillade dem längre. Präktig man kan vara i den åldern! Jag gillar dom nu, dock... vi spelade Ballroom Blitz i köket i baren häromkvällen på högsta volym. Minns ni att det var lite krig också? Antingen gillade man Sweet eller så gillade man Donny Osmond. Jag gillade Sweet i smyg. De fina flickorna i klassen gillade Osmond.

Humlan said...

Vilka minnen! Jag har sett några av banden, bl a Sweet (kommer inte ihåg när, men jag kan ha varit på samma konsert som Malde), Bay City Rollers såg jag på Grönan. (Och Ike & Tina Turner på Skansen!). Däremot hade jag aldrig idolbilderna på väggen och blev aldrig någon stor fan av ett speciellt band. Men visst minns jag Påååster även om jag inte köpte den själv så var det så många andra som köpte dom (när dom hade rätt bilder naturligtvis!)
Roligt inlägg som väcker massor av minnen! Jag undrar hur många sönderspelade band (inspelade från radion naturligtvis) som man har avverkat egentligen. Jag upptäckte för några år sedan att det finns en lång period på 70-talet när jag inte kan band och låttitlarna men däremot hela texten på låten utantill, typiskt när man spelat in från radion och spelat sönder sina band...

Kramar!!!

Carl Bruder's personalia said...

Annika, jag viste inte att du är så "pre-historic".... ;-)

HeLena said...

Annika!! Det här är jättekul! Som Ulrika skriver, Mick Tucker NÄCK det var grejjer det;) jag hade väl knappt sett en naken man på vykort ens en gång.... Andy Scott var snyggast! SÅ DET SÅ!!:D
Åh, tänk hur vi SÅGADE låtar vi inte gillade, Intermezzo, Arrival mfl. Som om vi skulle ha facit på vad som var rätt;). Ja, stackars dina föräldrar, de fick stå ut med mycket från vår sida... och som vi kunde STÖKA TILL erat rum! Hualigen!
Jättekul inlägg! GILLAR!!
KRAMAR!!

Lotta said...

Hej! Jag har hittat hit via Anna of Sweden och kan inte låta bli att kommentera! Poster var ju tidningen med stort T!!! Hela mitt rum var tapetserat med bilder av Abba, Kiss och andra idoler. En gång var jag faktiskt med själv i Poster (mycket liten bild) när jag vann en tävling och fick träffa Kiss!!! Kanske skulle jag skriva ett inlägg om det på min blogg? Jag har ju bilden kvar ;-)
Hälsningar Lotta

underytanjag said...

Hej
Hört att du är bra på shopping. Nu när maken åker till Orlando undrar jag vad jag ska önska mig. Det gäller att vara väldigt specifik om det ska bli något. Gärna karta till rätt butik om du förstår vad jag menar. Vilka kedjor ska jag googla efter för att hitta nåt snyggt till mig?! Tacksam för alla tips!
Kram

Annika said...

Ingela:
KUL!
BCR gillade jag också, men inte sådär jättemkt, men visst var det bra!
Shaun Cassidy ja, honom minns jag att en kompis storasyster var galen i.
Gud vilka minnen sånt här kan locka fram.
Stora kramar!


Desiree:
Ja, du är lite yngre än jag så jag förstår att det var Okej som gällde för dig också :-)
Filmisar bytte man med varandra, och det är synd att man inte har bilderna kvar. NU kom jag på vad vi kallade dem: POPBILDER!
Ja, jösses vad man hittade PÅ då man var yngre...
Those were the days!!
Kram!!

Cecilia:
Du är lite yngre än jag så det förvånar mig inte att det var OK för dig. VR läste jag också på 80-talet som bara den...
OO, ja...
Måste nog skriva om det.
Tidningar fr Tyskland köpte aldrig jag.
Hihi, kul att minnas tillbaka!!

Annika said...

Elisabeth:
KUL att du gillade inlägget.
Hockeybilder är inget jag minns, men det förvånar mig inte att det fanns såna.
Kanake var det så NHL blev hett i sverige? Hihi!
Den enda hästtidningen jag minns från uppväxten är "Min häst", men visst var det serier?

Saltis:
TACK, kul att du gillade det här!! Nostalgi är det så roligt om ni också gillar allihopa!!
Kan tro att du inte minns Poster.
Men att det var OK för dig. Så dina idoler var carola och herreys, det förstår jag. De verkar ju ha varit många småkidds ;-) idoler då i början-mitten av 80-talet.
Ja, fldrarna var rätt snälla då det gällde att låna grejjer, tom sminket rotade vi i, fniss...
Ja, mY GOD, scenkläerna då var ju KUNG!!!
SÅ roliga och glammiga. Ja, roligare då än idag.
Hihi!
Fast tja...Lady Gaga mfl vet ju vad de gör :-)))
KUL att du satt och gravade högt på jobbet. GILLAR det!!!
KRAMAR!!!!

Malde:
Å, vad kul att du minns!!
Men du hade inte min musiksmak. Alls.
Såg du nedan att Lottas kompis vann den tävlingen och fick träffa Kiss!! COOLT!!
Så ballt.
Sweet gillade inte jag, men det gjorde helena.
Men, ballroom blitz är en jäkligt bra låt tycker jag!! Måste nog leta upp den sen och lyssna på den.
Gillar den.
och du såg dem på Konserthuset. Coolt.
Smokie gillade jag också, iallafall vissa av deras låtar.
KRAMAR!!!

Annika said...

Marianne:
DU var klart proggigare än jag. men jag var i den där "tuggummiåldern" också och fattade inte så mkt bättre :-)
Kassetterna spelades in in absurdum, och NEJ, vi ville absolut INTE ha pratet med. nej, inte!!!! Och programledarna hade fena på att tala sönder låtarna.
Ja, du kan säkerligen hitta ngra av dina låtar på iTunes. Vad är det det som strular då du är på den siten?
Stora kramar!!!


Ulrika:
HIHI, kul att det väckte minnen och att det gillades.
HAHA, hade Poster en bild på Mick Tucker näck? Hade ingen aning om det, komiskt.
Ja, jag har minne av det där när Sweet vandaliserade hotellrum i Sthlm på äkta 70-tals röjband maner...
Tror jag är liiite för ung för Osmonds, men vist gillade vi Donny och Marie...
Absolut!!
Och du, Ballroom Blitz is HELL of a LÅT!!!! Den tänker jag leta upp om en stund och spela med full styrka!!! Men, Sweet var aldrig stora i USA va?
YAY!! Go Ballroom Blitz!!
Kram!!


Humlan:
KUL att du var på samma konsert som malde.
BCR gillade jag också.
jagär säker på att dina fldrar uppskattade att du inte satte upp en massa påååssterrs på väggarna hemma, hehe!!
Ja, kassetter ja...
Om jag fick tag i en kassett från 70-talet som vi spelade in då kan jag nästan lova att jag skulle kunna ordningen på låtarna, vilka som kom efter varandra etc, inklusive visst irriterande prat som man fick med ibland.
Så synd med de banden, alla blev ju förstöra med åren, trasslade in sig i bandspelaren. Urtråkigt.
Kram!

Annika said...

Calle:
Är det du???
KUL att du tittar in så här på bloggen, hihi!!!
Ja, det trodde du inte va?? JAG som ser så ung ut ;-))))))

Helena:
HAHA, och du ser...
JAG har inget minne av just Mick Tucker NÄCK!!! SÅ komiskt. Men det har du!!!
DU gillade Sweet, och jag måste såga att idag är det jag som komemr att leta upp Ballroom Blitz och spela för full styrka. DEN låten är ju för skön, alltså!!!
HIHI, ja nog STÖKADE vi alltid!! JEEEEZ!!!
Men j-gt kul att hade vi.
Jättekul att du gillade inlägget...
Jamen JA:::Vi hatade ARRRRIVAL och intermezzo, och minns du att vi tyclkte dum,dum diddle var skittrist också? HAHAHA!!
Stora kramar till dig gamla vän!!!


Lotta:
Varmt välkommen till min blogg!!
Kul att du hittat hit!
Vad roligt det där med Kiss. Såg du Maldes kommentar ovan?
Hennes kompisar kom TVÅA i smma tävling som du vann!!
Världen är liten!
JA, skriv om det i din blogg. Vilken värstinggrej det måste ha varit för dig!!
Jag ska kolla din blogg!
Välkommen tillbaka!!

Annika said...

Undetytan:
Tack, kul att du hört att jag är bra på shopping :-)
Jadu...
Googla:
Anthropologie,
j crew,
GAP,
Banana Republic,
Nordstrom,
Detta är ställen jag brukar handla på. Och jag tycker att de har mkt snyggt!
Förstår att det inte är lätt för dig att precisera, du får gärna höra av dig om du har fler frågor. Om du har annorlunda smak än jag tex. jag ska absolut försöka hjälpa dig.
KRAM!!!

Suzesan said...

SLADE är så bra och Sweet men Hahahaha Paul Paljett. Han skulle aldrig tagit det namnet. jag minns när vi gick fram när han var Dj och bad honom speloa Habba Habba Zoot Zoot som var sååå inne då att dansa och spexa till. Vi gillade den i vårt gäng. Då säger han att "DEn är ju så UTE" Jag bara stirrade på honom och så sa jag "VAD TROR DU ATT DU ÄR DÅ" Så vände jag på klacken och gick. Vi var ett tiotal ute och partade och vi skrattade men blev sura på honom. Det tog två minuter så här vi ....jag lyssna här

Hahaha.

Härligt inlägg du har. Poster så klart jag minns den men köpte den sällan.

Jag skulle skrivit hos dig imorse men kom inte ut på internet.
Kram
/Susanne

Annika said...

Suz:
OCH nu skattar jag.
Fan vilken skön comeback av DIG till PP!!
LOVE IT!!!
LOVE IT!!
Klassiker!!!

Klart att man minns habba, habba, zuut, zuut..GUD vi gillade den massor också!!!

Härligt!!!

KRAM!!!

Suzesan said...

Hihihi eller hur Palle Paljett han är ju hahaha så UTE. Jäv*a diva!!!!!!*fniss*

The Sweet/Slade kommer till Halmstad i sommar. Till Tylösand, till Solgården. Men jag skall nog inte se dem. Vet inte och sen så kommer det säga swisch i de biljetterna men troligt är att jag åker ner till stranden och sitter utanför högt upp på nån sanddyn. Dricker öl och minns tiderna.

kram
/Susanne