Monday, March 01, 2010

Fredagstemat för mars...

God eftermiddag!

Här är mars månads uppgifter. Alla valda av mars-värdinnan som denna månad heter:
SALTIS!!! YAY!!


5 mars: Morgon

12 mars: Tid

19 mars: Längtan

26 mars: Förändring

Det ska bli kul att bita tag i detta.
Om det finns någon NY som redan nu vill vara med på fredag så kan ni säga till nu så länkas ni upp!
Sen är det bara att deltaga så mycket ni kan framöver.

Nu ska jag uträtta veckans tristaste, det vill säga ÅKA till Safeway och veckohandla. Hujedamig vad tråkigt.

Ha en fin kväll!

9 comments:

Malde said...

Det låter som lite halvsvåra teman... Jag funderar på detta med förändring. Det är ju det jag håller på med, och har hållit på med sedan augusti förra året. Kanske, MEN bara kanske hänger jag på utanför "gänget" på det temat. Om jag kommer ihåg ;-)

Men du... vilken tokskalle som kommenterade hos mig... Det enda hon skrev var "Du kommer att bli tjock". Jag tackar i alla fall MYCKET för ditt stöd.

Det verkar komma i perioder detta, att en hel del kommenterar helt random i det enda syftat att skapa trafik till sin egen blogg. De verkar inte ens tänka på att vända sig till en blogg i samma inriktning som deras egen. Jag börjar tröttna på det. Hur funkar blogspot.com?

Kram!

Annika said...

Malde:
jag såg det på din blogg!
Och jag reagerade på att du hade så många sådana kommentarer idag.
Än så länge har jag sluppit sånt, men det kan komma.
Skittrist. Om jag fick såna skulle jag nog helt sonika ta bort dem.

Färändring ja..där har vi ett bra tema på vikten. det får det nog bli för mig också den dagen.

Klart du kan hoppa på temat, när du vill. det är trevligt, och du får "rätt" sorts trafik på bloggen.

Finns det ngm möjlighet för dig att moderera kommentarerna innan de läggs ut? En del kör ju så. Lite trist för oss som kommenterar, men fullt förståeligt om bloggaren vill undvika spam och annat.

Kram!!

Malde said...

Annika: Jag har en möjlighet att granska kommentarerna innan de publiceras, men det tar emot. Det gör bloggen mindre "levande", tycker jag. Samtidigt så är jag less på dessa tråkiga kommentarer. Jag kan ju också lösenordsskydda bloggen, men dit vill jag ju helst inte komma. Skulle det gå så långt är du självskriven för ett lösenord, alla gånger!

Nu tror jag att jag har kommit på ett knep för att den donnan inte ska kunna kommentera mer på min blogg. Jag har hittat ett ställe där jag kan fylla i ip-adresser till ett ip-adress-filter. Tror jag i alla fall :-)

Desiree said...

Jag tycker att Saltis har valt riktigt bra fredagsteman. Ser fram emot allihop. Ja veckohandla är inget kul och dessutom tar det ju sådan tiiid ofta. Tänk om man hade kunnat få hem alla basvaror som man handlar samma varje vecka hem och sedan bara kunna handla de roligare varorna själv, det vore något.

alegni said...

hos dig kommer det ut blogginlägg i nästan samma takt som snön vräker ner hos oss! det förstnämnda gillar jag, vad jag tycker om det senare vet du sedan länge ;)
mig veterligen är det inga sådana markbekymmer längre i fråga om ikeaetableringen. innan vasabygget påbörjas ska det byggas ett varuhus någonstans inåt landet, så därför får vi nog vänta ett tag till, dessvärre. men den som väntar på något gott...
lycka till med veckohandlingen. jag borde egentligen göra samma sak, men stannar nog hemma hela dagen - det lockar inte alls att gå ut i snön. vägarna är fortfarande oplogade trots att vi fått massor med nysnö det senaste dygnet. jag vill ha barmark NU!
KRAM

Livet enligt Jenny said...

Hej!! Jag hänger gärna med på era fredagstema-äventyr! Verkligen bra fantasi Saltis hade! Hoppas verkligen inte jag råkar ut för drönar som Malde hade fått på sin blogg men jag skall genast ge mig iväg till bloggen och skriva något snällt... :D ÄLSKAR att åka och veckohandla/månadshandla men det kan bero på att jag nyligen tagit med mig sys och vi tar en fika i samband med detta. Först fika och sen får man springa genom butiken för att hinna med innan mobben stormar in hemma.... hahaha :D Men roligt har vi!!
Kramen

Annika said...

Desiree:
DET tycker jag med!
Jättekul!
Jag tror precis jag vet hur vartenda ett ska formuleras :-)
USCH, hatar att handla mat. SÅ skittrist är det...
Men nu är det gjort för den här veckan.
Kram!

Ingela:
Hihi, igår kanske...
Tänk om jag blir en sådan där bloggare som bloggar fyra ggr om dagen, då'ru!!
Nej, det tror jag knappast. Vad finns att säga liksom?
Bra teman Saltis valt. Du vet att du kan hoppa på temat när du vill.
Aha, det var så det var med IKEA. Så det finns hopp iallafall om att det erkligen kommer ett till Vasa. Det blir ett lyft, tror jag. Jättekul för er alla i hela Ö-botten.
Kramar och coola inte av i snön. Jag minns massor med sportlov denna tiden på året då vi var i Närpes och det rädde full vinter. Härligt...
Ja, jag vet at du inte delar min syn...
Hehe..
Stora kramar!!!

Jenny:
Ja, vad KUL!!
Då ska jag länka upp dig på fredag så hoppar du på då!
Jättekul.
Du får absolut rätt trafik till bloggen.
Det är märkligt vilka knäppsiar vissa får på sina bloggar. Men, jag tror att alla drabbas ngn ggn.
Lyckost dig som älskar att handla. I wish!!!
Kramar!!!

Musikanta said...

Jag deltar igen i fredagstemat - jag ska åtminstone försöka hänga med. Men jag står väl kvar fastän jag hoppade av januari, antar jag.
Kram/M

Annika said...

Musikanta:
men du har väl varit med i feb??? Eller är jag helt ute och cyklar nu...
Klart att du står kvar på listan!!!
KRAM!!!!