Saturday, August 11, 2007

The girl is shopping!!!

Just det ja, just DET!!! Den som helt svor sig fri från att någonsin köpa ett par leggings har nu kapitulerat. Fast, ja, egentligen vore något annat otänkbart. Vi pratar ju om Yours Truly här, för alltid intresserad av mode och trender. Klart hon skulle köpa trendriktiga kläder till slut, från Stockholm, the number one trend-city.
Shoppingrunda idag framförallt från Indiska och Åhlens, not all that trendy, but still...Snygga saker har dom iallafall.
Så, vad köpte hon då? Ähum...tre par leggings, tre tunikor och en klänning + en jätte, jättesnygg grå kofta modell lång. Yes, jag kommer att komma tillbaks till Reston som trend-girl number one. Känns fint :-) he, he...
Stockholm trendutbud är lika ljuvligt som alltid, eller jobbigt, om man så vill...Det beror på hur man ser på det hela.

Alla i Stockholm snackar om hur fuktigt och hett det är. En kvällstidning har hettan och fukten som braskande rubrik idag..."90% luftfuktighet i Stockholm".
Ja, alltså det är ju varmt, men så fuktigt???? Jag vet inte, jag kan inte känna fukten. Jag är så "skadad" av somrarna i Washington att jag inte kan känna fukten i Stockholm fast den lär vara enorm. Fast, ok, jag kan faktiskt inte minnas att det var så här varmt när jag var liten och tonåring. Idag har jag tex haft ont i tinningen hela dagen. Vem vet? kanske är det fukten?

Önskar er alla en fin-fin lördagskväll...

-------------------------------------------------------------

As you can tell: the girl's been shopping!
Sure, after being in the trendy city of Stockholm for a while you give in and you start shopping yourself. You just have to, the city does that to you. It is both lovely and a bit scary!!
So, anyway, Yours Truly is now the owner of sevaral tunics and leggings, a cardigan and two dresses.
Looking forward to wear it all in DC this fall :-)))
You bet!!!

Have a good Saturday!!!

13 comments:

Lilla B said...

Kan man få önska lite bilder på inköpen. Lite mannekängande på bloggen, alltså!
Vore kul.

Bloggblad said...

Jag vill också se! Gärna en video!

Jag minns mitt enda besök i USA, Mass. Jag var helt tagen av den fuktiga varma luften. Skulle gå ur bussen och ta lite luft på väg från Bostons flygplats till Auburn där våra familjer bodde.... och vände tvärt och gick in i bussen igen, som plötsligt kändes sval och fräsch...
Men visst är det ovanligt med så fuktig luft här! Det var riktigt klibbigt i går kväll.

Unknown said...

Nej men jag har oxå varit och shoppat i stan idag. Var oxå på Indiska. Ha ha ha, kul att du köpte leggings!!! Skönt som skrutt. Ha det gott. Kram

Elisabeth said...

Oh nej, inte leggings. ;D Här var det också riktigt fuktigt (över 90 %), och jag gillar det verkligen inte. Är ju inte van heller, så det förklarar det väl till viss del. Dessutom har mitt hår en tendens att bli tre meter stort och megalockigt när det är så duktigt ute, haha.

Villa Nian said...

Grattis till inköpen :-)! Jag har oxå leggings men jag använder dom inte mer än under byxorna när jag fryser :-)!

Men här ÄR Fuktigt! himmel jag sitter svettas utan att anstränga mig!

Anonymous said...

Det är fuktigt och varmt, det räcker att jag reser mig upp så svettas jag floder! Känner mig ofräsch innan jag hunnit klä på mig efter dusch. Lilla sonen är så ledsen när jag drar mig undan hans kramar för att jag känner mig vedervärdigt svettig... Men jag får krama honom mer när hösten kommer ;-) Hoppas att han vill kramas då...

Anonymous said...

Haha, jag har också leggings... Men du, Indiska har gått och blivit trendig på senare år, så du valde helt rätt butik.

Humlan said...

Hihi, man ska aldrig säga aldrig... Jag kan nog tycka att leggings är praktiskt och skönt (när det är liite svalare), men inte tycker jag att det är snyggt.

Fukten känns som duggregn mot mitt ansikte. Man ska nog vara väldigt van vid fuktiga somrar, för att inte känna av detta.

Tankevågor said...

Fniss....var också på stan i går (lördags) och Rosvik och jag vi pratade just om att du dissade det där med leggings när vi var på Indiska. :-)

Anonymous said...

Leggings kan vara snyggt beroende på vad andra kläder de används till. Och så måste man vara åtminstone lite slank. Inte rund som en korv, som jag.

Annika said...

LillaB:
Hohaha...Jag har gått upp tre kilo under sommarens ät o drickfest som varat i 7 veckor. Här blir inget mannekängande...Inte förrän jag gått ner lite :-))

Bloggblad:
glöm video...Aint gonna happen ;-)
Mern kanske plåtar jag allt när jag kommer tillbaks till US igen.
Och ja, jag tycker också det är varmt o kvavt idag...Riktigt kvavt. Lite otäckt...
Fast nej, som på US östkust är det ännu inte.

Rosvik:
Japp, Indiska it is! Jag shoppade loss där, fniss.
Snart går ja också i leggings ;-)
Kram!

Elisabeth:
INTE trevligt i fukten. Tycker att jag känt av den enormt idag. Otäckt.
Och jo, nu är det leggings som gäller :-)

Tina:
Idag (söndag) tycker jag att det varit väldigt otrevligt ute, väldigt fuktigt och väldigt varmt...Pust. Har varit i Hammarby Sjöstad (UNDERBART!!!) och svettats järnet.

Malde:
Håller med! idag har det varit lätt vidrigt. Fast ändå "light" om man jämför med vad jag har framför mig snart. Men man är ju mer förberedd där med AC i hem och hus. Saknar AC här idag.

Petra:
jag tycker Indiska är en "hit or miss" affär. Ibland har dom massor med snyggt ,som nu. Ibland ingenting. men oftast har dom nog faktiskt väldigt snygga grejjer...
Glad över mina inköp.

Humlan:
vem vet? framåt hösten kommer du kanske också att trava norr mälarstrand med ett par leggings...

Visst är det varmt! Håller absolut med!! Fukten känner JAG av idag!
Men den är som en "light dag" i Aug i DC...Pust!!

Londongirl:
Fniss...JOTACK jag minns att jag dissade det totalt när vi sågs, ha ha!!! Fasiken, jag får sluta dissa kläder och skor eftersom jag ändå bara faller efter ett tag...Som med foppa-dojjorna. No more to say about that one, he, he...

Matilda:
ABSOLUT!! Det beror helt och hållet på vad man har till. Har sett ngra riktiga missar den här sommaren.

JaCal said...

Haha - sitter och fnissar! Där ser man! Ser fram emot fina bilder på damen med senaste modet. Jag hann knappt shoppa något till mig själv - tiden rann iväg på slutet. Ska en sväng i oktober också - då får det bli lite höstkläder.

Annika said...

Jacal:
Höstkläder är roligast att köpa, snyggast.
Jag får visa upp kläderna när jag kommer tillbaks till US.
Visst rinner tiden iväg!!!! Inte klokt!! Ska in till stan idag igen, och sen är det ju dags att packa ihop, buhu!!