Wednesday, May 09, 2007

Det här är jättekul!

Igår när jag besökte två bloggar i Sverige, Mie och Panter, hade dom bägge två det här testet på sina bloggar...
SÅ, jag tänkte att jag också skulle göra mitt eget test och lägga ut.
Här är resultatet:
Prova ni också! Sen kan ni tala om för mig i era kommentarer vad ni alla fick för resultat! Eller. så kan ni lägga ut på egen blogg! Hojta till så kommer jag genast och tittar! Här är länken!!! Imagini.net/friends

----------------------------------------------------------

Nu kan inte jag heller se några bilder på min egen blogg av gårdagens promenad. Jag förstår verkligen inte vad det beror på. Gör någon av er? Varför? Det känns så trist när man tar sig tid och lägger upp en massa bilder bara för att sedan se vita rutor istället. Urtrist. Om inte bilderna kommer tillbaka snart kommer jag att ta bort hela inlägget, annars ligger dem osynliga bilderna bara och tar plats på min blogger-account. Urtrist!

Mulet här idag...ska iväg och handla lite istället för powerwalk. Och sen kommer en kille hit och ska fixa en något som är trasigt på vår AC. Dyrt som krut blir det, och det är alltid deppigt.

Ha en fin onsdag!

27 comments:

Anonymous said...

Har du försökt stoppa in bilderna igen? Det SKA funka. Måste.

Annika said...

Alltså, menar du att jag ska göra om det? Eller enkelt klippa och klistra in det i en ny ruta? Orkar inte lägga upp bilderna igen. Det tog en timme första ggn...

Humlan said...

Det borde ju inte vara för många bilder, då skulle de väl inte synas någongång, jag ser dom inte nu, men jag såg dom ju i går..

JaCal said...

Kul!! Var också tvungen att göra - vilka vackra foton man fick välja på!

Ser fortfarande inga bilder heller. Vi får lära oss hur vi kan använda flickr eller Picasa och lägga bilder den vägen istället - måste forska i det... Det nog går fortare för uppladdningen i alla fall. Tänkte ju ta massor med bilder från Stockholm i sommar bland annat - och det tar på tog för lång tid att använda blogger att lägga upp (dessutom kommer ju alltid den senast uppladdade bilden längst upp så man måste dessutom hålla på att flytta runt dem).

Fia said...

Det var en kul liten test! Jag fick reda pa att jag har en udda konstsmak och att jag gillar precision i mitt arbete. What a surprise!

SweFlo said...

Gjorde just min, intressant!

Desiree said...

Gillade verkligen testet. Jag var tydligen en dreamer och en riktig livsnjutare. Stämmer nog en hel del. Jag kan inte heller se dina bilder längre tyvärr. Hoppas de kommer tillbaka. Det är vekligen massor med jobb när man lägger in många bilder.

Annika said...

Humlan:
Jag vet. Jag såg dem hela dagen igår, och många med mig. idag, puts väck! Fattar inte...ska kanske prova att klippa o klistra in dem i ett nytt inlägg.
trist. Det tar en sådan herrans tid att ladda ner bilder, och sen ska dom flyttas så att dom kommer i rätt ordning också!!! Pyssel...

Jacal:
Du är min bloggexpert!!! Du har hjälpt mig med så mkt vad gäller bloggen! Ja, flickr kanske är bra? Det är bara det att jag sällen går in på folks "flickrar", tycker det verkar bökigt. Men det kanske det inte är? Det är ju roligt att kunna illustrera bloggen med bilder. Känns mer levande då...Vill jag ju kunna fortsätta med...
KUL att du gillade testet! Tyckte det var suveränt kul!

Fia:
I am not surprised at your reslults. At all :-)

Sweflo:
Jag kommer och kollar!!!

Desiree:
Visst var det ett kul test!!! Mer sånt skulle jag vilja ha!

Ett herrans bök när man ska lägga upp bilder, och sen ska blogger strula till råga på eländet. Tycker Bloggers Help desk är urdålig också...Där har jag aldrig fått ngt vettigt svar.

Anonymous said...

Det där testet var kul! *vill också* Jag gjorde det och försökte lägga upp. Men lyckas inte få inte det... Hur gjorde du? Kopierade widget-texten och bara klistrade in i ett inlägg?

Annika said...

Anne:
Visst var det trevligt!
Exakt, jag kopierade html texten och lade in det i ett nytt inlägg. HOPPAS du lyckas!!! jag kommer strax och kollar!!! :-)))

Anonymous said...

jag gjorde också testet, men wordpress tillåter inte javascript så kan inte lägga inn det i min blogg :( fast länkade till mitt resultat iallafall :)

Tyvärr syns inte bilderna nedanför ännu... synd det - jag ville ju se! :(

Annika said...

Linn:
SYND!!! Kommer och kollar på ditt resultat!
Det förklarar varför inte Anne lyckades...

Anonymous said...

kul test du hade hittat :) hej från crue Annika
www.motleycrue.blogg.se

Annika said...

Annika:
Dig har jag inte sett här förr! Välkommen!! Kommer och spanar in din blogg!

Anonymous said...

Ska testa testet om ett tag! Tänkte bara berätta att jag tog ditt råd och fotograferade när jag satt i köer idag! Resultat på min blogg :-).

Anonymous said...

hej igen kul att du gillade mina bilder ! jag bor en bit utanför umeå :) välkommen tbx till min blogg ,jag e usa freak så ja kommer tbx till dej oxå ha de bra mvh Annika

www.motleycrue.blogg.se

Annika said...

Tina:
KUL!!! I'm on my way!!!

Annika:
Vad kul!!! Jag kommer definitivt tillbaka!!! :-)
Kul att du gillar USA!

Monica said...

Den var kul..och stämde ganska fint tycker jag. Gillar livet i full fart, äventyr, friluftsaktiviteter...japp, det är jag det!

Bloggblad said...

När jag la upp bilder via flickr försvann de med tiden, så förra sommarens bilder har det försvunnit av i min blogg. (Fast vem tittar där?)

Annika said...

Monica:
KUL!! Jag tyckte också att det delvis stämde. Kul litet test var det att ta iallafall!

Bloggblad:
Flickr är rená rama grekiskan för mig. Men ja kanske värt att titta in på? Låter ju inget kul om bilderna försvinner...(Fast, ja, du har rätt, vem kollar in förra sommarens blogg?)

Anne-Marie said...

Jag var en Dreamer och det kan nog stämma rätt så bra. Får se om jag kan få in det i min blogg eller inte.

Jill Wegerup said...

Jag är ttydligen mer komplicred än jag trodde...

Millan said...

Ooo det var ett roligt test som jag givetvis var tvungen att gora. Jag la ut 'resultatet' pa bloggen. Vissa saker stamde valdigt val, andra mindre val. Tex stod det att jag tycker om att leva livet i ett lugnare tempo an de flesta - *skrattar* jag onskar att det vore sannt. Ben skulle knappast halla med!
Synd att bilderna inte kom fram fran din powerwalk. Jag var jatte nyfiken. Men jag tittade pa bilderna fran din hostpromenad och det ser ut som om ni bor himla fint!

Annika said...

A-M:
Du bör få in det lätt på din på din blogg!
Jag ska snart komma och se om du lyckades ;-)

Jill:
Surprise!!! Man kanske lär sig ngt nytt om sig själv :-)

Annika said...

Millan:
Visst var det ett roligt test. Ska kolla hos dig!
Ja, bilderna är ett MYSTERIUM!!! Jag kan alltid prova att lägga ut dem igen...Klippa och klistra. ORKAR inte böka med att lägga upp dom igen...Men cut and paste kanske, kanske funkar?

Anonymous said...

hum hum, jag var sofisticat, escape artist, new wave puritan(måste kolla upp vad det innebär, hmm) och touchy feely, hmm, igen...

Annika said...

Leopardia:
Hmmmmm....just det...Kolla du ;-)
Nä, jag tyckte väl inte det passade sådär in på mig heller...