Thursday, October 19, 2006

Idag...

...är det alldeles grått och dimmigt här i DC-området. Man får en känsla av att vi är insvepta i grå bomull, ganska mysigt faktiskt. Varmt är det, nu klockan 9.25 är det 18 grader. Nej, jag är inte ute och går. Jag känner att jag måste ligga lite lågt med träningen tills jag känner mig helt frisk. Kan dock meddela att jag verkligen skulle VILJA gå ut och gå i detta väder. Det drar rikigt i mig. Jag hatar att inte kunna komma iväg på mina dagliga promenader, det känns rent psykiskt OCH fysiskt. Ja, fysiskt även i midejomfånget. Usch, nu börjar en svår tid. Nu på söndag får jag Sverige besök och det besöket stannar i två veckor! SÅÅÅ kul! Men å vad mycket extra onyttig mat man kommer att vräka i sig under det besöket. Vin kommer vi också att dricka, såklart.
Halloween inträffar tisdagen den 31 oktober och Halloween betyder GODIS i stora lass. Jag är svag för godis naturligtvis, även för amerikanskt dito. Hur svårt är det inte att MOTSTÅ alla "bite size" av "Twix", "Kit-Kat", "Milky way" och "Reeses peanut butter cups". Det värsta är att man har godis liggande hemma i flera veckor efter Halloween. Nej, det måste bli ett slut på okynnesätandet. Jag har ingen lust att få mer muffin-top över mina jeans än vad jag redan har. Efter Halloween kommer Thanksgiving som är en ÄTHELG av rang! Ja, och sen, sen är det ju jul. Nothing more needs to be said about that one...
Nej, nu ska jag äta frukost---två knäckemackor med ruccola och skinka och en kopp te...Ciao bellas!


Ungefär så här ser det ut idag...Bilden är tagen från mitt sovrumsfönster någon gång under hösten 05. Utsikten är över golfbanan.

2 comments:

Lilla B said...

Ta det lagom lugnt så frisknar du till fort. Träna hinner du säkert göra sedan. Tycker att det låter riktigt behagligt med dimma och hyfsat många varmgrader.

Annika said...

LillaB: Jo, jag tar det lugnt. Ganska skönt. skön dag idag, dimmig och grå, men varm, 20 grader...