Saturday, March 26, 2011

Världens godaste choklad och fredagstemat i april.





Häromveckan fick jag en chokladask av min goda vän Lotta här i Reston, jag blev så glad. Chokladasken med världens godaste choklad. Godiva slår allt. Det är en ren njutning att äta av den chokladen, mmm...

Fredagstemat i april står Nilla för.
Det är dessa ämnen som gäller!

1/4 Hur långt har våren kommit hos dig?
Vi hade visserligen vårtecken i april-09, men nu vill jag se dagsfärska bilder från 2011 :-)

8/4 När jag cyklar
Brukar du cykla, hur ser din cykel ut och så vidare om cykling.

15/4 I min trädgård
Hur ser det ut i trädgården, vilka växter finns där och har du något på gång för i år. (alternativt på balkongen, eller skriv om din drömträdgård.)

22/4 Påskpyssel och pynt.
Glad Påsk! Vad har du pyntat med, hur har du dukat, vad äter ni? t ex.

29/4 På grillen
Dags för grillning! När och vad brukar ni grilla? Recepttips.

18 comments:

Pettas said...

Njut av goda Godiva! Här skiner solen, det är rätt kallt och blåsigt men skönt om man har tjockt med kläder på sig.

Finfin lördag önskas
Kramar!

maisoui said...

Goody, då lägger jag ut aprils teman hos mig också.

Choklad va gott... mmmmm

Klixofax(penguin luvr) said...

Karin:
O, det gör jag så här på lördagen!!
kallt här med, inget DC för oss idag.
KRAMAR!!

Maisoui:
Gör så.
Ja, på lördagen äter jag choklad.
MUMS!!
Kram!

Elisabeth said...

Chokladbitarna ser dessutom så fina ut, nästan som små konstverk vissa av dem.

Klixofax(penguin luvr) said...

Elisabeth:
Ja, de är så fina, och lika goda är de!! Mmmm...

Lotta said...

Vilken tur att jag har choklad hemma då efter dem här bilderna. Jag är också såld på Godiva ;)

Fina show & tell teman i april!

Annika said...

Lotta:
Godiva är verkligen outstanding!!
Vill du vara med på temat i april?
Kram!

magdalena said...

Godiva är mums. Fick en sådan chokladask av min svärfar när vi gift oss. Jag var inne i en av deras butiker vid ett av mina första besök här i US och tänkte fota läckerheterna. Men det var fotoförbud där. Hur får man komma med i era fredagsteman? Kram

Desiree said...

Godiva är så himla god! Det är riktigt god kvalitets choklad. Roligt att se vilka teman det blir för april. Jag får se hur mycket jag hinner vara med eftersom vi är borta nästan hela april. Jag får fundera på om jag ska skippa april eller inte. Ha en fin fortsättning på helgen.

Nilla said...

Mmmm... ser gott ut! :-)

Katarina said...

Jag håller med godiva är verkligen en god chocklad! Njut, njut,,

Kram

Annika said...

Magdalena:
JAHA, så fotoförbud råer inne på Godivabutikerna. DÄR ser man!!
Ja, iaf är den chokladen gudomligt god!
Helt i en klass för sig.
Temat! VILL du vara med? Det är bara att hänga på. Ska jag länka upp dig på fredag?
KRAM!!

Desiree:
Godiva är så otroligt god!
Det bästa jag vet.
Jo, jag kan förstår att det kanske inte är ngn större mening för dig att vara med i april då du är HÄR!!!
KRAM!!

Nilla:
SÅ himla gott!!
Kram!

Annika said...

Katta:
Den godaste av dem alla!
NU är den dock ett minne blott. Puts väck!!
Kram!!

brysselkakan said...

Du och din choklad ;-)
För er som tror att Godiva är belgiskt så, jo så var det men Godiva såldes 1967 till konservjätten Campbells. Som såldes vidare under 2008 till det turkiska företaget Yildiz Holding A.S. Godiva grundades i Bryssel 1926.
Så ni vet!

Annika said...

Brysselkakan:
Ja, jag o min choklad ;-)
TACK för infon. Jag trodde absolut det var äkta made in belgium som gällde där.
Världens godaste ÄR det iaf :-)
Hittills. Until I am proven otherwise...
:-)

brysselkakan said...

Jo, jag vet! Själv är jag såld på Galler men den tror jag bara finns här dock. Supergod och inte så där ruskigt dyr heller ;-)

magdalena said...

Jaaaaa, jag vill vara med. Kram

Annika said...

Brysselkakan:
ÅÅÅ, den skulle jag vilja smaka...
KAN tro att den ÄR GOD!!
Mums!

Magdalena.
Gjutet. Från fredag är DU med :-)