Monday, October 15, 2007

EFIT

Igår var det EFIT dag igen. Det är kul med EFIT, men jag måste ändå påpeka hur otroligt snabbt timmarna går när man ska (måste) plåta något en gång i timmen. Känns som en ganska oinspirerande EFIT denna gång...Bättre nästa gång, PROMISE!!!


Runt 9:00...Nä, vi hade inte vunnit lotto denna gången heller...Inte en siffra rätt, as a matter of fact...


Runt 10:00: spel som ska bäras ner till källaren. Allt som ska ner eller upp samlas i trapporna tills någon snäll person bär iväg med prylarna till dess rätta ställen...


Runt 11:00. Peter sitter i bilen och väntar på sina flickor. Vi ska på utfykt till...


Före 12:00...Cox Farm i Centreville, ännu en förort till DC. Detta är den bästa höst/pumpa festivalen i hela norra Virginia! Jättestor och väldigt trevlig och påkostad...


Runt 13:00 tog vi en tur på hölasset efter traktorn! Jättefin bana full av överraskande moment...


Runt 13:30 stod vi kö, jäääättelåång, för att få oss lite lunch...


Runt 14:30...Karolina väljer ut pumpor som vi ska ta med oss hem, för nu är vi på hemväg.


Runt 16:00. Jag jobbade lite på trädgårdsplätten.


Runt 18:00...I soffhörnet sitter jag gärna uppkrupen, speciellt nu när det är kallare ute. Huset kyls ut så fort det blir minsta kyla ute, men Peter och jag vill inte sätta på värmen ännu, så då får jag krypa ihop under en filt istället.


Runt 20:00
Diskmaskinen går igång eftger middagen.Runt 21:00.
Och här bärs en tvättkorg upp från källaren till vprt sovrum på tredje våningen. Ett herrans springande i trappor...
Vid 22:30 la jag mig...Och sen var det inga fler bilder DEN dagen...

Ha en bra måndag!!!

24 comments:

LindaLotta said...

Vilket härligt väder ni verkar ha!
Faktum är att här i Skåne visar sig hösten också från sin bästa sida :)

Jag måste ha någon som påminner mig om EFIT, har glömt det flera gånger nu :(

Härlig söndag, förutom tvätten då kanske...

Panter said...

Håller med Lindalotta, riktigt härlig söndag. Det där springet i trapporna känner jag igen och att det ligger grejer där för transport upp eller ner. Somligt kan ligga länge...

Saltistjejen said...

Jag tycker ni vekar haft en jätteskön söndag! Lite hemmapyssel och en rolig utflykt. Precis så som en bra söndag ska vara! Härtligt!

Mie, Absolut Guldkant said...

Duktigt jobbat! Det är kul att följa med dig under en dag. Borde kanske försöka med det ngn gång;)
Kram!

Elisabeth said...

Vad skojigt med pumpafestival! I Österrike var också "pumpatiden" viktig; det var specialerbjudande i affärerna och "pumpabaserad mat" i caféet på universitetet. Lite speciellt, i alla fall jämfört med Sverige.

Lollo said...

Det var ju en super EFIT-dag. Inte alls oinspirerande, som du skriver! :-) Ser kul ut (även om det var några måsten oxå).
Själv har jag inte kommit mig att få gjort någon EFIT-dag på ett tag. Tycker annars det är kul. Men visst går tiden fort, som du säger!? Samtidigt som man ju ser efteråt hur otroligt mycket man faktiskt hinner med på en dag!

londongirl said...

Jätteroligt att se din/er dag! Känner igen det där med saker som hamnar i trappan. Det är alltid nåt här också som ligger så.

Ser ut som en mycket trevlig dag bland pumporna....OCH jag såg nog att man kunde få Starbucks kaffe där i lunchståndet!!! Avis? Vadååå jag?
;-)

Det där med EFIT verkar så roligt men jag har aldrig fattat hur man vet när nästa dag är? Var står det? Kanske ska hoppa på nästa gång, när det nu är?

KRAM

Petra H said...

Jag tycker inte heller att det verkade vara en oinspirerad EFIT-dag, talande bilder från din söndag!
Själv är jag nu äntligen hemma i Skåne igen, landade kl 03, 5 timmar försenad! Men det var en härlig höst-söndag i Bryssel först.

Annika said...

Lindalotta:
Jo, vädret ja...Jag har ju klagat en del över värmen och solen på sistone. Skulle gärna ta lite kallare väder nu! Gärna regn också...
Jag VET´det är jättelätt att glömma EFIT...
Hoppas du har en bra dag!!

Panter:
VISST kan det...Somligt kan ligga i flera veckor, känns det som :-)
Och springet i trappor...Bra motion blir det...

saltis:
Det är skönt att komma ut på en utflykt när söndagen anländer. Tycker söndagar oftast är SÅ tråkiga. Jag har söndagsångest fast jag inte jobbar...Helt sjukt, men så är det...

Annika said...

Mie:
Ja, försök!! Jag tycker det är jättekul att kolla in andras EFIT. Verkligen en rolig grej. Du får skriva upp dig på deras hemsida så du kan vara med!!
Kram!

Elisabeth:
Pumpor hör hösten till!! Likadant i Österrike alltså! Jag tycker mkt om pumpkin pie som äts med vispgrädde. Smakar lite som pepparkaka.

Lollo:
I november vill jag se EFIT fr Grönland, ok ;-))
Bra att du inte tyckte dagen var oinspirerande. Det var nog jag som kände mig oinspirerad när jag knäppte bilderna.

Londongirl:
L, kolla länken i mitt inlägg och anmäl dig där! Nästa ggn borde vara ngn ggn i nov. VORE ju jättekul att se en efit dag hos dig!!!
Starbucks ja, det hade dom :-) Drack inget kaffe igår.
Du har rätt, det är bra för en själv att se vad man får gjort under en dag...
Kram!!

Anne said...

Det är nåt speciellt med bilder, det tillför mycket. Det borde vara EFIT oftare, roligt se vardagsbilder i kombination med text. Häftig pumpafestival förresten, tycker ni så ofta gör en massa kul. Antingen är det väldigt mycket jippon och happenings i Virginia eller så är ni bra på att hitta saker som händer. Kanske jag borde börja läsa lokaltidningen lite bättre...
Förresten, det där med att det blir mycket spring i trappor håller jag helt med om. Man får se det som lite gratis, extra träning...
Ha en bra måndag!

Annika said...

Anne:
jamen HJÄLP!! Du och M är väl duktiga om några på att komma ut på helgerna på olika utfärder! Ni hittar ju alltid på en massa KUL!!! Vi försöker hitta på ngt kul varje helg också. Nu på hösten är det ju mkt på G! Och det är kul.
Vet att du sa på din blogg, eller i ngns kommentar, att du också ville åka ut på en pumpa-farm...GÖR det!!! Jag såg flera par utan barn igår. Det är himla mysigt att bara strosa omkring, kanske köpa ngt, äta lite lunch åka hölass!!
Ha det så jättebra, Anne!!!!!

Desiree said...

Kul att få se din EFIT. Hos oss blir det också en del spring i trappor. Jag brukar också lägga saker i trappen som jag ska ta sedan då jag går upp. Maken brukar aldrig se dessa saker så det blir alltid jag som får bära upp det som ligger i trappen. Kul att ni var på pumpfarm. Vi var också på en pumpkin patch i helgen. Jag tyckte jättemycket om det.

Hannele said...

Pumpor är stora och tunga, blir onödigt dyrt här..

Annika said...

Desiree:
Ja, man får se trappspringet som gratis motion...
VAD kul att du också gillade att åka ut till the pumpkin patch. Det är faktiskt en av mina favorit resmål under hösten!!

Hannele:
Jag förstår att pumpor verkligen är onödigt dyra därhemma.

Tina said...

Vardagsbilder är kul :-)! Kul att dela din vardag :-)....min söndag hade inte varit så där spännande.... :-)

Pernilla said...

Ser ut som en härlig söndag tycker jag. Härliga bilder. Ni ser ut att ha fint väder fortfarande..guuuud va avis jag är :) Här har vi iof ganska varmt just nu, MEN snön har varit här och hälsat på!!!!!
Kram

Millan said...

Vilka harliga bilder ifran pumpafestivalen! Och vilket harligt vader ni verkar ha.
Vi har for ovrigt gett upp nu och satt pa varmen. Men eftersom vadret ar sa underligt innebar det att det ar for varmt i huset varannan dag.. jaja sa kan det bli!

david santos said...

Helo, Annika!
Beautiful photos, thank you.
have a good day

nika said...

Hejsan

Vad härligt att se att ni också samlar saker i trappan. Ibland är trappan ner till källaren full på varenda trappsteg. I helgen sa maken efter en blick ner..."jag tror jag ser ett ledigt trappsteg, vi kan nog stuva någonting där också"

Ha en bra dag

Annika said...

Tina:
Jag kände mig ändå rätt oinspirerad i söndags, men spm ngn sa, man ser att man får rätt mkt gjort under en dag...

Pernilla:
Vädret ja...Nog är det varmt alltid, och det ska tydligen bli uppåt 28 grader idag igen. Känns inte jättekul. Tror att alla är redo för kyla och höst nu.
Du tror mig väl inte när jag säger att jag är avis på dig!! Kram!

Millan:
Jo, jag vet...man står ju inte ut efter ett tag med kylan...DÅ måste värmen på. Husen i England kanske kyls ner lika lätt som husen här? Kan nästan föreställa mig det...

David:
Welcome. Thank you!

Nika:
Det kan du ta och skriva upp, fniss. Ibland känns det som om man får kyssa sig fram mellan trappstegen.
Precis, jag skriver under på din makes ord. Konstigt att prylarna ligger så länge och väntar också, tycker du inte :-))
Ha det så gott!!

Millan said...

Ja husen har blir valdigt kalla, fort! De ar val inte direkt isolerade speciellt bra och det faktum att de ar gamla som gatan dessutom hjalper val inte till..

Annika said...

Millan:
Här är inte husen gamla som gatan, åtminstone inte där jag bor...30 år, men ändå SÅ dåligt isolerade...
trist...

Jennie Skoglund said...

Så kul att se fotodokumentation över en dag!!!! Superkul ide!

Tittar in lite då och då till din blogg! Har bott själv i USA (Californien och North Carolina) och det är mysigt att läsa hur ni alla "utlandssvenskar" har det och minnas tillbaka själv!!

Ha det så bra!