Monday, March 19, 2007

SÅ ska det låta!

Eftersom det Easy does It som gäller idag så slängde jag mig ner på soffan med min kära dator efter det att jag bäddat rent i två sängar. Ja, jag röjde upp i gästrummet också som har fått agera sjukrum den här veckan. Ganska SVETTIGT faktiskt, pust. Iallafall, slängde mig alltså ner på soffan med datorn som sällskap. Klick-klick-klickade mig fram till svt.se och sen klick---Så ska det låta!!!
Jag gillar det programmet så mycket! Fredagens program var ju jättebra! Go Linda Bengtzing! Vad BRA hon är. Hon verkade inte kunna sitta still, for som en liten studsboll på bänken. Klart kul att se!
Jag var lite impad av Niklas Andersson också! Fin röst!!
Jag och min kompis Anette hemma i Sverige brukar titta på "så ska det låta" tillsammans. Ja, hon tittar när det går på fredagkvällen och jag tittar när jag har tid, på datorn. Sedan hissar vi och dissar vi programmet. Jättekul! Fast, nu har Anette visst börjat lessna på programmet! Nej, Anette! Kom igen. Vi måste se säsongen ut!
Jag gillar Peter Settman som programledare---jättemycket!!!


Peter Settman

14 comments:

londongirl said...

Det här missar vi aldrig här hemma på fredagkvällen! Det är så kul att komma på låtarna också. Gillar också Peter Settman, han bjussar verkligen på sig själv. :)

Annika said...

Londongirl:
Ett mycket trevligt program! Jag tycker alltid det är lika kul att titta på det. Peter Settman är så bra! Ser redan fram emot nästa program!

Anette said...

Jag kanske bara har en tillfällig formsvacka vad det gäller det programmet :-)
Jag tycker oxå Peter Settman är bra som programledare o visst var Niklas så gullig!!!!
Linda Bengzing var ju överlägsen.
Jag lovar Annika - jag ger INTE upp! :-)

Desiree said...

Japp, så ska det låta är ett trevligt program. Tittar också gärna på det.

Annika said...

Anette:
Det är bra!!! Vi fortsätter säsongen ut! ja, nog måste man beundra Bengzing! Wow, wow, wow!!!

Annika said...

Desiree:
Verkligt bra!!! Älskar Svt.se. Tänk vad underbart att vi kan se allt svt sänder!!

jill said...

Älskar programmet men har kommit att välja Let´s dance de senaste fredagarna.

LindaLotta said...

Fredagskvällar är heliga, då är det total avkoppling i soffan framför tv:n efter en arbetsvecka. Om höstarna är det "på Spåret" som gäller och om vårarna är det "Så ska det låta".
Jag måste medge att jag var ganska(mycket) skeptisk till Peter Settman som programledare, men han har överbevisat mig, jag tycker att han är jättebra!

JaCal said...

Ja, gillade att titta när jag var hemma - måste bara hitta en bra rutin för att titta på allt jag vill se härifrån. Kul att ni ser tillsammans - min mamma brukade lösa melodikrysset från Afrika med mormor i Hälsingland - the wonders of internet.

Annika said...

Jill:
Svårt val det där. Det hör jag...jag skulle också ha svårt att välja.


Lindalotta:
Jag tycker också om På spåret. I början tyckte jag Peter Settman kunde vara lite jobbig. Nu tycker jag att han är jätte, jättebra!!!

Jacal:
Jo, det gäller att få in en rutin. Just nu är "Så ska det låta" det enda program jag följer på svt.se. Men där finns ju så mkt bra att se. Vad trevligt att din mamma och mormor fyllde melodikrysset ihop. Du och din mamma kanske kan ta upp traditionen nu? Visst, the wonders of internet...Gotta LOVE it!!!

Anne-Marie said...

Jag tittade på "Så ska det låta" när jag bodde i Sverige. Visst var det väl Peter Harryson som ledde det för några år sedan (rätt många år sedan)? Jag hoppas verkligen att jag får bredband eller annan snabb internetuppkoppling när jag flyttar eftersom jag blir mer och mer avundsjuk på alla som kan se sådant som jag inte kan se med min modemuppkoppling.

Annika said...

Anne-Marie:
Visst var det Peter Harryson! Absolut. Han var också jättebra!!
Ja, jag önskar dig verkligen en snabb bredbandsuppkoppling då du flyttar till Mt Shasta.

leopardia said...

jag får inte riktigt erkänna att jag gillar så ska det låta, för då drabbas mina kompisar av någon form av knepiga rysningar och förvridna ansiktsuttryck. vet inte riktigt vad det är med dem?
ha det så härligt i våren.

Annika said...

Leopardia:
Nej, inte vet jag vad det kan vara med dom heller??? Du får gilla programmet i djupaste hemlighet ¨;-))