Friday, March 16, 2007

No more sjukdomssnack!


Fredagen grydde regnig och grå över Reston. Den här veckan har ju vädret visat sig från alla möjliga sidor. När vi var som sjukast var det 24 grader ute. Och nej, den värmen kunde vi ju inte njuta av precis. Typiskt!
Idag 7 grader.
Vi är på bättringsvägen, men Karolina är hemma från skolan idag också.
Igår såg vi en bra film som vi lånade av en granne. Filmen, The Holiday, kan jag verkligen rekommendera. Riktigt gullig chic-flick! Kate Winslet, alltid lika bra, Jude Law, ja vad kan jag säga; alltid lika SNYGG, Cameron Diaz, alltid lika läcker och sist men inte minst, Jack Black, alltid lika...hmmmm...BRA!!
Mysiga miljöer från England, och storslagna vyer från Los Angeles. Filmen handlar om två kvinnor som byter hus med varandra över julen. Bägge två flyr sina respektive länder pga brustna hjärtan. Men, ja, naturligtivs finns det nya män på andra sidan Atlanten också. Se filmen!!! Kura ihop er i soffan, tänd ett ljus och poppa pop-corn och njut! Min tioåring tyckte också om filmen.
Som sagt var, idag är det en dag som är som gjord för att ligga på soffan och se en dvd-film. Med eller utan sjukdom i kroppen. Frågan är bara vad vi ska titta på idag? Får väl bli någon oldie, but goldie...Nu önskar jag er alla en Happy Friday!!!

17 comments:

Fia said...

Åhhh, vad glad jag blir att höra att ni mår lite bättre! Om det är samma elände som jag hade för några veckor sedan kommer ni att vara lite matta ett par dagar till.
Så ta det lugnt i helgen och må bättre och bättre...KRAM!!

Anne-Marie said...

Vad skönt att ni är på bättringsvägen. Har inte sett filmen du pratar om men såg en riktigt bra och härlig film igår - Return to me. Handlar om en man vars fru dör men som möter en ny kvinna som fått hans frus hjärta i en hjärttransplantation. Killen som spelade Fox Mulder i X-files är en av skådespelarna och kvinnan han träffar spelas av Minnie Driver. Kan verkligen rekommenderas!

jill said...

Nu är jag ännu mer sugen på denna film. Verkar vara en riktig mysfilm.

Fortsatt god bättring och trevlig helg på er!

jill said...

Nu är jag ännu mer sugen på denna film. Verkar vara en riktig mysfilm.

Fortsatt god bättring och trevlig helg på er!

Annika said...

Fia:
Ja, äntligen! Nu sitter vi och ser på den svenska Tv-serien "Adam och Eva"---den är inte dum den inte...Och jo, vi är nog lite matta fortfarande. Kram!

A-M:
Den filmen har jag sett!!! Verkligen bra film!
Alltid mysigt med en bra film!

Jill:
Ja!!! Se den!!! Urmysig film!
Trevlig helg!!!

leopardia said...

jag tipsar om den gamla "can't buy me love" idag, så där i brist på annat. ska ta och titta på the holiday nån dag. annars drömde jag här nån natt att jag var ihop med jude law, dock tycker jag inte att han är läcker nånstans och hade hellre drömt om jack black isåfall... märklig dröm iallafall... fortsätt krya på er!

Dakota said...

Happy Friday!! :)

krya på er!

/ Dakota

Tina said...

Då blir det för mig att titta på film om vädret vänder och det finns en risk för det :-( enligt vädermänniskorna....

Annika said...

Leopardia:
Jamen, vilken dröm! Kul med dessa "doku-drömmar", fniss. Inte helt fel, skulle jag säga! Jude Law, mums!
Can't buy me love har jag inte sett på år och dag!!! Den skulle man absolut kunna se om!!

Dakota:
Happy Friday!!!

Tina:
Ja, du får bulla upp med en massa mysigt på dvd! Trist om vädret ska bli sämre, jag vet att det varit toppen därhemma.

londongirl said...

Den där filmen vill jag också se. Den verkar ha allt som jag brukar tycka om. Men tror inte att den har kommit på dvd här än....

Annika said...

Londongirl:
Den hade passat bra i sjuksängen för dig!! En äkta chic-flick! Du har ngt att se fram emot!! Hoppas du känner dig bättre nu!!

mintid said...

Den filmen har jag blivit rekomenderad att se av en vän med. Hon tyckte den var superbra!! Kul att du med säger det.

Vad söt Karolina har varit som prinsessa genom åren! Säkert kommer hon att ta hem vinsten ett år! Japan here you come!

Ha en fin helg!

Kramis

Annika said...

Mintid:
Hoppas du tycker om filmen!

Varken Peter eller jag vill nog att hon ska bli "prinsessan" en dag. Känns helt skumt eftersom ingen av oss är från Georgia. Men vem vet...

JaCal said...

Åh, ville se den i vintras! En härlig chic flic... skulle inte vara helt fel så här på lördagkvällen... Skriver upp den på den långa listan över filmer jag vill se... feel good filmer kan man aldrig ha för många på lager...

Annika said...

Jacal:
Den ska du absolut se! Riktig tjejfilm. Visst är det härligt med feel-good filmer.

leopardia said...

jag gömmer en kommentar här då, eftersom jag är lite paranoid :) och sen för att jag inte är säker på att komma in på nåt progarm överhuvudtaget, så jag har undvikit att nämna vad jag ska plugga. men mitt främsta val är estetik. sen har jag kollat lite andra kurser oxå, men egentligen vill jag inte plugga till hösten utan vänta till våren, men jag ska söka ändå. kanske hinner ändra mig. om jag kommer in, som sagt.

Annika said...

Leopardia:
Och här har du gömt dig, i ett gammalt inlägg! Jodå, jag kan förstå att man kan bli lite vidskeplig, absolut! Estetik låter underbart.
Jag ska hålla alla tummar!