Sunday, March 18, 2007

Några bilder...


Middagen igår gick bra, men inte för att jag precis var i toppform. Nej, trött, trött...Tänk vad segt det är att bli av med den här sjukan. Ska lägga upp några bilder här från igår. Nu är jag mycket trött på min lill-kamera och längtar väldigt mycket efter min nya kamera!! Best Buy skickade ut den i torsdags så den är på inkommande! Ska bli underbart!
Lugn dag idag. Pratade med min kära syster Sara som fyller 38 idag! Hon hade haft en så fin födelsedag idag. Happy for you, Sis!!! Önskar att jag hade kunnat säga detsamma i måndags.
Om en stund tänker jag, och min envisa hosta, slå mig ner framför dvd-spelaren och se filmen "Babel".


Karolina med sin farfar Pete och farmor Margaret igår på festen.


Karolina, 10.

17 comments:

londongirl said...

Vad söt hon är! Hon är väldigt likt dig, ni har samma leende och det ser ut som farmor och farfar är riktigt stolta över sin lilla flicka.

Men krya på dig nu Annika! Här har febern börjat gå ner men det är inte klokt vad segt det är....kommer inte till jobbet i morgon heller som jag hade hoppats på. :(

Annika said...

Londongirl:
Vad kul att du tycker att vi liknar varandra. Får annars mest höra att det är pappas flicka.

Jag hoppas att du också kryar på dig. Detta är för segt. Lika bra att du tar det lugnt ngn dag till. Samma sak här...Hatar den här flunsan!

Tina said...

Vad fin hon är! Jättekul att få sett henne "växa upp" på de bilder du visat. Hon håller på att bli riktigt stora damen nu ju :-). Och visst är hon lik dig.

ida said...

Åh vilken söt Cherry Blossom Prinsessa!! :) Jag kommer ihåg när jag var i Washington DC 1996 (guuud vad åren går fort!) på våren, då alla körsbärsträden blommade överallt... helt underbart vackert! Sedan dess tänker jag alltid på den resan när jag ser körsbärsträd.
Här är som sagt gott om snö. Blä. Det snöar fortfarande...

Annika said...

Tina:
Tack! Roligt att kunna dela med mig av bilderna.
Jag vet, hjälp!!! Inte helt lätt när man märker att ens barn börjar bli stor!!!

Ida:
Tack så mkt!
Körsbärsträden är det ljuvligaste ljuva när dom blommar här!! Jag lovar att plåta mkt när tiden är inne. Trist med snö, Ida, Fram för våren NU!!! Ingen mera SNÖ!!!

Fia said...

För det första så är hon så söt, man vill ju äta henne med sked, för det andra, hon har kanske varit lik sin far, men nu är hon väldigt lik dig!

Jag bodde ju för några hundra år sedan i DC området och kommer ihåg hur fint det var med alla körsbärsträd och vad ledsen jag blev det året vi fick en ordenlig regnstorm bara någon dag efter att de hade slagit ut och då spolades alla blommor bort.

Krya på er nu. Det ÄR en seg flunsa, men häll i er en massa färspressad juice och fortsätt att vila. Gör inte samma misstag som jag, som trodde det var ok att sätta full fart då det gått två dagar sedan febern gav med sig. Jag gjorde ju liksom det misstaget ÅT er. Ju. Kram!

Annika said...

Fia:
Men tack så mkt!!! blir glad!

Visst, man vet aldrig med körsbärsblommorna...OM det bestämmer sig för att regna och storma är det kört. I år ska vi hoppas på det bästa. Så du har bott i DC också, Fia.

Lovar att lära av dina misstag. Flunsan är för j-gt seg. Känner mig fortfarande dålig fast jag snart varit sjuk i en vecka. K ska till skolan imorrn. Jag ska fortsätta att ta det lugnt...Hostan är jävlig. Hade du hosta också?

KRAM!!!

Fia said...

Jag hade hosta och läckte ur alla öppningar. Alla. Och det är inte lätt att hosta då man inte vet vad det leder till.....
Jo, jag bodde i DC området i början av 80-talet och pluggade rättsmedicin i fem terminer. Det trodde du inte va ;P Men det var bra patienter, tysta och så...

JaCal said...

Jag måste hålla med övriga kommentatorer och säga, utan att ha träffat dig utan bara sett dig på bild, att din dotter är otroligt lik dig! Och söt som bara den - syns inte att hon har legat hemma i influensan hela veckan!

Spännande med ny kamera!

Hoppas du nu blir av med hostan - urk vad det är jobbigt att vara sjuk. Ska genast uppskatta att jag just nu är frisk! Det glömmer man bort så lätt...

mintid said...

Vad fina bilder på Karolina!
Så söt hon är :) Tycker man ser mycket av dig i henne, ni är lika.

Vilket vacket hem ni är i med med så fina möbler :)

Hoppas allt är bra med dig. Den filmen babel har jag inte sett här...kul med filmtips!

Kram

Annika said...

Fia:
Som tur är hade vi aldrig magproblem, thank GOD!!! Det räckte så väl som det var med allt det andra.
Usch och fy!

OK, rättsmedicin i DC...INTRESSANT!! Jojo! Kan tänka mig att patienterna var medgörliga.


Jacal:
Tack!!! Roligt att höra!
Hostan är det värsta just nu. Den kommer och går, men när den kommer då är det anfall som gäller!!
Ja, Jacal, uppskatta att att vara frisk!!!

MinTid:
Roligt att du tycker att vi liknar varandra.
I lördags hölls festen på en sk Country Club, så det var inte i ett privat hem.
Hoppas du kommer att gilla Babel.
KRAM!

Mie said...

Vilken jättesöt dotter du har! Och visst har hon ditt leende! Var stolt!

Kram

Jemayá said...

Vilken vacker flicka du har!! Och så stor hon är nu jämfört med de tidigare fotona!

Annika said...

Mie:
Tack! Nu blir jag glad!
Kramar!

Jemaya:
Tack så mkt! Ja, visst har hon blivit stor. Hjälp!!!

Anne said...

Jättekul se bilder, färska och lite äldre då din dotter var mindre. Jag håller med det många sagt och som jag sagt tidigare, ni liknar väldigt mycket på varann. En jättesöt tjej har du! Hon har ett utseende man kommer ihåg, med mycket karaktär. Hon skulle nog göra sig väldigt bra som skådespelerska faktiskt.
-Anne

Anne said...

.....har hon förresten självlockigt hår?
-Anne

Annika said...

Anne:
Tack! vad roligt!
Hon har ett levande ansikte. Hon hoppas ju att bli skådis så vi ska hoppas att det går vägen.
Ja, hon har självlockigt hår.