Sunday, February 25, 2007

Men vad det SNÖAR!!!

Alltså! Jag hade helt missat den här rådande snöstormen! OCH JAG som brukar ha JÄRNKOLL på vädret!
Det är alldeles VITT i luften!!! Och snön lägger sig på marken i en väldig fart.

Maken och jag for till Safeway och provianterade tidigt imorse. Hey! det gäller ju att bunkra upp inför kvällens GIVNA EVANGELIUM: Academy Awards!!! Mitt favoritprogram under året!!! Längtar redan efter att titta på det, se pre-shows, höra vidriga Melissa och Joan Rivers uttala sig elakt om alla kläder och stilar (hi, hi...). Vi ska äta gott, dricka något gott och sedan GOTTA oss åt allt på TV. Peter brukar se allt till det bittra slutet. Jag brukar orka till ca 23.30.
Oscarsgalan!!! Yihoo!!! Kanske lägger jag ut min favoritklänningar på bloggen imorrn. Tror att Helen Mirren vinner en Oscar för sin formidabla insats i "The Queen". Hoppas, hoppas Al Gore vinner för "An inconvinient truth". Den filmen borde alla se! En väckarklocka för världen!

Här kommer några pinfärska bilder tagna av Yours Truly för en liten stund sedan.Nu ska vi gå ut och åka pulka...Säger dottern, så det är väl bäst att göra sig iordning då...

16 comments:

t & t said...

Hoppas ni inte får för mycket snö. Jag gillar när det är vitt och fint ute, bara det inte är för kallt.

Jag ska kolla på Oskarsgalan ikväll också.

londongirl said...

Oskarsgalan bruakr var kul att titta på....

Dina snöbilder är fantastiska! Här är det också vitt och massor av snö. I morgon börjar sportlovet i Stockholms skolor så visst är det fint att vintern finns kvar. :)

Linn said...

meh.. jag vill ju OCKSÅ se på Oscars!!! (fast det börjar ju inte fören halv tolv eller nåt, och så har vi inte kanalen det går på heller...) Jag får titta på reprisen, och sitta på jobbet och titta på alla klänningarna imorgon istället! Jag hoppas också att det blir lite Britiska Oscars ikväll - Helen Mirren bland annat.

Du får ha det jättemysigt framför tv'n iallafall!

moster mjölgumpa said...

Visst är det härligt med snö. det vi fick onsdag tordag har börjat regna bort. Men det tar väl ett tag för det är ganska mycket.

Fia said...

Helt otroligt egentligen att vi bor i samma land, jag satt just och tittade ut och såg att den första knoppen på min tulpanlind utanför håller på att öppna sig. Fast det ser ju mysigt ut med snö och pulka också. Vad bra Karolina har det som har dig som mamma som hänger med ut!!

Annika said...

T&T:
Jag tycker om snö! Mycket. Tycker om kyla också! Mycket!
Men jag har ingen lust med snödag imorrn, inte alls...

Londongirl:
Sportlovet börjar i Sthlm! Då ska vi hoppas ni får mkt snö! Och en riktigt skön ledighet.

Linn:
Ja, tror säkert att Helen Mirren vinner.
Du får se eftersändningen av galan. Alltid kul.

Moster Mjölgumpa:
Välkommen till min blogg! Jag såg hur mkt snö ni hade i Skåne. Mängder!!! Alltid trist när snön regnar bort. Ni hade verkligen enorma mängder!!!

Annika said...

Fia:
Ja, och på samma kust och allt...
Våren kommer nog hit snart också. I mars brukar det börja. Jag älskar tulpanlindar! Vackert träd!
Jodå, både jag och Peter hänger med när det är pulkaåkning. Roligt.

Tina said...

Men vad mycket snö ni haf fått! Jag kom också hem till kyla och snö *brrrrrr*. Efter ett par dagars verklig jet lag är jag nog tillbaka nu :-). Åhhh, vad kul att se på Oskar's undras när det sänds här!

Annika said...

TINA:
YOU ARE BAAAAAAACK!!!! Välkommen hem!
Massor med snö här. Kan tro att du också kom hem till Sthlm och fann kyla och snö! Jetlag är asjobbigt, eller hur? SÅ nedtagande. Glad att du börjar vänja dig vid tiden igen.
Har varit kul att följa din resa!
Japp, Oscars ikväll!!! Hi, hi!!

Anne-Marie said...

Oj, så mcyket snö ni fått. Här har de utfärdat en "snow advisory" så det lär nog bli en del vitt här också. Jag brukar titta till och från på Oscarsgalan eftersom den håller på så länge.

JaCal said...

Oj! Här sitter jag och tittar på mitt blommande plommonträd! Fast de ser ju rätt mysigt ut på bild.

Ja, här är det nedräkning också. Fast svårt att sitta bänkad i soffan när det börjar tidigt förstås... och jag är rätt ensam om att vilja se. Men kör igång TVn och hoppas få se så mycket som jag bara kan! ;-)

Annika said...

A-M:
Snön har vräkt ner hela dagen...Jösses vilket snöfall!
Får se om ni får ngn snö ute hos er!!

Jacal:
Sitter och kollar på Oscars pre-shows. Har precis kollat E där Ryan Seacrest höll hov. Nu är det the Pre-show på ABC som gäller. Högtidsstund för mig! Peter är också ganska tänd...
Låter onekligen härligt med blommande plommonträd. Känner mig redo för våren nu!

Anna Malaga said...

Jag tycker att det ser jättehärligt ut! Men jobbigt.. och sen blir det slask - usch!

Annika said...

Anna:
Jotack, slasket har börjat-blä. Det är det tråkigaste, att det aldrig får ligga kvar.

jill said...

Här har det också varit snökaos, men vårt låg bara ordentligt två dagar. Nu töar det och gatorna är fulla av modd. Hopplöst att ta sig fram torr och med värdighet...

Annika said...

Jill:
Visst är det för trist när snön försvinner. HATAR verkligen slask. Ja du, nog är det svårt att ta sig fram med värdighet i det här blöta. Så sant!!! Nu får den försvinna, och sen får det vara bra för den här vintern...