Thursday, February 08, 2007

Den här sångaren gillar jag!

George Michael är en sångare som jag alltid varit svag för. Upptäckte honom i WHAM way back in the 80's. Och jag är en av de personer som tycker att "Careless Whisper" är en av de allra bästa sångerna. EVER! Det är dock inte den jag har på YouTube här.
Hörde något idag om att VISSA föräldrar, högerkristna givetvis, har gjort en lista över vilka sångare, sångerskor och band som är "farliga" för barn och ungdomar att lyssna på, man kan nämligen bli gay om man lyssnar (!!!!????). MEN, det ska inte det här inlägget handla om just nu. Mer om det på tisdag i mitt engelskspråkiga inlägg. Här är iallafall George Michael, som jag tycker så mycket om, i en av sina absolut bästa låtar. Enjoy!

7 comments:

Anne-Marie said...

Visst är det något speciellt med George Michael. Nog undrar man var dessa ultrakristna får allt ifrån - gay av att lyssna på vissa artister! Haha!

mintid said...

Den och Last Christmas som jag tycker är en väldigt bra jul låt ! En modern klassiker :) .

Ha en bra dag!

t & t said...

WOW han var en av mina stora idoler på 80-talet, kan fortfarande lyssna till hans gamla musik.

Jag tyckte även han var JÄTTEsnygg, han och Luke Perry som var med i Beverly Hills 90210!

JaCal said...

Ja! Jättebra! Jag är stort George Michael fan och så ledsen att missade hans Europa tour. ;-( Har alla låtarna i min iPod! Cowboys and Angels är en av mina stora favoriter - ska lyssnas på högt i hörlurar!

Monika said...

Håller med! Har också alltid gillat George Michaels röst och låtar. Det här är min absoluta Wham-favorit! Tycker att hans livsöde är tragiskt dock... och de där högerkristna...herre jösses! Hur dum får man bli?!?

Anette said...

Jag har oxå alltid gillat honom o hans musik.Även för mej är "Last Christmas" o "Careless whisper" absoluta favoriter.Såg däremot ett ganska tragiskt reportage om honom nyligen på tv.Först såg jag verkligen inte att det var han.Oj, vad gammal han har blivit!Man fick i det programmet en stark känsla av en mycket olycklig och "blottad" person.Tyvärr......

Annika said...

A-M:
Ultrakristna extremhögern i detta land får mig att vilja flytta härifrån idag. SCARY!

Mintid:
Absolut! Last x-mas är underbar! Han har verkligen gjort mkt bra musik.

T&T:
Hans musik håller! En annan av mina favvisar är "Jesus to a child".
Jag tyckte också han var JÄTTESNYGG...Kunde sitta och spela tillbaka videobandet med C Whisper och Last x-mas om o om igen.
Luke Perry!!! YAY!!

Jacal:
Han är verkligen bra! Cowboys and Angels är jätte, jättefin!!! Har också x-antal G. Michael på min ipod. Och ja, det ska vara hög volym!!!

Monika:
Everything she wants är en sann klassiker! Kommer ihåg när jag såg George Michael på Hovet (eller Globen minns inte var just nu) i Sthlm....Vilken konsert!!!

Mer om dem ultrakristna på tisdag!!!

Anette:
Det reportaget skulle jag vilja se! han har ju varit med om ett och annat den käre Mr. Michael.