Thursday, September 14, 2006

Varför ser min blogg så konstig ut???

Under natten verkar min blogg ha flyttat på sig...Iallafall på min dator ligger numera min profil, och alla mina bilder, under inläggen. Längst ner på sidan. JAG fattar verkligen ingenting. Inte kan jag ändra det heller. På min layout sida ser allt helt normalt ut. Fasiken, så in i h-vete irriterande. Så här vill jag INTE ha det. Fy sjutton.

Nu har jag lyckats lägga min profil rätt, och arkivet. MEN, jag kan inte lägga upp några egna, privata bilder alls på högra sidan av blogginläggen. Såsom jag hade förr...Detta är verkligen skumt. Det är helt OK, tydligen, när jag publicerar bilder jag tagit från nätet. Och helt kört när jag ska lägga upp mina egna bilder. WHY????

2 comments:

Sara said...

Ja, det var verkligen konstigt, det var så trevligt att se er direkt när man loggade in på sidan. Och bilderna längst ner är istället JÄTTESTORA!!

Annika said...

Sara: Jag fattar det inte. Som jag sa, jag kan inte göra något åt det heller, tyvärr. Inte än iallafall. Som jag sa, det går bra att lägga ut bilder som jag laddat ner från internet, men det går inte med mina egna digitalbilder. SÅ skumt...Svårt att få hjälp från Blogger är det också...INTE kul. Men nu ligger texten rätt i varje fall.