Friday, September 29, 2006

Hösttecken!!!

Jag.Är.Vidrigt.Trött.På.Sommaren.Nu.Vill.Ha.Höst.
Det är sant, jag är less på varma fuktiga dagar med dräpande solsken och bara ben, linnen och korbyxor. Bort!!!
När jag tittar in i min garderob varje morgon är det en nedslående syn av gamla, väl använda sommarpaltor. Usch, tål knappt se åt mina sommarkläder. Vill lägga undan dem.

Hösttecken:
1...I morse tog jag min vanliga prommis upp till Starbucks för att sen ta långa rundan hem. HÄRLIGT väder, bara 12 grader, jag njöt i min kofta!!! 12 grader! Underbart!
2...På Starbucks har dem nu börjat med sin höstlatte, Pumpkin Spice Latte! Aaaahhh...den beställde Yours Truly då för det facila (!!???) priset av 4 dollar och 10 cent. Hutlöst.
3...På hemvägen såg jag ett hus som var pyntat, från källare till vind, med Halloweenprylar. Ahhhh...Återigen njöt jag, och blev glad därför att det nu finns någon lika stollig som JAG! Jag har inte börjat pynta och dekorera ännu, men på måndag börjar jag nog. Dekoratören inom mig har vaknat till lust!
4...Fullt med ekollon precis överallt. Man är nästan rädd att få ett sådant i huvudet+att vissa träd har börjat skifta lite i gult.

Så det finns hopp om hösten, trots allt. Och så ska det väl vara nu när vi nästan är inne i oktober månad. I say: bring it on!!!

9 comments:

Anonymous said...

Håller totalt med dig. Bring it on! Hösten alltså...Är också otroligt less på sommarkläder och vill börja använda långarmat och stickat. Älskar Halloween, Thanksgiving och Julen. Har precis ätit jättegod lunch på ett ställe i Centreville (Westfields?) som heter Eggspectations. Kolla in
www.eggspectations.com

SB

Anonymous said...

Dessutom hade dem en "Swedish Fish Martini" på menyn...Men jag vågade inte beställa en Martini på jobblunch när chefen betalar!

SB

Annika said...

Sus: Like it...And what!??? fish martini. Det låter faaan inte gott. Synd att du inte kunde smaka, hi, hi...
Jag med!!! ÄLSKAR den tid som komma SKALL!!! gud vad jag älskar hög klar luft och vackra höstdagar. Och JEE vad jag längtar efter mina höstkläder...Och vad jag längtar efter gula löv...

Stina said...

Hej igen!
Här har vi 6 grader plus. Kallt, regnigt, ett ricktigt höstväder.
Måste tala om för dig att vi fått en ny bloggare som nog är ricktigt desperat. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Du måste bara gå in och läsa hans inlägg. Bloggen heter Cole Porters värld. Den mannen har det inte lätt minsann. Häls Stina

Annika said...

Stina: Okay, ska kolla den bloggen...Jag är avundsjuk på ert väder, by the way!!! Sjukt va?

Anette said...

Läste just i tidningen att oktober ska bli lika fantastiskt som september.Ja,tack!
Du vet ju vad jag tycker om hösten,så den får gärna vänta på sej för min skull.
Jag njuter när jag tänker linne o bara ben........!!!!

Annika said...

Anette: Kära vän! JAG vet hur det är med dig och hösten. Så för din skull hoppas jag det blir riktigt skönt! Idag regnar det här, 16 grader. SKÖÖÖNT!!! :-)

Anonymous said...

Här är det fullt pådrag med att planera höstlovet. De flesta resor till solen, dvs Kanarieöarna är redan fullbokade. Så vi betsämde oss för att åka till England istället, 10 dagar. Det är skit att USA ligger så långt bort och kostar så pass mkt för 4 personer, annars hade vi nog kommit:-)

Vi fick tag i 4 biljetter t/r med Ryan air från Cph-London för totalt 1500 sek, helt oslagbart!
Sedan bor vi i Jörgens f-ldras lägenhet uppe i Harrrogate. Viktigt att hålla igång engelskan för barnen...Men nästa sommar blir det nog besök i USA..jiippii, We miss!!

Lena

Annika said...

Lena: Okay, låter ju bra det där med höstlov...