Wednesday, September 27, 2006

Shoppingblogg

Idag har en viss person shoppat loss...Just det, shoppat loss. När jag lämnat Karolina vid skolan for jag direkt till Tysons. Tysons, mitt älskade Tysons.
Började med att äta frulle; latte och muffin samtidigt som jag läste tidningen. Klockan 10 öppnar ju affärerna och då var jag REDO!
Nummer 1 på listan var Coach affären. Där blev Yours Truly lycklig ägare till en ny handväska. Se bild längre ner. Det är faktiskt en 40 årsgåva, mind you. Fick en hel del cash då + att jag hade ett presentkort från Coach affären så nu tänkte jag att jag skulle passa på att köpa en schysst handväska. Efter mycket velande valde jag alltså ut den som ni kan se på bilden. HOPPAS jag blir nöjd med mitt inte alltför billiga inköp. All right: off to the next store...Ann Taylor Loft, blev ägare till en så fin blus! Och sen då? Jo, då väntade Banana Republic på mig--tralala, la-la...Inköp: en scarf, en KOFTA och en tröja. REA!!! Okay!!???
Nästa stop: GAP..(vissel, vissel)...Inköp: manchesterkjol och stickad lång tröja. Prövade ett par snygga jeans, men fick sätta skrattet i halsen när jag såg hur dem såg ut på mig...KATASTROF!
Okay, vidare till MEXX...Inköp: kofta (tra-la-la-la-tralala) JAG VET!!!! Jag är patetisk vad gäller koftor och borde gå i koft-terapi. Blev även en kjol därifrån.
Next Stop: Lord and Taylor, inköp: 4 svarta par opaquer.
Yo, det var min lilla shop-til- you- drop utflykt. Nu har jag lite höstkläder, vilket är bra. So go ahead: scold me!


Bild från: coach.com

7 comments:

Stina said...

Jasså du har varit och storshoppat du, och en hel massa med kläder.
Men handväskan var jättesnygg.
Jag säger ju det, jag bor på fel ställe.
Hur är det där när det blir jul?
Visst dekorerar dom mycket. Mera än här iallafall.

Annika said...

Stina: Absolut! Julskyltningen i USA är storslagen. Den kommer med stormsteg efter Halloween...
Tack, jag hoppas att jag kommer att trivas med en viss handväska...

Anette said...

Snygg väska!
Låter som du hade en bra shopping-dag.Jag tyckte jag shoppade loss häromveckan men inte som du.....
I helgen blir det lite mer nytt känner jag - bara trist i garderoben.
Koftor - vad vore livet utan???!!!

Annika said...

Anette: Skönt att höra att ngn annan shoppar loss också...hi, hi...Lycka till med din shopping i helgen!!! Koftor är bara så BÄST!!!

Sara said...

Vilken SNYGG väska, (vill ha!!*ler*), det är ju så inne med väskor och accessoarer just nu. En annan måste ju hålla inne med shopping nu, fattig student som man är.

Monika said...

Ja, visst är koftor härligt?!? I love them :-)

Annika said...

sara: TACK!!! Väskan känns lite damig, men jag får inse att det är klassiskt som håller i det långa loppet. Inte trendigt. Känns inte lockande att köpa en trendig väska när man spenderar en herrans massa stålar. Snart är du färdig med studierna och kan shoppa tills du droppar...

Monika: Koftor är, igen, bara så...BÄST!!! ;-)))