Friday, September 15, 2006

Och så var det...

...Fredag. Konstigt att man kan ha fredagskänsla fastän man inte yrkesarbetar utanför hemmet, men det har man! Samma sak när söndagen anländer, då har man den där välbekanta söndagskänslan. Märkligt.
Dottern är bjuden på sova-över-kalas ikväll. Det är kompisen Sydney som fyller 11 år. Det kommer 9 flickor till kalaset och alla ska sova över. Modigt av föräldrarna, tycker jag. Jag skulle inte vilja ha 9 tjejer översovandes här för aldrig det. Tjejerna ska dit 17.30 ikväll och hämtas klockan 10 imorrnbitti. Jag pratade med Sydneys mamma igår och hon sa att hon hoppades att töserna skulle knoppa in vid 23 tiden. Ha, ha...det tror inte jag, prova klockan 03.00 istället. Dem ska sova i källaren och där är det så mysigt, ett enda stort lekrum med varenda leksak ni kan tänka er för två systrar på 9 och 11 år. Karolina säger att dem har ALLT. Precis allt. Vad köper man då för present åt en 11 åring som har allt? Jo, naturligtvis har hon en kick-ass karaokee maskin. Så, ja, jag får väl åka upp och köpa någon karaokee cd, och någon bok för den andliga spisen. Så, töserna kommer att sjunga karaokee ikväll. Karolina bad mig att inte köpa "finsk karaokee", ha, ha...Hon har blivit bränd på Finlandsresorna då hon sett och hört smäktande finnar stå och sjunga karaokee i baren. Men, nej, finsk karaokee går nog inte att få tag på här. Tyvärr, kanske?
Vad ska då Peter och Yours Truly göra ikväll? Jo, Peter har beställt bord på en restaurang i Old Town Alexandria, Geranio Ristorante, så dit åker vi. Nej, bäst att åka upp till Best Buy nu för att köpa en karaokee cd , och till Barnes and Noble för att köpa en bok...Både till födelsdagsbarnet och till mig som för tillfället inte har NÅGOT att läsa.

2 comments:

Anonymous said...

Javisst är det svårt att köpa leksaker till barn. Dem flesta ungar har ju allt nyförtiden...Det blir nästan alltid böcker när jag handlar. Det känns ändå som något som varar lite längre än många andra plast leksaker. Ha det mysigt i Oldtown ikväll. SB

Annika said...

SB: Det blev två böcker och 2 karaokee cd's...
Det ÄR svårt med presenter. Svårt med böcker också eftersom man inte vet om barnet redan har det man köper. Nåväl, då kan dem alltid byta, förstås.