Friday, September 08, 2006

Lika som bär...

Någon annan som har tänkt på hur lika allas vår "Cavrååla" och Paula Abdul är! Ibland har jag faktiskt svårt att se vem som är vem på vissa bilder. Dem är som om dem skulle vara klonade. Antar att det blir så när man använder för mycket botox och collagen i sitt ansikte, antar också att det blir så när man slipar ner sina tänder, sätter på porslinskronor och leeeer på samma stela sätt. Fast, tjaa, man kanske bara kan le på ett sätt när ansiktet är fullt av nervgift och collagen och insprutat fett. Och för att inte tala om håret!! Man bara måste ju ha extensions, annars går det liksom inte, då är man ju inte en hipp stjärna a la 00-talet.
Ja, och sen måste man ju givetvis fettsuga lite här och där, slipa till hakan lite så att man får en utmejslad käklinje.
Jag tycker botoxhysterin bara blir värre och värre. Hur kommer det hela att sluta? Kommer alla att se ut som likadana klonade varelser snart? Faktiskt börjar man ju tro det. Jag är iallafall mer än LESS på det hela. Ner med kloningen!


Bilden av Carola från: pub.tv2.no
Bild av Paula från: shop.paula-abdul.net
och wallpaperbase.com

4 comments:

anette said...

Visst är det sorgligt med Carola o allt hon gjort! Jag har aldrig varit ngn av hennes fan men jag tyckte att hon förr var så snygg medan hon nu ser allt stelare ut.... Och varför göra dessa hemska skalfasader a la "Extreme make-over"?? Varför inte bara bleka sina egna,men det är klart vill man vara en stjärna så...
Tragiskt bara att så många småtjejer tycker att det är så det ska vara - silikon,botox o.s.v.

Annika said...

Anette: det är just det som är så hemskt...att småtjejer liksom tror att det är normen. Att man "ska" se ut så, att man "måste" botoxa, bleka och suga och skaffa större tuttar. DET är sorgligt, och farligt. Ja, extreme make-over är ett vanskligt program också. Det värsta program jag har sett var "the swan", gick det i Sverige? Ett gäng kvinnor genomgick plastikoperationer med allt vad det innebar, sen valdes dem snyggaste ut, och sedan hade dem allra snyggaste en skönhetstävling. Den som vann den tävlingen blev "the swan". Sådant sitter småtjejer och tittar på...

Sara said...

Ja, det gäller ju att inte låta dem titta eller lära dem att vara väldigt kritiska till silikon, airbrush osv, att de förstår att en bild på en storbystad blondin inte är på riktigt eller naturlig. Jag tror att botoxhysterin går över, hur kul är det när det blir tillgängligt för gemene man?? Dessutom är det väl de små skavankerna som gör en människa attraktiv?!

Annika said...

Sara: Precis. Det gäller absolut att lära sina barn, både pojkar och flickor, att en blekblond blondin med jättetuttar och plutig mun INTE är på riktigt.
Jag håller med om att det är rynkorna och dem små skavankerna som gör en människa riktigt attraktiv. Satt och kollade på CBS Evening News häromkvällen där nya (hon var tidigare på the today show på NBC) nyhetsankaret Katie Curic läste nyheterna. Hon hade så mkt botox i pannan att hon INTE kunde höja ögonbrynen. Det såg hemskt ut, helt absurt.