Monday, September 04, 2006

Labor Day

Vad tycker ni om bloggens nya look?
Idag Labor Day här in the US of A. Peter och jag klev hålögda ur sängen klockan 7 imorse för att bryna en sk Pork roast. Denna pork roast ska sen ligga i en crock-pot i 6 timmar tillsammans med lök, vitlök, bbq sås och coca-cola, och där ligger den nu och blir godare och godare (får vi ju hoppas, då'rå).
Om mindre än en halvtimme ska några av våra grannar och vi träffas för att "fira av sommaren". Det är ganska brukligt in the US att man gör det så här på Labor Day. Imorgon skolstart med allt vad det innebär. Fattar inte hur jag ska få upp Karolina på morgnarna nu. Hon som är van att ligga och knoppa till närmare tio. Eller, få henne isäng vid 21 ikväll. Det kommer inte att gå, ungen kommer att ligga och läsa till 23...
Men nu till förberedelserna av dagens bbq...ciao, for now!

5 comments:

Monika said...

Jag gillar den nya looken skarpt!! Mycket snyggare, och kul med bilderna i högerkanten. Dessutom lättare att "smygläsa" på jobbet när den inte är så där illrosa :-)

Låter som en intressant gryta ni gör...Är det en Labour Day-tradition alltså? Låter inte riktigt som min "bag" måste jag säga...men du får rapportera om resultatet. Själv ska luncha på food courten i Kista C idag som omväxling.

Annika said...

Monika: Tackar, tackar...Sidan är mkt lättare att styra över nu också. Verkar lättare att lägga ut bilder också (uppenbarligen).

Verkligen goda bbq-mackor igår,kan jag tala om. Stor succe vid grannfesten. LB traditionen är nog mer den att man träffas och har en bbq för sista gången på säsongen. Hoppas lunchen i Kista C smakade bra.

Anonymous said...

Snygg!!!

Sara said...

Ja, mycket mycket snyggare!!! Och en sån snygg tjej till höger på sidan! Blev maten god?

Annika said...

A och Sara: TACK!!! Lättare på alla sätt och vis nu!
Maten blev så HIMLA god!! Godast av alla rätter som fanns igår. Roligt.