Monday, September 18, 2006

TV-junkie

Jaha, gott folk, nu är det åter höst...Eller, ja, nästan då. TV börjar sända gamla kära TV-serier igen. En hel del att titta på, måste jag säga. Mycket man kan välja bort också, I am sure. MEN, mycket ser man på, iallafall jag och Peter. TV-junkies, kanske inte direkt junkies, men ibland känns det nästan så...

¤ Ikväll måndag drar "Deal or no deal" igång igen. Okay'rå, måste ses...
Peter har sen "Prison Break". Det ser inte jag på, men jag kan kolla in nya "Supernanny" istället.
¤ Tisdag: "Deal or no deal", igen...Men viktigast på tisdagar är numera "Dancing with the stars". Det programmet som gick under namnet "Lets Dance" I Sverige...Bra, nu vet alla vad jag pratar om. "Dancing with the stars" är onekligen en av våra topp-favvisar på TV just nu. Bravo kör fortfarnde "Queer Eye" (Fab five) med ny säsong nu. Kanske kommer jag att titta då och då...
¤ Onsdag: Nu blir det riktigt svårt att välja...Säsongstart av "The biggest loser" samt resultatet av "Dancing with the stars". TUR att vi har TiVO!!! Samma kväll "Project Runway" på Bravo. PR är min favvo-serie, alla kategorier just nu. OCH! om några veckor börjar LOST, säsong tre, på onsdagkvällar också. Igen, tack TiVo!
¤ Torsdag: "Survivor" (Robinson), och DEN bästa av de bästa drama-serierna: "Gray's Anatomy".
¤ Fredag: Tv-fri kväll. Bara skit...
¤ Lördag: Se ovan.
¤ Söndag: "Amazing Race".

Jamen, ni hör ju! Och jag ser här på mitt inlägg att jag är en junkie. Snart drar "24" igång igen. Det tittar Peter på, men inte jag.
Ibland tittar jag på SVT på datorn också. Men jag lovar, bara ibland.

-Hej, jag heter Annika och jag är TV-junkie...

7 comments:

Anonymous said...

Jag längtar efter Greys!
Följer Peter fortfarande "Buffy vampyren" el. vad den hette? Fniss!!!/MP

Annika said...

MP: den har slutat att gå. Jasså, ja, du minns att han var förtjust i den serien...Ha, ha...Sarah Michelle Geller var ju så "hot"! Jag måste se klart säsong två av "Grey's"...Peter och jag har ´mkt att göra innan säsongspremiären på torsdag. förreten, jag tror varenda kotte älskar den serien, både här och i sverige...BRA!!!

Monika said...

Ha ha :-)) Who isn't! Men än så länge har inte min TV-höst satt igång riktigt. Just nu är det bara CSI och Desperate House wives...ja, och så Du är vad du äter såklart...och kanske något nannyprogram, och så kanske lite Idol och så... ja, som sagt: Hej, jag heter Monika... :-)

Monika said...

Ja, och Gray's längtar jag också efter - och Lost!

Annika said...

Monika: Hej Monika! Desperate lade jag av med innan säsong ett var över. Men, jag vet ju att dem flesta älskar programmet. Samma med CSI, har aldrig sett. Men förstår att det är toppen. Vi är nog många TV-junkies, eller vad tror du? Oh, jag kommenterade nästan på asans blogg idag...Crabtree and Evelyn...Såg att du kommentarat.

Anette said...

Du är ju värre än jag! Jag är nog en av få som aldrig sett Greys.Såg ngn ny prisbelönt läkarserie igår -Dr House.Urtrist tyckte jag.
Nej, CSI och Desperate h gillar jag.
Och just nu Idol o Morden i M och.......
Lite "Hej, jag heter.." över mej oxå tror jag :-)

Annika said...

Anette: Du skulle älska Grey's!!! House har jag aldrig sett, eller brytt mig om, men jag vet måååånga som älskar den!
Vi är alla TV-galningar, mer eller mindre...