Sunday, June 18, 2006

Trött och svettblogg, och Fars Dag

Den här helgen har hettan DALLRAT över DC området, vi snackar temp på 35-36 grader, och Yours Truly har varit i farten från morgon till kväll i två dagar med födelsedagsfester och annat firande. Nu är det söndagkväll och maken och jag sitter vid köksbordet med varsin lap-top. Känner hur trött jag är nu, och svettig. Tror att jag varit svettig precis hela dagen idag.
AC:n, den välsignade, kyler ner vårt hus. Pust!
Idag var det poolparty för 15 barn. Det gick så HIMLA bra. Hädanefter kommer jag bara att ordna poolpartyn när Klixo fyller år.
Klixo fick ju sin älskade digitalkamera igår och hon redan tagit 250 bilder! My, my...FARS DAG har kommit helt i skymundan pga alla födelsedags kalas. Peter fick heller inte en lugn stund idag. MEN, på kvällen fick han iallafall en god middag hos sina föräldar. Peters pappa Pete är GRILLMÄSTARE med stort G! Ikväll grillade han t-bone steaks som var bland det godaste jag ätit någonsin. Det kallar jag hyfsad Fars Dags middag.
Nä, gott folk, nu ska jag dricka iste, pusta ut och sen gå och lägga mig. Go'natt!

2 comments:

Anonymous said...

Tack för ett trevligt pool party. Melanie var så glad att hon fick komma! Ja visst var det säkert varmaste dagen hittills. Pust! SB.

Annika said...

SB: tack för all hjälp, kompis! Glad att ni hade kul!