Monday, June 26, 2006

Too much...

Okay, gott folk som följer min blogg. Min resa hem till Sverige var VIDRIG, helt VIDRIG. Grejjen var den att jag kände det på mig. Genast när jag slog upp min blå igår, söndag, förstod jag att sverigeresan hem inte skulle bli nådig. REGNET öste ner, fullkomligt vräkte ner. Och, sure thing, dessutom åskade det ju också. What else is new?
Så, anyway, kom till Dulles igår i lagom tid innan flighten gick. OK, första hindret var att ALLA PERSONLIGEN var tungna att checka in sina väskor. This was a total first for me. Stod i kö, efter in-check i mer än en halvtimme då för att checka in två resväskor!!! OK, äntrade planet i tid, men det rådde åska och ösregn, nej slagregn över DC området. Gissa hur länge vi satt i planet innan vi lyfte från Washington Dulles International Airport??? Take a wild one!!! JO! Vi satt i fyra timmar på starbanan, i fyra timmar INNAN vi kunde lyfta. Hur in i helvete jävla kul var det då??? NEJ, inte alls. Vi lyfte runt 21.40 rätt in i åskvädret, kändes det som. Tursamt för oss så var flighten rätt smärtfri. Men när vi kom till KPH fick vi cirkla över den flygplatsen i över 45 minuter pga åska och slagvindar. FY FAAAAAAN!!!! Landade såsmåningom Och så stå i kö i över två timmar för att ändra biljetten till den tilldelade Sthlms-flighten. På dem flighten fick jag en kvinna bredvid mig som var extremt flygrädd! Hon höll tom min hand. Något som jag fö gärna stod till tjänst med. Fy h-vete för att vara SÅÅÅ rädd, typ. Landade i Stockholm klockan 16. och då. då, DÅ var ena resväskan borta för oss. SATAN i GATAN!!! Ville bara gråta då. Stod i kö för att anmäla väskan i säkert en halvtimme. Väskan var fö inte där. I den väskan ligger Karolinas hela sommargarderob. Vette fan om vi får tillbaka den väskan fö. Nej , fy hundan vilken VIDRIG jävla resa.
Men, ikväll har vi ätit middag hos Sara och Håkan, trevligt!!! SÅ kul att återse dem båda, plus kusiner och syskonbarn.
Nu känner jag mig damn pömsig och ska gå och knyta mig innan morgonen knackar på här i den höga nord.
Godnatt från en trött ANNIKA

4 comments:

Anonymous said...

Din semester kan ju bara bli bättre, eller hur...Hoppas ni redan fått tillbaka väskan. /MP

Anonymous said...

MP: Väskan kommer i em klockan 16.30. I den ligger mitt smink och ALLA Karolinas kläder. Idag är det typ regn och 16 grader i Sthlm..Lite synd om Karolina som bara har en kjol och en t-shirt. TUR att man kan låna av kusin Ebba så länge...// Annika

Anna said...

Oj, vilken hemsk resa! Skönt att den är över och hoppas väskan kommer till rätta snart. Ha det så bra i Stockholm!

Annika said...

Anna:
Tack, den har kommit fram. Man tror ju alltid det värsta, att den inte ska komma och att man måste ersätta en hel garderob. TUR att den kom.