Saturday, June 17, 2006

Konstigt år i år...


..när små, små flickor fyller 10 år!
17 juni, och Ninna fyller 10 år! Uppvaktades på sängen imorse med presenter. Störst och viktigast var den nya digitalkameran som hon så har önskat sig. Hon fick också flera böcker och första säsongen av "Full House" som hon tycker så mycket om.
Vi firade sen vår flicka med frukost betående av pannkakor. Hoppade sen in i bilen och sa till Ninna att vi skulle titta på ett hus, hi, hi. Istället for vi till vattenparken Splashdown i Manassas. Vilken överraskning för Ninna!!! Hon blev SÅÅÅ glad!
Bad, bad och mer bad halva dagen! Yours Truly åkte rubbet som fanns där. Jag har blivit härdad sedan Water Country USA. När man har varit i den vattenparken bleknar alla andra parker. Splashdown är OK, men inte mer.
Om en stund är det återigen en studentmottagning, denna gång för Chris. Ninnas kompis Sasha ska sova över här inatt, och imorrn är det POOLPARTY!
För tio år sen vid den här tiden låg jag på Fairfax Hospital med epidural, och en havandeskapsförgiftning som var grotesk. Klockan 21.37 kom lilla Ninna 3.742 gram och 52 cm, född tio dagar för tidigt, och nu har det alltså gått tio hela år...I cannot believe it!

4 comments:

ln said...

Låter som ni har haft en underbar dag. Kul med överraskning, det gillar jag! Ha en bra dag även imorgon, Alice var ledsen att hon inte kunde komma på poolpartyt...men vi får partaja på fredag:-)

Annika said...

ln: Visst var det en bra dag! Nu ska vi hoppas att det går bra idag också, en del förberedelser innan kalaset har vi att göra nu. Fredag, ja :-)

Sara said...

Grattis lilla Ninna, här finns en tjej som längtar efter dig SÅ mycket......

Annika said...

Sara: DET är ömsesidigt, kan jag ju tala om.