Saturday, June 03, 2006

Hemma igen...

Så var då semestern slut för den här gången. Sista dagen kom, precis som alltid. Precis som alltid så var sista dagen lika meningslös och tråkig som alla andra avresedagar. Vädtret var mulet och eländigt imorse. I det vädret fick vi alltså packa våra bilar. Klockan 9.15 lämnade vi Corolla, och 45 minuter senare var det frukostdags på en Hardees på fastlandet. Resan började i regn, sådant regn att det ibland inte gick att se vägen, otäckt. Lägg därtill massor av trafik. Det var faktiskt lite otäckt...Men, resan gick bra ändå och klockan 15.15 rullade vi in på vår gata i Reston igen.
Igår var det fö en mycket trevlig kväll!!! Alla satt ute och åt tacos, drack vin och snackade. Efter middagen spelades lite badminton och volleyboll. Alla deltog. Ja, dvs alla utom mina svärföräldrar. Sedan hoppade samtliga i poolen! Dem små barnen, 1-5 år, kom inte isäng förrän vid 22! Men vad gjorde väl det när alla hade så roligt! Därför blev det heller inget packat förrän imorse för mina svägerskor.
Nu känns det ändå rätt bra att vara hemma igen. Flera träd har tagits ner på vår baksida den här veckan så vårt vardagsrum och vårt sovrum ser så ljusa ut nu! Trevligt!
På återkommande...

No comments: