Friday, October 13, 2023

Bara vanligt snack.




Hej fredag!


Så bidde det återigen fredag.
Som alltid har veckan sprungit i raketfart. Jag har ju haft mitt älskade barn här så det gjorde väl att det gick extra snabbt allting.
OCH nu kan jag bädda om hennes säng, tvätta sängkläder och handdukar samt göra iordning hennes rum igen inför nästa besök.
Ni vet, vidskepliga jag som inte kan göra sådant medan någon ännu är på resande fot.


Karolina är lyckligt hemma i LA igen efter en (tydligen gropig) flygresa över den amerikanska kontinenten. En flygresa som tar närmare sex timmar.
It’s a big country!
På måndag börjar hon sitt nya jobb, så spännande alltså. Jag berättar mer om det snart.
Från lite kyligare väder här på östkusten till sommarvärmen i södra Kalifornien. Här ligger dagstempen nu på 14-22 grader under de närmaste tio dagarna. Nattetid är det mellan 7 -11 grader varmt.
I Los Angeles ligger temperaturen om dagarna, de närmaste tio dygnen, på 26-30 grader. Under nätterna blir det mellan 15-17 grader.


Vädret här hos mig på hösten är vanligtvis helt bedårande. Soligt, varmt och torrt.
OCH med lagom mycket värme, samt de vackraste höstfärger man kan tänka sig (när den tiden kommer om sådär en 14 dagar eller så).


 





Den här helgen har vi och våra kompisar, Susanna och Marc, hyrt en AirBnB i Woodstock, Virginia.
 
Woodstock ligger i Shenandoah Valley, och dit är det 14 mil från Reston.
Hösten är vacker och torr skriver jag ovan. Hmm … denna helg ska nog tyvärr bjuda på motsatsen. Det ska bli regn och rusk både lördag och söndag. MORR!! HUR typiskt är inte DET!?? 
Men huset vi hyrt är supermysig och vi får elda brasor och göra det bästa av allt! Jag ser fram emot denna lilla minisemester mycket.
Jag hoppas givetvis kunna visa er en del på Instagram, och i nästa vecka skriver jag om vår helg här på the blog.


Just det, igår frågade jag er om ni är Team Apple eller Team Android?
Det var lite kul. Det visade sig i slutändan att det blev ett väldigt jämnt resultat.


En sak jag inte gillar dock, varför blir det ofta så konstigt när man skickar SMS till en Android användare, eller om Android-användaren skickar mess till till en iPhone?
Ofta uppstår en massa konstiga symboler i stället för bokstäver, framförallt om det är å, ä och ö. Mysko det där.
Skickade bilder, och en länk, till en av mina bästa vänner i somras.  Vännen har en Android.  Bilderna krävde någon konstig kod, och länken kunde hon inte klicka på. SÅDANT är störigt. Fattar det inte riktigt heller. 


Svaret på det hela heter WhatsApp, om man använder den mess-tjänsten istället för iMessage (på Apple) så är det absolut noll och inga problem mellan Android-Apple.
Min syster och svåger är Apple all the way. Mina bröder är inbitna Samsungare BIG time, de kommer aldrig att byta. Den gruppchatt vi har kör vi via WhatsApp och det är aldrig problem där. Gillar WhatsApp, gillar att man även kan ringa folk via den, ofta med mycket bra resultat vad gäller kvaliteten. TACK säger jag!


Facebook … 
Jag vill hoppa av!!
Jag bryr mig inte om Facebook längre, jag har inte skrivit ett personligt inlägg där sedan min älskade pappa dog. Innan dess hade det nog gått långt över ett år sedan jag skrev något personligt där.
Jag har tagit bort min födelsedag från FB, kommentarer sällan på andras inlägg. Försöker på det stora hela vara så inaktiv där som möjligt. Tycker det är en stönig plattform.
Jag är endast med eftersom en del grupper är lite roliga (även om det också är mest suck …), men jag gillar Messenger på FB, det är lätt att hålla kontakt via Messenger och deras telefonuppkoppling är närapå ännu bättre än WhatsApps!
Det är nog mest därför jag ännu finns kvar där. OCH för ett fåtal gruppers skull.
Men jag är galet inaktiv på det mediet.
Jag kan erkänna att Facebook är bra då man vill berätta något för många, som just vid ett dödsfall eller något annat stort i livet.
Men annars? Vanliga inlägg? Nej, det är inte längre för mig.


Nåväl med detta snackiga inlägg önskar jag dig en fin och trevlig oktoberhelg!!


PS, damn us! Det är ju för tusan fredagen den 13 idag? Någon som är skrockfull?

24 comments:

Yvonne said...

Tänk att det kan ta 6 tim att flyga inrikes, wow! Skönt att resan gick bra trots gropig flight. Gillar inte gropiga flighter och sen om det är åska på det, huuuu.

Vädermässigt skiljer det sig ju också markant, gillar hon LA vädret eller skulle hon hellre ha ert, lite mer omväxlande?

Så fina bilder med solen som kikar fram mellan träden och speglar sig i vattnet.

Hoppas ni får bättre väder än det som utlovats i helgen, annars att bara gilla läget och ha det mysigt inomhus istället.

Team Apple utan tvekan, köpte en samsung en gång men gav upp den efter en månad max och gick tillbaka till Iphone.

Nu ska jag hoppa in i duschen för vi ska åka på en vinprovningstur inåt landet dit det är ca 10 mil och vi har en tid att passa. Vi är 3 par som åker så alla är nog igång att göra sig klar just nu.

Ha en mysig helg och skickar en stor kram

Dr Jo said...

Hejsan Fredag,

Idag blir det jobb blandat med VAB. Förhoppningsvis är det en hosta som går över fort och inte någon COVID.

Så skönt att det gick bra med resan för K. Kan absolut se mig själv göra likadant när mina tjejer ska ut och resa. Är inte så vidskeplig egentligen men har mycket katastroftankar. Dumt men svårt att kontrollera.

Det låter som en underbar variant av hösten, mycket med färg. Visst stannar löven på träden ett längre tag också ? Tycker man ofta ser bilder ifrån Virginia när man pratar om höst. Här känns det som att det går så fort. Pang bom tjoff så har alla träden hunnit skifta i färg och tappat sina löv.

Hehe så fort jag hör "Shenandoah" så börjar jag nynna på Country road i huvudet. Hoppas ni får en superhärlig helg fast det kanske blir regn. Hur är mentaliteten då, kan man gå ut och ta en promenad fast det regnar eller låter man bli. I Sverige är det så inmatat med "Finns inget dåligt väder etc" när det naturligvis visst gör det :) Kan se det mysiga med att vara inne med en brasa och dricka vin :) Hänger med via Instagram.

Ja andra sociala medier, är inte heller inne så mycket på Facebook. Det är smidigt att hålla kontakt med andra som bor långt bort och i diverse grupper i grannskapet. Facebook market har varit smidigt ibland med. Annars blir det mest Instagram för mig. Tänkte testa TikTok men får se om tant orkar :P

Ahh se där Fredag den 13, nej jag är inte så skrockfull egentligen. Men ska väl villigt erkänna att jag inte slår sönder speglar, går under stegar eller fäller upp paraplyer inomhus. Men det kan vara sunt förnuft också :P
Oavsett så önskar jag dig en underbar helg. Har en känsla att våran kommer gå i vabbens tecken. Suck.
Soliga höstkramar Johanna!

Brysselkakan said...

Japp, fredag den trettonde, tänkte på det igår men nåväl. Och så landar äldste sonen på Arlanda och deras taxi hem får punktering i värsta morgonrusningstrafiken på E4... Men egentligen tror jag inte det berodde på dagens datum. Men krångligt blev det och la 1,5 h i tid på resan att komma hem.

Har aldrig upplevt problem med att smsa mellan iPhone och Android. Min man och min syster ha iPhone och visserligen blir det mest Whatsapp med maken men syrran enbart sms. Det där med kod och grejor för bild tror jag mer har att göra med vilket abonnemang man har, det kan hända mig när svärmor ska ta emot bilder. Skriver hända mig för det är jag som via telefon ska lösa det åt henne...

Ha nu en fin och mysig helg, vare sig det blir regn eller inte!

Annika said...

Yvonne:
Jamen eller hur!! SÅ stort land. Att flyga ett måste, annars blir man nog sittande. Att ta bilen är orimligt. Tåg tar väl fem dagar.
Alltså, flyget eller bust.

Svårt att säga vad Karolina föredrar vädermässigt. Hon ogillar starkt vintrarna här, de är så gråa och färglösa (OCH det är de, om vi inte får snö). Men jag vet också att hon blir trött på evig sommar. Vintrarna där är ju rätt milda ändå, och det blir inte som här i gråskalans tecken. Det är nog mer som hos dig i Spanien, tror jag.
Men både hon och Mike saknar östkusten, och de säger att de vill flytta hit igen.
Dock, vi får se när det blir. Inte i brådrasket iaf ...

TACK for bildberöm, så snällt. Tog så väldigt få bilder i veckan som gick.

Ja vi får hoppas att vädret ska uppföra sig, trots allt.

Team Apple för dig också, hihi! Min mamma hade en android en gång, vi fattade noll. Den lämnade vi tillbaka, haha.

MYYYYISGT Yvonne!! OCH gott vin därtill i Spanien. Ha det riktigt mysigt och fint denna helg!

Stor kram från mig!!!

Annika said...

Dr Jo;
VAB-dag!! Tänker du testa och se om det är Covid? Eller struntar du?
Vet ju att den går som en löpeld nu, men det gör förkylningar också. Och numera är ju covid mer som en förkylning.

VET, man kan inte kontrollera sitt katastroftänk, haha. Det bara GÅR inte.
Du blir säkert likadan, hihi.

Jo, men när crescendot väl är här, i slutet av oktober och början av november, går det snabbt innan de är kala.
Men just själva processen går nog långsammare, tror jag. Hösten är en enda dröm här.

Shenadoah ja, älskar ju det namnet!! Jag vet, Take med hime county roads. Där nämns ju Shenandoah River, och vi ska bo nära den nu. Hoppas att det blir bättre väder än vad de utlovat.

Facebook har sina fördelar, ffa messenger. OCH ja, annat också. Men mest är jag trött på det, så trött.
Kommer inte att hoppa av, men ligger lågt gör jag.
Insta är så bra.

TikTok, har inte det. Men K visar mig klipp därifrån varje gång vi ses, hur de kommer i en perfekt ström synkade efter det du gillar.
Mkt av det som ligger på TikTok ser man på Intsta också. Kommer inte att skaffa det, men du borde göra det :-D

Tack Jo, jag hoppas att din helg ska bli bra, och att den lilla snart blir frisk. OCH att ni anta ska slippa. OCH att det inte är Covid.

KRAMAR!!!

Annika said...

Brysselkakan:
Haha, jag la märke till det då jag skulle förpublicera det här inlägget--AHA fredagen den 13 imorgon.
Nej, jag är inte skrockfull då det kommer till denna dag.
FAST ja, absolut OTUR för din son. Usch jobbigt. Vi kan skylla på dagens datum bara för att ;-)

SÅ kan nog vara, det kan ju vara det att jag har amerikanska abonnemang och de andra svenska. Det är nog så kanske. dock aldrig nånsin problem från amerikansk iPhone till en svensk. Det är bara med Androider det händer.
WhatsApp är bra, problemet uppstår aldrig där. Gillar WhatsApp.
OK, men det händer med din svärmor alltså ... SKUMT. Ja, kanske spelar olika abonnemang ut varandra på ngt sätt.

TACK vi ska hoppas att vädret blir bättre än vad de säger.
Ha en riktigt fin helg!!

Anna i Portugal said...

Ett inlägg i min smak :)
Facebook slutade jag med för ett år sedan, så skönt, saknar det inte alls faktiskt. Älskar WhatsApp, det använder vi istället för Messanger och SMS. Perfekt. Jag är team Apple... sedan många år. Har bara Appleprylar. Vädret du beskriver i Los Angeles är samma som vi har här i inlandet i Portugal. Med låg luftfuktighet dessutom. Men nu ska det komma lite moln och äntligen regn (om vi har tur) den kommande veckan. Väldigt fint ljus i dina bilder!

Elisabeth said...

Typiskt att det ska regna i helgen när ni hyrt hus! Men, som du skriver, så kan de ju bli trevligt ändå. För övrigt tänker jag, precis som Dr Jo här ovan, på "Country roads" när jag läser Shenadoah. :-D

Jag är helt klart team Andriod. Tycker att iPhone är ALLDELES för dyr. För mig är det inte värt att betala de pengarna, för jag är inte tillräckligt tekniskt insatt och behöver inte ens hälften av vad man betalar för.

Facebook är inte min grej heller. Loggar in någon gång då och då, men det är ytterst sällan. Gillar Instagram mest, förutom bloggar då. TikTok och Snapchat är inte heller något jag använder, men mina elever älskar ju helt klart de apparna.

Elisabeth said...

Kommentar till torsdagens inlägg

* Förstår att det är ledsamt när Karolina åker hem till LA. Det är ändå skönt att veta att ni ses i jul, för det måste vara ännu jobbigare de gånger du inte vet när ni ska träffas nästa gång.

* Det låter logiskt att jämföra bonusdagarna med snödagar, för det blev ju som sagt som en bonus.

* Ojoj, 107 000 bilder! Tur att det finns moln. ;-) En rolig grej angående den typen av moln är att det på tyska heter "die Cloud", trots att vanliga moln heter "die Wolke". Tyskarna har helt enkelt struntat i att översätta till tyska, och det ser ju så roligt ut. Imponerande för övrigt att datorn är så gammal.

* Visst är det sårbart med tekniken. Jag använder fortfarande vanliga betalkort, men swish har jag förstås i mobilen, och det använder jag ofta när jag beställer saker på nätet. Och så har vi bank-ID förstås, som krävs för väldigt mycket i Sverige. Finns det förresten något liknande bank-ID hos dig?

Elisabeth said...

Kommentar till onsdagens inlägg

Jätteroligt inlägg! Läsning är verkligen intressant, och har alltid varit viktigt för mig. Som barn älskade jag Fem-böckerna och diverse hästböcker, och när jag var mindre även förstås Astrid Lindgren. Barbro Lindgren och Marie Gripe tillhörde favoriterna även hos mig.

När jag var tonåring var jag anti allt vad ungdomsböcker och läste istället bland annat Henning Mankells deckare, samt många av arbetarförfattarna. Jag tyckte att ungdomsböckerna bara handlade om fåniga och ointressanta saker, haha. Så typiskt mig att vara anti. ;-D

Jag kan absolut läsa om böcker och se om filmer/serie, jag gör det till och med hemskt gärna. Precis som du skriver upptäcker man alltid något nytt som man inte tidigare lagt märke till. Har dessutom läst att om man är som jag, d.v.s. en person som älskar rutiner och trygghet, då gillar man ofta att läsa om böcker och att se om serier/filmer, för det blir ju en slags trygghet. Även om man upptäcker nya saker vet man ju vad som ska hända.

BP said...

Bra att Karolina är hemma "safe and sound" och att du kunde städa upp hennes rum. Tänkte förresten också på att det är fredagen den 13:e idag, men jag är inte skrockfull.

Har bara en kompis som har en Samsung, och där har jag inte märkt några konstigheter. Däremot verkar emojis inte vara kompatibla varken på mobiler eller på bloggen. Ibland kommer det bara upp fyrkanter. Nu är jag inget fan av emojis, men jag gillar inte fyrkanter heller;-)

Facebook har jag alltid vågat vägra, och det är jag glad för.

Jättekul med en minisemester med kompisar. Njut även om det regnar!

Susjos said...

Här har du en Apple användare, tokigt nog har min man en android telefon, suck, vi kan inte hjälpa varandra om de tär nåt som strular, haha!
Whats App använder vi för en grupp inom min mans familj, alla hans syskon och syskonbarn finns med där, himla smidigt.

Kul med en liten weekend trip för er! Själv jobbar jag i natt, men är sen ledig igen. Ser fram emot söndagsmiddag med våra söner med flickvänner, och såklart Samuel, hoppa snu att vi håller oss friska!

Jo, nog har jag längtat tillbaka till förlossningen allt, jag är ju i grund och botten en förlossningsbarnmorska! Men nu när jag ser hur mycket som läggs på barnmorskorna som jobbar på förlossningen, så inser jag att jag har det mycket bättre på eftervården, och stressen kommer alltid att finnas kvar där. Så jag kan nog tacka min dåliga hörsel för att jag numera arbetar på eftervården, som också är komplex ,men inte lika akut på liv och död som det är på förlossningen!

Ha en fin helg!
KRAM

Bettan said...

Så bra att K är hemma tryggt och säkert igen. Sonen är i Rom med sin fru, ska hämta dem vid flyget på söndag. Det är alltid lika skönt när de är hemma, är lite fånigt ängslig när de är borta.

Hahaha, jag är Team Android helt klart, kör Samsung på det mesta. What's up har jag precis börjat med nyligen efter ett uppehåll på några år för det krånglade så mycket. Använder Messenger och Facetime en del, tycker de är väldigt bra och strular sällan.

Fredag den 13e brukar vara en hyfsat bra dag, men jag måste erkänna att jag tänkte lite extra på det idag när jag stod i stillastående kö mitt inne i Lundbytunneln. Eftersom jag har en ganska rejäl klaustrofobi är det inte det bästa stället att hamna i.. Men det gick bra den här gången också.

Böcker.. Jag älskar böcker och började läsa massor redan när jag var sisådär 10. Det var "Vi Fem", Äventyrs serien, Kitty-böckerna, Wahlströms alla ungdomsböcker, och så tror jag det fanns något som hette POP, som konkurrerade med Wahlströms...
Senare brukade jag sno pappas Bill & Ben-böcker och Walt Slade, älskade vilda västern! :D

Erica said...

Vad skönt att Karolina landade säkert där borta i Kalifornien. Alltid skönt att veta att sina närmaste är säkert hemma.
Förstår också att det känns som att veckan gått snabbt, och fotande och liknande hobbys är ju inte direkt högprioriterade när man har sitt/sina barn hemma hos sig. Som det ska vara.

Wow alltså! Önskar så innerligt att vi kunde ha samma hösttemperaturer! De som ni har låter så perfekta :-D
OCH du bor verkligen vackert! Bilderna är jättefina!!

Låter som att ni kommer få en otroligt mysig helg. Vad roligt med en liten semestertripp tillsammans med vänner.

Och OJ! Vad jag håller med dig om Facebook.
Tycker att FB är en astrist plattform. Den har ju på något sätt aldrig känts som något man använder på samma sätt som alla andra plattformar i sociala medier. Den är lite mer, som du skriver, mest bara för att uppdatera milstolpar i livet samt hålla kontakten med familj och vänner. Och kanske typ hålla koll på vad gamla bekanta pysslar med nuförtiden.
Så tråkigt. Då föredrar jag Instagram alla dagar i veckan!
Jag inaktiverade mitt Facebookkonto i... vad blev det? Ett år tror jag. Saknade inte den kanalen en enda gång under det året. Tvärtom var det rätt skönt att slippa det här att alltid ha olästa notiser varje gång man plockar upp mobilen.
Så ja; Facebook klarar man sig alla gånger utan!


Hoppas att du får en riktig riktig toppenhelg!
Kramar! /Erica

Channal said...

Hallo Annika! Här har du team Apple! Att byta vore som att vara otrogen, Haha!

Härlig helg du har med goa vänner! Här stormar det men solen skiner och det är varmt, +14° (det ÄR varmt tycker jag).

Veckorna går alldeles för fort. Vi är redan inne i mitten av oktober!

Trevlig helg och KRAM Anna

Annika said...

Anna Portugal:
HEEEJ och välkommen till min blogg!!
Jag känner igen ditt namn från ffa Karins blogg. Så roligt att du tittar in här. TACK för det!!!
Team Apple all the way för dig!!
KUL!! Jag håller med om allt du skriver om det märket, YESSSS!!
FB, skjut mig så stönigt det är där. VILL hoppa av också, men gillar messenger. Iofs kan man lika gärna hoppa över till WhatsApp som ju ÄR jättebra.
Ah, ja...så klimatet i södra Kalifornien påminner om ditt klimat i Portugal. Kan tro det, jag. Visste du att Washington DC och Lissabon ligger på exakt samma breddgrad. Men med så olika klimat ändå. Så du och jag ligger förmodligen väldigt lika breddgradsmässigt.
Hoppas ni får regn!!
Tusen tack för att du kom hit, jag ska hälsa på hos dig med.
Önskar den en finfin måndag!

Annika said...

Elisabeth:
OCH vi hade tur, det regnade inte hela helgen. YAY!!
Vi hade så jättefint, mer om det imorgon.
Shenandoah är ett så galet vackert namn, tycker jag. OCH ja, jag med ... jag tänker också på Take me Home Country roads.

Team Android för dig, hihi.

FB, bara stönigt. In och ut för mig. Sedang gillar jag också Insta massor. Men mest gillar jag bloggar, men sen kommer insta som god tvåa.
Snapchat och TikTok nyttjar jag inte.
Jag vet att de som är unga helt lämnat FB.

Annika said...

Elisabeth igen:
Nu är hon där igen, och nu börjar hon sitt nya jobb idag.
Så glad att hon redan har biljetterna köpta till jul.

Ja, tur det finns MOLN eller hur. Utan det skulle både min dator och telefon vara totalt obrukbara. HAHA-
Så jag är glad för alla moln som finns även om de ligger i stora gråa byggnader, hehe.
Tyskarna brukar väl gärna översatta annars va? Jag menar, de brukar inte ta till sig engelska som tex svenskar gör? Använder engelska uttryck etc? Berätta gärna för mig eftersom jag ju inte alls vet. Men jag tycker det är intressant.

Motsvarighet till Swish har vi här. Men motsvarigheten till Bank ID har vi inte. Det är ju rätt bra, brukar hjälpa min mamma lite med hennes då jag är hemma. Men samtidigt ger det mig stresspåslag eftersom jag INTE är van vid det. Hehe.

Annika said...

Elisabeth 3:

KUL att vi har lite gemensamma ungdomsfavoriter vad gäller böcker. Barbro Lindgren och Maria Gripe, tror jag läst allt av dem. DEller nej, jag gillade inte BLs böcker om Loranga ...
INTE min grej. Men jag gillade alla hennes andra böcker.
Hästböcker var däremot inte min grej, men måååååånga tjejer älskade dem ju!!

MEN då måste jag fråga, med tanke på att Brysselkakan ovan inte fick låna vuxenböcker på bibblan när hon var tonåring, var det nånsin problem för dig med den saken? OCH vet du om barn och tonåringar idag får låna vuxenböcker på bibblan?
Jasså ja, haha, du var anti de där ungdomsböckerna. Varför är jag inte förvånad? HAHA.

Du och jag är lika där, knarkar trygghet och rutiner och därför blir det så rätt att läsa om den bra bok eller som en bra film eller serie. Alltid upptäcker man ngt nytt :D

Annika said...

BP:
mkt skönt, och idag börjar hon sitt nya jobb!!
Spännande.
Fredagen den 13 kom utan ngn större otur, hehe.

emojis kan bli lite mkt. MEn ja, ibland kan de verkligen bråka mellan olika mobiler. Har märkt det med. Det blir bara en ruta, eller ngt som ser ut som en stege, haha.
MEN jag har aldrig märkt att det skulle bråka med emojis på WhatsApp.

FB, nu finns det verkligen noll anledning för dig att gå med där. Det är verkligen en relik där några få skriver personligt än idag.

Vi fick en jättefin hög utan några större skyfall.

Annika said...

SUsJos:
Nä nu får du se till att din make skaffar en iPhone nästa gång. HIHI!
Då kan ni så lätt synka varandra också.
WhatsApp är såååå bra för gruppchatter och annat oavsett vilken lur man använder. Absolut bäst!!
Så jag förstår att den aldrig ger problem.

Hoppas du fick en fin helg på jobbet och en urmysig middag sen med familj och barnbarn, härligt.

Förstår att det är annorlunda, och lugnare, att jobba på eftervården. Men jag kan också förstå att är roligare och väldigt känslomässigt på förlossningen.
Men ja, det är nog bra att du är var du är nu.

Kramar!!

Annika said...

Bettan,
Just så är det onekligen. DET är lugnast att ha sina barn på marken. Fånigt det där att vi har så svårt att koppla v egentligen. Å andra sidan vet man ALDRIG.
Men ja, bäst att ha dem på marken, helt klart.

Team Android för dig alltså, noterat :-D
WhatApp har aldtig strulat för mig, s tråkigt att den varit jobbig för dig.
Ibland vet man inte med tekniken.
Men, hur kan du använda FT om du har en Android? Fast de har kanske samma namn på den funktionen?
Tycker också att Messenger är bra. Ibland har de bättre kvalitet än WhatsApp vad gäller samtal.

OOOOHHH nejjjj...fattar ... jag hade inte heller velat sitta fast i en tunnel. Håller med om att det kan kännas väldigt otäckt. OCH man vet ju att man inte skulle kunna göra ett skit närapå om man blir fast i en sådan ... GULP. Skönt sen då de släppte och du kunde åka vidare.

POP ja ... ngn klocka ringer ... måste googla känner jag, haha- Nej men dt fanns ngt liknande ... Minns också en annan sorts böcker, de var små pocketböcker ...

Annika said...

Erica:
Ja det är verkligen skönt då jag vet att hon säkert är framme.
Pust. Alltid samma sak, stön. Det blir aldrig lättare.
Så sant, när K var hemma var det lite av standby för mig vad gäller det mesta jag gör i vardagslag.

TACK snälla Erica. Vi har inte riktigt gått in i finhösten ännu, men vi är på god väg.
Nu är det lite kyligare än vad det var i förra veckan. Men absolut inte kallt.
Men imorse var det bara 7 grader då jag gick ut.
Vi fick en sååå fin och mysig helg. Imorgon kommer inlägg om den.

FB ja.. GUD vad trött jag är på det mediet.
Märker ju också i mitt flöde hur allt färre lägger ut ngt. OCH tacka för det, ingen ids väl. Verkar som många tröttnat.
Det är bra då man tex ska berätta om ett dödsfall :(, eller ngt annat stort. Men annars, som en blogg? Eller insta? HARDLY.
Messenger gillar jag där, men det är väl typ också allt ...

TACK Erica, jag hoppas att din helg var jättefin.

Varma kramar!!

Annika said...

Anna:
Team Apple, ja!!
Håller med, att bara vore som att vara otrogen, haha.
Vi hade 15 grader idag, tyckte det var härligt svalt. HAHA.
Vi fick en jättefin helg med vänner.
KRAMAR!!!