Thursday, May 18, 2006

Idol och annat...

Det blev som jag trodde; Elliott Yamin åkte all världens väg igår efter en otroligt jämn röstning. Elliott är så GENUIN och har en så FIN röst. HAN borde ha fått stå på Kodak Theatres scen i nästa vecka istället för skyltdockan KAT. Kat är så fejkad, hela hon. Hon försöker vara en ny Celine Dion, eller en ny Whitney. Honey, you're not even close. Kat sjunger sönder varenda låt, hon wailar så man blir TOKIG...Om KAT vinner överväger jag att aldrig mer titta på idol, seriöst!
GO TAYLOR, GO!!!
Svenne-lunch idag hos SK. Trevligt. SK har sina föräldrar och sin bror där från Sverige. Alla har dem hjälpts åt att inreda Saras källare! En annan kul grej var att träffa AÅ igen...AÅ flyttade hem till Sverige ifjol efter 6 år i USA. DET är inte helt lätt att flytta hem, fick vi höra. Men AÅ sa även att det på många plan är helt underbart, det att ha familjen nästgårds tex. När dem bodde i USA hade dem ingen familj alls här. Kort sagt, en trevlig eftermiddag. Tack SK!
Dotterns hand och arm är bättre idag, men hon har svårt för att tex trycka på handbromsen på cykeln...Happy Thursday evening!

4 comments:

Sara said...

Mmmm, jag hatar också när artister wailar sönder låtar, hemskt irriterande, kan ju inte uttala mig om AI dock...

Annika said...

Sara: Ja, fy sjutton...Såna sångerskor gör mig KNÄPP...Det är som att dem ständigt måste GLÄNSA och VISA att dem kan. Själv vill jag bara stänga av...

Monika said...

Testing, testing...kommer min kommentar upp direkt nu tro?

Annika said...

Monika: Jag trodde ju det, men uppenbarligen INTE...Ska fortsätta att se om jag kan hitta "felet". Until then, fortsätt kommentera på detta sätt!