Monday, May 15, 2006

De flyttar...

...Det är så sorgligt...Familjen W är på väg härifrån. Visserligen flyttar de bara ca 2 KM härifrån, men ändå...De blir ju inte kvar här på VÅR gata. E och jag kommer aldrig mer att bara stå och snacka, ta en iste på trappan en eftermiddag, ta ett glas Cabernet Sauvignon (vårt favvo vin) eller bara stöta ihop till och från affären. E jag kommer att sakna dig enormt mycket!!!
Man kan skatta sig lycklig om man har goda grannar! Och det har jag! Grannar som blivit riktigt nära vänner. Men nu drar E! All the luck to you and your family! Miss you so darn much!!! OCH den största frågan kvarstår: Vem flyttar in härnäst? Deras hus är inte ens till salu ännu. Jag har en känsla av att det kommer att ta lång tid innan vi får nya grannar.
Peter är i Boston. Alla som känner mig vet att jag är mörkrädd. Natten som gick var lite jobbig! Somnade sent, klockan 3.30 väckte dottern mig för hon blödde näsblod, jag hade sen så svårt att somna igen. Klockan 6 väcktes jag av ett ljud i huset. Det lät som en GET! Först trodde jag att det var en dröm, men sen hörde jag ljudet igen. EN GET!!!??? Va'fan!???
Det tog mig en bra stund innan jag begrep att det var ena Walkie Talkien som inte var avstängd, MORR...Slumrade in igen för att väckas av väckarklockan klockan 7.30. Blä...

4 comments:

Anonymous said...

Vad kul att du bloggar, Fente!! Hade glömt bort det och kollade för första gången idag, kul kul!! Din sis

Annika said...

SIS! Lovely to hear from you! Fortsätt kolla bloggen.

Monika said...

Vad jobbigt att inte få sova!! Och att vara mörkrädd :-( Hoppas det går bättre ikväll! Var dock lite kul att du tyckte ljudet lät som en GET - av all ljud här i världen...!

Annika said...

Monika: jag vet...EN GET??? Men det lät faktiskt så. Helt sjukt. Först trodde jag nästan att jag hade en GET på decket. My oh my...
J-a walkie talkie...