Tuesday, May 23, 2006

Idol, after the fact

All right! Nu har vi sett Kat och Taylor in finalen. Vem var bäst?
TAYLOR!!! Yes, grabben, you worked it out! Grejjen med Taylor är att han har sådan säkerhet och närvaro på scenen. We likeeee!!!
Kat, tjaaa...Hmmm...Visst, hon sjunger "Somewhere over the rainbow" med bravur. Men resten? No thank you!
Och vilken missklädsam klänning ,Butt-enlarger xxl, my goodness...Nopeli-dopeli, it did not work on your body type, girl.

Undrar om någon American Idol någonsin kommer upp i Kelly Clarksons klass? Hon är ju definitivt den bästa som Idol någonsin producerat. Ja, och så Clay Aiken (förståssss) men om honom är det ju så tyst numera. CLAY??? Where are you???

Jag tror Taylor kommer att ta hem detta, he's the idol for 2006. Men, vem vet? Nu får vi vackert vänta tills imorrn. Konflikt: Lost season finale och Idol krockar. Inte bra...

Natt!

5 comments:

ln said...

Taylor gjorde helt klart bättre ifrån sig. Men ibland ser han så sur och trumpen ut. Nästan alltid när han inte sjunger! Det känns lite manipulerat. Hans ögon ser lite läskiga ut i emllanåt, som han var en "elak" person. Men det kanske bara är jag som ser det! Han verkar ju måttligt populär bland amerikanska kvinnor. Undrar hur det är i Sverige?

Sara said...

Kan tyvärr inte uttala mig om årets AI, tror det går på 4:an men... Däremot är ju Kelly C en tjej som slagit här i Europa också så visst är hon en riktig Idol!

Anonymous said...

No contest, Taylor är helt klart bättre!!! Försökte ringa in och rösta. Kom aldrig fram. Ja, det blir kul att kolla ikväll. SB

Annika said...

IN: Elaka tendenser? Kanske. Eller så är det nerver? Han är annorlunda, helt klart. Absolut inte den typsika "idol" vinnaren. Men, det var inte Ruben Studdard heller. Däremot hade Carrie Underwood "alla rätt" sas. Antar att hon är stor inom countryn, dock.

SIS: Kelly Clarkson är BRA!!! Jag gillar henne. HON är stor både i USA och Europa! HON har slagit igenom, och det är väl det Idol producenterna ser sig vindögda efter, ett världsnamn! Way to go, Kel!

Annika said...

SB: No contest is damn right...HOPPAS på det bästa ikväll!!