Tuesday, May 23, 2006

Idol

Ikväll gäller det för Taylor Hicks! Rösta så att fingra blånar IKVÄLL!!! GO TAYLOR!
Kan bara beklaga att Elliott Yamin är borta, buhu! Hade verkligen unnat honom att få stå på Kodak Theatres scen ikväll.
Kat lär väl som vanligt sjunga sönder sina låtar, samtidigt som hon lyckas se ut som en opropotinonerad skyltdocka.
Nej, HEJA TYLOR!! You go, boy!!!

Har varit flitig i trädgården idag, planterat en massa. Är ännu inte färdig...Så nu bär det av ut igen...Bye!

5 comments:

Anonymous said...

Hej min vän. Förlåt att jag inte har läst dig förrän nu. Är absolut "swamped" på jobbet. Hoppas verkligen att Taylor vinner. Men det blir ju aldrig som man tror!! SB

LN said...

Är jag den enda som tycker Kat är helt OK? Får hon bara lite hjälp med låtval tror jag hon kan lyckas bra!! Herregud, tänk att kunna sjunga och se ut som hon och bara vara 17 år. I detta big big country måste man ju massor av skinn på näsan för att lyckas och en "jag är bäst attityd", annars kommer man ju ingen vart. Nej fram för fler duktiga och snygga tjejer!!

Annika said...

SB: Heja TAYLOR friskt humör!!! Måtte han...Men, jag vet. Det blir aldrig som man vill, suck...

IN: Njeaa...tycker väl inte att KATs röst är så jätte extraordinär, precis. Tycker hon sjunger sönder det mesta. Fattar inte hur hon har klarat sig så långt...Men visst, hon har ett fint ansikte. Smaken är olika, och tur är väl det!

ln said...

Det blir spännande att se vem som vinner, jag är inte så engagerad i år. Ska se Lost på onsdag kväll istället för American Idol! Missförstå mig rätt, jag tycker faktiskt att Kate har en röst, bara ngt proffs hjälper henne att välja låtar så hon inte sjunger sönder dem!! Sedan är det väl ett plus att hon ser unga och fräsch ut? För mig är Taylor för "gubbig" för en American idol, men som sagt smaken är olika... Vi ses imorgon bitti!

Annika said...

IN: Japp, vi får se hur det går. Jag är ju också ett stort LOST fan så det blir LOST i två timmar imorrn, TiVo för Idol...Fast, första timmen kan man se eftersom AI börjar 20 och Lost 21. Ska bli kul med Lost, och Idol!
Jag tycker bara det är kul om ngn annorlunda, inte mormen, vinner Idol...Men som sagt, smaken...Jupp, ses imorrn!