Friday, May 12, 2006

Rysk promenad

Idag strålar solen ner på oss igen. Otroligt vacker morgon...Precis när jag skulle köra dottern till skolan ringde telefonen. Det var min dotters bästa kompis mamma som ringde. Hon ville gå ut och gå med mig. Sagt och gjort, jag lämnade av K på SVES och for så hem till O som bor precis vid Lake Audobon. O är ryska, hennes engelska är ganska svag, men jag måste ändå säga att hennes språk verkligen har utvecklats genom åren. O och jag började med att gå ner mot Twin branches nature trail. Det är en helt UNDERBAR promenadväg, på grusvägar och upptrampade stigar. Rekommenderas till alla som bor i och runt Reston att gå där någon gång. O pratade mycket om livet i Moskva, om att dem nu ska åka hem till Ryssland ffg på 6 år! O pratade om naturen i Ryssland om hur hon saknade björkarna och dem vita nätterna. Hmmm...Jag tror att alla Nordbor som bor här kan relatera till just det. Det saknar vi alla.
Vi var ute i en timme och en kvart, och det var en verkligt härlig promenad. O berättade om att hennes 9 åriga dotter S nu äntligen har kommit in på G.T programmet på SVES. G.T---Gifted and talented. S hade testats i flera omgångar på George Mason university, och nu äntligen, tre år senare har hon äntligen, till sina föräldrars enorma lycka, kommit in på G.T.
Intressant att ta del av, även om jag inte förstår vikten av att ha sin dotter på G.T till varje pris...Anyway, nu väntar fredagsbestyren...

5 comments:

Anonymous said...

Testar

Anonymous said...

Testar igen.

Anonymous said...

Hej Annika. Så som jag förstår det måste du godkänna mig innan comment kan be posted som anonymous? SB

Anonymous said...

later ju skont...

Annika said...

Tack! Nu bör det funka med kommentarerna här! Tack S!!!! Jättekul!