Tuesday, May 16, 2006

American Idol...

Sitter och kollar på Idol...
Paula ser ut, och agerar värre än någonsin. Hur mycket Botox har kvinnan i fejset? DET ser helt sjukt ut. Dessutom verkar kvinnan ständigt hög på värktabletter, otroligt. Ikväll ser hon för j-g ut. Hon ser ut som om hon inte ens är närvarande. Det är som om leendet helt har stelnat i ansiktet. Kanske hade hon en Botox-behandling som gick FEL precis innan sändningen? vem vet? Ryan Seacrest ser SÅ fånig ut i sina kostymer. Grabben, varför klär du dig inte i något mer snyggt casual? G.O.D...
Heja Elliot! Go for it!!! Jag ska rösta på dig until you are the last man standing!!! Visserligen ser han ut som Mr.Tumnus i "Narnia" men vem bryr sig? You're the best!
Kat är jag SÅ less på. Försvinn med din "Jag är bäst" attityd. Du kommer aldrig att bli den nya Celine Dion! No girl...
Och så Taylor Hicks...Jo, jag gillar dig, men jag skulle aldrig köpa en cd av dig eftersom du ju är mer en entertainer än något annat.
Simon Cowell är fortfarande den absolut bästa domaren och den enda man kan lyssna på...
We'll see how it goes tomorrow...

6 comments:

Anonymous said...

Jag tycker att Ryan Seacrest ser bra ut i sina kostymer! Jag tycker nog att Taylor var bäst igår men Elliot var bra också. Vinner han så blir jag inte besviken men om Katherine vinner känns det inte bra alls. Hon kan säker bli en bra fotomodell när detta är över. Simon säger som det är, whether it hurts or not. SB.

Annika said...

SB: Tyvärr tror jag Elliott ryker ikväll...Tyvärr, tyvärr..
Om Kat vinner tycker jag det är skandal.

Lena said...

Jag ska helt klart oxså rösta på Simon!

Lena

Annika said...

Lena: Kul att du hittat hit. Välkommen! Ja, det ska bli kul att se hur det går ikväll!!!

Monika said...

Härligt att läsa dina kommentarer, även om jag ju inte ser programmet då'ra...undrar bara, vad är det för fel på Mr Tumnus? Han var ju jättesöt! ;-)

Annika said...

Monika: Ha, ha..Jo, det var han väl...Söt alltså. Elliott är också söt, på sitt sätt. Absolut inte snutfager, och du vet, såna killar gillar jag att rösta på...Säger bara---Clay Aiken!