Wednesday, May 17, 2006

Akut besök...

...precis när jag kommit hem tidigare idag och satt mig ner med laptopen på decket ringde skolan! Man svarar alltid med hjärtat i halsgropen när det är skolan som ringer. Vad har hänt nu???, tänker man alltid. Denna gång hade något hänt!!! Dottern hade ramlat från klätterställningen och gjort illa sin arm! Kunde jag komma till skolan och titta till henne? Jag slängde mig in i bilen och körde till skolan. Där på en stol satt hon upplöst i tårar med armen omlagd av ispåsar.
Tursamt nog kunde vi alla se att armen INTE var bruten. Jag bestämde mig för att ta hem henne. I bilen hem grät hon för att det gjorde ont. Det var bara för mig att ringa doktorn och vi fick komma in omgående. Doktorn tittade på handleden, kunde konstatera att armen inte var bruten...MEN, han ville vara på den säkra sidan så han skickade oss till röntgen. På röntgen fick vi komma in omedelbart, och efter många röntgenplåtar kunde det konstateras att armen var helt OK. Skönt!
Nu sitter hon med armen i bandage. Lekande lycklig över att INTE ha en bruten arm...OCH det faktum att hon kan simma i poolen och i havet när vi åker till OBX...Vilken eftermiddag...PUST!

4 comments:

Monika said...

STACKARN! Skönt att det INTE var brutet...och att hon kommer kunna bada :-)

Annika said...

Monika: Verkligen...Beachen var liksom number one här. Det enda som räknades för barnet :-)))

Sara said...

Stackars lilla K, skönt att allt var ok med armen!! Ge henne en puss och kram från oss/sis

Annika said...

SIS: Det ska jag göra! Krama dina änglar också!