Friday, May 19, 2006

På Starbucks...

...Var på Starbucks i Fox Mill idag tillsammans med LN. LN flyttar snart hem till Sverige igen efter ca 2½ år i USA. Alltså, jag säger bara: Gud vilket jobb att flytta och att arrangera allt som LN nu gör! Familjen N kommmer att ta med sig en hel del till Sverige, saker dem köpt här, en bil etc. Dock inte så mycket möbler. Att flytta till Europa är DYRT. SMÄRTSAMT dyrt! LN sa att hon skulle tycka det vore skönt att bara få ställa ut pinalerna på gatan och ge bort det till folk, istället för att kämpa med olika flyttbolag. Pust. OCH SÅ måste jag bara säga: GRATTIS LN!!! GUD vilket bra jobb du verkar ha fått, och lönen...NICE, NICE!!! GRATTIS IGEN!!! Iallafall en trevlig morgon med trevligt sällskap alltmedan det grånade på utanför fönstret...
Kallt idag, bara 13 grader, brr...Vi får hoppas på bättre väder imorrn när vi har "Relay for Life" uppe vid South Lakes High School!

2 comments:

Anonymous said...

Jodå. Att flytta över Atlanten är säkert ingen lätt historia. Om hon vill bli av med grejor så kan jag rekommendera Craigslist.com Där kan man lista prylar till massor. SB.

Annika said...

SB: tror dem tar med sig det mesta i jättecontainern Sture som ska fraktas till Götet...