Saturday, May 20, 2006

GRATTIS FINLAND!!!

När jag packade ihop mitt pick och pack idag efter Relay for Life tittade jag till på mobilen, ett SMS! Kollade det genast. Två ord: FINLAND VANN!!!
Eurovision Song Contest, alltså!
OTROLIGT KUL!!! Det är första gången Finland vinner den tävlingen! KUL.
Jag är jätteglad för Finlands skull!!! Jag har inte kollat tidningarna på nätet ännu så jag vet inte hur BOTOX-White fake teeth-CAROLA klarade sig. Ska kolla nu...DOCK, glad att inte CAVRÅLA GÄGGKVIST vann. Tål'na inte, och har aldrig gjort...
SÅ GRATTIS FINLAND, FAN VAD KUL!!!!

6 comments:

Sara said...

Ja visst är det helt underbart att de vann!! Vi la 5 röster på dem och de fick 12 p av Sverige så det blev jubel här i soffan igår. Tycker också att det är rätt åt Cavråla....

Annika said...

Sara: Skitkul! Jag försökte hitta vinnarlåten på SVT.se igår, men lyckades inte...

Monika said...

Ja, visst var det kul?!? Vi somnade tyvärr ifrån på slutet av omröstningen men det stod ju klart rätt tidigt tycker jag varåt det barkade. Måste vara skitkul för detta land, som alltid haft sån otur i dessa sammanhang!! Och vilken ANNORLUNDA låt! Cavråla hade gärna fått hamna ännu längre ner...jag säger som du: tål'na inte!

Annika said...

Monika: Cavråla hade gärna fått komma sist för mig...Ha, ha..det hade känts j-gt skönt! Jag letar febrilt efter Lordis låt på nätet men har inte lyckats hitta den! Ännu.

LN said...

Kul för Finland men seriously vilken skitlåt! När man pratar med folk därhemma låter det som de flesta är less på tävlingen och röstar mer på "trots". Jag överväger att helt sluta titta på ESC. Jag tycker det helt har spårat ut de senaste åren med öststaterna i topp! Tacka vet jag den svenska uttagningen!

Annika said...

IN: Faktum kvarstår...Finland drog in flest tolvor i tävlingens historia. Jag tror att tävlingen nu tar en helt ny vändning. Bort med alla Bimbos och Bulgariska ballader. Way to go, Finland!