Saturday, October 15, 2011

Solig lördag

Efter två dagars regnande tittar så SOLEN fram igen.
OCH, ännu bättre ÄR ATT: DET är kyligt och blåsigt.
Detta gillar vi. Ja, minus blåsten då.
Men iallafall...Jag har en stor lönn utanför mitt sovrum. Den lönnen brinner nu i de vackraste färger!
Den älskar jag att titta ut påIdag ska jag och Lotta gå på den årliga "Home tour of Reston". Fem privatpersoner ställer ut sina hus till beskådande. Betalar man 30 dollar för en biljett får man då gå och se dessa fem hus. Alla fem hus har något särskilt som; konst, ovanliga planlösningar, speciella renoveringar etc.
I varje rum står volontärer och berättar om de olika rummen och prången. Det hela brukar vara mycket intressant.Önskar er alla en FIN lördag!

15 comments:

Erica Pettersson said...

Vilka härliga höstbilder! Jag älskar skärpedjupet på mittenbilden :D
Tror inte det finns någon årstid som ger så mycket fotoinspiration som just hösten!

Husvisningarna verkar riktigt roligt! Jag tycker alltid det är så roligt att åka runt och kolla på hur olika hus ser ut, så att få komma in och kolla låter som sagt riktigt roligt :D

Hoppas du får en trevlig fortsatt helg!
MVH /Erica

Katarina said...

Wow, vilka härliga bilder du bjuder på! Läckra!

Fröken fräken said...

Vilken härlig lördag ni verkar få. Super fina bilder. Jag ska gå på en promenad runt om här och ta lite höst bilder.
Kram!

Saltistjejen said...

Vad roligt med sådan "husvisning"!!! Låter kalaskul! Dels att faktiskt få se folks hem och också få se sådana där lite speciella hem/hus. Kul idé! Här har vi också sol och fint idag. Det blir helt klart en tur ut!
Stor Kram!!

Annika said...

Erica:
TACK!!
Vad glad jg blir av att höra vad du har att säga om bilderna. Det betyder mkt!!NU är det verkligen en tacksam tid att plåta.
JA, det ska bli jättekul med husvisningarna. Detta är nog sjätte eller sjunde året som vi är ute på detta.
TREVLIG HELG!!!

Katta:
TACK!!
Kram!

Fröken Fräken:
TACK!
Ja, nu är det verkligen KUL att plåta!
tack för bildberöm!!
Kram!

Annika said...

Saltis:
Ja, det brukar var SÅ KUL!!
Och hemmen är ju inte "stagade" heller som de oftast är när det ska säljas utan här bor och lever folk utan att tänka säljtanken ut.
Brukar vara så KUL!!
Ska ladda lillkameran, men det brukar vara svårt att plåta.
Ja, toppenväder idag!!
Härligt!!
Hoppas ni får en fin dag!!
KRAM!!

Musikanta said...

SÅÅÅ vackra höstbilder! Jag tycker också att det är roligt att gå och titta på hus - var med Mirrfamiljen vid flera tillfällen när de tittade på hus. Man får lite idéer ibland faktiskt. Sen är det ju roligt att se hur olika smak man har när det gäller inredning etc.
Kramar från Ingrid

Pettas said...

En underbar första bild. Jag blev hänförd!:)
Skulle kanske vara idé att låta folk komma hit på besök för en viss summa pengar. Dels skulle jag vara tvungen att städa ordentligt och på köpet få in litet kosing:).
Ha det gott Annika!
Kramar!

Annelis hantverk said...

Men så intressant att få gå in i olika hem och se hur dom har planerat! Underbara färger, hösten är verkligen fin!
Ha det bra!

Desiree said...

Åh det första kortet var ju bara magiskt vackert Annika!!! Så fint ljus. Wow, vilket kort!!! Detta ska du spara och förstora. Kul med hus eventet. Låter himla mysigt. Ha en riktigt nice lördag med din vän Lotta. Njut av solen och den krispiga höstluften.
KRam!

Camilla said...

Jag älskar lönn på hösten för de får så fina färger. Inte här som i Canada dock. Där man kan se ett knallrött blad på stort avstånd.

Hoppas att du får ta några fina bilder på de där husen. För jag är så himla nyfiken.

Kram

olgakatt said...

Ljuvliga höstbilder!
Nu har vi frostnätter och det är bra för växtligheten. Då fattar växterna att de ska gå i vila och övervintrar bättre. Dessutom får vi fina höstfärger eftersom löven inte fallit av ännu annat än undantagsvis. Det är inte alltid vi får det i Skåne; ofta har löven fallit av innan det fryser och då blir det inte det riktigt glödande. Men i år blir det, tack för det, vädret! dagen idag har varit helt ljuvlig, dessutom. Tog en ridtur i bokskog i eftermiddags, magiskt!

Tankevågor said...

Annika du är ju proffs! Vilka bilder! Jag har alltid (och det vet du) tyckt att du tar fantastiska bilder men nu känns det som du bara kliver iväg uppåt i nivåerna i ditt fotande. Jag är imponerad! :-)

Hösten är som vackrast nu....är ute på ön och där lyser solen över havet och öarna klädda i höstfärger på dagarna. Nätterna bjuder på stjärnor och månsken. Kan inte bli bättre. Njuter för fullt.

Kramar i massor till dig.

Anonymous said...

Vilka vackra höstbilder du har fotograferat! Inspirerande! Hösten är här i Sverige med, så jag får nog också ge mig ut i naturen med kameran idag.

Annika said...

Tack tjejer för att ni gillade mina bilder i det här inlägget. Jag älskar min canon, som ni vet. Har lärt mig jobba OK med den.
Husturen var jättekul, som alltid. Finfina hem.

Kattis och grabbarna, varmt välkomna HIT!!
KUL att ha er med!!

Kram till alla!!