Friday, June 15, 2007

Jakten på DEN klänningen!

Min bror och hans flickvän gifter sig den 30 juni i Bromma Kyrka...
Karolina och hennes kusin ska vara brudnäbbar. Näbbklänningarna har jag köpt här i USA. Det är ju så att det är mycket lättare, och billigare, att hitta vackra finklänningar här. Skor har jag också köpt. Flickornas utstyrsel är klar.
Det är annat med Yours Truly. Jag har inte hittat någon klänning ännu. Visserligen är jag ju vanlig gäst, men ÄNDÅ!!!

Jag har varit ute och letat och till min förfäran finns inget jag gillar. I princip allt är ärmlöst och empire-skuret. Om jag tar på mig det ser jag gravid ut + att mina överarmar inte precis ser ut som Jennifer Anistons...Vrååål!! Nej, det är mer gäddhängslooken som gäller. SO, anyway, ärmlöst blir det INTE.
Idag är det min sista riktiga heldag innan resan till Sverige. En dag som jag måste vika åt Tysons Corner Center, Washingtonområdets allra största shopping-mall. Jag ska vika dagen åt varuhusen- Lord&Taylor, Nordstom, Bloomingdale's och Macy's. Jag har alla fyra under samma tak i den jättelika "mallen". Man kan tycka att jag borde finna NÅGOT där...Men, se, det återstår att se...
Och sen gäller det att hitta nya skor också...

Jag börjar känna att resan börjar komma ikapp mig nu. Jag som alltid tror att jag har så gott om tid för allt som ska göras innan börjar nu känna att tiden blir knapp. Speciellt med tanke på inkommande helg. Födelsedagskalas för Karolina! Första kalaset imorgon för familjen, och sen poolparty för kompisarna i skolan på söndag. Vädret är skumt nu likaså...Kallt och mulet. Kom igen!!! Det måste bli fint till helgen!
Fars Dag på söndag. Skolavslutning på måndag...

Och skit, Peter och jag måste köpa två nya resväskor också...I swear!!!

Oh well, it'll all work out!

Hittar jag en klänning idag ska ni få en update när jag kommer hem...

Ciao! Och ha en HAPPY FRIDAY!!!

7 comments:

Humlan said...

Hoppas att du hittar något!
Jag handlar inte bra under stress, vill ha gott om tid på mig, men problemet blir ju när man inte hittar något som passar.. Hoppas att du hittar något som du verkligen trivs med!

Fia said...

Happy hunting! Fredagskram!

Anne-Marie said...

Hoppas att du kan hitta just den där rätta klänningen. Ofta känner jag i hela kroppen när jag har hittat just rätt klädesplagg. Du har ju i alla fall en del affärer att välja på. Kram!

jill said...

Hoppas klänningsjakten gick bra. Bar arm är svårt. Många tjejer även unga får hemskt fula armar i det. Är väldigt svårburet och som dus äger- det är inga Aniston-armar vi pratar om.

veronika said...

Hoppas du fann "din" klänning idag!!! Håller tummarna för dig, vet hur viktigt det är att hitta en klänning som man själv trivs i. Speciellt till en stor tillställning som bröllop.

Hur blev håret?

Bloggblad said...

Vet du, bara att läsa om "The Mall" ger mig doften i näsan från min USA-sommar 1971. Det doftade nåt alldeles speciellt i det Fantastiska köpcentrat - jag var helt såld - såna fanns ännu inte här hemma då. Jag tror jag strosade runt där varje dag...

Annika said...

Humlan:
Jag är rätt bra på att shoppa, så jag handlar nästan bäst under stress! Hittade en klänning jag blev KÄR i, och den köpte jag!!!
Nu är jag trött efter 6 timmars shoppande...Vill VILA!!!
Ska lägga ut bild om jag hittar så du får se!!!

Fia:
It did work out :-) Happy Friday!!

A-M:
Precis så kändes det när jag provade klänningen jag blev kär i!! Men skor har jag inte ännu...Mer shopping på måndag.
Nu är jag TRÖTT!!! Vill läggga mig ner och ta en tupplur!
Jo, jag har mkt att välja på där jag bor, en fördel.

Jill:
Det är mkt svårburet. Det kräver så vackra armar, och axlar. Jag törs inte ge mig på sånt. men jag har hittat en fin klänning idag, hurra!!!
I wish I had arms like Jenn :-)

Veronika:
Tack håret blev bra!! Klippte det inte, det blev bara slingor. Min vanliga frisör var sjuk. Men jag hade inget val, var tvungen att slinga med en annan frisör. Det blev bra. men klippa fick hon inte :-)
jag hittade min klänning, på Bloomingdale's. Ska försöka hitta den på deras webb-sida så att ni får se!!


Bloggblad:
Nu har jag varit på mallen i nästan 6 timmar...LIITE trött. Men visst, jag älskar malls!!! Där finns ju ALLT!!!
Väldigt amerikanskt är det, även om jag varit på ett par hyfsade i Sthlm också!