Monday, August 29, 2011

Fredagstemat i september

Olgakatt har valt dessa teman för september månad.

NU blir det att gnugga de små grå, ska jag säga...

Kan redan nu säga, Olgakatt, att jag inte har en aning om vad jag ska skriva, eller visa, den 16 september...
You've got me there!

SÅ alla Show and Tellare; vässa pennorna och ladda kamerorna för nu kör vi igen!
OM det finns någon ny som vill vara med så SÄG TILL!!!

2 september:
Skördetiden är inne

9 september:
Smartphone - eller inte?

16 september:
Den vår de svage kalla höst

23 september:
Min favoritpryl i köket

30 september:
Om jag vann en miljon på lotteri, då skulle jag...

ÅSSÅ äter jag vita persikor igen!!
OCH gläds över att de är så sanslöst GODA!!
MUMS, MUMS...
Har en hel skål full av dem här bredvid mig!!

18 comments:

  1. Visst är de vita persikorna goda! Fast jag har snöat in på de vita nektarinerna. Jösses vad goda!

    ReplyDelete
  2. Brysselkakan:
    SÅÅÅ goda! Nu blir jag sugen på att prova vita nekatriner också. Ska leta efter dem!

    ReplyDelete
  3. Vita persikor = mums = allergi:( men jag gläds med dig!
    Kul med S & T igen, knepigt har hon hittat, olgakatt:)!
    Spännande böcker i inlägget innan, "hungerspelen" låter spännande, filmen likaså. Tack för fina tips!
    Må så gott i sensommaren!
    kramar!!

    ReplyDelete
  4. Det där med temana brukar ge sig bara man sätter igång! Vita persikor har jag aldrig ätit, men det är naturligtvis jättegott...
    Kram!

    ReplyDelete
  5. Jag tror jag vill vara med, hur, vad gör man? :)

    ReplyDelete
  6. Helena:
    Å vad synd att du inte kan äta de vita persikorna. Dumma allergi!!
    Hungerspelen är grymt bra, Helena!!
    HA det så bra!!
    OCh sen, den 16? HAHA, vad skriva?
    Kram!!

    Ingrid:
    ja, de brukar ju det!!
    KUL ska de bli!
    Testa en vit liten persika!!
    Kram!!

    Frk Nattfrost.
    Du bloggar på tema varje fredag. Skriver om det ämnet som står på tapeten då. Du har säkert sett hur det går till här på min blogg, och andras bloggar. Alla som är med skriver på samma tema. Sedan är det viktigt med feedback, så det är kul om man kommenterar hos alla.
    OK, ja jag skriver upp dig då. Kör i vind!

    ReplyDelete
  7. Så lustigt, jag fick genast idéer om vad man kan skriva om den 16:de!
    Men jag tror ändå inte att jag ska hoppa på detta, så dålig som jag är på att skriva.:-)

    Kram!

    ReplyDelete
  8. Vita persikor har jag aldrig hört talas om! Vad spännande!

    Och nu är det verkligen höst när temat drar igång, bara att packa fram alla mysiga koftor nu då! :)

    ReplyDelete
  9. Man går ju igång, indirekt, när temana kommer upp. De små grå har börjat röra på sig. Få se vad det blir av rörelsen så småningom.

    Ha det gott-kramar

    Karin

    ReplyDelete
  10. Humlan:
    OO, lyllos!!
    Ja, jag lär väl komma på ngt jag med, vad det lider. jag brukar ju göra det.
    HOJTA till om du vill vara med.
    KRAM!!!

    Mrs C:
    Pröva!!
    De finns hemma också. SÅ goda!!
    Japp, detta är ett hösttecken!!
    Kram!

    Karin:
    HAHA,så SANT!!!
    Ja, det ska bli så KUL!!
    Bra ämnen. Kluriga!!
    Kramar!!!

    ReplyDelete
  11. Kul teman! Jag som inte ens "är med"


    Blir nästan sugen!

    ReplyDelete
  12. Jaaa vad kul med nya fredagsteman. Ska börja fundera nu. Men shit, jag har precis som du inte den blekaste aning om 16 september temat. Jag vet inte ens om jag fattar det.
    Kram!

    ReplyDelete
  13. Vita persikor, det har jag aldrig smakat! Ska spana in dem i fortsättninge!

    Kram

    ReplyDelete
  14. Vad lustigt att du nämner persikor och nektariner, jag skulle ha nektariner till matlagninen ikväll, men det fanns inte vare sig det ena eller det andra! Det kändes väldigt konstigt. Persikor och nektariner ska ju liksom bara finnas jämt, tycker man.
    Fd Matildas fik

    ReplyDelete
  15. Lotta:
    Men ska du inte hänga med då??? Vore ju JÄTTEKUL!!
    Kram!!

    Desiree:
    Ja, det är riktigt kul teman, men den 16 är som ett stort frågetecken för mig...
    Vet inte alls hur jag ska få till det...
    Så vi sitter i samma båt, Desiree :-)
    Kram!!

    Katarina:
    JA, gör det. SÅ GODA!!
    Kram!

    ReplyDelete
  16. Matilda:
    KUUL att du är här igen!!
    Så roligt att se dig bland kommentarerna igen!!
    Konstigt att det inte finns att få tag på hos er. men, det kanske beror på säsong? Ni har väl vinter nu så era bästa persikor kommer väl i feb ngn ggn. Ah, vad vet jag???
    Trist iaf att inte hitta det man söker och man tycker att det borde finnas ngt iaf!

    ReplyDelete
  17. Tack!
    Delikatessbutiken hade både persikor och nektariner upptäckte jag senare, men de var dyra. Så jäpp, importerat så här års. Jag frågade på jobbet och fick veta att det inte blir "stone fruit"-säsong förrän i November ungefär. Märkligt att jag aldrig tänkt på det förr!
    Fd Matildas fik

    ReplyDelete
  18. Matilda:
    ja, där ser man.
    Det brukar vara svårt att hitta persikor och nektariner här också under lågsäsong. Man kan kanske få tag på ngra hårda o små...
    Men snart kan du njuta av dem igen!!

    ReplyDelete